5242
  • picc
    sziasztok!!!
    megvan az Unleashed nevű kiegészítő. az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet növelni az kutya ill. macska skilljeit, és hogy lehet a kutyával megtámadni az ellenséges simet. előre is kösz!
  • Tom3 #4040
    Asszem elkezdem tölteni.
  • Coolfire
    Jaja,nem kell kötelezően meglennie minden expansion packnak a telepítéshaez.Ott más bibi van,pölö a Vacation telepítése előtt be fogja a House Partyt kérni,az mp3-ak miatt.
  • Amiga
    Miért nem tudod HD nélkül felrakni? Nincs az installnál ilyen megkötés.
  • király
    Szisztok, nekem olyan gondom lenne, hogy megvan a Livin Large, House Party, Vacation kiegészítő de ugye sorba kellene rakni őket és amíg nincs meg a Hot Date addig nem tudom felrakni a Vacationt, ha valaki tudna bármilyen uton segíteni, ha tud egy helyet ahonnan le lehet tölteni vagy másképp azt megköszönném.
    Előre is köszi!!
  • Coolfire
    Mondjuk azért vannak jó cuccok is ami ingyenesen tölthető le.Kutyatál(felfullozza az állatka skilljeit,v. pölö a superstaros kép(ez a magicoin miatt hasznos).
  • Coolfire
    Elvileg korlátlan mennyiségű skint,padlót,tetőt etc. lehet belerakni.De egy pár száz után már eléggé megviseli a progit.:)Mondjuk én már erről kifejtettem a véleményem,én csk a Maxis által kiadott cucckban bízom meg maradéktalanu.Vagy ha én csinálok vmit Transmogrifierrel.:)Ja meg ha fent lesz az alap+a 7 kiegészítő,sztem nem nagyon fox vágyni több cuccre
  • Coolfire
    Hali!Ha érdekel vkit a Sims Online-t le lehet szedni 14 napos trial verzióban a Fileplanetről.
  • cseri001
    Szerintem lehet többet is felrakni...
  • Kata
    Most csak egy példát mondtam. Tapétából, tárgyakból is hasonló mennyiséget tettem fel, és azokból is csak 200 db lett aktív.
  • Renesans
    Mér érdekelnek ennyire a padlók?
  • Kata
    Nekem eddig csak az első része van meg egy biztonsági másolat :) cédén, de szándékozom beszerezni az összes eddigi részét gyári cédén.
    Érdekes, hogy sok oldalon csak fizetéssel egybekötve tölthetők le kiegészítő holmik. De nem gond, mert egy fényképemről megcsináltattam a saját sim-emet. :D
    Egy kérdés: a kiegészítőkben is csak max. 200 különböző falfestés és padlóburkolat lehet? Mert én anno felraktam vagy 500 padlót, és abból csak 200 jelent meg, nem lehetett tovább lapozni...
  • Renesans
    hol?
  • Coolfire
    Én egyszer úgy b@sztam el,hogy Vacation Islandon hagytam a family-t,és csak az userdatát hagytam meg uninstall után,a temp. vac. islandot nem.El is szállt az egész család.:)
  • Coolfire
    Általában egyik expansion pack felrakásakor sem vesznek el a régi karakterek,de biztos ami biztos alapon jó lementeni az UserDatát és utána visszamásolni.
  • Tikal #4026
    most hogy fenn a superstar, a régi karakterek elvesztek? nincsnek sehol :)
  • Tikal #4025
    megoldva
  • Tikal #4024
    mikor telepitem a superstar-t kiirja hogy nem a helyes cd van benne, és csak a serial beirásig jutok el... volt már ilyen valakinek?
  • cseri001
    Igen, van olyan, hogy köhögnek a simek. És bármit csinálhatsz velük, előbb-utóbb bekrepálnak... Tehát a forrófürdő-ágy nem használ!
    Állítólag a hörcsögtől van, de nekem egyszer úgy is kihaltak a simjeim, ahol nem is volt höri.
    Van azért gyógymód, több is: már láttam olyan tükröt, ami gyógyszeresszekrényként is használható. Nekem pl. egy számítógépem van, ahol választható az online doktor :)
    Az hatásos.
  • Renesans
    Na, tud valaki válaszolni a 4014-es kérdésre?
  • PiszkosFred
    Igen, valahol tartottam tole hogy ez lesz a valasz ;] Thx.
  • Tom3 #4020
    Hát én csak tüsszentést láttam.
  • Coolfire
    A Huntutisok csináltak egy fordítást a simshez,de az csak az alpahoz jó,és az object-neveket és használatukat magyarosítja le.Sajna a telefonüzik,előléptetések és egyebek angolul maradtak,és már expansion packkal nem megy.Talán úgy lehetne megpróbálni,hogy egyből spanyolul felrakni,és úgy a texteket meg lehet benne találni.Egyszerűbb Will Wrightnak írni egy mélt,hogy csináljanak már egy magyar nyelvi packot.
  • Coolfire
    Igen lehet bele akármilyen mp3-at tenni.Nem hallottam még ilyen jellegű patchról,sőt még magáról a hibáról sem.
  • Tikal #4017
    mp3-at lehet a játékba tenni, mint a gta-ban? :)
  • Tikal #4016
    szal nem tudtok valami helpet? kell patch vagy nem kell? :)
  • Renesans
    Jut eszembe, Carlos hol van?
  • Renesans
    Hát nézegetem az ősrégi hozzászólásokat, és valaki azt mondja, köhögött a sime és meghalt.
    Mi rá a válasz?
    Ha köhög a simed adjá neki melegfürdőt, fektestd ágyba.
    Van köhögés a simsben?
    Nem tud valaki valamit?
  • PiszkosFred
    Esetleg van olyan csapat, aki belekezdett már a fordításba, vagy tervezi hogy belekezd, vagy van hasonló kezdeményezés? (persze csak ha lehetséges és technikailag megoldható a magyarítás)
  • Renesans
    Nem juttott eszembe, na...
  • Tikal #4011
    a the sims-hez kell valamilyen patch, mert mikor inditanám kijon vmi hibauzenet elovashatatlan karakterekből
  • Rage47
    KÖSZII!
  • Coolfire
    Ja Carlossal egy jó pár napig nem jöttünk rá,hogy hol lehet diamond dustot szerezni.Azután már igen.
  • Coolfire
    Snake venomot aranyfonalért ad a kígyóbűvölő.:)
  • Renesans
    De azért köszönd meg a segítségemet.
    Tudod mennyi ideig tartot ezt beírni?
  • Renesans
    Szerencséd van:
    Rubber Chickent a pipázós papinál kapsz:
    1. Kattints rá a papira!
    2. Mondd azt, hogy "Barter"
    3. Elderberry nektárért 1 Rubber Chickent kapsz

Diamond Dustot a tündérnél kapsz, de néha nem írja ki mert nincs elég MagiCoinod, mert a Diamond Dust nagyon drága.

Garlicot úgyanúgy "Barterrel" kapsz, csak a vámpírnál (Vicki Vampiress):
    1. Katt a vámpírra!
    2. "Barter"
    3. 1 Garlicot kapsz 1 Beeswaxért.

Snake Venomot így kapsz:
    1. A trombitázós kígyóelőhívó papira katt.
    2. "Barter"
    3. 1 Snake Venomot kapsz... ó... most nem jut eszembe miért, de biztos fogsz kapni.

Black Roses:
    Ezt a hozzávalót csakis sztárkodással tudod megszerezni. Ha már jó sztár vagy, akkor egy bizonyos "Obessed Fan" fogja dobálni a házad elé, de csak néhanéha.

Glacial Glass, Pegasus Feather, Wizard Eyelashes, Clown Confetti:
    1. Bármelyiknek, mondd azt hogy, "Talk To" és feladatokat fog adni, amilyért cserébe a fönti hozzávalókat kapod.
    Tipp: Glacial Glasst és Pegsus Feathert ajánlatosabb a tündérnél keresni, A Clown Confettit a pipás papinál, és a Wizard Eyelashest a vámpírnál.

A Four-Leaf Cleavert (de sztem te félreírtad, mer' azt nem Four-Leaf Clevaernek, hanem Four-Leaf Clovernek hívják. Na mindegy.) a tündérnél tudod szerezni "Barterrel".
    1 Honey 1 Four-Leaf Clover.
  • Rage47
    Sziasztok!
    Meg tudnátok irni, hogy hol lehet venni/találni a Sims Makin Magic-ben ezeket a dolgokat:
    Rubber Chicken, Diamond Dust, Garlic, Snake Venom, Black Roses, Glacial Glass, Pegasus Feather, Four-Leaf Cleaver, Wizard Eyelashes, Clown Confetti.
    Vagy meg tudnátok irni esetleg merre olvashatnék ezekről?
    Elöre is thx!
  • 12346
    ja amiatt. de már unom. 2x próbálkoztam, ezek szerint gyp vagyok.
  • Coolfire
    Pedig nagyon egyszerű felpatchelni a superstart.Megéri szenvedni vele,mert jó kis kiegészítő.:)
  • Coolfire
    Akkor a superstar miatt lépkedett ki?