SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
Konta Barbara dedikálja a "Superstar" expansiont.

Fel kell patchelni az 1cd-t.Patch:superstarfix.cjb.hu leírás eme topik 600 és 601.Lehet ppf-o-matic-ot is használni.De egy pár oldalt sosem árt visszaolvasni.
Adri
Sziasztok!

Légyszi segítsetek ha tudtok!
A gondom a super star-ral van. Telepítés után mikor elíndítom megjelenik a kezdõ kép és kb 5 mp múlva vissza lök a windowsba és nem tudom miért.
A segítséget elõre is köszi.

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Carlos
Akkor jó!

Þór vígi þessi rúnar

Na így már jobb..
Carlos
énis bebebe...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ment válasz!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

cseri001
Ment mél, jó nagy darab, és most megy még egy, ez is elég nagydarab, terpeszkedõs 😊
Ürítkezned😊 kellene, hogy elférjen!

Úristen hód, fújd már ki!!!

Carlos
Mármint online!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én olnine "veszem" meg!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
nekem mindegy, en ugyis megveszem, bibiii

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nyugi, nyugi

unregekkel nem kell foglalkozni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Az a jobbik eset..én attól rinyálok,hogy esetleg dvd-n dobják ki.
Carlos
Min. 2 szerintem!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Bazmeg. Hát senki sem tud visszaolvasni legalább egy kib***ot oldalnyit!
Eszem megáll!

Þór vígi þessi rúnar

Ehh..mint már-ezen az oldalon-leírtam március 19 a hivatalos megjelenési dõpont.Remélhetõleg az "online" boltban hamarabb lesz.Arra visont kíváncsi leszek,hány cd-n fog terpeszkedni.
Sims Hot Date:1501-7709210-3634998-1949
Carlos
Olvass vissza!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Óvassá már párral lentebb, pubi!

Þór vígi þessi rúnar

100486-585530-905808-0928
Az úgy is lesz.Will Wright-ék(Maxis)nem kamuznak annyit,mint a mostani fejlesztõk túlnyomó többsége.Ilyen lesz,de az is lehet,hogy csak a fél év múlva rákerülõ expansion packkal.
Carlos
Sájsze kergethetjük meginn' a nude pecset a sims 2-höz... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
warez nem jó?
Minek menõzni???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Még elõtte is meglesz!

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Hi!
No megnéztem ama site-ot és hát úgy legyen ahogyan ott áll!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
én asszem megrendelem az amzon.com-tól

meg veszek most dollárt, hátha addigra emelkedik, mert most igen szép: 205 volt tegnap

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
meg lesz benne hármas etyepetye is, ha jól sejtem...

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hááát állítólag lesz benne szabadnap,munkaszüneti nap,elkísérhated magad munkába,gyorsabb lesz a cselekvési idõ etc..De menj el a www.thesims2.com-ra,és nézegesd meg a legújabb képeket.😊Elég jók..
Igen a gépigyény elég alacsony:
If you have a T&L capable video card with at least 32 MB of video RAM (such as nvidia GeForce 2 or better or ATI Radeon 7000 or better) then you need at least:
600 MHz P3 processor
256 MB RAM if Windows XP, Windows ME, or Windows 2000
128 MB RAM if Windows 98
If you have a non-T&L capable video card (such as TNT2 or Intel Integrated for example) then you need at least:
1.5 GHz processor
256 MB RAM if Windows XP, Windows ME, or Windows 2000
128 MB RAM if Windows 98
Recommended video cards (and the more video memory the better):
ATI Radeon 9800 Pro
Nvidia Geforce 4 or FX series cards
Sipocz
Tarts ki!
Lesz-e akkora gépünk általában amibe ez a Sims2 belefér? Kezdésnek ebben is csak annyi lesz (már a DNS menedzselésen meg a true-3D-n kívül) mint a Sims alapban? Láttam én is pár képet, de azokból csak az derült ki nekem hogy persze van ház, berendezés, felnõtt és gyerek. És HELYZET?, olyan mint a HD vagy a VI vagy az SS lesz-e benne?
Sajnos nekem semmiféle kristály nem akar növögetni, van egy égigérõ paszuly amivel nem tudok kezdeni semmit, pedig van mágia alkalmazás jócskán a telken😞(.

Ja és már 5 kristályom van!Meglett a sárga(magic trick)is.Csak most már az userdata van fent a gépen.Jajj hol van még március!
Sokadszor mondtam már décézni kell!Ott sok embernek megvan,de ha nincs-és jól viselkedsz-megosztom neked.
Ehh ez mehetett volna a sims2 topicba is.Amúgy hol a pitliben van mindenki?😊
Eszméletlen jók a screenshotok is,fõleg az mikor a kiscsajt viszik haza a rendõrök.Ebbõl is meglesz a 100 millió doboz eladott.
Na az EA kidobta a megjelenési listát.A Sims2 március 19,pont a névnapomon jelenik meg(és ez 1000% az EA eddigi tudomásom szerint sosem csúszott).Azért remélem,hogy az "online bolt"-ból meg is lesz addigra.
Carlos
Azért a regisztribõl takarítsd ki a Sims-el kapcsolatos bejegyzéseket!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Köszi a segítséget! Teljesen egyszerû megoldást csinálok asszem. letörlöm és újra felteszem az egészet. Puszka

Carlos
énis így jártam, úgyhogy fennvan a hot date, de hanyagolom a town részt.

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Boldoguljatok! Gyarapodjatok! Sokasodjatok!
Régesrég nem olvastalak Benneteket, de most végigböngésztem az ucsó 5-6 oldalt. Meglep a nagy forgalom és jó látni a képi illusztrációkat is.
No már megintcsak hogy jártam:
Van egy szépen összehozott (basherolt) párocskám és gondoltam hogy egy kellemes vacsora és romantikus andalgás alkalmával bevégzem a 100/100-as közelítést, lesz szex-keksz-leánykérés, virág-gyûrû-happy*happy. E helyett: alig-alig férnek be a downtowni étterembe mivel a dalospacsirta szórakoztató gitár- és bábmûvész és egy asztalához tartó párocska "beszorultak" és a pingvin kinézetü fõúr képtelen volt visszaballagni a kasszához (a csaj sötétkékrõl le sötét rózsaszinre); aztán csak sikerül egy asztal lecsücs-kaja-admire-fûzõcske (csaj sötét rózsszinrõl kékre fel) és akkor az étterem konyháján eldurrant a mosogatógép és a szmötyi elönté a kajáldát, room feelin padlóra (csaj kékrõl sötét rózsaszinre le); udvarias érdeklõdésre csaj mondja WC, mint kiderült az összes nõi WC vagy foglalt vagy klubhelyiségnek kinevezve és ezért megközelíthetetlen (csaj sötét rózsaszinrõl világos felé vöröseltolódás); WC hajkurászó nõre várás közben rózsa+gyûrû beszerzés sorbanállással nehezítve, de mégis csak siker (csaj közben WC-t keresve bejárta a lot egészét vörös felé eltolódás folyt.); hapsim kezdené a mondókáját a komoly szándékról, de csaj (már lángoló rózsaszinben) közli "ilyen az élet, néha haza is kell látogatni", pasas kezében rózsa és egyéb eszközök is lekonyulának, lánykérés totál csõd😞(. No azóta nem volt kedvem simni.
Javallat a Mtownban: van az a necrós szinpad 10-es logic+crea+mecha és mûsorszámonként adja a 25 mc-t, egy fellépéssor 75 ráadásul az elõadás vmi frenetix siker😊

Asszem 425MB.DC-n pölö sok emberkének iso-ban van,de nem kell beijedni a 425-tõl nagyobb mérettõl sem mert a cd-re kiírva annyi lesz.
Carlos
Tényleg. Ez a leszedés és asztán regisztri takarítás nekem is sok fejfájást megoldott!!!

Þór vígi þessi rúnar

Arra én is kíváncsi lennék,hogy ez melyik sims.Speciel arról még nem hallottam,hogy a rossz törés miatt nem lehetne kajálni,de elképzelhetõ.De azért megpróbálhatsz új cracket leszedni pölö a megagamesrõl ott mindegyikhez van,v. pedig leszedni registry pucolás és reinstall.
Carlos
Nemtudom. Másik krekket próbáltál már?

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok! Én nem fárasztani akarlak titeket. Csak segítséget kérek! Miért nem mûködnek a hûtõim? És miért nem tom õket kidobni??????

Carlos
Csekking!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem értem a kérdést. Miazhogy milyen formátumban találom?
Egy CD az alap.

Þór vígi þessi rúnar

Holdpro
az alap sims milyen formátunmban találom ? mert eddig csak img ben volt található ja és az alap hány MB ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Carlos
Pontosan!

Þór vígi þessi rúnar