5242
  • Bandew
    thx
  • Tuvok #5161
    Parancsikonba:

/sims.exe -r1024x768
  • Ladybird
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem segíteni?
    A problémám az lenne, hogy nem tudom használni a Body Shop-ot. Semmit sem csinál. Oldalt a sim pedig csak egy piros alak.
  • Bandew
    Nem tudok felbontást választani. Hol tudom beállítani?
  • Tuvok #5158
    ;)
  • Bandew
    ÚRISTEN!!!
    Én még életemben nem telepítettem semmit ilyen sokáig, mint a Sims 8 in 1-t!!!
  • Bandew
    Ez jó kérdés! :-)
    Nem tom, most az 1-el van kedvem játszani. :-D
  • Tuvok #5155
    Amúgy miért nem a 2-t töltöd ?
  • Bandew
    Azért az gáz, hogy nem lehet kiválasztani. Na mindegy így is el leszek vele. :-D
  • Tuvok #5153
    azaz:
    1. igen, tartalmazza ;)
  • Tuvok #5152
    1. igen
    2. nem
    3. igen
  • Bandew
    Most töltöm a 8 in 1-t.
    Lenne pár kérdésem vele kapcsolatban:
    1. Ez tartalmazza az alap Simset is, vagy azt külön fel kell tenni előtte?
    2. A telepítésnél kiválaszhatom melyik kieget akarom felrakni? (pl ha nem akarok annyira elszakadni a valóságtól lsd.: Livin Large, Makin Magic)
    3. Ebbe benne van a Superstar is, csak mert az úgy emlékszem 2 CD-s volt.
  • Rambo 20
    Jó kérdés!
    Mi történt?
    Én is feltettem kérdéseket!
  • Tuvok #5149
    Mi a ..?! Hova lett 1 csomó post ????
  • Tuvok #5148
    Létezik az, hogy a Body Shop 105 Mbyte ??
  • Tom3 #5147
    Nekem is tökéletesen megy.
  • cenobite
    Ja...a bugok... Lehet, hogy én vagyok béna, de én még nem találkoztam a játékban hibával. Tökéletesen megy, satubbi.
  • cenobite
    Persze, hogy lehet véleményed, nem is leszólni akartalak, vagy ilyesmi. Sorry ha félreértetted...

A Sims2 topic még tényleg elég gáz... Röhej, hogy egy oldalon belül vagy 5-en kérdezik ugyanazt (amit természetesen már 53242-en megválaszoltak). Mindig beesik valaki, aki lusta egy kicsit visszaolvasni, aztán csodálkozik, ha leszólják... Azért néha van 1-2 értékes post is. :)
  • Kata
    Nem baj. Én még maradok az első résznél az összes kiegészítőjével. Majd ha a Sims2 is felnő ehhez, akkor megveszem minden kiegészítőjét.
  • Coolfire
    Hát egy-két bogárka akad,de majd javítják.
  • Coolfire
    Persze,hogy lehet.Mérne?:)De nekem akkor is teccik.És mérnem jössz át a 2-es tpikba?
  • Kata
    Attól még véleményem lehet, nem?
    A beharangozáshoz és az előzményekhez képest a Sims2 messze nem lett olyan jó, mint amilyennek a próféták hirdették, nekem ez a tapasztalatom. A jó grafika mint mondottam csak parasztvakítás, de attól nem lesz jobb a játék. Bug meg még elég sok van benne, egy-kettőt magam is találtam.
  • cenobite
    Pont most írtam a Sims2 topic-ba, de ide is benézek.
    Nekem a Sims1-hez csak a Hot Date volt meg, no meg egy rakat netről letölthető cucc és nagyon jól elvoltam vele.
    Szerintem annyira nem lett rossz a Sims2 mint ahogy Kata írta, addiktív. Tegnap éjfélig játszottam vele, pedig nagyon régen volt az, hogy egy játékkal egy huzamban több órát játsszak (Talán a Final Fantasy X volt az utolsó).
    Szóval vannak lehetőségek a játékban, érdemes felfedezni és kipróbálni az újdonságait. Néhány hónap múlva pedig valószínűleg egyre több, a rajongók által készített skin, tárgy, stb, lesz elérhető netszerte és onnantól kezdve nincs +állás... :)
    A hibákat pedig 1-2 peccccccccccs orvosolni fogja - bár én eddig még nem találkoztam olyan hibával, ami annyira egetrengető lenne. Az öregedést többen írták, hogy el van cseszve - túl gyors - de talán azt az egy csítet igénybe veszem, hogy megállítom, amíg mondjuk valami jó kis karriert kiépítek. Patch-el szerintem ezt is orvosolni fogják.
    Hát röviden ennyi... :)
  • Coolfire
    Max. pontszámot.
  • Coolfire
    Nana!Azért nem bántani a topikaot az a kedvencem!:)Az igaz,hogy nagyon sok gyökér bejön,és szétoffolják a baromságukkal a topikot,de egy-két hasznos infót ki lehet szűrni abból a zagyvalékból.:)De ezt az üzit miért nem oda írtad?Az Alc.-clone nem rossz,csak sok a hüle ember.Crack pedig télleg nincs jó.Nos a gameról.Egyáltalán nincs igazad,-igaz annyi tárgy nincs mint az alap+7 kieg.-,mert nem annyira bugos.Viszont azt el kel ismerni,hogy az öregedési részbe csúszott egy kis hiba,remélem egy peccsel megoldják.Pölö az a vágy-félelem rendszer is szupi,akkor ugye ott a dns,öregedés,az arcmimika(hát az télleg beszarás)és még sorolhatnám.Tehát azért annyira nem kell lehúzni.Ja és mindenhol szinte a max. értékelést kapta.Ez tkp egy váz amire szépen lassan fognak jönni a kiegészítők.
  • Adam5
    sims2 már önmagába a sims, livin large, house party, hotdate csak szebb grafikával+öregedés

és még tuti jön ki hozzá csomó kieg többek közt álitólag multi is.
  • 12346
    egyetértek, hogy tömény szánalom a topic:) viszont a pénzes dologgal nem nagyon:) én is vártam, mert kíváncsi voltam rá, de tuti nem vettem volna meg. viszont tényleg szánalom mennyi láma írkál oda, hogy nem megy, meg hogy kő elindítani stb.
    azt se mondanám, hogy el lett kapkodva a game:) szvsz idő volt elég. milyen régóta jönnek már róla infok. meg volt már 1-2 halasztás is asszem. inkább csak a nemtörődömség lehet az oka. végülis a név miatt, és az előző részek sikere miatt úgyis listavezető lesz. ea felfogás:)
  • Kata
    Beleolvastam a Sims2 topikba. Hááát... tömény szánalom. :)
    Ha valaki ennyire liheg egy játékért, akkor miért nem veszi meg? Miért kell rosszul másolt cd-kkel, rossz crack-ekkel szenvedni, ha ennyire szeretné a játékot? Érthetetlen. Nem hiszem el, hogy ha valaki ennyire várta a játékot, az ne tudott volna eddig félretenni rá zsebpénzt, vagy akár a nyáron egy kis munkával megkeresni rá...
    A másik dolog, hogy amennyire "állat" a játék, olyannyira sok bug maradt benne. Egy kissé mintha el lett volna kapkodva a kiadás. Fogadni mernék, hogy jópár patch kijön még hozzá karácsonyig. :) A harmadik dolog pedig az, hogy bejött amit jósoltam: a játék a legkevésbé sem rendelkezik olyan széles lehetőségekkel, mint a Sims1 az eddigi kiegészítőivel. Ergo ennyire nem kellett volna kapkodni érte, mert kapott az ember egy Sims alapjátékot jobb grafikával és öregedéssel. Tulajdonképpen más drasztikus változtatás nincs benne.
    Ettől függetlenül természetesen jó játék, a Sims eddig is kedvencem volt, de számomra csalódás ez a 2. rész, mivel a grafika nem minden, legfeljebb parasztvakítás. :)
  • Tom3 #5133
    Nekem már meg van a sims 2 és nagyon állat game!
  • Tuvok #5132
    Jajó, tehát valaki kiteleportálta a fejlesztőktől :/
  • Hentes Bill #5131
    hivatalosan
  • aiguo
    Nincs meg mukodo crack!
  • Tuvok #5129
    A 2 nem 17-én jön ki ???!!!
  • cseri001
    Sziasztok!
    Ha valaki el tudná nekem küldeni a Sims 2 crack-jét,
    nagyon hálás lennék! Itt van az emai-címem: [email protected]
    Előre is köszönöm!
  • Amiga
    Sims 2 a number one...
  • mike369
    én a helyedben SIMS2 felé kormányoznék...
  • fulcrum
    huh, meghalt a fórum, vagy mi van?
  • fulcrum
    12ezred én nem adok ki érte
  • Stickee
    Ezt nem hiszem el!!!! Nézte vki a pc guru új számát? Bazz még a végén kevés lesz a gépem a sims 2-höz. De csúcs. Nekem már jövőhéten meg lesz a játék de nem ám 12ezerért. Bár megér annyit is! pussz nektek
  • fulcrum
    húú de tartalmas dolgokat írtunk ide mostanában!