SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A beharangozáshoz és az elõzményekhez képest a Sims2 messze nem lett olyan jó, mint amilyennek a próféták hirdették, nekem ez a tapasztalatom. A jó grafika mint mondottam csak parasztvakítás, de attól nem lesz jobb a játék. Bug meg még elég sok van benne, egy-kettõt magam is találtam.
[/cserf][/fülünyúl]
Nekem a Sims1-hez csak a Hot Date volt meg, no meg egy rakat netrõl letölthetõ cucc és nagyon jól elvoltam vele.
Szerintem annyira nem lett rossz a Sims2 mint ahogy Kata írta, addiktív. Tegnap éjfélig játszottam vele, pedig nagyon régen volt az, hogy egy játékkal egy huzamban több órát játsszak (Talán a Final Fantasy X volt az utolsó).
Szóval vannak lehetõségek a játékban, érdemes felfedezni és kipróbálni az újdonságait. Néhány hónap múlva pedig valószínûleg egyre több, a rajongók által készített skin, tárgy, stb, lesz elérhetõ netszerte és onnantól kezdve nincs +állás... 😊
A hibákat pedig 1-2 peccccccccccs orvosolni fogja - bár én eddig még nem találkoztam olyan hibával, ami annyira egetrengetõ lenne. Az öregedést többen írták, hogy el van cseszve - túl gyors - de talán azt az egy csítet igénybe veszem, hogy megállítom, amíg mondjuk valami jó kis karriert kiépítek. Patch-el szerintem ezt is orvosolni fogják.
Hát röviden ennyi... 😊
gamertag: kenobita
és még tuti jön ki hozzá csomó kieg többek közt álitólag multi is.
azt se mondanám, hogy el lett kapkodva a game😊 szvsz idõ volt elég. milyen régóta jönnek már róla infok. meg volt már 1-2 halasztás is asszem. inkább csak a nemtörõdömség lehet az oka. végülis a név miatt, és az elõzõ részek sikere miatt úgyis listavezetõ lesz. ea felfogás😊
Ha valaki ennyire liheg egy játékért, akkor miért nem veszi meg? Miért kell rosszul másolt cd-kkel, rossz crack-ekkel szenvedni, ha ennyire szeretné a játékot? Érthetetlen. Nem hiszem el, hogy ha valaki ennyire várta a játékot, az ne tudott volna eddig félretenni rá zsebpénzt, vagy akár a nyáron egy kis munkával megkeresni rá...
A másik dolog, hogy amennyire "állat" a játék, olyannyira sok bug maradt benne. Egy kissé mintha el lett volna kapkodva a kiadás. Fogadni mernék, hogy jópár patch kijön még hozzá karácsonyig. 😊 A harmadik dolog pedig az, hogy bejött amit jósoltam: a játék a legkevésbé sem rendelkezik olyan széles lehetõségekkel, mint a Sims1 az eddigi kiegészítõivel. Ergo ennyire nem kellett volna kapkodni érte, mert kapott az ember egy Sims alapjátékot jobb grafikával és öregedéssel. Tulajdonképpen más drasztikus változtatás nincs benne.
Ettõl függetlenül természetesen jó játék, a Sims eddig is kedvencem volt, de számomra csalódás ez a 2. rész, mivel a grafika nem minden, legfeljebb parasztvakítás. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Ha valaki el tudná nekem küldeni a Sims 2 crack-jét,
nagyon hálás lennék! Itt van az emai-címem: [email protected]
Elõre is köszönöm!
Úristen hód, fújd már ki!!!
A pénz az építkezés végére elfogyott, az emberkéknek ugyanúgy kellett dolgozni járni, meg ilyenek..., nem volt meg "mindenük" 😊
De az elején még semmiféle kódot nem ismertem, nem volt internetem sem, csak a kieg.-ekbõl való cuccokkal szerelhettem fel a házat. És akkor is arra törekedtem, hogy mindenbõl a legjobbat vegyék meg a házba, és ugyebár ehhez is kellett nekik dolgozni, mint a güzü 😊)
Munkás volt, de jó 😊
Úristen hód, fújd már ki!!!

A Sims 2 Karakter-editort honnan lehet leszedni?
Köszi
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Ti ki tudjátok várni a Sims 2-õt? Én nem.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Nem kenyerem vitatkozni, pláne fórumokon, inkább megtartom a véleményem.
Valakinek megvan a 8-in-1? Érdemes lehúzni?
Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.
Pusztába kiáltott szó...
Felmerült bennem a gondolat, hogy a "pusztába kiáltott szó" esetleg nem is létezik. Különféle értelmezéseim szerint az elõbbi idézet a következõket jelentheti:
- célt nem érõ jótanács vagy meg nem hallgatott tanács, javaslat
- meg nem hallott szavak
- Honfoglalás kori pogány szokás, a fû növését serkentõ céllal
- a kurucok titkos hívójele, "no labanc around" jelentéstartalommal
stb.
Röviden vázolnám a gondolatmenetet, mely alátámasztja a "pusztába kiáltott szó" létezésének kétségbevonhatóságát: amennyiben egy tetszõleges (természetes) személy kiáll a puszta szélére - vagy a pusztába, hiszen ez láthatóan nincsen megkötve, az idézett mondat nem szabályozza - és elkurjantja magát, akkor az említett (természetes) személy longitudionális hanghullámokat indít el - elsõsorban - a puszta irányában , amelyek tehát valójában nem is szavak, hanem egy hullámjelenség, tehát a mondás megdõlt.
Tehát az archaikus mondás helyesen:
"puszta irányába generált longitudionális hullámjelenség"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

És honnan tudod, hogy az életben mibõl buktam meg? Ismersz? Nem. Na látod. Szóval csak pusztába kiáltott szavakkal vagdalkozol most, hogy bizonygasd fölényed. Szánalmas.
A rosszindulat szvsz a te hozzászólásaidból süt. Vagy el sem olvasod, mit írsz?
[/cserf][/fülünyúl]

Bírom az ilyet... Miért nem bírja megmondani, hogy bocs, nem úgy gondoltam, csak késõ van, és le van zárva a téma, mindenki békésen elmegy aludni... pfff...