SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze,hogy lehet.Mérne?😊De nekem akkor is teccik.És mérnem jössz át a 2-es tpikba?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Kata
Attól még véleményem lehet, nem?
A beharangozáshoz és az elõzményekhez képest a Sims2 messze nem lett olyan jó, mint amilyennek a próféták hirdették, nekem ez a tapasztalatom. A jó grafika mint mondottam csak parasztvakítás, de attól nem lesz jobb a játék. Bug meg még elég sok van benne, egy-kettõt magam is találtam.

[/cserf][/fülünyúl]

cenobite
Pont most írtam a Sims2 topic-ba, de ide is benézek.
Nekem a Sims1-hez csak a Hot Date volt meg, no meg egy rakat netrõl letölthetõ cucc és nagyon jól elvoltam vele.
Szerintem annyira nem lett rossz a Sims2 mint ahogy Kata írta, addiktív. Tegnap éjfélig játszottam vele, pedig nagyon régen volt az, hogy egy játékkal egy huzamban több órát játsszak (Talán a Final Fantasy X volt az utolsó).
Szóval vannak lehetõségek a játékban, érdemes felfedezni és kipróbálni az újdonságait. Néhány hónap múlva pedig valószínûleg egyre több, a rajongók által készített skin, tárgy, stb, lesz elérhetõ netszerte és onnantól kezdve nincs +állás... 😊
A hibákat pedig 1-2 peccccccccccs orvosolni fogja - bár én eddig még nem találkoztam olyan hibával, ami annyira egetrengetõ lenne. Az öregedést többen írták, hogy el van cseszve - túl gyors - de talán azt az egy csítet igénybe veszem, hogy megállítom, amíg mondjuk valami jó kis karriert kiépítek. Patch-el szerintem ezt is orvosolni fogják.
Hát röviden ennyi... 😊

gamertag: kenobita

Max. pontszámot.

Nana!Azért nem bántani a topikaot az a kedvencem!😊Az igaz,hogy nagyon sok gyökér bejön,és szétoffolják a baromságukkal a topikot,de egy-két hasznos infót ki lehet szûrni abból a zagyvalékból.😊De ezt az üzit miért nem oda írtad?Az Alc.-clone nem rossz,csak sok a hüle ember.Crack pedig télleg nincs jó.Nos a gameról.Egyáltalán nincs igazad,-igaz annyi tárgy nincs mint az alap+7 kieg.-,mert nem annyira bugos.Viszont azt el kel ismerni,hogy az öregedési részbe csúszott egy kis hiba,remélem egy peccsel megoldják.Pölö az a vágy-félelem rendszer is szupi,akkor ugye ott a dns,öregedés,az arcmimika(hát az télleg beszarás)és még sorolhatnám.Tehát azért annyira nem kell lehúzni.Ja és mindenhol szinte a max. értékelést kapta.Ez tkp egy váz amire szépen lassan fognak jönni a kiegészítõk.

Adam5
sims2 már önmagába a sims, livin large, house party, hotdate csak szebb grafikával+öregedés

és még tuti jön ki hozzá csomó kieg többek közt álitólag multi is.

12346
egyetértek, hogy tömény szánalom a topic😊 viszont a pénzes dologgal nem nagyon😊 én is vártam, mert kíváncsi voltam rá, de tuti nem vettem volna meg. viszont tényleg szánalom mennyi láma írkál oda, hogy nem megy, meg hogy kõ elindítani stb.
azt se mondanám, hogy el lett kapkodva a game😊 szvsz idõ volt elég. milyen régóta jönnek már róla infok. meg volt már 1-2 halasztás is asszem. inkább csak a nemtörõdömség lehet az oka. végülis a név miatt, és az elõzõ részek sikere miatt úgyis listavezetõ lesz. ea felfogás😊

Kata
Beleolvastam a Sims2 topikba. Hááát... tömény szánalom. 😊
Ha valaki ennyire liheg egy játékért, akkor miért nem veszi meg? Miért kell rosszul másolt cd-kkel, rossz crack-ekkel szenvedni, ha ennyire szeretné a játékot? Érthetetlen. Nem hiszem el, hogy ha valaki ennyire várta a játékot, az ne tudott volna eddig félretenni rá zsebpénzt, vagy akár a nyáron egy kis munkával megkeresni rá...
A másik dolog, hogy amennyire "állat" a játék, olyannyira sok bug maradt benne. Egy kissé mintha el lett volna kapkodva a kiadás. Fogadni mernék, hogy jópár patch kijön még hozzá karácsonyig. 😊 A harmadik dolog pedig az, hogy bejött amit jósoltam: a játék a legkevésbé sem rendelkezik olyan széles lehetõségekkel, mint a Sims1 az eddigi kiegészítõivel. Ergo ennyire nem kellett volna kapkodni érte, mert kapott az ember egy Sims alapjátékot jobb grafikával és öregedéssel. Tulajdonképpen más drasztikus változtatás nincs benne.
Ettõl függetlenül természetesen jó játék, a Sims eddig is kedvencem volt, de számomra csalódás ez a 2. rész, mivel a grafika nem minden, legfeljebb parasztvakítás. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Tom3
Nekem már meg van a sims 2 és nagyon állat game!
Tuvok
Jajó, tehát valaki kiteleportálta a fejlesztõktõl :/

Hentes Bill
hivatalosan

Boldog Karácsonyt!

Nincs meg mukodo crack!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Tuvok
A 2 nem 17-én jön ki ???!!!

cseri001
Sziasztok!
Ha valaki el tudná nekem küldeni a Sims 2 crack-jét,
nagyon hálás lennék! Itt van az emai-címem: [email protected]
Elõre is köszönöm!

Úristen hód, fújd már ki!!!

Amiga
Sims 2 a number one...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

én a helyedben SIMS2 felé kormányoznék...

huh, meghalt a fórum, vagy mi van?

12ezred én nem adok ki érte

Ezt nem hiszem el!!!! Nézte vki a pc guru új számát? Bazz még a végén kevés lesz a gépem a sims 2-höz. De csúcs. Nekem már jövõhéten meg lesz a játék de nem ám 12ezerért. Bár megér annyit is! pussz nektek

húú de tartalmas dolgokat írtunk ide mostanában!

Kata
OK

[/cserf][/fülünyúl]

cseri001
Az ésszerûség határain belül, mint írtam is, van értelme "csíterkedni", pl. esztétikai téren sokat dobhat a házon egy-két jó bútor, tapéta, stb. Az építkezéshez kellett a zsé, azért használtam a kódot, és megérte.
A pénz az építkezés végére elfogyott, az emberkéknek ugyanúgy kellett dolgozni járni, meg ilyenek..., nem volt meg "mindenük" 😊
De az elején még semmiféle kódot nem ismertem, nem volt internetem sem, csak a kieg.-ekbõl való cuccokkal szerelhettem fel a házat. És akkor is arra törekedtem, hogy mindenbõl a legjobbat vegyék meg a házba, és ugyebár ehhez is kellett nekik dolgozni, mint a güzü 😊)
Munkás volt, de jó 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

félreértések elkerülése végett mondom h most a sims1-hez kérek segítséget.Ahhoz h házakat tudjak bemásolni a játékba(csaláád nékül) melyik fájlokat és hova kellene bemásolnom????

Na elõszedem a sims2 topikot is.

Ja és módosult a data szeptember 14-re.😊

Ja ezt elfelejtettem:VVÁÁÁÁHHHÁÁÁÁ arany lett!!Mostmár jöhet.😊))

Nem tudom a swap is benne van-e ebben,de 4-5 biztos.Két verza lesz:cd és dvd.

A hivatalos oldalról:www.thesims.ea.com

Timbo
Helló!
A Sims 2 Karakter-editort honnan lehet leszedni?
Köszi

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Az jó sok.Kb. hány CD-re férne ki...?

Ez majdnem annyi mint az alap+ a 7 ep..😊

Pedig muszáj.😊Az ingame videókkal tartom még magam..😊Nincs már olyan messze az a szeptember 17...de a mérete nem lesz semmi az bizti..3.5 GB-t kér a vinyóból majd.

Rambo 20
Jaaaaj isteneeem!

Ti ki tudjátok várni a Sims 2-õt? Én nem.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Ramore
Köszi, ki fogom próbálni.
Paulus
Érdekes.
Nem kenyerem vitatkozni, pláne fórumokon, inkább megtartom a véleményem.

Valakinek megvan a 8-in-1? Érdemes lehúzni?

Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.

Még mielõtt megkérdeznéd:ebben a fórumban a 600 és 601-es hozzászólásban le is van írva az ms-dosos.A ppf-o-maticcal egyszerûbb.Na mentem olimpiázni.😊

Ramore:a superstarnál az ilyen hiba asszem akkor lép fel,amikor csak az egyik flt ppf patch van rajta.No ezért javasoltam anno állandóan a deviances crackfixet.

No nekem is másolt mind,de nálam is leledzik olyan játék-nem sok-ami megtetszett warezban és megvettem dobozosan.Valszeg a Sims 2 is erre a sorsa jut.😊

Bazzeee...na ennek semmi köze a simshez,ugye be is van fejezve??

Mellesleg... én is csóró vagyok, nekem is másolt sims cédéim vannak. De ahogy kuporgatok össze egy kis lóvét, megveszem eredetiben folyamatosan õket, mivel sokat tökölõdök vele, és így van értelme. Az Unleashed-ig már mind originál cd... szal ennyit a gazdagságról...

Kata
Aki flegmázásnak veszi, magára vessen. Ramore asszony!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Köszönöm tanár úr! Ugye ez nem lesz zéhá-kérdés?

[/cserf][/fülünyúl]

Ehh... kancsó vagy vazze. Nem bírod belátni, ha nincs igazad...

Kandurex
Meleg van, ilyenkor én is ugrok minden apró baromságra, peace, egyébként a pusztába kiáltással kapcsolatban eszembe jutott

Pusztába kiáltott szó...

Felmerült bennem a gondolat, hogy a "pusztába kiáltott szó" esetleg nem is létezik. Különféle értelmezéseim szerint az elõbbi idézet a következõket jelentheti:

- célt nem érõ jótanács vagy meg nem hallgatott tanács, javaslat
- meg nem hallott szavak
- Honfoglalás kori pogány szokás, a fû növését serkentõ céllal
- a kurucok titkos hívójele, "no labanc around" jelentéstartalommal

stb.

Röviden vázolnám a gondolatmenetet, mely alátámasztja a "pusztába kiáltott szó" létezésének kétségbevonhatóságát: amennyiben egy tetszõleges (természetes) személy kiáll a puszta szélére - vagy a pusztába, hiszen ez láthatóan nincsen megkötve, az idézett mondat nem szabályozza - és elkurjantja magát, akkor az említett (természetes) személy longitudionális hanghullámokat indít el - elsõsorban - a puszta irányában , amelyek tehát valójában nem is szavak, hanem egy hullámjelenség, tehát a mondás megdõlt.

Tehát az archaikus mondás helyesen:

"puszta irányába generált longitudionális hullámjelenség"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ramore
Emlékezz, ki kezdte a flegmázást, nem csak velem, másokkal is.
Ramore
Te olvass vissza! Én az elején még megköszöntem neki amikor "próbált" segíteni. Ezután ki kezdett el flegmázni? Kata úr!
Kata
Szerintem itt te buktál meg.
És honnan tudod, hogy az életben mibõl buktam meg? Ismersz? Nem. Na látod. Szóval csak pusztába kiáltott szavakkal vagdalkozol most, hogy bizonygasd fölényed. Szánalmas.
A rosszindulat szvsz a te hozzászólásaidból süt. Vagy el sem olvasod, mit írsz?

[/cserf][/fülünyúl]

Ramore
Nem kell magyarázkodni, segítõkészségbõl megbuktál, meg még másból is az életben. Ezért vagy ilyen rosszindulatú.
Olvass vissza vazz! Vagy bemásoljam a párbeszédetek elejét?

Bírom az ilyet... Miért nem bírja megmondani, hogy bocs, nem úgy gondoltam, csak késõ van, és le van zárva a téma, mindenki békésen elmegy aludni... pfff...

Ramore
Kölcsön kaptam a játékot, mondtam, hogy nem tudsz olvasni!