SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gondom megoldodott!!!
s ha valaki tud olyan helyet ahol van olyan pacht vagy file ami a censurát feloldjon irjon köszönöm<#banplz><#banplz><#banplz>
Van egykis gondom!!!
A Hot Date játékkal!!!! Netrõl töltötem le feltelepítetem meg minden. Minden tökéletes volt. És amikor elakarom indítani azt irja ki hogy D:\Játékok\Maxis\The_Sims_Hot_Date\Sims.exe nem Win32 alkalmazás.
na most xp-m van de azt olvastam hogy xp alatt is kell hogy fusson szoval szegyek le cracket vagy nem is tudom megoldani???
Akkor jó játékot!

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

megoldottam köszi 😊))
Nekem az nincs fent 😞( de azért köszönöm.valami más ötlet?
Én a dc-rõl szedtem le.

Sziasztok.nem tudja valaki megmondani,hogy honnan tudom leszedni a Sims 8 in 1-t?elöre is köszönöm.
Valszeg ezért mondták néhányan, hogy nem mindegy, milyen sorrendben vannak a kiegészítõk telepítve. A Sims 2 esetében lehetséges az egyes kiegeket külön is leszedni, ezt kipróbáltam, de hogy az elsõnél is meg lehet-e csinálni, azt nem tudom, mivel nekem az egész egyben van meg (Sims 8 in 1). Ezért is említttem, hogy csak találgatok. Ha végképp nem megy, marad a teljes uninstall, majd az újratelepítés. Sorry.

Web mester
A Vacation fáljai közöt találtam egy ablakot ami azt írja hogy igy kell õket telepiteni:
Living Large,House Party,Hot Date,Vacation!
De hogy lehet kiegészitöiket leszedni?

Hát pedig a hibaüzi elvileg erre utal. Esetleg próbáld leszedni a Vacation-t és úgy feltelepíteni a Hose party-t. Amúgy nekem Sims 8 in 1 van telepítve, így én is csak találgatok. Ha mégis megpróbálod ezt az ötletet, a mentésrõl készíts másolatot.

Web mester
OK-ra megy és akkor sem történik semmi!
Újra rá megy és ugyan az jön be!

A Vacation frissíteni akarja a House party-t. Végezd el a mûveletet és kész.

Web mester
Hy!
Egyik haveromnak megvan a The Sims meg a Living Large meg a Vacation!
Megvete most a House Partyt,a Hot Date-ot,az Unlschad-ot meg a Superstart!
Elöször a Sims House Party-t telepitete!
Feltelepitete és amikor el akkarja inditani ez jön be:LINK
Lécci segitsetek!!!!

Web mester
A www.simsplusz.uw.hu -n azt írták hogy van...
Most melyik az igaz?

Rage47
nincs. Olyan úgy rakod fel öket, ahogy akarod.
Web mester
Hy!
Van sorend a kiegészitök telepitésében?

elindítod a játékot normálisan aztán windows gomb a klaviatúrán Ctrl és az Alt között. lehúzza a tálcára ott jobbgomb rajta és elvileg ott lehet mméretet választani.

... got nothin to share with you...

Fyrex
Lehet ablakban futtatni a gémet?

Avanti Crociati!

bugosak a kiegészítõk ruhák vmi és amikor be akarja tölteni õket összeakadnak és ezért kilp! töröld a letöltött cuccokat aztán menni fog :9

Rage47
Sztem, ha van idöd olvasgass visszafelé a topikban. Vagy az elejétõl... Én sajna már nem emlékszem, mi lehet a gond...régen játszottam vele.
Horváth Virág
Hello!

Nem tudjátok, hogy miért lép ki a játékból, ha a letöltéseket, már felraktam? Valamint a kiegészítõk megvannak hozzá, de amikor felrakom, akkor kiírja, hogy tegyem be a correkt vagy milyen cd-t a cd-romba.

Horváth Virág

Harly18
Nem tudtok nude patch-ot a játékhoz?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

itt keresd 😊

http://sims.lap.hu 😄
nem csak egy oldalt találsz 😊

nem tudna vki olyan oldalakat ahol vannak jó letöltések?(a sims2-höz)???

Hello,hy!!!

hali

Hello,hy!!!

12346
livin' large-ban van.

Zolcsi01
A Sims-hez kéne gitár! Van valakinek?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Bandew
Óóó így már oksa, köszi. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tuvok
???
"x:\the sims\sims.exe" -r1024x768

Bandew
Nem akarja elfogadni. :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
thx

Tuvok
Parancsikonba:

/sims.exe -r1024x768

Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
A problémám az lenne, hogy nem tudom használni a Body Shop-ot. Semmit sem csinál. Oldalt a sim pedig csak egy piros alak.
Bandew
Nem tudok felbontást választani. Hol tudom beállítani?

Tuvok
😉

Bandew
ÚRISTEN!!!
Én még életemben nem telepítettem semmit ilyen sokáig, mint a Sims 8 in 1-t!!!

Bandew
Ez jó kérdés! :-)
Nem tom, most az 1-el van kedvem játszani. :-D

Tuvok
Amúgy miért nem a 2-t töltöd ?

Bandew
Azért az gáz, hogy nem lehet kiválasztani. Na mindegy így is el leszek vele. :-D

Tuvok
azaz:
1. igen, tartalmazza 😉

Tuvok
1. igen
2. nem
3. igen

Bandew
Most töltöm a 8 in 1-t.
Lenne pár kérdésem vele kapcsolatban:
1. Ez tartalmazza az alap Simset is, vagy azt külön fel kell tenni elõtte?
2. A telepítésnél kiválaszhatom melyik kieget akarom felrakni? (pl ha nem akarok annyira elszakadni a valóságtól lsd.: Livin Large, Makin Magic)
3. Ebbe benne van a Superstar is, csak mert az úgy emlékszem 2 CD-s volt.

Rambo 20
Jó kérdés!
Mi történt?
Én is feltettem kérdéseket!

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Tuvok
Mi a ..?! Hova lett 1 csomó post ????

Tuvok
Létezik az, hogy a Body Shop 105 Mbyte ??

Tom3
Nekem is tökéletesen megy.
cenobite
Ja...a bugok... Lehet, hogy én vagyok béna, de én még nem találkoztam a játékban hibával. Tökéletesen megy, satubbi.

gamertag: kenobita

cenobite
Persze, hogy lehet véleményed, nem is leszólni akartalak, vagy ilyesmi. Sorry ha félreértetted...

A Sims2 topic még tényleg elég gáz... Röhej, hogy egy oldalon belül vagy 5-en kérdezik ugyanazt (amit természetesen már 53242-en megválaszoltak). Mindig beesik valaki, aki lusta egy kicsit visszaolvasni, aztán csodálkozik, ha leszólják... Azért néha van 1-2 értékes post is. 😊

gamertag: kenobita

Kata
Nem baj. Én még maradok az elsõ résznél az összes kiegészítõjével. Majd ha a Sims2 is felnõ ehhez, akkor megveszem minden kiegészítõjét.

[/cserf][/fülünyúl]

Hát egy-két bogárka akad,de majd javítják.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!