SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
s ha valaki tud olyan helyet ahol van olyan pacht vagy file ami a censurát feloldjon irjon köszönöm<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
A Hot Date játékkal!!!! Netrõl töltötem le feltelepítetem meg minden. Minden tökéletes volt. És amikor elakarom indítani azt irja ki hogy D:\Játékok\Maxis\The_Sims_Hot_Date\Sims.exe nem Win32 alkalmazás.
na most xp-m van de azt olvastam hogy xp alatt is kell hogy fusson szoval szegyek le cracket vagy nem is tudom megoldani???
Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.
Living Large,House Party,Hot Date,Vacation!
De hogy lehet kiegészitöiket leszedni?
Egyik haveromnak megvan a The Sims meg a Living Large meg a Vacation!
Megvete most a House Partyt,a Hot Date-ot,az Unlschad-ot meg a Superstart!
Elöször a Sims House Party-t telepitete!
Feltelepitete és amikor el akkarja inditani ez jön be:LINK
Lécci segitsetek!!!!
... got nothin to share with you...
Nem tudjátok, hogy miért lép ki a játékból, ha a letöltéseket, már felraktam? Valamint a kiegészítõk megvannak hozzá, de amikor felrakom, akkor kiírja, hogy tegyem be a correkt vagy milyen cd-t a cd-romba.
Horváth Virág
http://sims.lap.hu 😄
nem csak egy oldalt találsz 😊
Hello,hy!!!
Hello,hy!!!
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Tudnátok nekem segíteni?
A problémám az lenne, hogy nem tudom használni a Body Shop-ot. Semmit sem csinál. Oldalt a sim pedig csak egy piros alak.

Én még életemben nem telepítettem semmit ilyen sokáig, mint a Sims 8 in 1-t!!!
Nem tom, most az 1-el van kedvem játszani. :-D
Lenne pár kérdésem vele kapcsolatban:
1. Ez tartalmazza az alap Simset is, vagy azt külön fel kell tenni elõtte?
2. A telepítésnél kiválaszhatom melyik kieget akarom felrakni? (pl ha nem akarok annyira elszakadni a valóságtól lsd.: Livin Large, Makin Magic)
3. Ebbe benne van a Superstar is, csak mert az úgy emlékszem 2 CD-s volt.
Mi történt?
Én is feltettem kérdéseket!
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
gamertag: kenobita
A Sims2 topic még tényleg elég gáz... Röhej, hogy egy oldalon belül vagy 5-en kérdezik ugyanazt (amit természetesen már 53242-en megválaszoltak). Mindig beesik valaki, aki lusta egy kicsit visszaolvasni, aztán csodálkozik, ha leszólják... Azért néha van 1-2 értékes post is. 😊
gamertag: kenobita
[/cserf][/fülünyúl]
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!