SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adri
Szia nekem is volt vele gondom de itt volt ki segített! az 1-es cd van rosszúl feltörve, segítettek ha gondolod írd meg az emil címed küldök hozzá progit meg leírást hogy mit tegyél vele!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

A sims superstar mert nem indul el? azt csinalja hogy amikor toltene be a jatek ba kilep. mert van ez???? _RAKÁS SZARÉ!!! EZ NEM SEGIT_
Carlos
És, attól még a net-en hamarabb lesz... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
RAKÁS SZARÉ!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
fotosop vagy akármi... 😊
Képszerkesztõ program... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én meg Carlos és maradok is az... 😊

Þór vígi þessi rúnar

marsu
Sziasztok

Magyaeitást kéresek the sims-hez, és a sim city 3000- hez.

segitsetek sziasztok.
A sims superstar mert nem indul el? azt csinalja hogy amikor toltene be a jatek ba kilep. mert van ez????
cseri001
Neked is új a nicked.
Hogy kell ilyen képecskét berakni a név helyére? Hogy kell ilyet csinálni?

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Nem kell mindenkinek tetszenie, nem az a célja.
De jó lesz szemmel tartanotok, a srác aki csinálja az elsõk között tudja meg a híreket, mert terjesztõ.

cseri001
Ugyanaz vagyok, ne aggódj, csak most (vagyis itt az SG-n már kezdetek óta) cseri001 néven "futok" 😊
Azt hiszem a Proposition csak szerelemérték 70 (a második csík 70) után jön elõ, mint akció...
A legjobb tényleg ajándékozni, lehetõleg gyûrût, vagy nyakláncot, de én mindig megvárom, míg az összeházasítandó felek legalább 80-85-re érnek szerelemértékben, és csak egy vörös rózsacsokor átadása után kérek kezet. 😊
Ugyúgy jön elõ a Proposition - Marriage lehetõség, mint pl. a Kiss, vagy bármelyik már interakció. De csak ha elérted a 70-et, elõtte nem. (Én se házasodnék, ha nem lennék 100%-an biztos! 😊 Te igen ??? 😊

Mike
a nõzés egyszerû

mint az életben, itt is csak a pénz számít

akit magunkhoz akarunk bolondítani, adjunk neki minden nap nyakláncot, majd gyémántgyûrûket

vigyázzunk mert a pasik is belénkzúgnak, aztán már egy egész nyáladzó csorda követ, és összeverekszenek rajtunk

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Cseri!Te most nicet váltottál?Vagy nem Cseri vagy?Szóval köszi a segítséget,akár ki is vagy!Én maradok Adrienn
Carlos
Sokat kell együtt tölteni.
Az egy dolog, hogy Neked 100/63, de a másiknak?
Amúgy szerintem addig nem jelenik meg, amig nincs mindkettõ 90 felett.

Þór vígi þessi rúnar

Breki33
lol
Köszi Cseri!Már csak az a kérdésem,hogy hol írja ki,a csóknál,vagy máshol?Mert nem találjuk!A szimpátia 100%a szerelem 63% és nem találjuk ezt a feliratot.Köszi a segítséged,elõbb nwm tudtam írni,mert a szerver nem engedett fel,azt írta,hogy nem vagyok regisztrálva,és azután 24 órára eltiltott,most tudok csak írni.Szóval köszi elõre is! Adrienn Roland
Carlos
Szerintem is hülyeség, de jó ez a üzenet visszavonás dolog!

Þór vígi þessi rúnar

Le is cseréltem vissza.😊Nem kell víájpí tagság.😊
Carlos
Szokatlan... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Na elõvettem a régi nikkem..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát nem.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Carlos
Nem nagy szám!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Csekkolom... 😊

Þór vígi þessi rúnar

cseri001
Itt egy jó magyar Sims2 oldal, ajánlom mindenki figyelmébe! :o)
Simmers

cseri001
Igen,az alap Sims nélkül nem megy egyik kiegészítõ sem (ezért hívják õket kiegészítõnek, mert egyik sem külön játék).😊

Many SIMS2FAN
kar hogy a sims2 csak minimum juliiusban fog megjelenni.

Many SIMS2FAN a humoros

Many SIMS2FAN

Many SIMS2FAN a humoros

Many SIMS2FAN
😊)))))))))

Many SIMS2FAN a humoros

Many SIMS2FAN

Many SIMS2FAN a humoros

Ha akarok jatszani a superstarral akkor fel kell rakni a sima simset?
cseri001
Kösz. Ez elég sz.r hír! 😞(((

cseri001
Hívd meg a kiválasztott "áldozatot"😊 magadhoz a házba,(természetesen ha már nagyon jó viszonyban vannak egymással az összeházasítandó simek) etesd meg, hagyd, hogy elmenjen utána a helyre, ahova a király is gyalog jár, aztán mikor már biztos jól érzi magát, akkor:
Proposition - Marriage (ellenkezõ nemûeknél)
Proposition - Move in (azonos nemûeknél)
Azt hiszem ennyi...
Hogy van a kissrác?

Carlos
3890

Þór vígi þessi rúnar

cseri001
Honnan szedtétek, hogy csak júliusban jön ki a Sims2????

akyyy
végre rájöttem, hogyan kell megcsinálni,hogy ne lépjen ki az 1. több órát el lehet vele játszani, bár a 2 jobb lenne, szvsz 2005 január februárban jelemik meg, bár õszintén remélem hogy nincs igazam...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mike
január 17-i eladási toplista, USA

Call Of Duty - Activision
The Sims Double Deluxe - EA
The Sims: Makin' Magic Expansion Pack - EA
MS Age of Mythology - Microsoft
The Sims Deluxe - EA
Sim City 4 Deluxe - EA
MS Zoo Tycoon: Complete Collection - Microsoft
The Sims: Unleashed Expansion Pack - EA
MS Flight Simulator 2004: Century of Flight - Microsoft
Star Wars: Knights Of The Old Republic - LucasArts

ameddig veszik a sims kiegeket nem is lesz sims 2, minek

Sipocz
SC4? Kedvelem! Mondjuk inkább gazdasági szimuláció. Az RH kieggel együtt már nagyon használható, az alapjáték magában kissé érthetetlenül viselkedett de így felpakolva már kellemes.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike at home
Sims1-t orok feledesbe kuldtem
ha rajtam mulna, szerveznek egy bojkottot, es innentol kezdve egyetlen sims1-en alapulo kieget nem venne meg senki

milyen gyorsan megjelenne a 2

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Most a SimCity4-en gondolkozom,persze a Rush Hour-ral együtt.Próbáltad már?
Sipocz
Hi!
Lássátok!: az üzlet az üzlet. Nem is a kiadást késleltetõ potentántok igazán a hibásak szvsz., hanem azok a hírverõk akik a korai megjelentetést beharangozták és azóta is heccelik a publikumot a játék elemeinek ismertetésével. Nagyon csodálkoztam amikor itt, Tõletek hallottam a Sims2-rõl, mert igencsak hamarinak tünt a 2004.02.15 az ucsó EP kiadásához képest (az MM mégcsak nemrég lépett a "jól tejelõk" árucsoportba). A baj forrása igazán az, hogy a játékszoftverekhez az igazi megszállottak (szent õrület ez és én is idetartozónak mondom magam😊) érzelmileg kötõdnek fõleg ha már kb. tudják mirõl van szó és fõleg ha látják hogy jelenlegi kedvencük mekkora tökéletesedésen ment át. Addig is túrjátok a Sims1-et vagy kapcsolatok át vmi más kedvencre, ha megérjük meglesz!

Carlos
Nazeaz!
Énis így vagyok vele. Amíg nem jön, addig elvagyok mással, aszt majdcsak kijön.

Þór vígi þessi rúnar

Mike
várom ezt a szart, számolgatom vissza a napokat szinte, de hogy minek?
mindig opofára esek, már megfogadtam párszor, programot nem várok
nem tartottam be, tessék

Carlos
Jól megasazontad!
Kemény vagy!

Þór vígi þessi rúnar

Mike
Igaz. Kamuznak itt mindenfélérõl, csak hogy fenntartsák az érdeklõdést. Mondtam én, hogy csúszni fog, karácsonyra talán itt lesz. A franc se fog erre a programra várni. Megvenni meg végképp nem 😞
jó édes anyjukat, majd játszom mással

Mike
reélem vmi kamu hír, mert öngyilkos leszek, basszák meg

Carlos
Az Electronic Arts emberei szomorú hírrel álltak a nagyérdemû elé. A The Sims 2 és a Medal of Honor: Pacific Assault megjelenését elhalasztották 2004 júliusáig. A fejlesztéshez további polírozásra van szükség, amivel mi is jól járunk, mert nem fognak bugok rohangálni és integetni a játékban, valamint az eladásokat is megnyomják.
A halasztás és az elemzõk által várt 570 helyett "csupán" 550 millió dolláros bevétel miatt a tõzsdén egyesek kiszálltak, mások profitot realizáltak, a lényeg, hogy esett néhány százalékot az óriáskiadó részvényárfolyama.

Hardwired

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mégse olvastam el mindet. Ez kurva sok újítás...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nemcsoda, akkor elolvasom a full sztoryt!

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Már csak azért is nyerõ lesz, mert az idézett chat szerint eleve tartalmaz olyan elemeket az alapgama amit a The Sims (írhatnánk Sims1-et😊) csak az Unleasheddel bezáróan ért el.
Volt olyan kérdezõ aki már a Sims 3-ról kérdezett és majd minden második tagot a szex és környülállása izgat😊!

Carlos
Jaja, várom már!
Asszem kiszorítja majd a sima Simseket egy ideig...

Þór vígi þessi rúnar