SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Hogy kell ilyen képecskét berakni a név helyére? Hogy kell ilyet csinálni?

Úristen hód, fújd már ki!!!
De jó lesz szemmel tartanotok, a srác aki csinálja az elsõk között tudja meg a híreket, mert terjesztõ.
Azt hiszem a Proposition csak szerelemérték 70 (a második csík 70) után jön elõ, mint akció...
A legjobb tényleg ajándékozni, lehetõleg gyûrût, vagy nyakláncot, de én mindig megvárom, míg az összeházasítandó felek legalább 80-85-re érnek szerelemértékben, és csak egy vörös rózsacsokor átadása után kérek kezet. 😊
Ugyúgy jön elõ a Proposition - Marriage lehetõség, mint pl. a Kiss, vagy bármelyik már interakció. De csak ha elérted a 70-et, elõtte nem. (Én se házasodnék, ha nem lennék 100%-an biztos! 😊 Te igen ??? 😊
mint az életben, itt is csak a pénz számít
akit magunkhoz akarunk bolondítani, adjunk neki minden nap nyakláncot, majd gyémántgyûrûket
vigyázzunk mert a pasik is belénkzúgnak, aztán már egy egész nyáladzó csorda követ, és összeverekszenek rajtunk
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Az egy dolog, hogy Neked 100/63, de a másiknak?
Amúgy szerintem addig nem jelenik meg, amig nincs mindkettõ 90 felett.
Þór vígi þessi rúnar
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Simmers
Proposition - Marriage (ellenkezõ nemûeknél)
Proposition - Move in (azonos nemûeknél)
Azt hiszem ennyi...
Hogy van a kissrác?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Call Of Duty - Activision
The Sims Double Deluxe - EA
The Sims: Makin' Magic Expansion Pack - EA
MS Age of Mythology - Microsoft
The Sims Deluxe - EA
Sim City 4 Deluxe - EA
MS Zoo Tycoon: Complete Collection - Microsoft
The Sims: Unleashed Expansion Pack - EA
MS Flight Simulator 2004: Century of Flight - Microsoft
Star Wars: Knights Of The Old Republic - LucasArts
ameddig veszik a sims kiegeket nem is lesz sims 2, minek
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
ha rajtam mulna, szerveznek egy bojkottot, es innentol kezdve egyetlen sims1-en alapulo kieget nem venne meg senki
milyen gyorsan megjelenne a 2
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Lássátok!: az üzlet az üzlet. Nem is a kiadást késleltetõ potentántok igazán a hibásak szvsz., hanem azok a hírverõk akik a korai megjelentetést beharangozták és azóta is heccelik a publikumot a játék elemeinek ismertetésével. Nagyon csodálkoztam amikor itt, Tõletek hallottam a Sims2-rõl, mert igencsak hamarinak tünt a 2004.02.15 az ucsó EP kiadásához képest (az MM mégcsak nemrég lépett a "jól tejelõk" árucsoportba). A baj forrása igazán az, hogy a játékszoftverekhez az igazi megszállottak (szent õrület ez és én is idetartozónak mondom magam😊) érzelmileg kötõdnek fõleg ha már kb. tudják mirõl van szó és fõleg ha látják hogy jelenlegi kedvencük mekkora tökéletesedésen ment át. Addig is túrjátok a Sims1-et vagy kapcsolatok át vmi más kedvencre, ha megérjük meglesz!
Énis így vagyok vele. Amíg nem jön, addig elvagyok mással, aszt majdcsak kijön.
Þór vígi þessi rúnar
mindig opofára esek, már megfogadtam párszor, programot nem várok
nem tartottam be, tessék
jó édes anyjukat, majd játszom mással
A halasztás és az elemzõk által várt 570 helyett "csupán" 550 millió dolláros bevétel miatt a tõzsdén egyesek kiszálltak, mások profitot realizáltak, a lényeg, hogy esett néhány százalékot az óriáskiadó részvényárfolyama.
Hardwired
Þór vígi þessi rúnar
Volt olyan kérdezõ aki már a Sims 3-ról kérdezett és majd minden második tagot a szex és környülállása izgat😊!