5242
-
Renesans #4201 Igen!! Az kell hozzá! -
#4200 Hi!
Adj cimet és adom. -
#4199 Merre lehet leszedni? -
Coolfire #4198 elvileg a sims filecop nevű progicska az jó.. -
#4197 Engem ki dob és inkább nem nyúlok hozzájuk.
1tanács egyenként nézd meg.:) -
Andi néni #4196 Sziasztok!segítsen valaki légyszi, hogyan tudom kiszürni a letöltött hibás objekteket, amik nem működnek a sims1 alapjátékban?mindig lefagyok.köszike -
#4195 jah :) De most az egyik elromlott, hiába töltöttem... nemtom mi van vele :( 177 Mb-t töltött le a 650-ből... kezdhetném előről, de rohatt lassú a netem, nemtom mér... -
Coolfire #4194 Na ezt is megbeszéltük. -
Coolfire #4193 aha -
#4192 nem -
Coolfire #4191 DC-ről szeded? -
#4190 én javába töltök, terveim szerint ma meglesz a Superstar 2. cd-je és a Makin magic 2.cd-je és akkor már csak az unleashed kell!!!! -
#4189 Kb. 3.4Gb a Unleashed,Vacation,Makin Magic+az alap ha letöltöm. -
#4188 Ja csak be kell tenni a wincsit. -
#4187 Ezek kellenek: Vacation,Unleashed és a Makin Magic de azt utoljára.:) -
Coolfire #4186 Arra igen,az egész cakk-pakk 4GB körül van.Úgyhogy szedegetheted le a többit is.:) -
Coolfire #4185 4166 -
#4184 már töltöm, úgy tervezem, hogy szombatra megelesz az összes kieg és egyész szombaton hagyom jáccani a nővéremet (mer már nem lakik velünk és csak hetente 1-szer jön) és ez lesz a szülinapi ajándékom neki (kicsit előleg... csak áprilisban lesz a szülinapja :)) -
Renesans #4183 Tőtsd 1000l!! Nagyon jó!!! Elszórakozol vele a Sims2 megjelenéséig. :D -
Renesans #4182 Carlos mán rég járt erre! -
#4181 Jaa nekem a D:\games\The Sims-könyvtárba volt.
Az Unleashed-nél nem lehet hogy az a baj hogy az eredeti?
Mindegyik más ment eddig. -
#4180 A program files-ban mit csináljak? -
#4179 Jó hogy mondod apukám a a régi Geeforce 2 MX400 32Mb-ot beszámitották 2000Ft-ért+ráfizetés 5000Ft és úgy kaptam egy használt 15Gb-os wincsit.Erre már rá megy? -
#4178 Szivesen, ha kell valami, akkor máskor is. -
#4177 2004. június 30., asszem most ez a hivatalos. De ezeknél még az édes Úrjézus se tudhatja... -
Coolfire #4176 Bahhh a 3GB az qrva kevés:(Az kevés az összes simsnek és még OS-t nem is számoltam.Most elég olcsó sztem,ha megteheted vegyél egy nagyobbat.Sajna a mai játékok nagyon sok helyet foglalanak. -
Coolfire #4175 Elvitte a postagalamb!:) -
#4174 Mármint cd.
Na meg 3Gb-os vinyo. -
#4173 Hát nekem nem jó se a Vacation se az Unleashed.
Ugy hogy e-mali: [email protected] -
Coolfire #4172 SimsEraser a neve a proginak.:)Én rontottam el,hogy nem írtam kötőjelet.:) -
Coolfire #4171 Asszem az unleashedtől van rajta a sims cd-ken.De nézd meg hátha a vakáción is van már.Ha nincs szólj és elküldöm vhogy. -
#4170 "Sims erasered" honnan tudok szerezni?
A Superstar akármennyire könyörgök nem jön ki.
-
Coolfire #4169 Köci a superstar képet,most jutottam el addig,hogy megnézzem a freemailom. -
Coolfire #4168 Sajna sehonnan.Úgy volt,hogy most pénteken jelenik,de a EA elcsúsztatta a megjelenést valamikor nyárra. -
Coolfire #4167 Igen régen,és még a simcity4 sem érkezett meg -
Coolfire #4166 Azért csinálja mert már telepítgettél Simst és benne maradt a registry ben egy-két bejegyzés.Amíg ezeket ki nem pucolod addig nem tud patchelni.Ha van Sims erasered azzal,ha nincs kézzel kell a Maxis bejegyzéseket kiszedni.Ha ez megvan,el kell távolítani a program files/InstallSheld installation information mappából a simses bejegyzéseket(a mappák neve sok szám és betű kombó).Arra vigyázz,hogy csak a simsekeket szedd ki,az a legegyszerűbb, ha megnyitogatod a setup.ini-ket ott van benne a proginév.Ja ez a mappa rejtett úgyhogy elő kell bányászni.Na,ha leszálltak a sims bejegyzések innen is akkor már simán fel fog menni mind,és menni fog a patchelés is.Pedig eccer már írtam itt ilyet anno,csak én is lusta voltam visszakeresni. -
Coolfire #4165 Háj!Na kezdjük a segélyszolgálatot. -
#4164 jah, igen :)))) -
#4163 De azért vicces, hogy már most le akarja tölteni, mikor még csak epekedünk utána... a kis telhetetlen! :) -
#4162 Broáf! Akkor már miért nem Kretén? :)))
Mindenesetre érdekes helyzeteket tud csinálni ez a Sims... :)
Passz. De én még mindig azt mondom, hívja át a csaj a hapit... Akkor hátha helyreáll a dolog.