SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uj vagyok. szeretem a simset, varom a sims2t.

Many SIMS2FAN
many sims2fan

Many SIMS2FAN a humoros

Many SIMS2FAN
Ezt meg honnan gondoltad???

Many SIMS2FAN a humoros

cseri001
Na ne idegesíííííííííííccccccccsss!!!!!!!!!
Akkor megöngyilkolászom magam! 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

Hátha még a sims2 megjelenéséig kijön egy expansion pack.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

cseri001
Na azért! 😊))
Hiányoztak a vicces beírásaid! 😊

cseri001
Valahogy én is így voltam vele, már legalább 2, 2 és 1/2 hónapja! nem játszottam vele. Csak mindig eszembe jut, hogy mostmár azért lenne kedvem. De mindig a szándéknál maradok csak, a megvalósítás még várat magára! :o)
Talán majd hétvégén játszom egyet (úgy fél napot😊.

12346
thx, de sztem nincs értelme megin föltenni mindet😊 ezt tettem este. elsõ simstõl kezdve mindet fölpakoltam rá sorrenben és bukó. na mind1, majd lesz vmi.
köszi

Passz...Ha Xp-d van,meg lehet prószálni levenni a hanggyorsítást,esetleg service packot felrakni.Vagy vmi bibi volt a telepítés során.

Mentsd le az UserDatát és uninstalláld le az egészet.Ha van simseraser-ed akkor azzal,ha nincs kézzel szedd ki a registrybõl a maxis és ea bejegyzéseket,valamint a program files/installshield installation information könyvtárat pucold ki(csak a simseket😊).Mikor ez megvan rakd fel újra,így már mennie kell.

12346
volt már olyan vkinek, hogy makin magic kilép? bocs, nem nagyon követem a sims dolgot, ritkán nyomom. öcsémnek jön be jobban. földobtam neki az összes kiegészítõt és kilép. zsír új, semmi + alkatrész nem van benne

Many SIMS2FAN
Hát, szerintem annyira nem jó

Many SIMS2FAN a humoros

senki se tud segíteni?
A Livin Large fenn vann.
nos... a House Party-t szeretném felrakni, de nem megy. azt írja, hogy már installáltam az 1.3-as verziót és kilép. az alap Sims az megy. szal szerintetek?
Pontosan.

SinClaiR
valszeg 2 oprendszert tart egy vinyón.. külön partición.. sokan így vannak vele... kompatibilitási gondok végett.. hasznos dolog😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Tom3
"Win98-as partíciót" ez mit jelent?(nekem Professional van)
Megy.Én is játszottam WinXp alatt vele.Minden gond nélkül futott,bár sokaknak problémás xp alatt futtatni.Ezért tartok egy Win98-as partíciót a gépen,azon minden játék tökéletesen fut.

Tom3
azaz Livin Large,House Party,Hot Date,Vacation,Unleashed,Super Star megy Xp-n? a Makin Magic
nincs meg
Tom3
Xp alatt megy a sims?
Sipocz
Hi!
Aranyosak vagytok!😊
Rendszeresen benézek azért ide is mert Nálatok a legfrissebbek a hírek és semmiképp nem akarok lemaradni egy esetleges hamari játékbemutatóról. Otthon megy azért a Sims 1000l, az asszonyom és a lányom folyamatosan játszik vele, olykor én is beszállok kivált ha a nõk nyaggatnak hogy a simjeim ilyen-olyan dolgokban segítsék a falu boldogulását (ez a falu egy hatalmas vállalkozás, jelenleg 64 sim él benne és ugye ehhez jönnek a Townie-k, a Stranger-ek meg a vakáció szigetrõl a sporttársak). Magam kissé elpályáztam a gamától mivel másik kedvenc témám, a fantasy körében sikerült némi szoftvert felcsippentenem.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Tom3
nyaron jonnek a jo gamek legalbbis nekem
Tom3
nem tudom ense toltottem le csak hallotam 1epkent a sims sincs fent ha csak hatha megy XPn
Ja ez a simcity-szerûség.Én is olvastam róla a gamestaron,de nem töltöttem le.Milyen?

Tom3
1Sims es hely

nagyon jo!+valami baromsag hogy a simunk nek simcityje van vagy mi Slice City a neve.
Ma felraktam újra az összes kieggel együtt.Az a baj,hogy már nem nagyon köt le,így mindenféle hackelt cuccal tele van a kéró.Jöhetne már az a ratyi Sims2,bár lehet,hogy nagyot fogok benne csalódni.Sipõcz kollegát én is rég "láttam".

Many SIMS2FAN
nem is akarom gyüjtögetni

Many SIMS2FAN a humoros

cseri001
Köszi, ari vagy.

cseri001
Sziasztok
Jó sokáig nem voltam, "kicsit" bepipultam a Sims2 elhalasztott megjelenése miatt...
Kicsit nagyon! 😊
Mi a helyzet? Hogy vagytok? Mi van a simsekkel?
Már jó régen nem simseztem, de most megint megjött kicsit a kedvem.
írjatok valami jót!
Apropó! Sipõcz-rõl hallottatok valamit? Már õ is rég járt erre!

Ne így gyûjtögesd már a vip tagsághoz a hozzászólásokat lécci.

Many SIMS2FAN
az mar nevetseges lenne...

Many SIMS2FAN a humoros

Adam5
öö nem tudom hogy van e méh hot date xp probléme
de az ikonom ha jobb gomb tulajdonságok és kompatibilitás
ott irja ha gond van ezzel a programmal de a windows eggyik masik verziojaval ment akkor at lehet alitani

Carlos
Ja...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szerintem is tologatják még majd mindenfélére hivatkozva... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Na édes.
Végy egy képszerkesztõ programot, foringzámpöl: Photoshop, Corel, Paint 😊.
Csinálj egy 120x20 pixeles új képet. Arra rajzolgass valamit, vagy kommerszen írd rá a neved.
Aztán a beállításoknál tötsd fel.

Þór vígi þessi rúnar

Sajna ez sem biztos.Anno én letettem a nagyesküt,hogy március 19.-én megjelenik,hogy az a ratyi EA nem fog csúsztatni.Most már teljesen szkeptikus vagyok,már azt sem hiszem el amit kérdeznek.No majd meglátjuk.😊

Many SIMS2FAN
Azon az oldalon félre írták a megjelenési dátumot, úgy hogy nincs semmi baj. Szerintem 2004-06-01-et akartak írni, mert Magyaro.-n is 2004-szeptember-3-án jelenik meg a SIMS2. Ez 1000% biztos.

Many SIMS2FAN a humoros

Many SIMS2FAN
Olvasom a sims2.hum.uw.hu-n hogy a szerkeszto allitolag latta egy angol siteon hogy a sims2 2005. 06. 01.-en jelenik meg. nezem az angol siteot, hát tényleg: The Sims 2: release date: 2005-06-01!!!
De ez lehet hogy csak kamu hir. Mert ha nem az én... én...

Many SIMS2FAN a humoros

cseri001
Most se lettem sokkal okosabb, de kösz. 😊

cseri001
Nem voltál te egy kicsit ideges?
Szegény nem egy rakás szaré jött ide, hanem segítséget kérni. Neked milyen rosszul esett volna?

cseri001
Ha Downtown-i, akkor nem látod, hogy mennyi neki...

cseri001
Na, sikerült õket összehozni?

Nagyon helyes!

Adri
Az mind ok és nekem is ti segítettetek és gondoltam megtartom jó szokásotoka és segítek most én

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Carlos
Eddig csak 143.324.234-szor volt leírva, hogy mit kell tenni.
Szerintem Cold_fire és énis kezdünk fáradni, hogy leírjuk 143.324.235-ször is...

Þór vígi þessi rúnar

[email protected] arra nyugottan kuldhetet. KOSZI!!!