5242
-
#4241 Már mint a simek helyén. -
#4240 Nekem régen olyat csinált hogy a game-bol kidobott és utána annyi a családomnak.Meg fordítva egy sim volt piros háttérrel. -
[Walaki]D`Lair #4239 Nekem....VALAKI SZÓLJON MÁR, HA TUDJA MI A MEGFEJTÉS!!! -
[Walaki]D`Lair #4238 Ja igen...és az összes CD eredeti.... -
#4237 Van egypár kérdésem.
Mit csinál ha regisztrálom magam?Ingyenes?Muszály eredeti?
Mert nekem csak az Unleashed eredeti.
Várom a válaszokat. -
[Walaki]D`Lair #4236 ÁÁÁÁÁÁ!!!!! Az miért van, hogyha berakom az Unleashed-et és felteszem, akkor elindul a játék, de amint betölt a házakhoz fogja magát és kilép??? MEGŐRÜLÖK!!!! -
Stickee #4235 Sziasztok! Én a PC GURU-ba az áprilisiba azt olvastam hogy majd ősszel jelenik meg a Sims 2! Még fejlesztik. De egyébként az újságot érdemes megnéznetek, 4 oldalas cikk van róla. Üdv, jó várakozást mindenkinek! -
THX!!!!! -
Renesans #4233 Ja, értem már! Van egy Charm a Makin' Magicbe', amitől a gyerekből felnőtt lesz. A neve: Age of instant. A receptjét, majd megnézem és megmondom. -
#4232 Kár, pedig én valahol azt olvastam :( -
Renesans #4231 Igazad van. :D -
Renesans #4230 Kata, te megvetted az Abrakadabrát eredetibe? Mert van benne valami "Exluzív Sims2 bemutató CD-ROM" Szerintem az 1 Sims2-es Demo. -
Coolfire #4229 Bár tévednék(de nem szoktam)..:) -
Coolfire #4228 Áprilisban nem sőt még májusban sem,talán júniusban ha lesz sims 2.:( -
#4227 Nekem sikerült 5 csillagot elérnem tartósan. De van, hogy még ilyenkor is bénázik a sim... :/ -
#4226 Nem. -
#4225 A maikn magic kiegészítővel a gyerekek felnőttek is lehetnek????????? -
#4224 Sikerült egy 3.5-ös sztárság, de meguntam és kerestem rendes állást... -
#4223 WOW!
THE SIMS 2, ÁPRILIS 1, hohohohoooo!!!!!
Na végre már csak nehogy az legyen vele a baj mint a Need For Speed Undergrounddal hogy hamar adták ki és tele van hibákkal. Remélem ez nem lesz a THE SIMS 2 vel !!
Minimum gépigénye milyen lesz? Mondjuk ez a veszély már engem nem fenyeget. -
#4222 #4216-ra ment. -
#4221 Április 1!? Király!Hátha...
Írd le a Sims2 topicba.
(Sims2 topic)Csak hogy gyorsabblegyen.:) -
#4220 Az elég sz@r ügy...
Azért figyeld a body, charisma, stb. pontokat is... -
#4219 THX, akkor jól gondoltam én is, próbáltam összebarátkozni egy Raquellel, de megutáltuk egymást, aztán kiderült, hogy ő az első az újságban.... -
#4218 Hírességekkel barátkozz, mert az nagyon fontos, anélkül nem lehetsz sztár... (Még annyit, hogy nem darabszámra megy, hanem sztárértékre, úgyhogy nézd meg a színes újságban, hogy ki a menő és próbálj meg azzal összebarátkozni.)
Most egy hétig nem leszek itthon, nem tudok segíteni, úgyhogy majd gondolom majd valaki más válaszolgat neked... :)
MINDENKINEK jó simsezést! -
#4217 Nos, a superstarban kéne segíccség! Nos két csillagom van és alul ír vmi izét, hogy 2 db-ot kéne belőle elérnem, de nem értem hogy mia za, esetleg fanokat kell szerezni, vagy hírességekkel barátkozni? Ki tud segíteni, hogy több csillagom legyen????? -
Renesans #4216 A pénzkód az rosebud -
Renesans #4215 A sims2hun.atw.hu fórumán olvastam, hogy a Gamestar CD GALAXIS részében azt írták, hogy Áprilisban jön ki a Sims2!!! A hivatolos oldal meg valami SimNapot (SimDay) ír április 1-jére, amin valami meglepetés lesz. Lehet, hogy akkor jön ki a Sims2??? Ki tudja, hogy igaz-e? Ezt mind a sims2hun.atw.hu fórumán olvastam (http://sims2hunforuma.srv.hu/phpbb/index.php). -
Stickee #4214 Esküszöm ma már nem kérdezek többet csak ezt az egyet még! :) Amikor az alappal játszottam tudtam használni kódokat. Most nem. Miért? Mármint a pénzkódok a lényegesek. Csak az alap a livin meg a house van fent nekem. -
#4213 De, csak az alapra jó, és arra sem teljesen... Nincs értelme feltenni. -
#4212 Alap nem? -
Stickee #4211 ok! Köszönöm sikerült! Azt még meg tudjátok mondani hogy a magyarosítást mikor kell feltenni? Mert én azt hallottam hogy csak valamelyik kiegészítőig jó. -
#4210 [email protected] -
Coolfire #4209 Csak annyit,hogy nincs megcrackelve. -
Stickee #4208 Sziasztok! Felraktam az alap simset utána a livint utána a house partyt és nem indul el! Kiír valami olyat: Please insert the correct cd-rom, select ok and restart application.
Ez mit jelent? Egyik sem eredeti cd!! -
Coolfire #4207 bcdc.webhop.org asszem itt van kliens és magyarítás is
de ezt nem a sims fórumban kellett volna kérdezni.. -
#4206 dc++ magyarítás???? Olyan nincs sztem, nem kell ahhoz magyarítás, belépsz egy magyar hubba azt kész.... -
Stickee #4205 Sziasztok!
Segítsetek nekem! Honan tudok szerezni dc++ magyarosítást? Nincs meg vkinek? -
#4204 Köszi!!!! -
#4203 El kell menni az Oldtown-ba, ugyanúgy, mint ahogy Downtown-ba mész, telefonálsz, és jön egy omnibusz, ami elvisz...
Persze nem minden helyen lehet kutyát-macskát venni, de válaszd azt a helyet, ami középen van... -
#4202 Hi, vki elmondaná, hogy hogyan kell az unleashedben állatokat venni?