5242
  • Tom3 #4241
    Már mint a simek helyén.
  • Tom3 #4240
    Nekem régen olyat csinált hogy a game-bol kidobott és utána annyi a családomnak.Meg fordítva egy sim volt piros háttérrel.
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem....VALAKI SZÓLJON MÁR, HA TUDJA MI A MEGFEJTÉS!!!
  • [Walaki]D`Lair
    Ja igen...és az összes CD eredeti....
  • Tom3 #4237
    Van egypár kérdésem.
    Mit csinál ha regisztrálom magam?Ingyenes?Muszály eredeti?
    Mert nekem csak az Unleashed eredeti.
    Várom a válaszokat.
  • [Walaki]D`Lair
    ÁÁÁÁÁÁ!!!!! Az miért van, hogyha berakom az Unleashed-et és felteszem, akkor elindul a játék, de amint betölt a házakhoz fogja magát és kilép??? MEGŐRÜLÖK!!!!
  • Stickee
    Sziasztok! Én a PC GURU-ba az áprilisiba azt olvastam hogy majd ősszel jelenik meg a Sims 2! Még fejlesztik. De egyébként az újságot érdemes megnéznetek, 4 oldalas cikk van róla. Üdv, jó várakozást mindenkinek!
  • Davidka

THX!!!!!
  • Renesans
    Ja, értem már! Van egy Charm a Makin' Magicbe', amitől a gyerekből felnőtt lesz. A neve: Age of instant. A receptjét, majd megnézem és megmondom.
  • Davidka
    Kár, pedig én valahol azt olvastam :(
  • Renesans
    Igazad van. :D
  • Renesans
    Kata, te megvetted az Abrakadabrát eredetibe? Mert van benne valami "Exluzív Sims2 bemutató CD-ROM" Szerintem az 1 Sims2-es Demo.
  • Coolfire
    Bár tévednék(de nem szoktam)..:)
  • Coolfire
    Áprilisban nem sőt még májusban sem,talán júniusban ha lesz sims 2.:(
  • Kata
    Nekem sikerült 5 csillagot elérnem tartósan. De van, hogy még ilyenkor is bénázik a sim... :/
  • Kata
    Nem.
  • Davidka
    A maikn magic kiegészítővel a gyerekek felnőttek is lehetnek?????????
  • Davidka
    Sikerült egy 3.5-ös sztárság, de meguntam és kerestem rendes állást...
  • SLICK
    WOW!
    THE SIMS 2, ÁPRILIS 1, hohohohoooo!!!!!
    Na végre már csak nehogy az legyen vele a baj mint a Need For Speed Undergrounddal hogy hamar adták ki és tele van hibákkal. Remélem ez nem lesz a THE SIMS 2 vel !!
    Minimum gépigénye milyen lesz? Mondjuk ez a veszély már engem nem fenyeget.
  • Tom3 #4222
    #4216-ra ment.
  • Tom3 #4221
    Április 1!? Király!Hátha...
    Írd le a Sims2 topicba.
    (Sims2 topic)Csak hogy gyorsabblegyen.:)
  • cseri001
    Az elég sz@r ügy...
    Azért figyeld a body, charisma, stb. pontokat is...
  • Davidka
    THX, akkor jól gondoltam én is, próbáltam összebarátkozni egy Raquellel, de megutáltuk egymást, aztán kiderült, hogy ő az első az újságban....
  • cseri001
    Hírességekkel barátkozz, mert az nagyon fontos, anélkül nem lehetsz sztár... (Még annyit, hogy nem darabszámra megy, hanem sztárértékre, úgyhogy nézd meg a színes újságban, hogy ki a menő és próbálj meg azzal összebarátkozni.)

Most egy hétig nem leszek itthon, nem tudok segíteni, úgyhogy majd gondolom majd valaki más válaszolgat neked... :)

MINDENKINEK jó simsezést!
  • Davidka
    Nos, a superstarban kéne segíccség! Nos két csillagom van és alul ír vmi izét, hogy 2 db-ot kéne belőle elérnem, de nem értem hogy mia za, esetleg fanokat kell szerezni, vagy hírességekkel barátkozni? Ki tud segíteni, hogy több csillagom legyen?????
  • Renesans
    A pénzkód az rosebud
  • Renesans
    A sims2hun.atw.hu fórumán olvastam, hogy a Gamestar CD GALAXIS részében azt írták, hogy Áprilisban jön ki a Sims2!!! A hivatolos oldal meg valami SimNapot (SimDay) ír április 1-jére, amin valami meglepetés lesz. Lehet, hogy akkor jön ki a Sims2??? Ki tudja, hogy igaz-e? Ezt mind a sims2hun.atw.hu fórumán olvastam (http://sims2hunforuma.srv.hu/phpbb/index.php).
  • Stickee
    Esküszöm ma már nem kérdezek többet csak ezt az egyet még! :) Amikor az alappal játszottam tudtam használni kódokat. Most nem. Miért? Mármint a pénzkódok a lényegesek. Csak az alap a livin meg a house van fent nekem.
  • cseri001
    De, csak az alapra jó, és arra sem teljesen... Nincs értelme feltenni.
  • Tom3 #4212
    Alap nem?
  • Stickee
    ok! Köszönöm sikerült! Azt még meg tudjátok mondani hogy a magyarosítást mikor kell feltenni? Mert én azt hallottam hogy csak valamelyik kiegészítőig jó.
  • Tom3 #4210
    [email protected]
  • Coolfire
    Csak annyit,hogy nincs megcrackelve.
  • Stickee
    Sziasztok! Felraktam az alap simset utána a livint utána a house partyt és nem indul el! Kiír valami olyat: Please insert the correct cd-rom, select ok and restart application.
    Ez mit jelent? Egyik sem eredeti cd!!
  • Coolfire
    bcdc.webhop.org asszem itt van kliens és magyarítás is
    de ezt nem a sims fórumban kellett volna kérdezni..
  • Davidka
    dc++ magyarítás???? Olyan nincs sztem, nem kell ahhoz magyarítás, belépsz egy magyar hubba azt kész....
  • Stickee
    Sziasztok!
    Segítsetek nekem! Honan tudok szerezni dc++ magyarosítást? Nincs meg vkinek?
  • Davidka
    Köszi!!!!
  • cseri001
    El kell menni az Oldtown-ba, ugyanúgy, mint ahogy Downtown-ba mész, telefonálsz, és jön egy omnibusz, ami elvisz...
    Persze nem minden helyen lehet kutyát-macskát venni, de válaszd azt a helyet, ami középen van...
  • Davidka
    Hi, vki elmondaná, hogy hogyan kell az unleashedben állatokat venni?