SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt megtaláljátok õket.
Egyedül is egész szépen elbeszélgetsz...

Történt valami érdekes a simseiddel? Mármint valami említésre méltó?
Úristen hód, fújd már ki!!!
Szerintem kérdéseddel fordulj az általam linkelt oldal fórumához. Õk biztosan tudnak válaszolni. Gondolom az oldalt folyamatosan töltik fel információval, és lehet, hogy csak késõbb jutnak el ehhez a leíráshoz. Szerintem kérdezd meg a fórumukon, és biztos válaszolnak hamarabb, vagy elõbb felteszik a szükséges anyagot.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Senkisem tud válaszolni?

[/cserf][/fülünyúl]
A weblap már kész van, fel is tették, a feltöltését majd ezekután kezdik meg. Próbaképpen már láttam fent néhány cuccot...
A címe http://bwsims.uw.hu
de nem tõlem tudjátok!
[/cserf][/fülünyúl]
http://www.c-and-c-enterprises.com/
A petshopban vmelyik pulton lehet venni treating stuff-ot (vmi ilyesmi a neve), vegyél a család minden tagjának egy-egy csomagot, ezzel tudják a jószágot kezelni (ha van a simnél ilyen csomag akkor felbukkan a treat lehetõség az interakciók között). A gyógyszer használata soha nem okoz problémát (pl. a lányom minden simnap ad a simjószágainak gyógyszert biztos ami biztos alapon😊), tehát ha gyanus a kutymorgó kezeld vele mindenképp. A simek gyógykezelése alapban csak annyi, hogy ne engedd õket melóba és etesd-pihentesd-altasd-fürdesd õket (kényelmes ágy és nyugágy, sok-sok finom étel, tisztálkodás, pezsgõfürdõ, ha installált a Vacation Isle kieg. akkor irány a déli tenger). Ha ennél eredményesebb metódot akarsz ugyancsak a C+C találsz rá megoldást. A diagnózishoz nem kell sok dolog elég ha figyelsz a mod értékeik változási(itt csökkenés) sebességére (energia, szoci fõlegesen), a nõknek ehhez igen jó érzéke van egyébként is. Fontos!->soha ne végy a simeknek tengerimalacot, én a telepítéskor szoktam a megfelelõ tengerimalacos iif-et kitenni a gamából😊.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mi annak az oldalnak a címe? Jó lenne egy olyan vizelde-tárgy az állatkának, ennyi csalást megengedek magamnak nagylelkûen. 😊
Egyébként a gyógításos dolgot hogy kell intézni, és honnan tudom, ha beteg az állat, vagy az ember?
[/cserf][/fülünyúl]

[/cserf][/fülünyúl]
Mondjuk tán egy hete vettem meg az Unleashed-ig minden részt, és azóta játszom: így nekem nincs annyi családom még. A játék adta alaphelyzeten felül mindössze két családot kreáltam. Meg persze egy rakás házat, de azok még üresen állnak. No meg a belvárost átépítettem, tele van menõ butikokkal. Ha kell screenshot, csinálok. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
A 7 db általam játszott simcsaládban összesen 1 helyen van példa arra hogy a két jószág egymásnak is barátai, ez kellemes és kissé kellemetlen jelenséggel is bír. A kellemes az hogy a simek távollétében a két jószág törõdik egymással, így a szocial-juk mindig magas, a kellemetlen inkább az amikor a magas szoci miatt a család gyerek tagjával már nem szívesen kergetõznek, únják a dédelgetést és közben szép lassan épül le a kapcsolatuk a simekkel. Sokszor elhatároztam már hogy vásárlás helyett a kóbor jószágokból fogadok be valakit a simcsaládba, de soha nem volt még annyi türelmem hogy ezt végigvigyem. Szerintem a strays csapat ugyanúgy magas stat értékekkel bírhat mint az általam már sokszor és eredményesen kivitelezett örökbefogadás esetén a kapott kis-sim (vannak tök jópofa családjaim fehér szülõk fekete, illetve fekete szülõk fehér gyermeke😊).
Mûködni mûködik, de épp azt mondtam hogy a törpim beizgult miatta és szétverte a fél keretet. Soha ezután ez emlék után nem aktiváltam az esõcsinálót. Nálam a kert igen-igen mehatározója a teleknek, a ház éppcsak akkora ami csisszesen ellátja a családot (hálóhely, tisztálkodás, egy 4-5 személyre méretezett nappali) ám a kert igazán az élet helyszine. Azt akarom ebbõl kinyefegni, hogy egy törpe nálam látástól-mikulásig dolgozik esetleg néha betámaszt a gyümölcspréshez egy kicsit szittyózni. Igy maradok a törpinél, a kertész charmot épp csak a könyv kikutatásához készítem el.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[/cserf][/fülünyúl]
Szóval itt töltsd le:
http://mitglied.lycos.de/shaklin/index.bhm
A "Verschiedenes" második oldalán a "BE A MEGASTAR" kép!
Sok szerencsét.
Itt http://mitglied.lycos.de/shaklin/dateien/Shaklin_StarPic.zip letöltheted.
De ha akarod, elküldöm neked mail-ben. De szerintem egyszerûbb, ha letöltöd... 😊
Ha tudnál még esetleg abban segíteni hogy ha ez becsomagolva 623MB akkor mennyi helyet foglal kicsomagolva? Csak mert elég szar gépem van (5.99M😎 és már így sincs helyem hogy kicsomagoljam. Fogalmam sincs hogyan oldom meg. Ja és tényleg: Muszály hogy fel legyen rakva a gépre, Vagy mehetne cd-rõl is? Mert ugye az alap a gépen van és csak a hanghoz kell a cd. És ahogy mondtam nincs helyem. Elõre is köszi
Mondjátok meg nekem mit csináljak! Most töltöttem le a livin larget. Kicsomagolom utána mit csinálok, Hova Rakjam? Az alapba valahova, Segítsetek! Ja és ennek mi a kódja?