5242
  • Coolfire
    Mondjad mi kell,én már végigtoltam őket.:)Csak egy Zagash féle,v. bármilyen profi magyarításra várok,és újra végignyomom a Cod-ot (a MoHAA-hoz már csináltak).
  • cseri001
    Linked nincs? :))
    Vagy egy teljes címed? Mert így nem biztos, hogy megtalálja.
  • cseri001
    Ott le lehet, tényleg.
    400 Ft. Nem annyira sok.
  • xtimer
    a G-box-ról letöltheted ingyen a Sims-et és még egy csomó kiegészítőjét
  • Davidka
    én onnan töltöttem le 4 nap alatt az összeset (kivéve az első 2-t, mer az megvót.)
  • Matthewpamer
    talán a bounce.freeweb.hu
    csak az fizetős :(
  • cseri001
    Most perpillanat még fizetőset se tudok, mert amit tudtam, az most nem műxik.. :(
  • cseri001
    Ingyenes az nincs szerintem.
  • Matthewpamer
    nincs valami ingyenes oldal,ahonnét lelehet tölteni az alap Simset?tudniillik én még sose játszottam vele,de nagyon kiváncsi vagyok.
  • cseri001
    Játszom, a MOHAA-val már elég régóta. A CoD még elég új keletű érdeklődés, de ugyanaz a kategória :)
    Még pár dolgot nem is tudok, hogy hogy kell, csak némelyik ember elég érdekesen áll hozzá a dologhoz. Nézd meg a CoD topic-ot!
    Nem tudom, miért jó ez? Én mindig megpróbálok segíteni mindenkinek. Lehet, hogy bennem van a hiba???? :(
    De nem érdekel, aki így érzi jól magát, annak már úgyis rég rossz. :)
  • cseri001
    Szerintem jó lesz ez a CaSie, legalább már azzal szórakozhatnánk az jó lenne. :)
    Egyébként lehet, hogy attól félnek! :))
    De úgyis lesznek kiegészítők is. Szerintem már az elsőn dolgoznak, amit ugyancsak egy fél évvel később fognak kiadni -szokás szerint- mint amikorra beígérik. :( :)
  • marsu
    1.Milyen OS van? LEHET HOGY NEM EZT KÉRDEZTED DE XP-ÉM VAN.

2.Full v. Rip az alap Sims? IGEN

3.Ja és csak a registry elérési hibát írja csak? IGEN
  • Coolfire
    ez lemaradt nagy meghatottságomban
  • Coolfire
    Hát ez nem semmi,asszittem seggre esek.Te jáccol a Cod-dal és a MoHAA-val is?És még azt mondják a simsesek nyálasok.
  • Coolfire
    Ja minden szir-szart kiadnak már a Sims2-höz,csakhogy fokozzák a várakozás izgalmát.Én ezek nélkül is nagyon rá vagyok már izgulva.:)Vagy attól félnek,hogy ebből csak 80 milliót fognak eladni,és csak 3 évig lesz toplistás?:))
  • Coolfire
    Passz..ebben a játékban még nagyon kezdő vagyok.:)Alig egy pár hete nyomom,annyit értem el,hogy nem csődölök be.:)De ha rájössz,szólj lécci.Én addig vadászom a cool stuffokat és a terrain generatort.:)
  • cseri001
    Create a Sim, röviden CaSie, a valamikori :( Sims2-höz emberke szerkesztő progi, állítólag ingyen lehet majd letölteni a netről.
    Itt egy link, ahol olvashatsz róla:
    CaSie
  • Tom3 #4344
    Mi az a "CaSie"?
  • cseri001
    Megvan, most szedtem elő. Úgy emlékeztem, hogy nem működik, de most mégis... :)
    Jó lenne már a Sims2, de most sajnos be kell érnünk Singles-el, meg ilyenekkel.
    De állítólag májusban végre letölthető lesz a CaSie, már azt is várom.
    Szóval hogy kell 64x64-es területet csinálni????? Tudod?
  • Adri
    na jó de ha mégse az a hiba akkor nem tudok segíteni!
  • Coolfire
    Akkor várjuk a végeredményt.
  • Adri
    igen igen és má továbbítottam is
    nem is elősszőr
  • Coolfire
    Én is segítek.Adrinak is elküldtem egy ppf-o-matic progit és a deviance crackfixet,csak sajna már egyik sincs meg.
  • PiszkosFred
    Szep dolog, nem is azert irtam ;] En csak azt irtam le, ahogy en jartam
  • Coolfire
    Nem néz ki rossz dolognak,de már kellene a Sims2 is.Fasza lesz,ha kompatibilis lesz,akkor átrendezem az egész várost.:)Neked amúgy megvan a SC4?
  • Coolfire
    A deviances crackfix már megvan?Képben van az 1cd?Akkor ms-dos módban csináld meg.Asszem anno a 601 hozzászólásban leírtam a menetét.:)
  • Coolfire
    Másnál működött ua. cd?Akkor jónak kell lennie.
  • Coolfire
    Bocsesz,nincs már meg a superstarfix.cjb.hu oldal.Vkinek még hátha megvan.
  • Ben C
    és honnan szerezzek ppf-o-maticot?
    aztén tegyem fel ujra a gamet?
  • Ben C
    nah, codec dolog nem müxik.
    ugyanezt a superstart tette fel egy lúzer pöcs gyerek (a sims is tőlem van meg neki) és neki működött...azt nem tudja mi az a VGA...értitek?
  • Coolfire
    A superstar 1 cd-ről kell újra imaget csinálni(bin,cue).A superstarfix.cjb.hu ról le kell egy deviances crackfixet szedni,és ms-dos módban,v. egy ppf-o-matic progival megpeccselni.
  • Ben C

a codeceset értettem.
    a #4329 viszont nem túl világos
  • Coolfire
    Nem.Megvan még a védelem maradéka a cd-n.Kell róla .bin .cue filet készíteni,és fel kell a bint patchelni.
  • Adri
    Én is ezzel küzdöttem pár napig de segítettek, oszt összejöt és azóta működik. Szívesen segítek neki ha elolvassa az üziket
  • PiszkosFred
    Vagy pont ez az, hogy nem feltort, hanem valaki anno behuzta egy eredetirol, es azt kapta meg o is. Azok 90%a hasznalhatatlan. (en is csinaltam az origi cdimrol biztonsagi masolatokat, biztos ami biztos, de legtobbje nagy szenvedesek aran akart csak elindulni. Foleg akkor, ha ezeket utana kiirtam cdre.)
  • Adri
    Szerintem meg a rosszúl feltőrt játék esete
  • Carlos
    Codec hiba!
    Szedj le minden kodeket.
    ACE Mega codec pack szokott beakasztani.
  • Ben C
    plz helpeljen valaki
  • cseri001
    Pedig nem túl bonyolult kérdés! :)
    A SimCity 4-gyel lehet csinálni a Sims2-be beilleszthető szomszédságot, amire ugyanúgy lehet majd építkezni, mint az eredeti, játékban lévőre.
    Itt egy link:
    http://compsimgames.about.com/cs/thesims2/qt/simcityterrian.htm
    Majd mondd, mi a véleményed!
  • Ben C
    hy all!
    Most csinálok szép kis kétszers post-ot, mer a bemutatók fórumában nem nagyon fognak válaszolni.
    a tesómnak mexereztem a sims superstart.
    feltettem, és a játék betöltése után (nagy narancssárga kép) kikapcsol. semmi hibaüzi, semmi, eccerűen visszamegy a vinfosba.
    (a Sims és a Szupersztár sem eredeti, lehet ez a baj?)