5242
-
Coolfire #4361 Mondjad mi kell,én már végigtoltam őket.:)Csak egy Zagash féle,v. bármilyen profi magyarításra várok,és újra végignyomom a Cod-ot (a MoHAA-hoz már csináltak). -
#4360 Linked nincs? :))
Vagy egy teljes címed? Mert így nem biztos, hogy megtalálja. -
#4359 Ott le lehet, tényleg.
400 Ft. Nem annyira sok. -
xtimer #4358 a G-box-ról letöltheted ingyen a Sims-et és még egy csomó kiegészítőjét -
#4357 én onnan töltöttem le 4 nap alatt az összeset (kivéve az első 2-t, mer az megvót.) -
#4356 talán a bounce.freeweb.hu
csak az fizetős :( -
#4355 Most perpillanat még fizetőset se tudok, mert amit tudtam, az most nem műxik.. :( -
#4354 Ingyenes az nincs szerintem. -
#4353 nincs valami ingyenes oldal,ahonnét lelehet tölteni az alap Simset?tudniillik én még sose játszottam vele,de nagyon kiváncsi vagyok. -
#4352 Játszom, a MOHAA-val már elég régóta. A CoD még elég új keletű érdeklődés, de ugyanaz a kategória :)
Még pár dolgot nem is tudok, hogy hogy kell, csak némelyik ember elég érdekesen áll hozzá a dologhoz. Nézd meg a CoD topic-ot!
Nem tudom, miért jó ez? Én mindig megpróbálok segíteni mindenkinek. Lehet, hogy bennem van a hiba???? :(
De nem érdekel, aki így érzi jól magát, annak már úgyis rég rossz. :) -
#4351 Szerintem jó lesz ez a CaSie, legalább már azzal szórakozhatnánk az jó lenne. :)
Egyébként lehet, hogy attól félnek! :))
De úgyis lesznek kiegészítők is. Szerintem már az elsőn dolgoznak, amit ugyancsak egy fél évvel később fognak kiadni -szokás szerint- mint amikorra beígérik. :( :)
-
#4350 1.Milyen OS van? LEHET HOGY NEM EZT KÉRDEZTED DE XP-ÉM VAN.
2.Full v. Rip az alap Sims? IGEN
3.Ja és csak a registry elérési hibát írja csak? IGEN -
Coolfire #4349 ez lemaradt nagy meghatottságomban -
Coolfire #4348 Hát ez nem semmi,asszittem seggre esek.Te jáccol a Cod-dal és a MoHAA-val is?És még azt mondják a simsesek nyálasok. -
Coolfire #4347 Ja minden szir-szart kiadnak már a Sims2-höz,csakhogy fokozzák a várakozás izgalmát.Én ezek nélkül is nagyon rá vagyok már izgulva.:)Vagy attól félnek,hogy ebből csak 80 milliót fognak eladni,és csak 3 évig lesz toplistás?:)) -
Coolfire #4346 Passz..ebben a játékban még nagyon kezdő vagyok.:)Alig egy pár hete nyomom,annyit értem el,hogy nem csődölök be.:)De ha rájössz,szólj lécci.Én addig vadászom a cool stuffokat és a terrain generatort.:) -
#4345 Create a Sim, röviden CaSie, a valamikori :( Sims2-höz emberke szerkesztő progi, állítólag ingyen lehet majd letölteni a netről.
Itt egy link, ahol olvashatsz róla:
CaSie -
#4344 Mi az a "CaSie"? -
#4343 Megvan, most szedtem elő. Úgy emlékeztem, hogy nem működik, de most mégis... :)
Jó lenne már a Sims2, de most sajnos be kell érnünk Singles-el, meg ilyenekkel.
De állítólag májusban végre letölthető lesz a CaSie, már azt is várom.
Szóval hogy kell 64x64-es területet csinálni????? Tudod? -
#4342 na jó de ha mégse az a hiba akkor nem tudok segíteni! -
Coolfire #4341 Akkor várjuk a végeredményt. -
#4340 igen igen és má továbbítottam is
nem is elősszőr -
Coolfire #4339 Én is segítek.Adrinak is elküldtem egy ppf-o-matic progit és a deviance crackfixet,csak sajna már egyik sincs meg. -
#4338 Szep dolog, nem is azert irtam ;] En csak azt irtam le, ahogy en jartam -
Coolfire #4337 Nem néz ki rossz dolognak,de már kellene a Sims2 is.Fasza lesz,ha kompatibilis lesz,akkor átrendezem az egész várost.:)Neked amúgy megvan a SC4? -
Coolfire #4336 A deviances crackfix már megvan?Képben van az 1cd?Akkor ms-dos módban csináld meg.Asszem anno a 601 hozzászólásban leírtam a menetét.:) -
Coolfire #4335 Másnál működött ua. cd?Akkor jónak kell lennie. -
Coolfire #4334 Bocsesz,nincs már meg a superstarfix.cjb.hu oldal.Vkinek még hátha megvan. -
Ben C #4333 és honnan szerezzek ppf-o-maticot?
aztén tegyem fel ujra a gamet? -
Ben C #4332 nah, codec dolog nem müxik.
ugyanezt a superstart tette fel egy lúzer pöcs gyerek (a sims is tőlem van meg neki) és neki működött...azt nem tudja mi az a VGA...értitek? -
Coolfire #4331 A superstar 1 cd-ről kell újra imaget csinálni(bin,cue).A superstarfix.cjb.hu ról le kell egy deviances crackfixet szedni,és ms-dos módban,v. egy ppf-o-matic progival megpeccselni. -
Ben C #4330
a codeceset értettem.
a #4329 viszont nem túl világos -
Coolfire #4329 Nem.Megvan még a védelem maradéka a cd-n.Kell róla .bin .cue filet készíteni,és fel kell a bint patchelni. -
#4328 Én is ezzel küzdöttem pár napig de segítettek, oszt összejöt és azóta működik. Szívesen segítek neki ha elolvassa az üziket -
#4327 Vagy pont ez az, hogy nem feltort, hanem valaki anno behuzta egy eredetirol, es azt kapta meg o is. Azok 90%a hasznalhatatlan. (en is csinaltam az origi cdimrol biztonsagi masolatokat, biztos ami biztos, de legtobbje nagy szenvedesek aran akart csak elindulni. Foleg akkor, ha ezeket utana kiirtam cdre.) -
#4326 Szerintem meg a rosszúl feltőrt játék esete -
#4325 Codec hiba!
Szedj le minden kodeket.
ACE Mega codec pack szokott beakasztani. -
Ben C #4324 plz helpeljen valaki -
#4323 Pedig nem túl bonyolult kérdés! :)
A SimCity 4-gyel lehet csinálni a Sims2-be beilleszthető szomszédságot, amire ugyanúgy lehet majd építkezni, mint az eredeti, játékban lévőre.
Itt egy link:
http://compsimgames.about.com/cs/thesims2/qt/simcityterrian.htm
Majd mondd, mi a véleményed! -
Ben C #4322 hy all!
Most csinálok szép kis kétszers post-ot, mer a bemutatók fórumában nem nagyon fognak válaszolni.
a tesómnak mexereztem a sims superstart.
feltettem, és a játék betöltése után (nagy narancssárga kép) kikapcsol. semmi hibaüzi, semmi, eccerűen visszamegy a vinfosba.
(a Sims és a Szupersztár sem eredeti, lehet ez a baj?)