5242
-
Coolfire #4321 Már magát a kérdést sem értem. -
Coolfire #4320 1.Milyen OS van?
2.Full v. Rip az alap Sims?
3.Ja és csak a registry elérési hibát írja csak?
-
#4319 Az alap sims sem megy -
#4318 A Sims2-höz csinálsz szomszédságot?
64x64-es kell, csak nem tudom, hogy hogy kell "kiválasztani", hogy akkor a legyen, úgyhogy hozzá sem kezdtem... Te tudod? -
Coolfire #4317 Meg most a SimCity4 a favorit nálam a Rush Hour kiegészítővel.Ahhoz kellene egy pár cool stuff..:) -
Coolfire #4316 Nem tudok róla.Én már szinte teljesen abbahagytam,annyira rá vagyok moccanva a 2-re.Csak nehogy pofára essek.:) -
Coolfire #4315 Az alap sims egyáltalán felmegy?Mert a sorrend és a crackelés nem számít(legalábbis nálam)akárhogy összekeverem,meg crackelgetem működik.A lényeg,hogy minden simsre emlékeztető cuccost szedjél le a gépről.Mikor teljesen tiszta-biztos,ami biztos-kezd el elölről feltenni.Ha egyik sem jelez crc-hibát akkor más gáz van.Ja és melyik EP-k? -
#4314 Lehet az miatt is, hogy tényleg, nem jó a sorrend, vagy az, hogy crackelted az előzőt. Mindig az eredeti crackeletlenre rakd a következő kiegészítőt! És csak az uccsó krekkjét tedd fel!
Sorrend:
Sims/livin lage/House party/hot date/vacation/unleashed/superstar/makin magic (asszem) -
#4313 Szerintem 2 dolog miatt lehet:
-nem jó sorrendben telepítetted a kiegészítőket(van amihez kell korábbi kiegészítő)
-hibás a másik Sims-ed, mert a hibaüzenet szerint a regisztrációs bejegyzés hiánya miatt, vagy rosszul megjelölt verziószám miatt nem tud a Patch feltelepülni. -
#4312 Helló srácok. Van valami extra jó cucc mostanság a gámhoz? -
#4311 Nos senki?? -
#4310 Sziasztok.
Több helyről megszereztem a The Sims részeket.
De telepítésnél mindig ezt írja ki.
Error getting install Path from the rgistry.
Aborting intstallation.
Ha valaki tudja, mi lehet a probléma az legyen szíves segítsen.
Előre is köszönöm.
-
#4309 Végre egy hozzáértő, már azt hittem elcsöpisedig a topik.
Az nagyon gáz lenne.... -
Coolfire #4308 A bolti cd az védett.De mikor már védetten van lementve (clonyxxl+clonecd)+a protection ki van ütve+serial meg vmi crack,akkor már nem védett.És akármilyen védett proginak fel kell telepednie,max. nem fog futni. -
Coolfire #4307 Csepi azt mindig tudtam,hogy sok ökörséget írsz,de ennyit azért nem kellene. -
Coolfire #4306 Az AOL-t elfelejtheted,az egy böngésző.Ha szépen hibamentesen felmegy végig,és megcrackeled akkor cd nélkül is mennie kell,a hanggal együtt.De asszem az UL-hez van is egy patch.Nekem a többi is rajta van,így arról nem tudok nyilatkozni,hogy mit javít. -
Coolfire #4305 VÁÁÁ...a kabinetfileokat nem is fogod tudni megnyitni,azt csak a progi setupja tudja kezelni.Azokat ne is piszkáld,inkább vedd le az összest és rakosgasd fel újra.Ha több cd-t akarsz daemonnal installálni,akkor unmountolni kell mindig az előzőt másképp így fogsz járni.Nincs olyan,hogy védett file,max crc-s. -
Chappy #4304 Egyesével próbáld. meg! Lehet hogy letölté közben valami történt vele (pl a letöltés megszakadt, vagy túl gyors volt.) -
Chappy #4303 Rossz lehet a CD, vagy valami. Éllíts be egy rappet, vagy amilyen zenét szerecc háttérbe. -
Szalacsy #4302 Na de jó...
De az összes védett? Unleashed ; Makin'Magic; House Party; Hot Date? Ezeket szedtem le különböző felhasználóktól. Hihetetlen, hogy mindenkinek a védett van meg -
Stickee #4301 Köszi a segítséget,de folyamatosan a cd-vel játszom és akkor sincs hangja! AOL-t felraktam de le is szedtem. Azzal bajom nem volt. De már az első kiegészítőtől nincs hangja. -
Chappy #4300 Védett. nem volt jó nekem se a DC++-tól leszedett Sims Makin' Magic. Nekem is ott volt a hiba. Asszem Carlos is letöltötte, kérdezd meg őt, hogy honnan! -
Chappy #4299 Az unleashed CD-jét használd, és folyamatosan legyen benne!
az AOL egy böngésző. Fel ne tedd, mert nekem is összeakadt az IE 5.5-tel -
Stickee #4298 Sziasztok! Lene egy kis gondom. Mikor beteszem a cd-t akkor van hangja a játéknak, de amikor elindul onnantól nincs. Az alap a livin,house,hot date,vacation, és az unleashed van fent. Miért nincs hangja?
A másik kérdésem pedig az lenne hogy mi az az america online? kell az? (telepítésnél kérdezi meg) Írjatok! Köszi -
Szalacsy #4297 Sziasztok.
Visszaolvastam a fórumban, de nem találtam megoldást a problémámra. Fel van telepítve az alap SIMS, és letöltöttem majdnem az összes kiegészítőt hozzá. Daemonnal próbálom feltelepíteni, de 95% nál mindegyik hibát jelez. Megnéztem a daemonban, hogy mi lehet a baj: a SETUP könyvtárban van 2 db .CAB kiterjesztésű file, amit nem tud megnyitni, azt írja a commander, hogy hiba a csomagolt fájlban. Amit még el is hinnék ha csak az egyiknél csinálná, de mindegyik kiegészítővel ezt csinálja. Tényleg a fájl hibás, vagy csak védett? Előre is köszi a segítséget.
U.I.: a livin large simán felment régen, amikor játszottam vele. -
Coolfire #4296 Ezen nem vitatkozom.Mindenki onnan és annyiért tölt,ahogy neki tetszik:ez csak az én magánvéleményem. -
Renesans #4295 A gportálon maga csinál designt meg minden, de az ATW-n nem. Egyébként egész jó lett az oldal így nézzetek meg. -
Renesans #4294 Elköltöztettem az oldalamat a Gportálra, de nem írtam ki a régin, mert majd azt mondják nem foglalkozom vele, azt szépen törlik. De nem törölhetik, mert oda töltöm fel a letöltéseket amit a Gportálon le lehet tölteni (A Gportálra nem rakhatóak fel fájlok, csak kép). Az új cím: http://gportal.hu/portal/renesims -
Renesans #4293 Én nem küldök. Van nem SMSWEBES rész is. De egész jó kis oldal ez a SIMS2HUN -
Coolfire #4292 Ms-dos módban kell futtatni,de van ppf-o-matic nevű progicska is azzal egyszerűbb.A Deviance crackfix az jó,nem kell a 2 FLT-s.Az exe az jó ami a cd-n van,csak a 1 cd bin filejat kell patchelni. -
#4291 2500 2605683 4661574 2560 is jó. -
#4290 1500-1762775-7663263-1513 -
stil #4289 A SIMS SUPERSZTÁRNAK KÉNE AZ INSTALL KÓDJA!!(NAGYON SÜRGŐS)
NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!! -
#4288 Ez lemaradt: 2 féle FLT javítást is találtam hozzá. Ez a dev-féle pótolja mind a kettőt? -
#4287 Letöltöttem a Sims super stars-t és valami THE.SIMS.SUPERSTAR.PROPER.CRACKFIX-DEViANCE-t ebben van egy sims.exe (gondolom simán felül is írhatom a rossz exe-t) és valami ppf file amivel tán a bin file-ban lehet javítani. Ezt hogy lehet futtatni? -
Chappy #4286 Itt ingyen van! -
#4285 sims.lap.hu
és csak győzzetek letölteni. :-) -
#4284 Már én is szóvá tettem neki a saját fórumában... :)
Tárhelyhez akar jutni, azért csinálja. ?
Nekem sem tetszik... -
Coolfire #4283 Hátt...nem szoktam sosem oldalt kritzálni,de most megteszem.Képes vagy az ingyen hozzáférhető dolgokért esemest kérni?Bazze ez minősít..nem is mondok semmit.Aki meg küld,azt csak sajnálni tudom. -
Somik #4282 http://sims2hunforuma.srv.hu/phpbb/index.php gyertek fórumozni!