5242
-
#4401 De melyiket?
Sima The Sims? Ahhoz itt egy kód:
100486-585530-905808-0928 -
Kingsley #4400 Hello! Megszereztem a Simset de nem tudom installáláskor milyen kód kell. Valaki segítsen! -
#4399 Ja, asszem ez a helyes sorrend:
Sims, Livin large (vagy Deluxe), House party, Hot date, Vacation, Unleashed, Superstar, Makin' magic. -
#4398 Igazából a Simset nem lehet "végigjátszani", úgyhogy...
Én azt ajánlom, hogy játsszon egy kicsit az alappal, és apránként, mondjuk havonta rakj fel neki egy kiegészítőt. Akkor jobban fogja élvezni, hogy mindig vannak új dolgok...
De! Egyszerre is felrakhatod az egész cakkumpakkot, nem lesz semmi problem. Csak jobb kicsit várni a kieg-ek felrakása között, a játékélmény miatt. -
#4397 Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Felraktam a Sims Deluxe-t, és megvannak a kiegészítők is. Na most ha felrakom az összeset, akkor 1xerre fog mind működni, vagy mindig játsza végig az unokahugom az aktuális kiegészítőt, és utána tegye fel a következő részt. Remélem érthetően sikerült megfogalmaznom. Ebben a témában nem vagyok járatos.
Segítségeteket előre is köszönjük. -
#4396 Egy fórumon olvastam:
A segítségeteket szeretném kérni. Van több családunk a sims alapban, de az egyik - pont az enyém - már kezd a csőd szélén állni. Volt takarítónőm, kertészem, barátaim, járt a postás, hoztak újságot, és egyik napról a másikra ez mind elmaradt. Nem tudom a barátaimat felhívni, egyre jobban csökkennek a barátságpontok emiatt, pedig az előrelépéshez nagyon kellenének. Csak a családtagok tudnak beszélni egymással. Mit tegyek???? S. O. S!!!!!!!!!!!!!!! Köszi a segítséget előre is!!!
Van valakinek valami ötlete??? -
#4395 Nem, azért röhögtem így: :))
Szivesen. -
Kingsley #4394 kösz -
Kingsley #4393 A sIMS1-re dondoltam. Miért már megjelent a Sims2? -
#4392 Melyiket? A Sims2-t? :))
A The Simset (és kiegészítőit is) itt. -
Kingsley #4391 Valaki tud egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a game-t? -
#4390 :)) -
#4389 Ki csicsergi?
Amúgy meg már szerintem úgy nagyjából sejtjük, hogy milyen lesz, a videókból, meg a screenshotokból. Szerintem inkább az lesz a gáz, hogy már semmi meglepetés, újdonság nem lesz benne... -
Coolfire #4388 Úgyis lesz hozzá egy valag expansion..:) -
Coolfire #4387 Majd meglátjuk.Mondjuk jártam már úgy,hogy vártam nagyon egy játékot,és óriási pofára esés lett belőle.Remélem ez a The Sims 2-vel nem fordul elő.:) -
#4386 Nem akarok vészmadár lenni, de csicsergik, hogy a Sims2 mégsem lesz akkora durranás, mint beharangozták. -
#4385 Hát az én winfos-om amúgy elég ratyi mostanság, a net mindig betesz..., na meg a játékok is. Kipróbálok mindent, aztán uninstall két nap múlva, ha nem érdekel. Ezért aztán tényleg ráférne egy töredezettségmentesítés :)))
Na, majd a Sims2 előtt! Addig meg majdcsak felteszem a simset. Vagy nem :)) Majd kiderül. Van most valami jó cuccod hozzá? Vagy nem nézegettél simses oldalakat mostanában? -
Coolfire #4384 Félre értés ne essék,nekem is volt olyan időszak,hogy nem volt fent a gépen(max. az userdata)de egy idő múlva mindig kitaláltam valamit,hogy újra és újra felrakhassam.:)Emiatt hányszor kell töredezettségmentesíteni a vincsit.:)Amúgy az is jó,hogy aktívan játszol-elkezded az alappal- és pölö hetente rakosgatod fel a következő Ep.-t. -
#4383 Hát kb. én is így vagyok vele. És most az újrakezdésen töröm a fejem. Csak valahogy úgy vagyok, hogy most már "mindjárt" jön a Sims2.
De legalábbis a CaSie. Bár a CaSie-vel nemtom meddig lehet újat felfedezni. Majd meglátjuk. Remélem nem május VÉGÉN szándékoznak megszánni minket vele :) -
#4382 Johetnek a modok, esetleg egy uj csalad ;] De valahol igazad van persze, a jatek vegtelen, de egy ido utan az adott csaladdal mar nem tudsz mit tenni.. En nagy ujrakezdo vagyok, sims az alapjatek ota a kedvenceim egyike. Jatszok vele 1-2 orat munka utan ha van kedvem es hangulatom, de aztan van hogy fel evig hozza sem nyulok, majd megint eloveszem, stb.. -
#4381 Nem csoda, hogy egy idő után a maximalizálók, meg pénzkód szét..szták a játékot. Azok miatt untam meg a simset, mert miután megcsináltam fullosra a házat, és az emberke már megvette a pontjait, már nem érdekelt. MI A FRANCOT csináljak már vele, ha tök királyul néz ki a ház, már nem kell bele semmi, meg az emberke is alakíthatatlan???? Nem? -
#4380 hehe...
Nekem is addig volt fenn, amig kinem masxoltam a karaktert és zsír házam nem lett...
Aztán meguntam. -
#4379 Én már vagy fél éve nem játszom aktívan a simssel, meg kell valljam... Ebből már kb. két hónapja nincs fent egy gépen sem, amiken játszani szoktam... Hát szomorú, de ez van.
Már nagyon rá vagyok állva a Sims2-re.
Viszont megint gondolkodom azon, hogy felrakom a Simset, és teljesen az alapoktól -és pénzkód nélkül!!!!- elkezdek játszani.
A Sims2 előtt úgyis gép-nagytakarítás lesz, meg winfos újratelepítés :)) -
#4378 Jól birtad! :) -
Coolfire #4377 Amíg rá nem unsz,addig lehet kenni.Én már azon a ponton vagyok.Több mint 4 évig nyomtam,asszem elég is volt.Jöhet a Sims2 újabb 4 évre. -
#4376 és a simset "ki lehet" játszani?Vagy ez ilyen örökké tartó? -
Coolfire #4375 A Superstahoz-ha kilépked-egy .ppf file kell és nem exe.Az exe az jó ami a cd-n van.Én a Deviancést javaslom,már csak azért is,mert abból csak 1 kell,az Flt-ből meg 2. -
#4374 na a Flt VAGY a Dev-et használnám természetesen :))
/ hótfárattvagyok / -
#4373 Mielőtt nagyon pofára esnék....
Megvan az alap + összes kiegészítő.
A Hot date és a Superstar-nál előjött a bibi (nem tudtam irányítani a karakteremet).
Leszedtem egy Fairlight és egy Deviance "crackfix"-et, ami csak a sims.exe-t tartalmazza.
Elég ha ezeket használom, vagy mindenképp kell a bin fájlt peccselni?
Tegnap csak vagy 5 órát szoptam, mire rájöttem, hogy melyik kiegészítő rossz... -
#4372 Nem nagyon játszom vele,csak szomszédságot akartam csinálni.
Csak nemtom hogy kell 64x64-es területet kezdeni. De magát a játékot el sem kezdtem, mármint az építkezést, ilyesmit... -
#4371 Van valami, de az nagyon gyenge. Nem érdemes foglalkozni vele... -
#4370 de csak akkor 190 ha telecardal fizetsz.amúgy 380+áfa -
#4369 amúgy van az alaphoz magyarítás? -
#4368 ok,megvan.csak nincs pénz sms-re :( -
#4367 Semmi, a CoD singleplay (a multi miatt) nem megy, de már végigmentem egyszer, nem érdekes. Csak bosszantó volt, a barátnőm akart vele játszani, aztán nem tudott.
A MOHAA-t meg most vettem elő, és Multizni szeretnék azzal is, csak tegnap még nem sikerült az All Seeing Eye-ban szervereket keresni hozzá. De majd megoldom. Már jó úton járok. :)
Köszii!!! -
#4366 Hol? A bounce-on?
Menj lejjebb, ott van a többi is. -
#4365 de most nézem hogy ott csak ez van:
THE.SIMS.MAKIN.MAGIC.EXPANSION-DEViANCE
ez nem kiegészítő? -
#4364 Pláne!!! :) -
#4363 a The Sims 8 in 1 az micsoda?most azt töltöm a dc++-ról.3*700mega kb. -
#4362 már csak 190FT 4napra,nem 400