5242
  • Coolfire
    Ja a hot date előtt visszakéri a house partyt-vagy bármelyik előtte lévőt-mert a vinyóra másolja a zenéket.
  • Coolfire
    Amúgy nem értem mi a telepítésen bonyolult:felmegy az alap,rögtön megtalálja a következő a bejegyzést és vígan mászik rá(csak a kód kell)elég a nextet és a finish gombot nyomkodni..:))
  • Coolfire
    1.Használd a sims erasert az rendberakja a registryt.
    2.a program filesben van egy rejtett mappa az installshield installation information na innen is ki kell szedni a simses bejegyzéseket.Legegyszerűbb megnyitni a mappákat és a setup.init megnyitni notepaddal,ha sims bejegyzés akkor mehet,más ellenjavallt.:)
    3.Az alaptól elkezdeni felpakolgatni sorba az összes kiegészítőt(AOL nem kell),majd a legutolsó ep crackjét a cdről a célkönytárba átmásolni(felülír).Ja és az install kódokat sem árt beírni.
  • Coolfire
    Elküldtem mélbe a dev. patchet.
  • Coolfire
    A fairlightos binpatchból kettő kell,azért nem megy.Keresd meg goggleval vhol a deviancest,bár én azt Adrinak elküldtem a pfff-o-maticcal.A superstarfix.cjb.hu oldal meg már behalt.:(De dc-n megtalálálod.Olyan,hogy sims.ppf nincs.
  • Adam5
    nézted a regisrtyt?
    nem lehet hogy több sims van a registryben?
  • Adri
    Ezt nem értem! Ha nem telepítődik fel akkor hogy akarod crekkelni?! Ha meg nem eredeti a játékod a crekket a cd-n kerested, mert ott kell lennie és nem a gépen! Nekem csak a on hollyday cd-jén nem volt crekk mert azt külön kaptam ha neked sincs ahoz azt szivesen elküldöm ha kell!! Az online meg nem kell! Én szurkolok neked!
  • Bea
    Az e-mail címem ahol többet levelezhetünk: [email protected]
    Aki akar írjon!
    Ja, és ha küldenétek crekket akkor erre küldjétek légyszi.
  • Bea
    Az e-mail címem ahol többet levelezhetünk: [email protected]
    Aki akar írjon!
    Ja, és ha küldenétek crekket akkor erre küldjétek légyszi.
  • Bea
    Bocsi hogy ilyen sokat kérdezek de aggódom!
  • Bea
    Sziasztok!
    Nem telepíti fel a Simseket a gépem!Valamit crekkelni kéne de nem találtam olyan fájlt hogy crak.Akkor valami nagy baj van?Valamelyiknél valami kis képernyő előjön és feltelepíti aztán nincs semmi új tárgy.Légyszi segítsetek!És ha nincs crek a gépemen akkor tudtok küldeni az összes kiegészítőhöz?Félek hogy nem viszi fel soha a simset a gépem.Valami ötletetek van?Egyikhez meg valami American Online-t kellett volna letöltenem.Az micsoda?Feltétlenül kell a Simshez?Ugye feltelepíti a gépen a Simseket?Holnap jön az az ember aki küldte nekem a CD-ket,és megpróbálja feltelepíteni.Szurkoljatok hogy sikerüljön!De amúgy az alap rendesen felment de a többi nem.Letöröltem most az összeset.Már éppen 3-4 szerre.Az nem baj?Attól még feltelepíti a simseket?Amúgy úgy töröltem ahogy Adri írta.Azt is nagyon szépen köszönöm hogy irtatok a törlésről infot.
  • Adam5
    ezzel ki szedi a registry ből a simseket és utána törölheted a mappát
  • Adam5
    vagy sims eraser
  • Adri
    talán uninstalláld le és utánna töröldki a pappát onnan ahová telepítetted!
  • Bea
    Sziasztok!Hogyan lehet letörölni a Simseket a gépről?Nekem kettő van fennt de valami rossz ezért le szeretném törölni és újra feltelepíteni.De lehet hogy az ismerősömet áthívom hogy oldja meg és telepítse fel nekem újra.
  • Adri
    Sajnálom de én nem tudok másba segíteni!
  • Adam5
    Ígysem megy :(
    a "Spreading Rumors" feliratnál dobki (egyébként régebben hamarabb ki dobott és akkor volt jó megoldás ez a pathceles) na mind1 azért köszi :)
  • Adam5
    Ígysem megy :(
    a "Spreading Rumors" feliratnál dobki (egyébként régebben hamarabb ki dobott és akkor volt jó megoldás ez a pathceles) na mind1 azért köszi :)
  • Adam5
    thx

most kipróbálom
  • Adri
    elment
  • Adam5
    áá
    az a köcsög outlook kitörölte a levélből :(

please a SIMS.PPF-et küld el (ha lehet becsomagolva mert azt asszem nem törli)
  • Adam5
    összesen 1csomagolt filet kaptam
    pdx-pom3.zip
    abban nem volt

a FLT-SUPF.PPF még régebről van meg
  • Adri
    Azt is küldtem nem?
  • Adam5
    van FLT-SUPF.PPF-em de nincs SIMS.PPF-em
    honnan tudok szerezni?
  • Twinseen
    Sziasztok! Hol lehet szerezni a Sims Superstarhoz patchet?
  • Adam5
    amikor kimentettem képfile ként nem elég ha csak a kijavitott 1. cd-t beolvasom nero toolsal?
  • Adri
    ok! azért írd már meg ha jó lett!
  • Adri
    Bocs de én passzolom a kérdést! Mert nem tudom!
  • Adam5
    thx megkaptam

kipróbálom
  • Adri
    na elküldtem remélem sgít a bajodon!
  • Volo
    könyörgöm hogy kell használni az alsóvonalas kódokat valaki írja le pl a regenerálást úgy ahogy be kell írni
  • Adam5
    thx :)
  • Adri
    küldök hozzá kisregényt is!
  • Adam5
    ok thx :)

[email protected]

és mit kell vele javitani?

az iso filet?
    hanyas cd-t?
  • Volo
    hogy kell beírni a regeneráló cheatet a makin magic ben!
  • Adri
    Ezt nem értem!?
    Hol van ilyen?
  • Volo
    segítsetek lécci!!!
  • Adri
    Aggy egy emilcímet elküldöm!
  • Adam5
    Nincs külön ikon mindeggyiknek.
    1db ikon van annak ameiket legutobb raktad fel
    (gondolom a makin magicet akarod felrakni tehát annak az ikonja lessz kint).
  • Bea
    köszi!És ikonokat hogy lehet kitennio a játékokhoz?