5242
-
Coolfire #4521 Ja a hot date előtt visszakéri a house partyt-vagy bármelyik előtte lévőt-mert a vinyóra másolja a zenéket. -
Coolfire #4520 Amúgy nem értem mi a telepítésen bonyolult:felmegy az alap,rögtön megtalálja a következő a bejegyzést és vígan mászik rá(csak a kód kell)elég a nextet és a finish gombot nyomkodni..:)) -
Coolfire #4519 1.Használd a sims erasert az rendberakja a registryt.
2.a program filesben van egy rejtett mappa az installshield installation information na innen is ki kell szedni a simses bejegyzéseket.Legegyszerűbb megnyitni a mappákat és a setup.init megnyitni notepaddal,ha sims bejegyzés akkor mehet,más ellenjavallt.:)
3.Az alaptól elkezdeni felpakolgatni sorba az összes kiegészítőt(AOL nem kell),majd a legutolsó ep crackjét a cdről a célkönytárba átmásolni(felülír).Ja és az install kódokat sem árt beírni. -
Coolfire #4518 Elküldtem mélbe a dev. patchet. -
Coolfire #4517 A fairlightos binpatchból kettő kell,azért nem megy.Keresd meg goggleval vhol a deviancest,bár én azt Adrinak elküldtem a pfff-o-maticcal.A superstarfix.cjb.hu oldal meg már behalt.:(De dc-n megtalálálod.Olyan,hogy sims.ppf nincs. -
#4516 nézted a regisrtyt?
nem lehet hogy több sims van a registryben? -
#4515 Ezt nem értem! Ha nem telepítődik fel akkor hogy akarod crekkelni?! Ha meg nem eredeti a játékod a crekket a cd-n kerested, mert ott kell lennie és nem a gépen! Nekem csak a on hollyday cd-jén nem volt crekk mert azt külön kaptam ha neked sincs ahoz azt szivesen elküldöm ha kell!! Az online meg nem kell! Én szurkolok neked! -
Bea #4514 Az e-mail címem ahol többet levelezhetünk: [email protected]
Aki akar írjon!
Ja, és ha küldenétek crekket akkor erre küldjétek légyszi. -
Bea #4513 Az e-mail címem ahol többet levelezhetünk: [email protected]
Aki akar írjon!
Ja, és ha küldenétek crekket akkor erre küldjétek légyszi. -
Bea #4512 Bocsi hogy ilyen sokat kérdezek de aggódom! -
Bea #4511 Sziasztok!
Nem telepíti fel a Simseket a gépem!Valamit crekkelni kéne de nem találtam olyan fájlt hogy crak.Akkor valami nagy baj van?Valamelyiknél valami kis képernyő előjön és feltelepíti aztán nincs semmi új tárgy.Légyszi segítsetek!És ha nincs crek a gépemen akkor tudtok küldeni az összes kiegészítőhöz?Félek hogy nem viszi fel soha a simset a gépem.Valami ötletetek van?Egyikhez meg valami American Online-t kellett volna letöltenem.Az micsoda?Feltétlenül kell a Simshez?Ugye feltelepíti a gépen a Simseket?Holnap jön az az ember aki küldte nekem a CD-ket,és megpróbálja feltelepíteni.Szurkoljatok hogy sikerüljön!De amúgy az alap rendesen felment de a többi nem.Letöröltem most az összeset.Már éppen 3-4 szerre.Az nem baj?Attól még feltelepíti a simseket?Amúgy úgy töröltem ahogy Adri írta.Azt is nagyon szépen köszönöm hogy irtatok a törlésről infot. -
#4510 ezzel ki szedi a registry ből a simseket és utána törölheted a mappát -
#4509 vagy sims eraser -
#4508 talán uninstalláld le és utánna töröldki a pappát onnan ahová telepítetted! -
Bea #4507 Sziasztok!Hogyan lehet letörölni a Simseket a gépről?Nekem kettő van fennt de valami rossz ezért le szeretném törölni és újra feltelepíteni.De lehet hogy az ismerősömet áthívom hogy oldja meg és telepítse fel nekem újra. -
#4506 Sajnálom de én nem tudok másba segíteni! -
#4505 Ígysem megy :(
a "Spreading Rumors" feliratnál dobki (egyébként régebben hamarabb ki dobott és akkor volt jó megoldás ez a pathceles) na mind1 azért köszi :) -
#4504 Ígysem megy :(
a "Spreading Rumors" feliratnál dobki (egyébként régebben hamarabb ki dobott és akkor volt jó megoldás ez a pathceles) na mind1 azért köszi :) -
#4503 thx
most kipróbálom -
#4502 elment -
#4501 áá
az a köcsög outlook kitörölte a levélből :(
please a SIMS.PPF-et küld el (ha lehet becsomagolva mert azt asszem nem törli) -
#4500 összesen 1csomagolt filet kaptam
pdx-pom3.zip
abban nem volt
a FLT-SUPF.PPF még régebről van meg -
#4499 Azt is küldtem nem?
-
#4498 van FLT-SUPF.PPF-em de nincs SIMS.PPF-em
honnan tudok szerezni? -
#4497 Sziasztok! Hol lehet szerezni a Sims Superstarhoz patchet? -
#4496 amikor kimentettem képfile ként nem elég ha csak a kijavitott 1. cd-t beolvasom nero toolsal? -
#4495 ok! azért írd már meg ha jó lett! -
#4494 Bocs de én passzolom a kérdést! Mert nem tudom! -
#4493 thx megkaptam
kipróbálom -
#4492 na elküldtem remélem sgít a bajodon! -
Volo #4491 könyörgöm hogy kell használni az alsóvonalas kódokat valaki írja le pl a regenerálást úgy ahogy be kell írni -
#4490 thx :) -
#4489 küldök hozzá kisregényt is! -
#4488 ok thx :)
[email protected]
és mit kell vele javitani?
az iso filet?
hanyas cd-t? -
Volo #4487 hogy kell beírni a regeneráló cheatet a makin magic ben!
-
#4486 Ezt nem értem!?
Hol van ilyen? -
Volo #4485 segítsetek lécci!!!
-
#4484 Aggy egy emilcímet elküldöm! -
#4483 Nincs külön ikon mindeggyiknek.
1db ikon van annak ameiket legutobb raktad fel
(gondolom a makin magicet akarod felrakni tehát annak az ikonja lessz kint). -
Bea #4482 köszi!És ikonokat hogy lehet kitennio a játékokhoz?