SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor várjuk a végeredményt.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Adri
igen igen és má továbbítottam is
nem is elõsszõr

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Én is segítek.Adrinak is elküldtem egy ppf-o-matic progit és a deviance crackfixet,csak sajna már egyik sincs meg.

PiszkosFred
Szep dolog, nem is azert irtam ;] En csak azt irtam le, ahogy en jartam

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem néz ki rossz dolognak,de már kellene a Sims2 is.Fasza lesz,ha kompatibilis lesz,akkor átrendezem az egész várost.😊Neked amúgy megvan a SC4?

A deviances crackfix már megvan?Képben van az 1cd?Akkor ms-dos módban csináld meg.Asszem anno a 601 hozzászólásban leírtam a menetét.😊

Másnál mûködött ua. cd?Akkor jónak kell lennie.

Bocsesz,nincs már meg a superstarfix.cjb.hu oldal.Vkinek még hátha megvan.

és honnan szerezzek ppf-o-maticot?
aztén tegyem fel ujra a gamet?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

nah, codec dolog nem müxik.
ugyanezt a superstart tette fel egy lúzer pöcs gyerek (a sims is tõlem van meg neki) és neki mûködött...azt nem tudja mi az a VGA...értitek?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

A superstar 1 cd-rõl kell újra imaget csinálni(bin,cue).A superstarfix.cjb.hu ról le kell egy deviances crackfixet szedni,és ms-dos módban,v. egy ppf-o-matic progival megpeccselni.

a codeceset értettem.
a #4329 viszont nem túl világos

Nem.Megvan még a védelem maradéka a cd-n.Kell róla .bin .cue filet készíteni,és fel kell a bint patchelni.

Adri
Én is ezzel küzdöttem pár napig de segítettek, oszt összejöt és azóta mûködik. Szívesen segítek neki ha elolvassa az üziket

PiszkosFred
Vagy pont ez az, hogy nem feltort, hanem valaki anno behuzta egy eredetirol, es azt kapta meg o is. Azok 90%a hasznalhatatlan. (en is csinaltam az origi cdimrol biztonsagi masolatokat, biztos ami biztos, de legtobbje nagy szenvedesek aran akart csak elindulni. Foleg akkor, ha ezeket utana kiirtam cdre.)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Adri
Szerintem meg a rosszúl feltõrt játék esete

Carlos
Codec hiba!
Szedj le minden kodeket.
ACE Mega codec pack szokott beakasztani.

Þór vígi þessi rúnar

plz helpeljen valaki

cseri001
Pedig nem túl bonyolult kérdés! 😊
A SimCity 4-gyel lehet csinálni a Sims2-be beilleszthetõ szomszédságot, amire ugyanúgy lehet majd építkezni, mint az eredeti, játékban lévõre.
Itt egy link:
http://compsimgames.about.com/cs/thesims2/qt/simcityterrian.htm
Majd mondd, mi a véleményed!

Úristen hód, fújd már ki!!!

hy all!
Most csinálok szép kis kétszers post-ot, mer a bemutatók fórumában nem nagyon fognak válaszolni.
a tesómnak mexereztem a sims superstart.
feltettem, és a játék betöltése után (nagy narancssárga kép) kikapcsol. semmi hibaüzi, semmi, eccerûen visszamegy a vinfosba.
(a Sims és a Szupersztár sem eredeti, lehet ez a baj?)

Már magát a kérdést sem értem.

1.Milyen OS van?
2.Full v. Rip az alap Sims?
3.Ja és csak a registry elérési hibát írja csak?

marsu
Az alap sims sem megy
cseri001
A Sims2-höz csinálsz szomszédságot?
64x64-es kell, csak nem tudom, hogy hogy kell "kiválasztani", hogy akkor a legyen, úgyhogy hozzá sem kezdtem... Te tudod?

Meg most a SimCity4 a favorit nálam a Rush Hour kiegészítõvel.Ahhoz kellene egy pár cool stuff..😊

Nem tudok róla.Én már szinte teljesen abbahagytam,annyira rá vagyok moccanva a 2-re.Csak nehogy pofára essek.😊

Az alap sims egyáltalán felmegy?Mert a sorrend és a crackelés nem számít(legalábbis nálam)akárhogy összekeverem,meg crackelgetem mûködik.A lényeg,hogy minden simsre emlékeztetõ cuccost szedjél le a géprõl.Mikor teljesen tiszta-biztos,ami biztos-kezd el elölrõl feltenni.Ha egyik sem jelez crc-hibát akkor más gáz van.Ja és melyik EP-k?

Carlos
Lehet az miatt is, hogy tényleg, nem jó a sorrend, vagy az, hogy crackelted az elõzõt. Mindig az eredeti crackeletlenre rakd a következõ kiegészítõt! És csak az uccsó krekkjét tedd fel!
Sorrend:
Sims/livin lage/House party/hot date/vacation/unleashed/superstar/makin magic (asszem)

Þór vígi þessi rúnar

Evin
Szerintem 2 dolog miatt lehet:
-nem jó sorrendben telepítetted a kiegészítõket(van amihez kell korábbi kiegészítõ)
-hibás a másik Sims-ed, mert a hibaüzenet szerint a regisztrációs bejegyzés hiánya miatt, vagy rosszul megjelölt verziószám miatt nem tud a Patch feltelepülni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Carlos
Helló srácok. Van valami extra jó cucc mostanság a gámhoz?

Þór vígi þessi rúnar

marsu
Nos senki??
marsu
Sziasztok.

Több helyrõl megszereztem a The Sims részeket.
De telepítésnél mindig ezt írja ki.

Error getting install Path from the rgistry.
Aborting intstallation.

Ha valaki tudja, mi lehet a probléma az legyen szíves segítsen.

Elõre is köszönöm.
cseri001
Végre egy hozzáértõ, már azt hittem elcsöpisedig a topik.
Az nagyon gáz lenne....

A bolti cd az védett.De mikor már védetten van lementve (clonyxxl+clonecd)+a protection ki van ütve+serial meg vmi crack,akkor már nem védett.És akármilyen védett proginak fel kell telepednie,max. nem fog futni.

Csepi azt mindig tudtam,hogy sok ökörséget írsz,de ennyit azért nem kellene.

Az AOL-t elfelejtheted,az egy böngészõ.Ha szépen hibamentesen felmegy végig,és megcrackeled akkor cd nélkül is mennie kell,a hanggal együtt.De asszem az UL-hez van is egy patch.Nekem a többi is rajta van,így arról nem tudok nyilatkozni,hogy mit javít.

VÁÁÁ...a kabinetfileokat nem is fogod tudni megnyitni,azt csak a progi setupja tudja kezelni.Azokat ne is piszkáld,inkább vedd le az összest és rakosgasd fel újra.Ha több cd-t akarsz daemonnal installálni,akkor unmountolni kell mindig az elõzõt másképp így fogsz járni.Nincs olyan,hogy védett file,max crc-s.

Egyesével próbáld. meg! Lehet hogy letölté közben valami történt vele (pl a letöltés megszakadt, vagy túl gyors volt.)
Rossz lehet a CD, vagy valami. Éllíts be egy rappet, vagy amilyen zenét szerecc háttérbe.
Na de jó...
De az összes védett? Unleashed ; Makin'Magic; House Party; Hot Date? Ezeket szedtem le különbözõ felhasználóktól. Hihetetlen, hogy mindenkinek a védett van meg

Köszi a segítséget,de folyamatosan a cd-vel játszom és akkor sincs hangja! AOL-t felraktam de le is szedtem. Azzal bajom nem volt. De már az elsõ kiegészítõtõl nincs hangja.

Védett. nem volt jó nekem se a DC++-tól leszedett Sims Makin' Magic. Nekem is ott volt a hiba. Asszem Carlos is letöltötte, kérdezd meg õt, hogy honnan!
Az unleashed CD-jét használd, és folyamatosan legyen benne!

az AOL egy böngészõ. Fel ne tedd, mert nekem is összeakadt az IE 5.5-tel
Sziasztok! Lene egy kis gondom. Mikor beteszem a cd-t akkor van hangja a játéknak, de amikor elindul onnantól nincs. Az alap a livin,house,hot date,vacation, és az unleashed van fent. Miért nincs hangja?
A másik kérdésem pedig az lenne hogy mi az az america online? kell az? (telepítésnél kérdezi meg) Írjatok! Köszi

Sziasztok.
Visszaolvastam a fórumban, de nem találtam megoldást a problémámra. Fel van telepítve az alap SIMS, és letöltöttem majdnem az összes kiegészítõt hozzá. Daemonnal próbálom feltelepíteni, de 95% nál mindegyik hibát jelez. Megnéztem a daemonban, hogy mi lehet a baj: a SETUP könyvtárban van 2 db .CAB kiterjesztésû file, amit nem tud megnyitni, azt írja a commander, hogy hiba a csomagolt fájlban. Amit még el is hinnék ha csak az egyiknél csinálná, de mindegyik kiegészítõvel ezt csinálja. Tényleg a fájl hibás, vagy csak védett? Elõre is köszi a segítséget.

U.I.: a livin large simán felment régen, amikor játszottam vele.

Ezen nem vitatkozom.Mindenki onnan és annyiért tölt,ahogy neki tetszik:ez csak az én magánvéleményem.

A gportálon maga csinál designt meg minden, de az ATW-n nem. Egyébként egész jó lett az oldal így nézzetek meg.

Elköltöztettem az oldalamat a Gportálra, de nem írtam ki a régin, mert majd azt mondják nem foglalkozom vele, azt szépen törlik. De nem törölhetik, mert oda töltöm fel a letöltéseket amit a Gportálon le lehet tölteni (A Gportálra nem rakhatóak fel fájlok, csak kép). Az új cím: http://gportal.hu/portal/renesims

Én nem küldök. Van nem SMSWEBES rész is. De egész jó kis oldal ez a SIMS2HUN

Ms-dos módban kell futtatni,de van ppf-o-matic nevû progicska is azzal egyszerûbb.A Deviance crackfix az jó,nem kell a 2 FLT-s.Az exe az jó ami a cd-n van,csak a 1 cd bin filejat kell patchelni.