SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg már szerintem úgy nagyjából sejtjük, hogy milyen lesz, a videókból, meg a screenshotokból. Szerintem inkább az lesz a gáz, hogy már semmi meglepetés, újdonság nem lesz benne...
Úristen hód, fújd már ki!!!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[/cserf][/fülünyúl]
Na, majd a Sims2 elõtt! Addig meg majdcsak felteszem a simset. Vagy nem 😊) Majd kiderül. Van most valami jó cuccod hozzá? Vagy nem nézegettél simses oldalakat mostanában?
De legalábbis a CaSie. Bár a CaSie-vel nemtom meddig lehet újat felfedezni. Majd meglátjuk. Remélem nem május VÉGÉN szándékoznak megszánni minket vele 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nekem is addig volt fenn, amig kinem masxoltam a karaktert és zsír házam nem lett...
Aztán meguntam.
Þór vígi þessi rúnar
Már nagyon rá vagyok állva a Sims2-re.
Viszont megint gondolkodom azon, hogy felrakom a Simset, és teljesen az alapoktól -és pénzkód nélkül!!!!- elkezdek játszani.
A Sims2 elõtt úgyis gép-nagytakarítás lesz, meg winfos újratelepítés 😊)

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
/ hótfárattvagyok /
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Megvan az alap + összes kiegészítõ.
A Hot date és a Superstar-nál elõjött a bibi (nem tudtam irányítani a karakteremet).
Leszedtem egy Fairlight és egy Deviance "crackfix"-et, ami csak a sims.exe-t tartalmazza.
Elég ha ezeket használom, vagy mindenképp kell a bin fájlt peccselni?
Tegnap csak vagy 5 órát szoptam, mire rájöttem, hogy melyik kiegészítõ rossz...
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Csak nemtom hogy kell 64x64-es területet kezdeni. De magát a játékot el sem kezdtem, mármint az építkezést, ilyesmit...
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A MOHAA-t meg most vettem elõ, és Multizni szeretnék azzal is, csak tegnap még nem sikerült az All Seeing Eye-ban szervereket keresni hozzá. De majd megoldom. Már jó úton járok. 😊
Köszii!!!
THE.SIMS.MAKIN.MAGIC.EXPANSION-DEViANCE
ez nem kiegészítõ?
Vagy egy teljes címed? Mert így nem biztos, hogy megtalálja.
csak az fizetõs 😞
Még pár dolgot nem is tudok, hogy hogy kell, csak némelyik ember elég érdekesen áll hozzá a dologhoz. Nézd meg a CoD topic-ot!
Nem tudom, miért jó ez? Én mindig megpróbálok segíteni mindenkinek. Lehet, hogy bennem van a hiba???? 😞
De nem érdekel, aki így érzi jól magát, annak már úgyis rég rossz. 😊
Egyébként lehet, hogy attól félnek! 😊)
De úgyis lesznek kiegészítõk is. Szerintem már az elsõn dolgoznak, amit ugyancsak egy fél évvel késõbb fognak kiadni -szokás szerint- mint amikorra beígérik. 😞 😊
2.Full v. Rip az alap Sims? IGEN
3.Ja és csak a registry elérési hibát írja csak? IGEN
ez lemaradt nagy meghatottságomban
Itt egy link, ahol olvashatsz róla:
CaSie
Jó lenne már a Sims2, de most sajnos be kell érnünk Singles-el, meg ilyenekkel.
De állítólag májusban végre letölthetõ lesz a CaSie, már azt is várom.
Szóval hogy kell 64x64-es területet csinálni????? Tudod?