SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tud egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a game-t?
cseri001
😊)

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Ki csicsergi?
Amúgy meg már szerintem úgy nagyjából sejtjük, hogy milyen lesz, a videókból, meg a screenshotokból. Szerintem inkább az lesz a gáz, hogy már semmi meglepetés, újdonság nem lesz benne...

Úgyis lesz hozzá egy valag expansion..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Majd meglátjuk.Mondjuk jártam már úgy,hogy vártam nagyon egy játékot,és óriási pofára esés lett belõle.Remélem ez a The Sims 2-vel nem fordul elõ.😊

Kata
Nem akarok vészmadár lenni, de csicsergik, hogy a Sims2 mégsem lesz akkora durranás, mint beharangozták.

[/cserf][/fülünyúl]

cseri001
Hát az én winfos-om amúgy elég ratyi mostanság, a net mindig betesz..., na meg a játékok is. Kipróbálok mindent, aztán uninstall két nap múlva, ha nem érdekel. Ezért aztán tényleg ráférne egy töredezettségmentesítés 😊))
Na, majd a Sims2 elõtt! Addig meg majdcsak felteszem a simset. Vagy nem 😊) Majd kiderül. Van most valami jó cuccod hozzá? Vagy nem nézegettél simses oldalakat mostanában?

Félre értés ne essék,nekem is volt olyan idõszak,hogy nem volt fent a gépen(max. az userdata)de egy idõ múlva mindig kitaláltam valamit,hogy újra és újra felrakhassam.😊Emiatt hányszor kell töredezettségmentesíteni a vincsit.😊Amúgy az is jó,hogy aktívan játszol-elkezded az alappal- és pölö hetente rakosgatod fel a következõ Ep.-t.

cseri001
Hát kb. én is így vagyok vele. És most az újrakezdésen töröm a fejem. Csak valahogy úgy vagyok, hogy most már "mindjárt" jön a Sims2.
De legalábbis a CaSie. Bár a CaSie-vel nemtom meddig lehet újat felfedezni. Majd meglátjuk. Remélem nem május VÉGÉN szándékoznak megszánni minket vele 😊

PiszkosFred
Johetnek a modok, esetleg egy uj csalad ;] De valahol igazad van persze, a jatek vegtelen, de egy ido utan az adott csaladdal mar nem tudsz mit tenni.. En nagy ujrakezdo vagyok, sims az alapjatek ota a kedvenceim egyike. Jatszok vele 1-2 orat munka utan ha van kedvem es hangulatom, de aztan van hogy fel evig hozza sem nyulok, majd megint eloveszem, stb..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

cseri001
Nem csoda, hogy egy idõ után a maximalizálók, meg pénzkód szét..szták a játékot. Azok miatt untam meg a simset, mert miután megcsináltam fullosra a házat, és az emberke már megvette a pontjait, már nem érdekelt. MI A FRANCOT csináljak már vele, ha tök királyul néz ki a ház, már nem kell bele semmi, meg az emberke is alakíthatatlan???? Nem?

Carlos
hehe...
Nekem is addig volt fenn, amig kinem masxoltam a karaktert és zsír házam nem lett...
Aztán meguntam.

Þór vígi þessi rúnar

cseri001
Én már vagy fél éve nem játszom aktívan a simssel, meg kell valljam... Ebbõl már kb. két hónapja nincs fent egy gépen sem, amiken játszani szoktam... Hát szomorú, de ez van.
Már nagyon rá vagyok állva a Sims2-re.
Viszont megint gondolkodom azon, hogy felrakom a Simset, és teljesen az alapoktól -és pénzkód nélkül!!!!- elkezdek játszani.
A Sims2 elõtt úgyis gép-nagytakarítás lesz, meg winfos újratelepítés 😊)

Carlos
Jól birtad! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Amíg rá nem unsz,addig lehet kenni.Én már azon a ponton vagyok.Több mint 4 évig nyomtam,asszem elég is volt.Jöhet a Sims2 újabb 4 évre.

Matthewpamer
és a simset "ki lehet" játszani?Vagy ez ilyen örökké tartó?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

A Superstahoz-ha kilépked-egy .ppf file kell és nem exe.Az exe az jó ami a cd-n van.Én a Deviancést javaslom,már csak azért is,mert abból csak 1 kell,az Flt-bõl meg 2.

Zola NFK
na a Flt VAGY a Dev-et használnám természetesen 😊)
/ hótfárattvagyok /

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Zola NFK
Mielõtt nagyon pofára esnék....
Megvan az alap + összes kiegészítõ.
A Hot date és a Superstar-nál elõjött a bibi (nem tudtam irányítani a karakteremet).
Leszedtem egy Fairlight és egy Deviance "crackfix"-et, ami csak a sims.exe-t tartalmazza.
Elég ha ezeket használom, vagy mindenképp kell a bin fájlt peccselni?

Tegnap csak vagy 5 órát szoptam, mire rájöttem, hogy melyik kiegészítõ rossz...

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

cseri001
Nem nagyon játszom vele,csak szomszédságot akartam csinálni.
Csak nemtom hogy kell 64x64-es területet kezdeni. De magát a játékot el sem kezdtem, mármint az építkezést, ilyesmit...

cseri001
Van valami, de az nagyon gyenge. Nem érdemes foglalkozni vele...

Matthewpamer
de csak akkor 190 ha telecardal fizetsz.amúgy 380+áfa

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
amúgy van az alaphoz magyarítás?

Matthewpamer
ok,megvan.csak nincs pénz sms-re 😞

cseri001
Semmi, a CoD singleplay (a multi miatt) nem megy, de már végigmentem egyszer, nem érdekes. Csak bosszantó volt, a barátnõm akart vele játszani, aztán nem tudott.
A MOHAA-t meg most vettem elõ, és Multizni szeretnék azzal is, csak tegnap még nem sikerült az All Seeing Eye-ban szervereket keresni hozzá. De majd megoldom. Már jó úton járok. 😊
Köszii!!!

cseri001
Hol? A bounce-on?
Menj lejjebb, ott van a többi is.

Matthewpamer
de most nézem hogy ott csak ez van:
THE.SIMS.MAKIN.MAGIC.EXPANSION-DEViANCE
ez nem kiegészítõ?

cseri001
Pláne!!! 😊

Matthewpamer
a The Sims 8 in 1 az micsoda?most azt töltöm a dc++-ról.3*700mega kb.

Matthewpamer
már csak 190FT 4napra,nem 400

Mondjad mi kell,én már végigtoltam õket.😊Csak egy Zagash féle,v. bármilyen profi magyarításra várok,és újra végignyomom a Cod-ot (a MoHAA-hoz már csináltak).

cseri001
Linked nincs? 😊)
Vagy egy teljes címed? Mert így nem biztos, hogy megtalálja.

cseri001
Ott le lehet, tényleg.
400 Ft. Nem annyira sok.

a G-box-ról letöltheted ingyen a Sims-et és még egy csomó kiegészítõjét
Davidka
én onnan töltöttem le 4 nap alatt az összeset (kivéve az elsõ 2-t, mer az megvót.)

Matthewpamer
talán a bounce.freeweb.hu
csak az fizetõs 😞

cseri001
Most perpillanat még fizetõset se tudok, mert amit tudtam, az most nem mûxik.. 😞

cseri001
Ingyenes az nincs szerintem.

Matthewpamer
nincs valami ingyenes oldal,ahonnét lelehet tölteni az alap Simset?tudniillik én még sose játszottam vele,de nagyon kiváncsi vagyok.

cseri001
Játszom, a MOHAA-val már elég régóta. A CoD még elég új keletû érdeklõdés, de ugyanaz a kategória 😊
Még pár dolgot nem is tudok, hogy hogy kell, csak némelyik ember elég érdekesen áll hozzá a dologhoz. Nézd meg a CoD topic-ot!
Nem tudom, miért jó ez? Én mindig megpróbálok segíteni mindenkinek. Lehet, hogy bennem van a hiba???? 😞
De nem érdekel, aki így érzi jól magát, annak már úgyis rég rossz. 😊

cseri001
Szerintem jó lesz ez a CaSie, legalább már azzal szórakozhatnánk az jó lenne. 😊
Egyébként lehet, hogy attól félnek! 😊)
De úgyis lesznek kiegészítõk is. Szerintem már az elsõn dolgoznak, amit ugyancsak egy fél évvel késõbb fognak kiadni -szokás szerint- mint amikorra beígérik. 😞 😊

marsu
1.Milyen OS van? LEHET HOGY NEM EZT KÉRDEZTED DE XP-ÉM VAN.

2.Full v. Rip az alap Sims? IGEN

3.Ja és csak a registry elérési hibát írja csak? IGEN
ez lemaradt nagy meghatottságomban

Hát ez nem semmi,asszittem seggre esek.Te jáccol a Cod-dal és a MoHAA-val is?És még azt mondják a simsesek nyálasok.

Ja minden szir-szart kiadnak már a Sims2-höz,csakhogy fokozzák a várakozás izgalmát.Én ezek nélkül is nagyon rá vagyok már izgulva.😊Vagy attól félnek,hogy ebbõl csak 80 milliót fognak eladni,és csak 3 évig lesz toplistás?😊)

Passz..ebben a játékban még nagyon kezdõ vagyok.😊Alig egy pár hete nyomom,annyit értem el,hogy nem csõdölök be.😊De ha rájössz,szólj lécci.Én addig vadászom a cool stuffokat és a terrain generatort.😊

cseri001
Create a Sim, röviden CaSie, a valamikori 😞 Sims2-höz emberke szerkesztõ progi, állítólag ingyen lehet majd letölteni a netrõl.
Itt egy link, ahol olvashatsz róla:
CaSie

Tom3
Mi az a "CaSie"?
cseri001
Megvan, most szedtem elõ. Úgy emlékeztem, hogy nem mûködik, de most mégis... 😊
Jó lenne már a Sims2, de most sajnos be kell érnünk Singles-el, meg ilyenekkel.
De állítólag májusban végre letölthetõ lesz a CaSie, már azt is várom.
Szóval hogy kell 64x64-es területet csinálni????? Tudod?

Adri
na jó de ha mégse az a hiba akkor nem tudok segíteni!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)