5242
  • Adam5
    alap->livin large->house party->hotdate->vacation->unleashed->superstar->makin magic
  • Bea
    Nagyon köszönöm a segítséget, de elhozta vagyis megszerezte apukám az ÖSSZES SIMSET!:)Most nem bírok mit kezdeni a boldogságommal!:))))))))))
    A sorrendet megírnátok nekem?Köszi Bea
  • Volo
    Sziasztok!!! A Sims nél a kódokat amik alsó vonallal azaz ezzel_ vannak elválasztva nem tudom aktiválni!!! miért??? segítsetek!!!(pl edit_char)
  • Adam5
    így se megy :(
    megpróbálom felpatchelni

honnan tudom leszedni azt ami kell hozzá?
  • Adam5
    asszem megpróbálom felrakni az alap+superstar hátha
  • Adam5
    A telepítést le finisheli tehát jól felrakja.
    Multkor haveromnak is kölcsön adtam és neki ment.
  • Coolfire
    Ez az
  • Coolfire
    Lehet,hogy a superstarod 1 cd-je nincs felpatchelve.Amúgy ha nem tudja lefinishelni a telepítést visszatöröl mindent.Kezdd el inkább előrör feltelepítgetni.
  • Adam5
    huh nem tudom melyik, a soundnál le vettem valami
    "Directx features
    Hardware sound
    Acceleration level"
    nem tom ez-e de le vettem minimumra de ígysem megy.
    Ha nem ez az akko plase valaki mondja meg hogy a dx-en
    belül hol találom ha meg ez az akko van valakinek valami ötlete mit lehetne még csinálni?
  • Coolfire
    A directx-nél kell levenni.
  • Adam5
    olvasgattam vissza és azt találtam hogy le venni a hang gyórsítást (xp-m van)

ezt hol lehet?
  • Adam5
    még a superstar instalálása elött kipróbáltam a hotdatet és az ment

akko a superstarral van valami :(
  • Adam5
    :(((((((((

most is kidob a desktopra

van valakinek valami ötlete?
  • Adam5
    a readme le írta részletesen hogy hol találom
    bocsi a lámaságért
  • Adam5
    ezt a hotfixet honnan tudom beszerezni?
  • Adam5
    ez a szöveg:
    "If you are running Windows XP hotfix 328310 and attempt to install you will receive a message from the installer that says, "Attention XP users: Since you have Windows XP hotfix 328310 installed, please install Windows XP hotfix 329623 before installing The Sims Superstar. Please refer to the Readme file for additional information."
    Hotfix 329623 will fix a problem where the InstallShield would not shut down properly after installing The Sims Superstar. "
  • Adam5
    ujraraktam a simseket és a superstart raktam volna és erre azt irta hogy a superstart elött rakjak fel valami windows xp hotfixet

ezmi?

valami hotdate javító?
  • Tuvok #4464
    8 in 1-re gondoltam :)
  • Adam5
    A következő problémám lenne:
    Felraktam Sims-livinlarge-houseparty-hotdate és utána raktam vólna a vacation-t de install közben valami hiba üzenetet írt ki ugy hogy abba hagytam utána raktam volna a unleased-et de amikor kérte a 2. cd-t nem találtam és ki léptem a telepítőből utána felraktam a superstart és amikor elinditom tölt egy darabig és utána ki dob a desktopra. Kellet valamit csinálni hogy rossz a nemtom melyik cd és valamivel ki lehetett javitani én azt régebben megcsináltam és úgy irtam ki cd-re. Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e az a baja hogy a két másik kieginstall megszakatt? Vagy van valami ötletetek?
  • hen-tes
    most akkor jn a kettő ? :))
  • Coolfire
    Állj meg vagyunk keveredve.Én a hivatalos Makin' Magic expansion packról beszéltem,nem a 8in1 -ről.Abban nem tudom mi van,mert még nem néztem.Meg ez a 8in1 vmi házi gyártmány.
  • Tom3 #4460
    BOCS BOCS!
    Rosszul írtam hogy az unleashed is benne van?
  • Tuvok #4459

szted 8 in 1 lenne a neve, ha csak 1 kieg lenne benne ?
  • juhi01
    csá!Valaki pesti nem tudná nekem átírni az unlashed és a fölött lévő kiegészítőket?Kifizetem a cd-t vagy viszek cd!Valaki?
  • Tom3 #4457
    A sims 8 in 1be mindegyik kieg benne van vagy csak az unleashed?
  • Tuvok #4456
    Szal azt szidjad aki ezt írta, én csak bekopiztam ,)
  • Tuvok #4455
    Nem haragszom :)

The Sims 8 in 1 Megapack*: Including The Sims™ Makin' Magic Expansion Pack (contains: all expansion packs except The Sims™ Unleashed) and The Sims™ Unleashed Expansion Pack. Your Sims can now harness the supernatural, casting spells with playful or mischievous intentions. With a new magical, carnival-themed location, over 175 new items, and a host of quirky new characters, Makin’ Magic is the largest Sims Expansion Pack ever. New gameplay includes making, gathering, and questing for ingredients to brew magic spell recipes. Get help around the house from magical minions, turn pesky neighbors into toads, or make that hard-to-get Sim fall in love with you. But watch out, spells can backfire if you’re not careful. Either way, the neighborhood will never be the same.

*The Megapack includes and 'The Sims™'. 'The Sims™' is not required for gameplay.
  • Coolfire
    Hát javaslom neked is dc-t.:)Vagy innen,de itt regisztrálni kell úgy 10kb/s ha 200 pénzt fizetsz akkor full sávszél:http://g-box.tx.hu/.Ja és az összes sims fentvan.
  • Coolfire
    Már ne is haragudj,de ekkora baromságot még nem hallottam.:)A Makin' Magic csak szimplán az utolsó Ep.Megvan mind,úgyhogy nem hiszem el.Szép is lenne,ha egy ep. áráért megkapnád az összeset.
  • Bea
    Kérlek szépen titeket segítsetek!Nagyon-nagy Sims rajongó vagyok de csak az alap sims van meg és azt már kicsit unom.ÍRJATOK KÉRLEK OLYAN OLDALAKAT VAGY OLDALT AHONNAN INGYEN LE LEHET TÖLTENI A SIMS LIVIN LARGE-T ÉS A HOUSE PARTYT!És előre is köszönöm nektek!
    Mináél hamarabb válaszoljatok!Üdv :Bea
  • Tuvok #4451
    eredetileg 4, de nekem 3 iso-ba van benyomva, volt is 2 óra mire felment
  • Tuvok #4450
    igen
  • Tom3 #4449
    És hány cd a 8 in 1?
  • Tom3 #4448
    Mi?
    A makin magicbe benne van az unlesashed kivételével az összes kieg?
  • Tuvok #4447
    de benne van mind az unl. kivételével, azért van hozzá rakva pluszban
  • Coolfire
    A Makin' Magic-ben nincs benne egyik előző ep. sem.Annyit csinál,hogy megnézi melyik van felrakva és aszerint lövi be a varázskönyvet.Ja ebben a 8in1-ben össze lehet törve az összes kieg az alappal.Gondolom a zenék,hangok hiányoznak mert fullba az összes 4GB.
  • Tuvok #4445
    Unleashed és Makin Magic . A MM-ben benne van az összes előző kieg., kivéve az Unleashed .
  • 12346
    az nfs összes része.
    szted mi lehet benne?:)) a 8 sims valszeg
  • Tom3 #4443
    A sims 8 in 1-be mi van?
  • Coolfire
    A konyhai cuccoknál van a 2 fajta svédasztal és a puncsostál és van egy hozzávaló asztalka is.Remélem ezekre gondoltál.