SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Nekem megvan a 3 4ede és a tiszta jogtiszta programmal eddig nem volt bajom!

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Kéne egy kis segítség. Elakadtam a Sims Bustin Out-ban.
Még pedig a Kiállítótermes pályán, valaki mondja már meg hogyan kell megnyitni a kiállítást.
Elõre is köszi!
House Party serial:0901-4177371-2064872-3510
Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

Sims, Livin large (vagy Deluxe), House party, Hot date, Vacation, Unleashed ezeket feltelapítem és jó. Mikor telepíteném a Superstart uninstallálni akarja, vajon miért ?
-r1024x768
Az alapban van ez a lehetöség de ebböl kihagyták...
Ezért érdekelne hogy mit kell a parancsikon parancssorába irni.
ugyemlékszem hogy ott a megoldás(mint a Half-Life-nél, ha beirod "-game cstrike" akkor egyböl a CS indul)
És tudomásom szerint nincs beállitása és nem tudok róla hogy a parancssorba belehet-e ütni a gamen belül.
Tudja valaki mit kell beirni a parancssorba ahoz hogy a Sims 1024*768-ban induljon el?
Thnx
BBB]
ezekre a külföldiekre szoktam járkálni, és itt tuti van szimsznyócinegy
Ha igen akkor egy rosz crack okozhat ilyesfélét.
Þór vígi þessi rúnar
Fõleg úgy,hogy mindegyik majdnem tele van.
Þór vígi þessi rúnar
Sima The Sims? Ahhoz itt egy kód:
100486-585530-905808-0928
Úristen hód, fújd már ki!!!
Sims, Livin large (vagy Deluxe), House party, Hot date, Vacation, Unleashed, Superstar, Makin' magic.
Én azt ajánlom, hogy játsszon egy kicsit az alappal, és apránként, mondjuk havonta rakj fel neki egy kiegészítõt. Akkor jobban fogja élvezni, hogy mindig vannak új dolgok...
De! Egyszerre is felrakhatod az egész cakkumpakkot, nem lesz semmi problem. Csak jobb kicsit várni a kieg-ek felrakása között, a játékélmény miatt.
Lenne egy kérdésem. Felraktam a Sims Deluxe-t, és megvannak a kiegészítõk is. Na most ha felrakom az összeset, akkor 1xerre fog mind mûködni, vagy mindig játsza végig az unokahugom az aktuális kiegészítõt, és utána tegye fel a következõ részt. Remélem érthetõen sikerült megfogalmaznom. Ebben a témában nem vagyok járatos.
Segítségeteket elõre is köszönjük.
Steam Nick: adakiller
A segítségeteket szeretném kérni. Van több családunk a sims alapban, de az egyik - pont az enyém - már kezd a csõd szélén állni. Volt takarítónõm, kertészem, barátaim, járt a postás, hoztak újságot, és egyik napról a másikra ez mind elmaradt. Nem tudom a barátaimat felhívni, egyre jobban csökkennek a barátságpontok emiatt, pedig az elõrelépéshez nagyon kellenének. Csak a családtagok tudnak beszélni egymással. Mit tegyek???? S. O. S!!!!!!!!!!!!!!! Köszi a segítséget elõre is!!!
Van valakinek valami ötlete???
A The Simset (és kiegészítõit is) itt.