SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol van ilyen?
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

1db ikon van annak ameiket legutobb raktad fel
(gondolom a makin magicet akarod felrakni tehát annak az ikonja lessz kint).
A sorrendet megírnátok nekem?Köszi Bea
Multkor haveromnak is kölcsön adtam és neki ment.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
"Directx features
Hardware sound
Acceleration level"
nem tom ez-e de le vettem minimumra de ígysem megy.
Ha nem ez az akko plase valaki mondja meg hogy a dx-en
belül hol találom ha meg ez az akko van valakinek valami ötlete mit lehetne még csinálni?
akko a superstarral van valami 😞
"If you are running Windows XP hotfix 328310 and attempt to install you will receive a message from the installer that says, "Attention XP users: Since you have Windows XP hotfix 328310 installed, please install Windows XP hotfix 329623 before installing The Sims Superstar. Please refer to the Readme file for additional information."
Hotfix 329623 will fix a problem where the InstallShield would not shut down properly after installing The Sims Superstar. "
ezmi?
valami hotdate javító?
Felraktam Sims-livinlarge-houseparty-hotdate és utána raktam vólna a vacation-t de install közben valami hiba üzenetet írt ki ugy hogy abba hagytam utána raktam volna a unleased-et de amikor kérte a 2. cd-t nem találtam és ki léptem a telepítõbõl utána felraktam a superstart és amikor elinditom tölt egy darabig és utána ki dob a desktopra. Kellet valamit csinálni hogy rossz a nemtom melyik cd és valamivel ki lehetett javitani én azt régebben megcsináltam és úgy irtam ki cd-re. Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e az a baja hogy a két másik kieginstall megszakatt? Vagy van valami ötletetek?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
The Sims 8 in 1 Megapack*: Including The Sims™ Makin' Magic Expansion Pack (contains: all expansion packs except The Sims™ Unleashed) and The Sims™ Unleashed Expansion Pack. Your Sims can now harness the supernatural, casting spells with playful or mischievous intentions. With a new magical, carnival-themed location, over 175 new items, and a host of quirky new characters, Makin’ Magic is the largest Sims Expansion Pack ever. New gameplay includes making, gathering, and questing for ingredients to brew magic spell recipes. Get help around the house from magical minions, turn pesky neighbors into toads, or make that hard-to-get Sim fall in love with you. But watch out, spells can backfire if you’re not careful. Either way, the neighborhood will never be the same.
*The Megapack includes and 'The Sims™'. 'The Sims™' is not required for gameplay.
Mináél hamarabb válaszoljatok!Üdv :Bea