5242
-
#4641 Akkor vagy bejárónő, vagy házirobot kell, az sok házimunkát elvégez. Ha még ez is kevés, akkor javaslom, próbáld ki az ötletet, miszerint a szomszédokkal is játszol legalább annyit, hogy azokkal csinálod meg a barátkozásokat, és a szintentartásokat. Szerintem úgy már nem lesz olyan nehéz 20 fölé menni a családbarátok számával. -
#4640 Mondjuk időm sincs party-zni, fickó egész nap dolgozik, csaj meg csinálja a házimunkát, estére fáradtak, másnap megint a meló, ki kell aludniuk magukat, stb, stb, stb ... -
#4639 Hmm, ezt a party-t nem értem . Miben jobb, hogy 10 ember van ott, vagy egy, úgyis max 1-2-re van idő javítgatni a kapcsolatot, vagy nő nekik szimplán attól, hogy ott vannak és zabálnak a számlámra ? -
#4638 Igen, ennyi. És még a mai napig teszegetek hozzá, ha látok valami jót a neten. :)
Azokat az emberekkel, akik pampognak, meg mindig otthagynak beszélgetés közben, ott kell hagyni a ratyiba, nem kell velük foglalkozni, mert iszonyú idő, mire egyáltalán baráttá lehet őket faragni. A 90-100-at pedig úgy tudod elérni gyorsabban, ha a ház lakói külön helyiségekben vannak, és úgy megy az ismerkedés. Ilyenkor ezerrel mehet a flört, meg ölelés, tánc, csók, nem baj, ha egymásba szerelmetesednek, annál kitartóbb lesz a barátságszint.
Igen, a játék erről szól, folyamatosan kell a kapcsolatot tartani. Nálam szinte minden nap van valaki vendég, és hetente minimum egy partyt csinálok. Emellett jó trükk a barátszerzésre és megtartásra, ha a szomszédokkal is játszol. Ha épp megcsappanni készül a barátkészlet, és nem tudod hirtelen mindet "feljavítani", akkor mentesz, kilépsz, és belépsz valamelyik családhoz, ahol a fent említett mindjártnemleszünkbarátok emberek vannak. Ezekkel meghívod a saját családodat, és felnyomod velük az szimpátia csíkokat. És így tovább.
Egyébként régebben, amikor csak egy szimpicsík volt, akkor rosszabb volt a helyzet. Szerencsére most már az átlagos szimpátia lassan esik, igaz lassan is nő. A napi szimpátiával meg nem kell törődni. -
#4637 Hmm, hát én 10 barátot már nemtok megtartani, fél napom rámegy, mire felnyomom 90-100-ig (már ha engedi egyáltalán, és nem kezd el puffogni) és még millió dolgot kell csinálni, tisztán tartani, ráadásul a fickóm reggel 9-től este 8-ig dolgozik, így nemhogy egy kis esti ágyjelenetre, fejlődni se tud, barátokat szerezni meg pláne . Mindig a barátokkal voltak gondjaim, mire az 5-ből 4-et feljavítok, az első már szól, hogy mingyá nem is ismer ...
Sztárt is emiatt nem tudtam csinálni, a fickó dolgozik, arra van beállítva, nem ismerkedésre, így képtelen barátokat szerezni .
Az objektumokat gondoltam, hogy töltött, na de ennyi ! -
#4636 Vagy 1000-1500 külön letöltött objektumom van. -
#4635 Nem. A hálóból nyílik a fürdőszoba, a fürdőszobához közel van a lépcső, onnan meg nyílt egyenes terep a konyháig a reggelizéshez. Sosem késett el egyik sem emiatt. Most meg a karakteremnek aggódnia sem kell, mert a sztár ugye akkor megy dolgozni, amikor jónak látja. :) -
#4634 Köszönöm szépen! Elég sok játékóra benne van ebben a mentésben...
45 barát? Lazán. A férfinek kb. 20 van, a többi az én karakteremé. Sztárt gyártottam belőle, nagy keservesen most egy ideje megvan az 5 csillag, és az emberek szinte rátapadnak, nagyon könnyű barátokat szerezni, no meg velem ellentétben magas a karakterem kedvesség-szintje. :D
Fel szoktam nyomni olyan 90-100-ig a barátságokat, és akkor két hétig felé sem kell nézni a másiknak. Aztán ha megint erősíteni kell a kapcsolatokat, akkor csak egy házibulit kell rendezni, és vissza lehet nyomni mind. A férfivel, akinek rendes állása van, nehezebb megtartani azt a 20 barátot, mint a sztárhölggyel a 35-öt.
Az autók külön objektumok, van egy rakás kocsim, annyi, hogy mint a szomszédság kép jobb alsó sarkában is láthatod, autókereskedést építettem. :) -
#4633 Mondjuk ahogy elnézem a fél ház külön objektumobkól van .
Szó mi szó, kurvajó ! -
#4632 Ja és nem késnek el melóból mire keresztüljárják a házat a hálótól a fürdőig ?? -
#4631 Ez ám a luxusvilla !
45 családbarát ????????????????????????????????? Hogy tudsz annyit fenntartani ??!!
Autót honnan szereztél ? Külön objektum ? -
#4630 Ez a házam. Most már csak ketten laknak benne az eredeti 4 helyett, 2-en kiházasodtak másfelé. :) A feleslegessé vált szobák így "vendégszobák" lettek. Egyébként tudtátok, hogy fotóról megcsinálnak személyes karaktereket? Én is készíttettem egyet.
Comcéccság:
Hóm szvít hóm:
Többi képet már csak linkelve:
Az egybenyitott nappali-konyha-étkező
A két vendégszoba meg egy fürdő
A nappali kandallója, a belső medence, meg a "szalon"
Az emeleti moziszoba, mellette egy még berendezetlen helyiség, és látszik a garázs is
Az emeleti fürdő, a fő hálószoba és a hozzá kapcsoldó gardrob, valamint az emeleti galéria a "hidakkal"
Az emeleti dolgozószoba irodának berendezve -
#4629 köszönöm :) [MA IS OKOSODOTT] -
#4628 Simsben megnyomod a 'PrintScreen' gombot, ALT+TAB, Paintet megnyitod, vágólapról CTRL+V, elmented jpg-be és voila ! :) -
#4627 Jó, este csinálok pár képet. (Meg kell keresnem a képlopómat) -
#4626 De én most kértem ! -
#4625 Nem kérte senki, így nem traktáltam senkit vele. :)) -
#4624 Én is passzolom, nem találkoztam még másféle úttal Simsben, mint ami a képemen van .
Screenshotokat mikor mutatsz ? -
#4623 Pedig nekem gyári cédéim vannak. Nem értem mi ez, de mindegy, mert másban nem zavaró, csak akkor tűnt fel, mikor betetted a screenshotot. -
#4622 Sokmindentől lehet, inkább nem tippelgetnék, reinstall sokszor segít .
Nekem annyi a bajom a 8 in 1-gyel, hogy a szomszédság számát nem lehet változtatni, hiába kattintok a következőre, ugyanez marad . -
#4621 Egyébként nem tudom miért, de a legújabb install óta nekem az utakat nem jelöli olyan szépen, mint Tuvok képén, mert sötétek, és nem látszanak a világos járdák. -
#4620 Jaaa! Oké, így már vili. -
#4619 Úgy 150-ezer körül van az értéke, sok drága festmény, szőnyeg, sok bisz-basz, szobrok miatt .
Azért ilyen kicsi, mert nem szeretem az olyan házat, amiben el lehet tévedni a fölösleges szobák, tárgyak közt . Kicsi, de otthonos, és minden célnak megfelel . -
#4618 Nekem is ilyen az a családom, de én a házat is az elejétől fogva elmentettem velük, csak folyamatosan bővítettem, alakítottam át. -
#4617 És hogy-hogy csak ekkora házuk van akkor, annyi zsetonnal, mint a screenshoton látszik? Ennyi idő alatt azért már szép vagyon lehet összegyűjteni. Erre kérdeztem konkrétan. Mert gondolom a ház értéke a berendezésekkel együtt se nagyon haladhatja meg a 60ezret. -
#4616 Persze kisebb, nagyobb változtatások (padló, tapéta, bútorok, szobák elhelyezése, sőt, volt hogy az egészet átépítettem) mindig voltak, így inkább azt mondanám, hogy a karaktereim 2 évesek . (Skilljeik is szinte mindegyik maxon van .) -
#4615 Két éve ugyanez a házam, mindig eltettem a mentést, mert útálom 0-ról kezdeni . -
#4614 Úgy érted, hogy 2 éve ez a házad, vagy úgy, hogy 2 éve találtad ki ezt a házat, és azóta mindig ilyet építesz? Csak azért kérdem, mert nekem is van egy több mint 3 éve nevelgetett femölim, de azoknak manapság már párszázezres vityillója van.
(Ha érdekel valakit a kulipintyó, csinálok pár screenshot-ot.) -
#4613 Tudnak asszem, de van még pár telefon a házban :) -
#4612 1épként a macska wc-től hogy tudnak az embereid telefonálni? -
#4611 na mind1 akkor dc++rol fogom. -
#4610 passz -
#4609 és 3cd igaz?
akkor leszedem.
de a dc,kazaa,dc++ -n kívül valami warezröl le lehet szedni? -
#4608 az összes kieg. -
#4607 mik vannak benne? -
#4606 benne van az unleashed?? -
#4605 Jah, vannak olyan oldalak, ahonnan teljes szetteket lehet letölteni .
Amúgy 8 in 1-em van fenn . -
#4604 most internet vállalkozo az emberem -
#4603 1épként a házadba töltöttél le cuccokat? -
#4602 háát nekem nincs fent az unleashed le kell töltenem.:(
meg a vacation se a superstarse és makin magic nincs meg :((((((