5242
-
#4681 Hmm, lehet, hogy a tárgyakban van valami, ami megkülönbözteti őket az alapján, hogy melyik hova való, és hol működnek ... -
#4680 Az oké, az olyanok nekem is működnek. De pl. van egy mozivásznam, ami nagy, és sima tévéként üzemeltethető. Tehát semmi extra, hogy csak lakóházban lehessen használni. Sőt, még a Downtown holmijai között is megjelenik, frankó mozit lehet csinálni. De! A Studiotown cuccai között már nincs ott, pedig jó lenne oda is. Van még jópár ilyen holmi, legyen akár egy asztalra letehető sminkkészlet, vagy növény. Szóval van pár cuccos, ami megjelenhetne a többi helyszínen is, de számomra rejtélyes okokból nem teszi.
Ami holmikat direkt úgy kínáltak a letöltések, hogy belvárosba, studióvárosba, azok működnek is rendesen, semmi gond velük. -
#4679 lelassitottam a letöltést.
elég volt mára vagy 100tárgy -
Bea #4678 Kapsz egy kisebb újságot és ott van az hogy Find Agent arra rákatintasz,és a többire Yes.
És a többi úgy megy ahogy a Kata írta! -
#4677 Hmm, én egy netcafé tárgyait töltöttem le (asztal, szék, szgépek, fejhallgató, stb ...), betettem a \Downloads\Cuccok-ba és működik .
-
#4676 Igen . -
#4675 Kipróbáltam, pár díszcuccot átraktam a Download könyvtárba, de a játékban továbbra is csak ott jelentek meg, ahol eddig is. -
#4674 Úgy, hogy dolgozol a studio townban, meg ismerkedsz az emberekkel, rajongókkal. Ha csinálta az embered a munkát, és ha jó a viszonyod a rajongókkal, akkor egy féllel nő a csillagok száma. -
#4673 ja és nagyon király az az oldal.
csomó cuccot szedtem le. -
#4672 te csináltál egy cuccok könyvtárt és amit bele másoltál megy?vagy mi? -
#4671 Hogy lehet csillagokat szerezni???? -
#4670 Értem. Amit direkte oda szedtem le, azok nekem is működnek. De vannak általános - mondjuk dekorációs - holmik, amik elméletileg bárhol megjelenhetnének. -
#4669 Hmm, hát nemtom, én szedtem le direkt Downtown-ba és Studiotown-ba való cuccokat, a \Sims\Downloads\Cuccok mappába van ömlesztve minden, és működnek . -
#4668 Objects könyvtárba. Az a bibi? -
#4667 vacationt szedem -
#4666 Pl. innen . -
#4665 A letöltött cuccokat hova raktad ?
A '\Sims\Downloads\Akármi' -n belül, vagy '\Sims\Gamedata\Objects' -ba ? -
#4664 valaki tud oldalakat ahol cuccokat lehet letölteni?
most folytatom az unleashed 2.cd-t. -
#4663 Oks, akkor majd még készítek képeket.
Egyébként most azzal szenvedek, hogy a sok cuccom közül sokkal kevesebb jelenik meg a Downtownban, és még kevesebb a Studiotownban. Jó lenne rájönnöm, hogyan lehet mahinálni holmikat, hogy más helyeken is megjelenjenek... -
#4662 ja és 1épként most töltöm az unleashed 2.cd-t és a vacation is már be van jelölve. -
#4661 Engem érdekelnek. -
#4660 Majd még teszek fel screenshotokat más házaimról, ha érdekel valakit. -
#4659 A szabadszínpad (Open Mic) majdnem ugyanúgy néz ki, mint a karaoke színpad. Ha építkezel éppen a studióvárosban, akkor a studióvároshoz tartozó cuccok között megtalálod. Ott van minden, amit használni lehet: a zenei színpadok, hangstúdió, filmforgatások helyszínei, modellkedés kellékei. Azok között megtalálod ezt is. -
#4658 Nem tudom, minek nektek magyarítás. Ami kevés angol szöveg, vagy szó megtalálható a játékban, az nem okozhat akkora problémát. -
#4657 Igen, nekem az összes megvan, de mind gyári CD. -
#4656 lécci valaki mondjon 1helyet!
esetleg hubot! -
#4655 :( Thx! -
#4654 Nincs! vagyis a 8 in 1-hez nincs! az a lap simset elkezdték de még az sem teljes -
#4653 Senki nem vágja hogy van e hozzá magyarosítás? -
#4652 üres a topic... -
#4651 lécci valaki mondja meg honnan szerezte meg a 8 in 1-et
ha dc++ akkor melyik hub melyik személy??? -
#4650 te neked a összes sims fent van?
vagy 8 in 1? -
Bea #4649 Én szabadszinpadot nem láttam.Azt hol találom?
A TV forgatást sem láttam.Az hol van?
Te nagyon értezs a Simshez ugye?
Amúgy csak az igaszságot írtam!(#4648) -
#4648 köszi :) -
#4647 Csillag - Elérhető eszközök
0 csillag - Karaoke [Karaoke]; Szabadszínpad [Open Mic]
0,5 csillag - Fotózás [Photo Shoot]; Reklámfotó [Print Ad]
1 csillag - Lemezfelvétel: Reklámzene [Recording Studio: Jingle]
1,5 csillag - TV forgatás [TV Set]: Reklám [Commercial]
2 csillag - Fotózás [Photo Shoot]: Modell [Model]
2,5 csillag - TV forgatás [TV Set]: Szappanopera [Sopa Oper]
3 csillag - Lemezfelvétel [Recording Studio]: Album [Album]
3,5 csillag - Divatbemutató [Fashion Runaway]
4 csillag - Videoklip forgatás [Music Video Set]
4,5 csillag - Mozifilm forgatás [Movie Set]
5 csillag - minden eszköz
Szerintem a paparazzi nem igazán tudja befolyásolni a csillagok számát, inkább dolgozz a csillagodnak megfelelő eszközökön. Legalábbis én nem tapasztaltam, hogy a lesifotós bármiben is növelte, vagy csökkentette volna csillagaim számát...
A csillagok számát a rajongók is befolyásolhatják viszont, azokkal szemben érdemes jól viselkedni.
Az Unleashedben gondolom a kisállat-versenyek díjaira gondolsz. Azokat az Old Town-ban találod. Nézegesd végig az építményeket. Közterületre lehet lerakni kék asztalokat, amik ilyen állatverseny színhelyei. A játékban ezek mellett egy-egy bíró fog állni kék öltönyben. Van egy harmadik kék öltönyös is ilyenkor a pályán, de az el-vissza mászkál. Már nem tudom melyikre, de valamelyikükre kattintva tudod verenyeztetni a kiskutyád, vagy macskád. Persze, jó ha okos, ügyes, tanított az állatod már, és nem árt ha eszik, alszik és megfürdeted a verseny előtt, ezzel is növelve esélyeidet. Valahogy így működik, de én eddig csak egyszer próbáltam ki régebben... -
Bea #4646 Kata:
El is felejtettem írni milyen csodásak a házaid!Beléjük szerettem! -
Bea #4645 Hogy lehet az Unleashedbe díjakat szerezni?
És hogy lehet a Superstarba 2 csillagnál tovább lépni?Mindenem megvan és a Paparazzi is fotóz de mégsem!:o( -
#4644 Ilyesmik, de nem mind modern stílusú. Van skandináv, van barokkos, van ízlésficamos sztárvilla, van viktoriánus villa, a folyóparton meg 3 telken álló lakópark, stb. Mindenfélét építgetek, ami épp eszembe jut. Egyébként a házammal szemközti két nagy villában még nem lakik senki, nincs más olyan pénzes családom, akiket beleköltöztethetnék, így azokat egyelőre csak a sajátszórakoztatásomra szépítgetem. -
#4643 a szomszédságnál is valami ilyesmi házak vannak? -
#4642 Bocsánat, de nincs időm olvasgatni.Az lenne a kérdésem, hogy a 8 in 1 hez nincs magyrosítás?