SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom3
Ezeket lécci valaki forditsa le:

1 Beta Tester
2 Support Tech
3 Web Master
4 Hacker
5 Security Consultant
6 Game Designer
7 Internet Entrepreneur
8 Software CEO
9 Venture Capitalist
10 Information Overlord

És ezeket is:

1 Campaign Worker
2 Intern
3 Lobbyist
4 Campaign Manager
5 City Council Member
6 Assembly woman
7 Congress woman
8 Judge
9 Senator
10 Mayor
Kata
Tessék, itt egy rakat híresség arcát megtalálod.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Egy csomó sztár arca letölthetõ Simshez, úgyhogy olyan lehetsz, amilyet akarsz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gyertek ide is fórumozni létszi:
http://sims2hunforuma.srv.hu/phpbb/index.php

Tuvok
Jajó 😊

Sziasztok!

Már tudom nem kell.(#4584)

Heló! ÷)
Sziasztok!
De arcra tudsz magadnak Avrilt csinálni?Úgy hogy te vagy vele?
Légyszi írd le milyen sztárt tudok csinálni!

Tuvok
akkor letöltés esetleg

Minden rész isoban van, csak a demonnal tudom telepíteni :-)
cool fire! Megboltoljuk?

Tuvok
hát a sims cd-ket

Te tudod.Nekem is mind megvan és semmi gond nincs vele.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Megvan minden rész isoban, de a feltelepítésnél mindig gondok vannak, nem részletezem mik.
Tuvok! Milyen CD-t nyomjak le isoba?

Inkább szedegesd össze a hivatalos részeket sztem jobban jársz vele.

Tuvok
Elõször inkább nyomd le a CD-et iso-ba és próbáld meg démon túlsz-szal telepíteni .
Ha nem megy, inkább töltsd le újra valahonnan .

De írót küldhetsz nyugodtan . 😄

Ha gondolod, küldök neked egyet
Vagy fietségként kaosz egyet. Minden pénzt megér, csak végre menjen az a vacak!
FELHÍVÁS!!!
Aki kiírná nekem a Sims 8 in 1-t, kérem jelentkezzen!
Az én verzióm halott. Fontos lenne.
Köszi!

Tuvok
Nincs CD íróm

Tuvok!
Ha megtennéd nekem, hogy kiírod és elküldöd, hálás lennék, és ki is fizetném. Mert sajna nem megy ismerõsnél sem. Bekéri a disk2.pak-ot, beadom, majd kiírja, hogy a disk1.pak kell neki :-(
Szóval ha tudnál segíteni, akkor kimondhatatlan respect járna neked.Bár nem tudom mi különbség lehet a filejaink között. De hátha!
Elõre is köszi!

tomasz
köszi

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

Nem britni nincs benne(hálistennek).Marilyn Monroe(õ adja a díjakat),Avril Lavigne és még egy pár híresség van benne,de a hivatalos honlapról még 2 npc belelökhetõ a superstarba.

De úgy arcra magadnak nem lehet.Vagy igen?Lehet hogy rosszul tudom de én nem nagyon találtam sztár arcokat.Nekem is megvan.Akinek megvan attól kérdezném hogy az a sapkás nõ a félbarna bõrûek között az Britney Spears?Az a szõkés sapkában.
Üdv:Buska (ez a becenevem 😮))

Tuvok
1500-9874009-0973804-6601

tomasz
hy valaki tudna a vakációshoz adni 1 cdkey??

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

Tuvok
irasd le vkivel újra normálisan, vagy próbáld ki ismerõsnél

Adri
Itten:
www.extra.hu/huntuti

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

És az nem teljes hol található?
Adri
Még sehol, vagyis az elsõ részhez van egy nem teljes !
De szó volt róla hogy lehet lessz!

Sims-ekhez hol lehet magyarítást szerezni?
az a will wright

Tegnap már eljutottam oda, hogy a disk2.pak-ot kéri, de mikor beteszem és okét nyomok, megint a disk1-et akarja. Megzöldülök már teljesen!

Nincs ötleted, hogy mit lehet csinálni ilyenkor?

Tuvok
Miért éreznék átverésnek, hisz lehet sztárarcokat csinálni benne .

Tuvok
pont ugyanígy van nálam is, csak disk1.pak helyett disk2.pak-ot kér másodiknak

Azt írták hogy rengeteg új karakter van a Sims Superstarban és lehet csinálni Marilyn Manson-t stb.Nem azért mintha én szeretnék Marilyn Manson lenni de aki csak azért veszi meg mert sztár arcot akar csinálni annak nagyon szar érzés lehet,sõt még átverésnek is minõsülhet a szemébe.Nem így gondoljátok?
Üdv:Bea

Megpróbálnál mégis segíteni? Hogy telepítetted. Én Daemonnal betettem az egyest, majd kijelöltem hova telepítse. Vártam sokat, míg telepített, majdmegnyílt egy megnyitás nevû ablak, amiben a filet és az éleréri utat mutatta, hogy mit kér: disk1.pak, az elérési út meg a cd-rom valamilye. Szóval semmire sem jutottam. Próbálkoztam az 3-as lemez Utils mappájának kitömörítõ programjával is, de még eddig eredménytelen az is. Valami ötlet?
Elõre is köszi!

Tuvok
nekem is 3 cd-s iso, setup, disk2.pak és disk3.pak, nem kért disk1.pak-ot

Sziasztok! Aki telepítette már a Sims 8 in 1-t, segítene nekem? A 3 CD-s verzió van meg, elkezdem telepíteni, majd kéri a disk1.pak-ot. De iyen nincs, csak disk2 és disk3. Az elsõ CD meg setup.
Ha tud, segítsen vki! Köszi

Tuvok

Adri
Talán valami más néven kellet volni nyitnod a topikot!

Tuvok
Ha ez megnyugtat, az összes fölöslegesen nyitott topik törlésre, lezárásra kerül, vagy repül a gumiba . 😊

Sziasztok!
Adri:Tényleg nem valami kedves társasás.Sõt némelyikük perverz is.Mondtam az egyiknek hogy jöjjön a chat.hu-ra és rögtön rosszra gondolt.Csupa perverz társaság.De a gumiszobába került a topic.
Coolfire:Volt olyan is ott aki elkezdett írkálni hogy úgy is eltávolítják azt a topicot.Már meg is bántam hogy megnyitottam!Amúgy ez nagyon jó volt csak ki szerettem volna próbálni hogy milyen egy saját topic.De elõször írták hogy milyen rossz hogy ilyen sok topic van de utána már bocsánatot kértek.
Coolfire:Nem bírok sztárt csinálni az emberembõl!Az egyikbõl sikerült de a másikból nem sikerül.És ugyanúgy az énekléssel próbálkozom!

Ha van már valaminek topikja felesleges újat nyitni,úgyis vki bezáratja a moderátorokkal(egyeseknek ugyanis nincs jobb dolguk,mint hogy beleugassanak mindenbe).

Azt hanyagold egy darabig.Mondtam,amit érdemes a karaoke és a próza.Ezek segítségével legalább 2 csillagot szerezz meg.Nem véletlenül írtam.Mindegyiknél 3 variáció lesz,gigyelni kell,hogy a kis megjelenõ fej át van-e húzva,v. nincs.Ha nincs áthúzva azt kell megtartani.Én pölö jegyezgettem õket anno.😊

Adri
Mért ez nem tetszett? Amúgy láttam nem voltak valami kedvesek!

Ja amúgy nem megy nekem fél csillagot szerezni!(a fényképezkedésnél vagyok)Kiír három dolgot és abból kell választanom.Akinek megvan az le tudná írni hogy mit jelent az a 3 dolog?Kösz elõre is.

Hogy kell az Unleashed-be a kutyát macskát sétáltatni?Nagyon kéne.Elõre is köszi!!

képzeljétek megnyitottam egy simses topicot de nem arról van szó benne.Amúgy tök jó!😊)

sziasztok

oszt ott lesz a sims készítõje