5242
  • Tom3 #4721
    azt átrakom azzal a progival.
  • Tom3 #4720
    downtownba csak a Manila 1000 van otthon meg semelyik sincs.
  • Tuvok #4719
    Ja hogy Downtown, ott a Dining/Decorative-ban van .
  • Tom3 #4718
    Mi az hogy a decorationsban az other alatt?
    a downtownba nem találom.
    és a decorationsban nincs + jel.
    nekem csak az unleasheadig van fent nem tom van-e valami köze hozzá.
  • Carlos
    A dolgozószobában a képek komolyak...
  • Carlos
    Szerény ingatlan!
    Ezért a simjeid meg is dolgoztak, vagy mani csít póver?
  • Tuvok #4715
    Azt mondom, kék+fekete .
  • Tom3 #4714
    De nekem a fekete dobozos akvárium kéne.
  • Tuvok #4713
    A kék ? Az a Decorations-ban az Other alatt . + jel
  • Tom3 #4712
    ja és a családok hova mentődnek?
  • Tom3 #4711
    hol találom ezt a tárgyat? mert nem mutat képet de a nevétsem találom
  • Tom3 #4710
    Keresek helyeket ahol házak vannak.
  • Kata
    Már írtam, hogy szerintem tök felesleges. Amennyi angol szöveg van benne, annyit még az is tud, aki soha nem tanult angolt...
  • Somik
    Fegyelem!:
    Magyarosítás készül a The Sims-hez, ezzel kapcsolatban lehet szavazani a fordító csapat weboldalán!: http://huntech.uw.hu/
    Hogy ti szeretnétek-e hozzá magyarosítást.
    A szavazáshoz hozzá is szolhatok! (Kötelező! :D )
  • Tuvok #4707
    Egyébként a thesims.com-on is van 1-2 használható cucc, onnan is érdemes tölteni, csak ugye regelni kell, nekem sikerült, ha kell vkinek account, írjon privt, odaadom a usert és a pass-t .
  • Tuvok #4706
    Hot Date előbb van a sorban, mint a Vacation, de kétlem, hogy ez lenne a baj ...
  • [oLe] #4705
    Hello.

Nem olvastam vegig a forumot, de biztos van megoldas a kovetkezo problemara: feltettem a sima sims-re a vacation, a hot date, es az unleashed kiegeszitoket ebben a sorrendben es ahogy bemegyek a hazba, megall az ido. Nem lehet sem epitkezni sem mozgatni az embereket. Mi lehet a baj? Ha valaki tudja irja meg! Koszi!
  • Kata
    Persze, hogy át lehet...
  • Tuvok #4703
    Whaahahhaa, a játékban megjelenő autókat is át lehet kategorizálni, mindjárt lesz egy Hummerom :DDD
  • Tuvok #4702
    HÁÁÁÁ !

• Tuvok #4701
    Igen, ott is van, de gondolom valamit akar kezdeni a házakkal, pl. valamikor importálni, eltenni későbbre, stb, arra pedig a Houses-ban levő fájlok nem jók .
  • akoska
    Hmmm én eddig Az UserData/Houses-ben láttam!
  • fulcrum
    köszi
  • Tuvok #4698
    \The Sims\UserData\Export
  • fulcrum
    Nem tudjátok véletlenül hogy a házak melyik mappába mentődnek?
  • Tom3 #4696
    A SimCategorizerrel nem találom.
    A hot datet nézem.
  • Tuvok #4695
  • Tom3 #4694
    a fekete dobozos akvárium neve pontosan mi?
  • Kata
    Az csak falfestés. Vannak ilyen garázsajtó stílusú festések. De még a legelemibb Simsben is van egy festés, ami fehér, és vízszintesen csíkozott, az is tökéletesen megfelel. 3 falnyi szélességben kell festeni vele, mert olyan széles egy autó.
  • Tuvok #4692
    Nah, király, letöltöttem, nemsoká kipbróbálom .
  • fulcrum
    Kata te a garázsodra azt az ajtót honnan töltötted le?
  • Kata
    MEGVAAAAAN!!!
    Még jó, hogy én habla espanol, úgyhogy megtaláltam egy másik oldalon is, és konkrétan be lehet állítani, hogy melyik helyszín vásárolható cuccai közt jelenjenek meg.
    http://simsextremos.com/programas.php
    Letekersz a SIMCATEGORIZER proggihoz, a download feliratra ne rákattints, hanem jobb egérgomb, save as.
    Installálni sem kell, csak elindítod. Bal oldalt fent van egy lista, ami az összes Sims könyvtárat tartalmazza, amelyikre rákattintasz, annak a tartalmát fogja megjeleníteni oldalanként 49 cuccal, de alul lehet léptetni. Ha egy ojjektumot kiválasztasz, akkor bal oldalt középen EDIT OBJECT gombra kell kattintani. Ekkor új ablakban megnyílik. Alul van a lista, hogy melyik helyen és azon belül milyen kategóriában jelenjen meg. Pl. rákattintasz a Studiotown listában a Miscellaneous-ra, az szürke lesz. Ekkor jobb oldalt fent SAVE OBJECT, és voilá, máris meg fog jelenni a holmi Studio Townban. :)
  • Kata
    Sajna, pont amelyik oldal nem működik, azon lenne a frankó objektum kategorizáló program, mert az kiterjed a Vacation, Superstar és Makin'Magic-re is.
    Rákerestem konkrétan a programra, de mindenhol csak hivatkozás van arra az oldalra, ami jelen pillanatban nem működik.
    Találtam egy másikat is, de az csak Hot Date és Vacation-ra működik, ráadásul vagy 14 $-t kérnek érte...
  • Kata
    Megnéztem. A Maxis hivatalos Hot Date Categorizer programja tré, csak az általad létrehozott objektumokat kategorizálhatod, és azokat is csak a Downtownba lehet beilleszteni. Gondolom, lehet itt manipulálni, ha a User objects-be másolsz holmikat. De ez akkor is csak belvárosra megoldás.
    A másik linknél nálam átmeneti leállást írt ki.
  • Tuvok #4687
    Asszem itt lesz a problémára az orvosság, van is ilyen kérdés .
    Később átnézem, csak mingyá lesz 1 kis dolgom .
  • Tuvok #4686
    Ja meg kell egy 3D-s program, pl. 3D Studio Max az objektumok editálásához, azokhoz meg abszolút nem értek . :(
  • Tuvok #4685
    Ami azt illeti, már keresgettem, találtam programokat, bár nemtom mennyire vonatkoznak pont erre, de úgy igazán nem mélyedtem bele, elvégre nem vagyok egy nagy Sims-es .
  • Kata
    Na igen, ilyenekre is gondoltam én is... Ezt az akváriumos dolgot is tapasztaltam. Segítesz keresgélni, hogyan lehet a tárgyakat megbuherálni ilyen szempontból?
  • Tuvok #4683
    Van pl. kétféle szobaakvárium, egyik kék megvilágítású tengeri, nagy fekete szekrényben, és van egy normál megvilágítású édesvizi, fából készült szekrényben, előbbit lehet csak lakásba is rakni, pedig nekem az utóbbi jobban tetszik . :(
  • Kata
    Én is ilyesmire gondoltam. Meg arra is, hogy talán van valami program, amivel ezt át lehetne machinálni...