SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor vagy bejárónõ, vagy házirobot kell, az sok házimunkát elvégez. Ha még ez is kevés, akkor javaslom, próbáld ki az ötletet, miszerint a szomszédokkal is játszol legalább annyit, hogy azokkal csinálod meg a barátkozásokat, és a szintentartásokat. Szerintem úgy már nem lesz olyan nehéz 20 fölé menni a családbarátok számával.
[/cserf][/fülünyúl]
Mondjuk idõm sincs party-zni, fickó egész nap dolgozik, csaj meg csinálja a házimunkát, estére fáradtak, másnap megint a meló, ki kell aludniuk magukat, stb, stb, stb ...
Hmm, ezt a party-t nem értem . Miben jobb, hogy 10 ember van ott, vagy egy, úgyis max 1-2-re van idõ javítgatni a kapcsolatot, vagy nõ nekik szimplán attól, hogy ott vannak és zabálnak a számlámra ? 

Igen, ennyi. És még a mai napig teszegetek hozzá, ha látok valami jót a neten. 😊
Azokat az emberekkel, akik pampognak, meg mindig otthagynak beszélgetés közben, ott kell hagyni a ratyiba, nem kell velük foglalkozni, mert iszonyú idõ, mire egyáltalán baráttá lehet õket faragni. A 90-100-at pedig úgy tudod elérni gyorsabban, ha a ház lakói külön helyiségekben vannak, és úgy megy az ismerkedés. Ilyenkor ezerrel mehet a flört, meg ölelés, tánc, csók, nem baj, ha egymásba szerelmetesednek, annál kitartóbb lesz a barátságszint.
Igen, a játék errõl szól, folyamatosan kell a kapcsolatot tartani. Nálam szinte minden nap van valaki vendég, és hetente minimum egy partyt csinálok. Emellett jó trükk a barátszerzésre és megtartásra, ha a szomszédokkal is játszol. Ha épp megcsappanni készül a barátkészlet, és nem tudod hirtelen mindet "feljavítani", akkor mentesz, kilépsz, és belépsz valamelyik családhoz, ahol a fent említett mindjártnemleszünkbarátok emberek vannak. Ezekkel meghívod a saját családodat, és felnyomod velük az szimpátia csíkokat. És így tovább.
Egyébként régebben, amikor csak egy szimpicsík volt, akkor rosszabb volt a helyzet. Szerencsére most már az átlagos szimpátia lassan esik, igaz lassan is nõ. A napi szimpátiával meg nem kell törõdni.
Azokat az emberekkel, akik pampognak, meg mindig otthagynak beszélgetés közben, ott kell hagyni a ratyiba, nem kell velük foglalkozni, mert iszonyú idõ, mire egyáltalán baráttá lehet õket faragni. A 90-100-at pedig úgy tudod elérni gyorsabban, ha a ház lakói külön helyiségekben vannak, és úgy megy az ismerkedés. Ilyenkor ezerrel mehet a flört, meg ölelés, tánc, csók, nem baj, ha egymásba szerelmetesednek, annál kitartóbb lesz a barátságszint.
Igen, a játék errõl szól, folyamatosan kell a kapcsolatot tartani. Nálam szinte minden nap van valaki vendég, és hetente minimum egy partyt csinálok. Emellett jó trükk a barátszerzésre és megtartásra, ha a szomszédokkal is játszol. Ha épp megcsappanni készül a barátkészlet, és nem tudod hirtelen mindet "feljavítani", akkor mentesz, kilépsz, és belépsz valamelyik családhoz, ahol a fent említett mindjártnemleszünkbarátok emberek vannak. Ezekkel meghívod a saját családodat, és felnyomod velük az szimpátia csíkokat. És így tovább.
Egyébként régebben, amikor csak egy szimpicsík volt, akkor rosszabb volt a helyzet. Szerencsére most már az átlagos szimpátia lassan esik, igaz lassan is nõ. A napi szimpátiával meg nem kell törõdni.
[/cserf][/fülünyúl]
Hmm, hát én 10 barátot már nemtok megtartani, fél napom rámegy, mire felnyomom 90-100-ig (már ha engedi egyáltalán, és nem kezd el puffogni) és még millió dolgot kell csinálni, tisztán tartani, ráadásul a fickóm reggel 9-tõl este 8-ig dolgozik, így nemhogy egy kis esti ágyjelenetre, fejlõdni se tud, barátokat szerezni meg pláne . Mindig a barátokkal voltak gondjaim, mire az 5-bõl 4-et feljavítok, az elsõ már szól, hogy mingyá nem is ismer ...
Sztárt is emiatt nem tudtam csinálni, a fickó dolgozik, arra van beállítva, nem ismerkedésre, így képtelen barátokat szerezni .
Az objektumokat gondoltam, hogy töltött, na de ennyi !
Sztárt is emiatt nem tudtam csinálni, a fickó dolgozik, arra van beállítva, nem ismerkedésre, így képtelen barátokat szerezni .
Az objektumokat gondoltam, hogy töltött, na de ennyi !

Nem. A hálóból nyílik a fürdõszoba, a fürdõszobához közel van a lépcsõ, onnan meg nyílt egyenes terep a konyháig a reggelizéshez. Sosem késett el egyik sem emiatt. Most meg a karakteremnek aggódnia sem kell, mert a sztár ugye akkor megy dolgozni, amikor jónak látja. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Köszönöm szépen! Elég sok játékóra benne van ebben a mentésben...
45 barát? Lazán. A férfinek kb. 20 van, a többi az én karakteremé. Sztárt gyártottam belõle, nagy keservesen most egy ideje megvan az 5 csillag, és az emberek szinte rátapadnak, nagyon könnyû barátokat szerezni, no meg velem ellentétben magas a karakterem kedvesség-szintje. 😄
Fel szoktam nyomni olyan 90-100-ig a barátságokat, és akkor két hétig felé sem kell nézni a másiknak. Aztán ha megint erõsíteni kell a kapcsolatokat, akkor csak egy házibulit kell rendezni, és vissza lehet nyomni mind. A férfivel, akinek rendes állása van, nehezebb megtartani azt a 20 barátot, mint a sztárhölggyel a 35-öt.
Az autók külön objektumok, van egy rakás kocsim, annyi, hogy mint a szomszédság kép jobb alsó sarkában is láthatod, autókereskedést építettem. 😊
45 barát? Lazán. A férfinek kb. 20 van, a többi az én karakteremé. Sztárt gyártottam belõle, nagy keservesen most egy ideje megvan az 5 csillag, és az emberek szinte rátapadnak, nagyon könnyû barátokat szerezni, no meg velem ellentétben magas a karakterem kedvesség-szintje. 😄
Fel szoktam nyomni olyan 90-100-ig a barátságokat, és akkor két hétig felé sem kell nézni a másiknak. Aztán ha megint erõsíteni kell a kapcsolatokat, akkor csak egy házibulit kell rendezni, és vissza lehet nyomni mind. A férfivel, akinek rendes állása van, nehezebb megtartani azt a 20 barátot, mint a sztárhölggyel a 35-öt.
Az autók külön objektumok, van egy rakás kocsim, annyi, hogy mint a szomszédság kép jobb alsó sarkában is láthatod, autókereskedést építettem. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Ez ám a luxusvilla !
45 családbarát ????????????????????????????????? Hogy tudsz annyit fenntartani ??!!
Autót honnan szereztél ? Külön objektum ?
Ez a házam. Most már csak ketten laknak benne az eredeti 4 helyett, 2-en kiházasodtak másfelé. 😊 A feleslegessé vált szobák így "vendégszobák" lettek. Egyébként tudtátok, hogy fotóról megcsinálnak személyes karaktereket? Én is készíttettem egyet.
Comcéccság:
Hóm szvít hóm:
Többi képet már csak linkelve:
Az egybenyitott nappali-konyha-étkezõ
A két vendégszoba meg egy fürdõ
A nappali kandallója, a belsõ medence, meg a "szalon"
Az emeleti moziszoba, mellette egy még berendezetlen helyiség, és látszik a garázs is
Az emeleti fürdõ, a fõ hálószoba és a hozzá kapcsoldó gardrob, valamint az emeleti galéria a "hidakkal"
Az emeleti dolgozószoba irodának berendezve
Comcéccság:
Hóm szvít hóm:
Többi képet már csak linkelve:
Az egybenyitott nappali-konyha-étkezõ
A két vendégszoba meg egy fürdõ
A nappali kandallója, a belsõ medence, meg a "szalon"
Az emeleti moziszoba, mellette egy még berendezetlen helyiség, és látszik a garázs is
Az emeleti fürdõ, a fõ hálószoba és a hozzá kapcsoldó gardrob, valamint az emeleti galéria a "hidakkal"
Az emeleti dolgozószoba irodának berendezve
[/cserf][/fülünyúl]
Simsben megnyomod a 'PrintScreen' gombot, ALT+TAB, Paintet megnyitod, vágólapról CTRL+V, elmented jpg-be és voila ! 😊
Én is passzolom, nem találkoztam még másféle úttal Simsben, mint ami a képemen van .
Screenshotokat mikor mutatsz ?
Screenshotokat mikor mutatsz ?
Pedig nekem gyári cédéim vannak. Nem értem mi ez, de mindegy, mert másban nem zavaró, csak akkor tûnt fel, mikor betetted a screenshotot.
[/cserf][/fülünyúl]
Sokmindentõl lehet, inkább nem tippelgetnék, reinstall sokszor segít .
Nekem annyi a bajom a 8 in 1-gyel, hogy a szomszédság számát nem lehet változtatni, hiába kattintok a következõre, ugyanez marad .
Nekem annyi a bajom a 8 in 1-gyel, hogy a szomszédság számát nem lehet változtatni, hiába kattintok a következõre, ugyanez marad .
Egyébként nem tudom miért, de a legújabb install óta nekem az utakat nem jelöli olyan szépen, mint Tuvok képén, mert sötétek, és nem látszanak a világos járdák.
[/cserf][/fülünyúl]
Úgy 150-ezer körül van az értéke, sok drága festmény, szõnyeg, sok bisz-basz, szobrok miatt .
Azért ilyen kicsi, mert nem szeretem az olyan házat, amiben el lehet tévedni a fölösleges szobák, tárgyak közt . Kicsi, de otthonos, és minden célnak megfelel .
Azért ilyen kicsi, mert nem szeretem az olyan házat, amiben el lehet tévedni a fölösleges szobák, tárgyak közt . Kicsi, de otthonos, és minden célnak megfelel .
Nekem is ilyen az a családom, de én a házat is az elejétõl fogva elmentettem velük, csak folyamatosan bõvítettem, alakítottam át.
[/cserf][/fülünyúl]
És hogy-hogy csak ekkora házuk van akkor, annyi zsetonnal, mint a screenshoton látszik? Ennyi idõ alatt azért már szép vagyon lehet összegyûjteni. Erre kérdeztem konkrétan. Mert gondolom a ház értéke a berendezésekkel együtt se nagyon haladhatja meg a 60ezret.
[/cserf][/fülünyúl]
Persze kisebb, nagyobb változtatások (padló, tapéta, bútorok, szobák elhelyezése, sõt, volt hogy az egészet átépítettem) mindig voltak, így inkább azt mondanám, hogy a karaktereim 2 évesek . (Skilljeik is szinte mindegyik maxon van .)
Úgy érted, hogy 2 éve ez a házad, vagy úgy, hogy 2 éve találtad ki ezt a házat, és azóta mindig ilyet építesz? Csak azért kérdem, mert nekem is van egy több mint 3 éve nevelgetett femölim, de azoknak manapság már párszázezres vityillója van.
(Ha érdekel valakit a kulipintyó, csinálok pár screenshot-ot.)
(Ha érdekel valakit a kulipintyó, csinálok pár screenshot-ot.)
[/cserf][/fülünyúl]
Jah, vannak olyan oldalak, ahonnan teljes szetteket lehet letölteni .
Amúgy 8 in 1-em van fenn .
Amúgy 8 in 1-em van fenn .
háát nekem nincs fent az unleashed le kell töltenem.😞
meg a vacation se a superstarse és makin magic nincs meg 😞(((((
meg a vacation se a superstarse és makin magic nincs meg 😞(((((
Na így néz ki perpill a szomszédságom . Pirosban az én házam, sárgában asszonyé . Minden lakható házban lakik 1 család min. 2 fõvel .
Ez pedig a házam belülrõl, már lassan 2 éve ugyanez, csak mindig alakítgatom . Most csak 3 barátom van, mert sztárt akartam csinálni a fickóból, ahhoz pedig sztárbarátok kellenek, de a fickóm nem barátkozós, hanem aktív, így nem tud barátot szerezni, nincs fejlõdés, nincs pénz, asszem normál munka után fog nézni .

Ez pedig a házam belülrõl, már lassan 2 éve ugyanez, csak mindig alakítgatom . Most csak 3 barátom van, mert sztárt akartam csinálni a fickóból, ahhoz pedig sztárbarátok kellenek, de a fickóm nem barátkozós, hanem aktív, így nem tud barátot szerezni, nincs fejlõdés, nincs pénz, asszem normál munka után fog nézni .
Nekem 3barát van és hát egyedül van az emberem haza jön a munkábol és a Goth és newbie(asszem ez a nevük) a család bol a vannak a barátjai az emberemnek és hát csak az 1ik hívhatom fel és 1idõ után a másikat.
mindig.és állandóan valami ablak jön be pl bob arca és valmi friend vagy pedig betty(vagy mi a neve).
mindig.és állandóan valami ablak jön be pl bob arca és valmi friend vagy pedig betty(vagy mi a neve).
'Simoleon'
Nálam 1 férj megy 1 feleség volt, fickó dolgozott (többnyire orvosként, jól fizet és nem kell sok barát), a csaj meg napközben elvégezte a házimunkát és barátokat hívogatott .
Egyébként építettem 1 rakás szomszédot, szinte minden slot tele volt, sokat eljártam Old Town-ba meg ide-oda, ahol a szomszédok is megfordulnak, üdvözöltem õket (Greet), ekkor bekerültek a barátlistába, pár napra rá meg otthon áthívtam õket telefonon . Amúgy megtartani nehezebb 10-12 barátot, mint megszerezni õket .
Nálam 1 férj megy 1 feleség volt, fickó dolgozott (többnyire orvosként, jól fizet és nem kell sok barát), a csaj meg napközben elvégezte a házimunkát és barátokat hívogatott .
Egyébként építettem 1 rakás szomszédot, szinte minden slot tele volt, sokat eljártam Old Town-ba meg ide-oda, ahol a szomszédok is megfordulnak, üdvözöltem õket (Greet), ekkor bekerültek a barátlistába, pár napra rá meg otthon áthívtam õket telefonon . Amúgy megtartani nehezebb 10-12 barátot, mint megszerezni õket .
Inább hacker lesz az simem.
Talán jobb mint a rendörség mert ott most detektív.
Ha csinálok nem csaló embert akkor általába katonaság vagy rendörség mert ott sokat keres.
És 500 dollárnál (vagy simoleum) többet nem tud keresni mert akkor már túl sok barát kell.
Ti hogy szereztek barátot?
Talán jobb mint a rendörség mert ott most detektív.
Ha csinálok nem csaló embert akkor általába katonaság vagy rendörség mert ott sokat keres.
És 500 dollárnál (vagy simoleum) többet nem tud keresni mert akkor már túl sok barát kell.
Ti hogy szereztek barátot?
thx!
csak azt nem értem hogy mi az hogy "Gyülekezeti (nõ)tag" és "Képviselõ(nõ)" csak nõnek lehet ilyen munkái?
csak azt nem értem hogy mi az hogy "Gyülekezeti (nõ)tag" és "Képviselõ(nõ)" csak nõnek lehet ilyen munkái?
1 Bétateszter
2 Kisegítõ Technikus
3 Webszerkesztõ
4 Hacker
5 Biztonsági Tanácsadó
6 Játéktervezõ
7 Internet-Vállalkozó
8 Szoftverigazgató (CEO = chief executive officer)
9 Vállalattulajdonos
10 Információs Igazgató
1 Kampánydolgozó
2 Gyakornok
3 Érdekérvényesítõ
4 Kampánymenedzser
5 Városi Tanácstag
6 Gyülekezeti (nõ)tag
7 Képviselõ(nõ)
8 Bíró
9 Szenátor (amcsi tisztség)
10 Polgármester
2 Kisegítõ Technikus
3 Webszerkesztõ
4 Hacker
5 Biztonsági Tanácsadó
6 Játéktervezõ
7 Internet-Vállalkozó
8 Szoftverigazgató (CEO = chief executive officer)
9 Vállalattulajdonos
10 Információs Igazgató
1 Kampánydolgozó
2 Gyakornok
3 Érdekérvényesítõ
4 Kampánymenedzser
5 Városi Tanácstag
6 Gyülekezeti (nõ)tag
7 Képviselõ(nõ)
8 Bíró
9 Szenátor (amcsi tisztség)
10 Polgármester