SIMS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata te a garázsodra azt az ajtót honnan töltötted le?

Kata
MEGVAAAAAN!!!
Még jó, hogy én habla espanol, úgyhogy megtaláltam egy másik oldalon is, és konkrétan be lehet állítani, hogy melyik helyszín vásárolható cuccai közt jelenjenek meg.
http://simsextremos.com/programas.php
Letekersz a SIMCATEGORIZER proggihoz, a download feliratra ne rákattints, hanem jobb egérgomb, save as.
Installálni sem kell, csak elindítod. Bal oldalt fent van egy lista, ami az összes Sims könyvtárat tartalmazza, amelyikre rákattintasz, annak a tartalmát fogja megjeleníteni oldalanként 49 cuccal, de alul lehet léptetni. Ha egy ojjektumot kiválasztasz, akkor bal oldalt középen EDIT OBJECT gombra kell kattintani. Ekkor új ablakban megnyílik. Alul van a lista, hogy melyik helyen és azon belül milyen kategóriában jelenjen meg. Pl. rákattintasz a Studiotown listában a Miscellaneous-ra, az szürke lesz. Ekkor jobb oldalt fent SAVE OBJECT, és voilá, máris meg fog jelenni a holmi Studio Townban. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Sajna, pont amelyik oldal nem mûködik, azon lenne a frankó objektum kategorizáló program, mert az kiterjed a Vacation, Superstar és Makin'Magic-re is.
Rákerestem konkrétan a programra, de mindenhol csak hivatkozás van arra az oldalra, ami jelen pillanatban nem mûködik.
Találtam egy másikat is, de az csak Hot Date és Vacation-ra mûködik, ráadásul vagy 14 $-t kérnek érte...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Megnéztem. A Maxis hivatalos Hot Date Categorizer programja tré, csak az általad létrehozott objektumokat kategorizálhatod, és azokat is csak a Downtownba lehet beilleszteni. Gondolom, lehet itt manipulálni, ha a User objects-be másolsz holmikat. De ez akkor is csak belvárosra megoldás.
A másik linknél nálam átmeneti leállást írt ki.

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
Asszem itt lesz a problémára az orvosság, van is ilyen kérdés .
Késõbb átnézem, csak mingyá lesz 1 kis dolgom .

Tuvok
Ja meg kell egy 3D-s program, pl. 3D Studio Max az objektumok editálásához, azokhoz meg abszolút nem értek . 😞

Tuvok
Ami azt illeti, már keresgettem, találtam programokat, bár nemtom mennyire vonatkoznak pont erre, de úgy igazán nem mélyedtem bele, elvégre nem vagyok egy nagy Sims-es .

Kata
Na igen, ilyenekre is gondoltam én is... Ezt az akváriumos dolgot is tapasztaltam. Segítesz keresgélni, hogyan lehet a tárgyakat megbuherálni ilyen szempontból?

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
Van pl. kétféle szobaakvárium, egyik kék megvilágítású tengeri, nagy fekete szekrényben, és van egy normál megvilágítású édesvizi, fából készült szekrényben, elõbbit lehet csak lakásba is rakni, pedig nekem az utóbbi jobban tetszik . 😞

Kata
Én is ilyesmire gondoltam. Meg arra is, hogy talán van valami program, amivel ezt át lehetne machinálni...

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
Hmm, lehet, hogy a tárgyakban van valami, ami megkülönbözteti õket az alapján, hogy melyik hova való, és hol mûködnek ...

Kata
Az oké, az olyanok nekem is mûködnek. De pl. van egy mozivásznam, ami nagy, és sima tévéként üzemeltethetõ. Tehát semmi extra, hogy csak lakóházban lehessen használni. Sõt, még a Downtown holmijai között is megjelenik, frankó mozit lehet csinálni. De! A Studiotown cuccai között már nincs ott, pedig jó lenne oda is. Van még jópár ilyen holmi, legyen akár egy asztalra letehetõ sminkkészlet, vagy növény. Szóval van pár cuccos, ami megjelenhetne a többi helyszínen is, de számomra rejtélyes okokból nem teszi.
Ami holmikat direkt úgy kínáltak a letöltések, hogy belvárosba, studióvárosba, azok mûködnek is rendesen, semmi gond velük.

[/cserf][/fülünyúl]

Tom3
lelassitottam a letöltést.
elég volt mára vagy 100tárgy
Kapsz egy kisebb újságot és ott van az hogy Find Agent arra rákatintasz,és a többire Yes.
És a többi úgy megy ahogy a Kata írta!

Tuvok
Hmm, én egy netcafé tárgyait töltöttem le (asztal, szék, szgépek, fejhallgató, stb ...), betettem a \Downloads\Cuccok-ba és mûködik .

Tuvok
Igen .

Kata
Kipróbáltam, pár díszcuccot átraktam a Download könyvtárba, de a játékban továbbra is csak ott jelentek meg, ahol eddig is.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Úgy, hogy dolgozol a studio townban, meg ismerkedsz az emberekkel, rajongókkal. Ha csinálta az embered a munkát, és ha jó a viszonyod a rajongókkal, akkor egy féllel nõ a csillagok száma.

[/cserf][/fülünyúl]

Tom3
ja és nagyon király az az oldal.
csomó cuccot szedtem le.
Tom3
te csináltál egy cuccok könyvtárt és amit bele másoltál megy?vagy mi?
akoska
Hogy lehet csillagokat szerezni????

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

Kata
Értem. Amit direkte oda szedtem le, azok nekem is mûködnek. De vannak általános - mondjuk dekorációs - holmik, amik elméletileg bárhol megjelenhetnének.

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
Hmm, hát nemtom, én szedtem le direkt Downtown-ba és Studiotown-ba való cuccokat, a \Sims\Downloads\Cuccok mappába van ömlesztve minden, és mûködnek .

Kata
Objects könyvtárba. Az a bibi?

[/cserf][/fülünyúl]

Tom3
vacationt szedem
Tuvok
Pl. innen .

Tuvok
A letöltött cuccokat hova raktad ?
A '\Sims\Downloads\Akármi' -n belül, vagy '\Sims\Gamedata\Objects' -ba ?

Tom3
valaki tud oldalakat ahol cuccokat lehet letölteni?
most folytatom az unleashed 2.cd-t.
Kata
Oks, akkor majd még készítek képeket.

Egyébként most azzal szenvedek, hogy a sok cuccom közül sokkal kevesebb jelenik meg a Downtownban, és még kevesebb a Studiotownban. Jó lenne rájönnöm, hogyan lehet mahinálni holmikat, hogy más helyeken is megjelenjenek...

[/cserf][/fülünyúl]

Tom3
ja és 1épként most töltöm az unleashed 2.cd-t és a vacation is már be van jelölve.
Tom3
Engem érdekelnek.
Kata
Majd még teszek fel screenshotokat más házaimról, ha érdekel valakit.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A szabadszínpad (Open Mic) majdnem ugyanúgy néz ki, mint a karaoke színpad. Ha építkezel éppen a studióvárosban, akkor a studióvároshoz tartozó cuccok között megtalálod. Ott van minden, amit használni lehet: a zenei színpadok, hangstúdió, filmforgatások helyszínei, modellkedés kellékei. Azok között megtalálod ezt is.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem tudom, minek nektek magyarítás. Ami kevés angol szöveg, vagy szó megtalálható a játékban, az nem okozhat akkora problémát.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Igen, nekem az összes megvan, de mind gyári CD.

[/cserf][/fülünyúl]

Tom3
lécci valaki mondjon 1helyet!
esetleg hubot!
Amse
😞 Thx!

Adri
Nincs! vagyis a 8 in 1-hez nincs! az a lap simset elkezdték de még az sem teljes

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Amse
Senki nem vágja hogy van e hozzá magyarosítás?

Tom3
üres a topic...
Tom3
lécci valaki mondja meg honnan szerezte meg a 8 in 1-et
ha dc++ akkor melyik hub melyik személy???
Tom3
te neked a összes sims fent van?
vagy 8 in 1?
Én szabadszinpadot nem láttam.Azt hol találom?
A TV forgatást sem láttam.Az hol van?
Te nagyon értezs a Simshez ugye?

Amúgy csak az igaszságot írtam!(#4648)

Kata
köszi 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Csillag - Elérhetõ eszközök

0 csillag - Karaoke ; Szabadszínpad
0,5 csillag - Fotózás ; Reklámfotó
1 csillag - Lemezfelvétel: Reklámzene
1,5 csillag - TV forgatás : Reklám
2 csillag - Fotózás : Modell
2,5 csillag - TV forgatás : Szappanopera
3 csillag - Lemezfelvétel : Album
3,5 csillag - Divatbemutató
4 csillag - Videoklip forgatás
4,5 csillag - Mozifilm forgatás
5 csillag - minden eszköz

Szerintem a paparazzi nem igazán tudja befolyásolni a csillagok számát, inkább dolgozz a csillagodnak megfelelõ eszközökön. Legalábbis én nem tapasztaltam, hogy a lesifotós bármiben is növelte, vagy csökkentette volna csillagaim számát...
A csillagok számát a rajongók is befolyásolhatják viszont, azokkal szemben érdemes jól viselkedni.

Az Unleashedben gondolom a kisállat-versenyek díjaira gondolsz. Azokat az Old Town-ban találod. Nézegesd végig az építményeket. Közterületre lehet lerakni kék asztalokat, amik ilyen állatverseny színhelyei. A játékban ezek mellett egy-egy bíró fog állni kék öltönyben. Van egy harmadik kék öltönyös is ilyenkor a pályán, de az el-vissza mászkál. Már nem tudom melyikre, de valamelyikükre kattintva tudod verenyeztetni a kiskutyád, vagy macskád. Persze, jó ha okos, ügyes, tanított az állatod már, és nem árt ha eszik, alszik és megfürdeted a verseny elõtt, ezzel is növelve esélyeidet. Valahogy így mûködik, de én eddig csak egyszer próbáltam ki régebben...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata:
El is felejtettem írni milyen csodásak a házaid!Beléjük szerettem!

Hogy lehet az Unleashedbe díjakat szerezni?
És hogy lehet a Superstarba 2 csillagnál tovább lépni?Mindenem megvan és a Paparazzi is fotóz de mégsem!:o(

Kata
Ilyesmik, de nem mind modern stílusú. Van skandináv, van barokkos, van ízlésficamos sztárvilla, van viktoriánus villa, a folyóparton meg 3 telken álló lakópark, stb. Mindenfélét építgetek, ami épp eszembe jut. Egyébként a házammal szemközti két nagy villában még nem lakik senki, nincs más olyan pénzes családom, akiket beleköltöztethetnék, így azokat egyelõre csak a sajátszórakoztatásomra szépítgetem.

[/cserf][/fülünyúl]

Tom3
a szomszédságnál is valami ilyesmi házak vannak?
Amse
Bocsánat, de nincs idõm olvasgatni.Az lenne a kérdésem, hogy a 8 in 1 hez nincs magyrosítás?