5242
-
#4801 épp a felülírás a célom nem baj
letöltöttem házakat és átneveztem 1üres telekre
ez a importálni házat mit jelent pontosan?
külön telek? -
#4800 Odaadnám, de semmi értelme nem lenne, mivelhogy mindenkinek máshogy néz ki a szomszédsága, így minden ház más sorszámot kap, tehát ami neked 07, az nekem lehet, hogy 02, így hiába nevezed át 07-re, másik házat írsz felül, ezért nemtom Kata házát használni, csak az Import-Export (.FAM) módszer működik jól . -
#4799 lécci valaki a The Sims/UserData2/house07.iff-et megtudja adni? az eredeti kéne véletlenül felülírtam :((( -
#4798 Várható volt, már előtted beregeltek azzal a kóddal ... -
#4797 nem tok letöltni :( cd keyt adtam az unleasheadnek nem ment utána a doboz feletti lévő kódot de úgysem ment :(( -
#4796 áá kösz -
#4795 Foglalt a felhasználónév -
#4794 ez mit jelent? :
Sorry, that Screen Name already exists. -
#4793 át írtam 1982-re -
#4792 áá túl kicsi voltam :) -
#4791 "We are not currently accepting registrations from people your age at this time. We recommend talking with your parent or guardian and asking them to register to the site if they feel if it is appropriate for your age." -
#4790 send ? -
#4789 send,clear form ezek vannak -
#4788 Ha laknak benne, akkor vezetéknév, ha lakatlan, akkor asszem házszám szerint van elmentve . -
#4787 Ő, ez az, csak a Houses mappából van, az Userdata/Exportból szedd már ki léci a .FAM kiterjesztésűt, mert House5 sorszám alatt az egyik szomszédom van :) -
#4786 Feltettem ide. Ha véletlenül rosszat másoltam volna ki, majd szólj. Ja, és lehet, hogy néhány bútor, kép ill. növény nem fog megjelenni, majd pótold saját készletből ízlésed szerint. Amúgy egy skandináv stílusú ház két fürdővel, egy klotyóval, egy háló-, egy gyerek-, és egy vendégszobával. -
#4785 Őőőő Ezt a házat nem küldenéd el nekem ?
K. jól néz ki, meg az a dombos slot ha jól látom, ott most nekem egy nagy gödör van . -
Bea #4784 Jó-jó akkor bocsánatot kérek!
Tényleg hogy lehet felnevelni egy sárkányt?Melyik az a vámpírnál?És hogy kell kezdeni?
Másik:
Az a húsevő növény amelyik aképen van Kata?
Előre is köszi![wave] -
#4783 -
#4782 Az nem ér semmit, én is próbáltam. :) -
#4781 És ha mindig pakolászom a nővényt a legyek után ? -
#4780 Egy kis időbe telik, mert a növény nem mozog, de a legyek igen. Majd ha a légyraj pont oda repül, akkor megeszi. Egy légyrajt két-három ilyen "rárepülés" után szüntet meg. -
#4779 Barátkozni kell sztárokkal. Eleinte elég nehéz lesz, mert még autogrammot is alig fognak adni. Mindenki sztár, akinek csillag van a feje felett. És persze rengeteget dolgozni. -
#4778 Hmm, ez megvan, de nem ette meg a legyeket . -
#4777 Bazz, most írja ide 300 SG-ző, hogy "nem tudom" ?! -
#4776 -
Bea #4775 © Bea 2004. júl. 01. 21:50 | Privát | Válasz | #4747
Nem bírok továbblépni a kettő csillagnál!
A Paparazzi is fotóz és kitünően dolgozok minden szakmában,sőt még a rajongók is dícsérnek és jönnek az autogrammért!!
Nem tudom miért de nem ad egy fél csillagot!
Előre is köszi a tanácsot meg mindent!
Nagyon csalódtam egyedül a Kata szokott segíteni mindig másokon ha tudja a választ
Ha nem tudja aválaszt legalább oda írja NEM TUDOM SAJNÁLOM !De Ti még ezt se tudjátok megtenni!Nem szeretném hogy megharagudjatok ezért de nekem ez a véleményem.
-
joe69 #4774 thx! -
#4773 Ment! -
joe69 #4772 szarakodik a mailbox, be se tudok lepni, kuld el ide:[email protected] -
#4771 0901-4177371-2064872-3510 -
#4770 tudna vki serialt adni a house partyhoz? -
#4769 Talán most mert az előbb vissza jött! :D -
joe69 #4768 meg nem jott meg -
#4767 Elment ! -
#4766 -
joe69 #4765 koszi, cimet megtalalod ha a nevemre kattintasz! -
#4764 Hát lehet az a bajod ami nekem volt mondj egy emilcímet és küldök segítséget! -
joe69 #4763 alap+superstar 1 fel pillanatig felsejlik az elejen az intro, aztan mindig kidob a desktopra, HELP! -
#4762 Melyik az a húsevő gaz, mert én nem találtam ?