Nácik, skinheadek - vélemény?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hamar elfelejtettél magyarul😊)
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
hun ban es is voltam fekas dizsiben..tok jo volt.. kurvajo kepeket cisnaltam ahogy allok a feher testemmel a ket csoki kozott😊 kozben mindegyikunk teliszajjal rohog...amugy most szerencsere nincsenek bajaim a fekakkal..az elejen kicsit parasztnak tuntek..beszelni azt viszont nem tudnak😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az is igaz, hogy saját magukat különböztetik meg, meg az is, hogy a fehéreket különböztetik meg, de az a poén, hogy hátrányosan. És akkor mondanom se kell, hogy meg vannak sértõdve, akármit is mondasz nekik. Nézzük: niggert nem lehet, négert nem lehet, feketét sem lehet, és utóbbit azért nem, mert a bõrszínre utal, az pedig rasszista szerintük, mert a bõrszín alapján ugye mondják, hogy nem lehet "megkülönböztetni". Baromság, de a legnagyobb poén az az, hogy a néger sem jó. Erre azt tudom mondani, hogy meg kéne hallgatnotok a biosz tanárom, aki olyan szöveget levágott, hogy még most is nézek rajta:
Eszerint ugyebár vannak színanyagok, amikbõl niger, nigra szavak következnek pl: pinus nigra egy gomba, és azért mert fekete valami része. Ebbõl a fekete színanyagból már idõtlen idõk óta négernek nevezik biológiailag a fajt (mert ugye biológiailag rengeteg fekete dolgot neveznek nigra, niger...stb-re), mióta felfedezték õket afrikában, így rajtamaradt ez az általános elnevezésükön is. Ebben most mi a sértõ???
Mivel voltak elég sokat rabszolgák, ezért amikor felszabadultak, érthetõ, hogy elõtört belõlük a nagy öntudat, csakhát ilyeneken élik ki magukat, hogy minek lehet nevezni õket, és minek nem. Senkinek semmi baja nem lenne továbbá, ha tudnának ugy viselkedni, mint értelmes, normális emberek, de hát nem tudnak, csak nézz be egy niggernegyedbe, és meglátod.
Ez a bazinagy öntudat odáig fajult amerikában, hogy szinte nekik lehet mindent, pl fehérseggû, hófehérke blabla nevezni a filmekben is mindenhol a fehér lakosságot, míg mekkora bûn ha én mongyuk négert mondok.
Magyarországon kb ez kezd lenni a cigányokkal is, már nem lehet õket ennek hívni, hanem romáknak kell, csak pl az Egri csillagokban is csomószor mondják hogy cigány, ott nem sértõdött meg érdekes módon, és most akkor Gárdonyi is hátrányosan meg akarta volna õket különböztetni? Nagy szart, baromság!
És egy hír: Agatha Christie Tíz kicsi néger címû kötetét Németeknél nem engedik bemutatni, mert meg kell változtatni a néger szót benne, hogy ne sértse meg a drágalátos személyüket. Szóval Agathja Christie is "rasszista"?
Szal ebbõl az egészbõl az derül ki szerintem, ha jól fogalmaztam, és nem hagytam ki semmit, hogy önmagukkal állnak ellentétben, és csak a pofázást tudják csinálni, ahelyett, hogy elgondolkoznának azon, hogy hogyan is kéne viselkedniük.
Egy nigger diszkóba beállsz közéjük hirtelen beleugrik a képbe egy kis piros is!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
loál. akkora baromságot mondtál, nem is értem.nem kéne ennyire elrugaszkodni. vagy nézz utánna.. keress googlen.
egy igazi nigger hogy lehetne már amcsi??? azok afrikaiak. ez már fáj.
amúgy egyetlen négerhez értem hozzá életemben, de az se tudott túl sokat magyarul 😄DD
*hihi ** *
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
2 hete voltam utoljara..akkor csinaltam par jo kepet... ettol aztan biztos nemtok masrol beszelni😊 te eleh jol ismered az embereket😊
azért az öntömjénezõ stílusod megmaradt...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hajdani középiskolás rajztanárom mondta az egyik oda járó skinhead-gyerekkel kapcsolatban, hogy nem kell foglalkozni velük, a nagyja úgy is kinövi ezt az õrültséget, bántani úgy sem bántanak senkit, és addig is elmennek a hegyekbe, mozognak legalább, levegõn van a fiatalság.
Bár ezt õ (a tanár) mesélte nekünk:
Nagy autó, benne 25 év körüli gengszter kinézetû fazon várakozik a suli elõtt. Öreg tanár néni odamegy.
- Mit akar itt, fiatalember?
- Csókolom, engem itt lezsidóztak.
- És? Ha az vagy, légy büszke arra, nem vagy az, akkor másra.
Furca módon erre meg a csávó nem ütötte le, nem rúgdosta meg, hanem egyszerûen elköszönt, és elhajtott. 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
CSONTUGYANOLYANOK!!!!
butak mint atom.. nem dolgoznanak legszivesebben.. allandoan villognak hogy milyen orajuk van es non stop reppet hallgatnak.. es mint a majmok olyanok!!! nemelyik budos stb.. szal full mint a ciganyok... vazze.. nem szeretik ha negerezed oket.. tehat nem is szabad oket ugy megkulonboztetni oket hogy szin szerint.. (utcan van egy tomeg mind feher csak egy feka akkor se szeretik ha niggerezed negerezed oket.. sot a fekat is ertik nemelyikuk...
ehhez kepest csinalnak csak nigger adot... nah mi ez ha nem elkulonitik magukat tolunk.. meg persze bandabaverodve jarkalnak mint a ciganyok ..es jobb ha nem maszkalsz kozejuk...szal ok a nagy kontinens putri ciganyai!!!
Valahogy nem tudtam sajnálni azt a ladás cigányt!
Þór vígi þessi rúnar

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
ezért jó busszal vagy vonattal menni.....azért az ütõsebb
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Azért volt úgy, hogy az SS egész falvakat likvidált a partizánok miatt. Emlékezzcsak: minden meghalt német katona után legyilkoltak vagy elhurcoltak 100 civilt!
És ez viszont tény.
Azért arról énis hallottam, hogy az SS templomot gyújtott fel, benne emberekkel.
Þór vígi þessi rúnar
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mikike, igazad van, semmi szükség nincs arra, hogy tisztázzuk azt, hogy hány embert végeztek ki tök ártatlanul olyan dolgok miatt, amit el sem követtek. Egyébként Németországban is nagyon sokan foglalkoznak ezzel a kérdéssel, számtalan ilyen fórum nyílt meg. Németország? Mutass nekem egy Németországot, mert szerintem Németország már nem létezik.
egyáltalán mi szükség a háború fényezésére
azt hiszem pl. Németországban ez a topik ugrott volna süllyesztõbe
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mike! Hol állítottam, hogy nem volt holocaust? Esetleg feltételeztem. Ettõl még nem náci senki.
A templom-gyújtogatást egy olyan ember mesélte, aki ott volt, de mivel elismertem, hogy nem tudom bizonyítani, ezért nem muszáj elhinned, de ettõl még nem vagyok hazug.
A topikomban a téma nem a tisztára mosás, hanem az, hogy a Wehrmacht és az SS nemcsak hogy ugyanolyan, hanem még kiválóbb katonák voltak, akikre ma olyan dolgokat is rákennek, amit nem is õk követtek el (lásd a Katyini mészárlás pl). Akik it másra rákennek valamit, azok a volt szövetségesek.
Ki állította, hogy az SS nem náci? Mert én sztem nem, és senki más sem. De mint nemrég írtam, nem eszmékrõl és nem ideológiákról szól a topikban a téma.
az a te bajod, hogy sztem el sem olvasod a toppikot rendesen, csak ideböfögsz valami hirtelenjében összetákolt rágalmat. A náci foglamát pedig tényleg tisztáznod kéne magadban, mielõtt lenácizol másokat.
amit lehet rakenve az oroszokra, amikra
az SS nem naci?
ki allitotta, hogy nem is volt holocaust?
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni