Nácik, skinheadek - vélemény?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
A legjobb fajtát nyilván nem úgy értette, hogy árja, mert a várat magyarokkal együtt védték a németek.
Inkább úgy, hogy a sok ázsiaszerte összeszedett szovjet hadsereg eleve nem lehetett olyan összeszedett, és fegyelmezett, mint a hõsies ellenállók, akik utolsó csepp vérüket áldozták, hogy megállítsák a vörös veszedelmet.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

[HUN]PAStheLoD
lehetséges , csak a szkinhed szó mára egybeforrt a kopasz neonácikkal , hungaristákkal .. etc etc , pedig "elileg" van különbség

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Ha a vazektómia kísérlete kudarcba fullad, nincs más megoldás... (Indiában bekracholt)

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Voltan
Mi az, hogy antirasszista skinheadek????Ez kb. olyan, mint a romantikus naturalisták...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mike at home
"a jobb fajtából való fiatalok"

megneztem milyen topikjaid vannak

meghogy nem vagy naci, az SS babusgatasaiddal

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
"szeretem õket verni"

gondolom birosag elott felelsz is, ezert a dicso tettedert

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

miért? legalább van önkritikájuk...

Tetsuo
Utálom a fajgyûlölõ cigányokat! 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Crokin
Gfreiter
Nemá, ne gyûlölködjünk gyerekek...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ha vannak valakik akiket gyûlölök, azok a skinheadek.
legalább õszinte
Dzsini
elég elítélõ és sarkos vélemény egy, a természettel összhangban cselekvõ és aktívan meditáló lénytõl....

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Wing Rockling
a nácik hülyék, a skinheadeeknek meg nem volt gyerekszobájuk.
A cigányok meg büdösek, és szeretem õket verni.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

nagykispeter
Mi a véleményetek a cigukrol? Már megint kavarnak Kecskeméten!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

[HUN]PAStheLoD
igazságszolgáltatás tényleg nagyon szar .. a média pedig a no comment kategóriába tartozik

Gfreiter
Retusált?
Amúgy a cikk lényege a bulin történtek. annak pedig a lényege a média pontossága, hitelessége, szavahihetõségének megkérdõjelezhetõsége, illetve a mai rendszer, igazságszolgáltatás szar mivolta.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[HUN]PAStheLoD
jah, akkor csak a szokásos "retusált történelem" :/ ... köszömön hogy összefoglaltad

Gfreiter
Tulajdonképpen 1945. február 11-én volt egy olyan eset, hogy a Budai várban rekedt egy csomó különbözõ nemzetiségû, a tengelyhatalmak oldalán harcoló katona + egy csomó civil, beteg, sebesült, akiket körbefogott többszörös túlerõvel a szovjet sereg. Õk pedig úgy gondolták, hogy nem várják ott a halált, hanem megpróbálnak kitörni a ruszkik gyûrûjébõl. És meg is tették. Kb 50-60 ezer ember, ebbõl kb 20-25 ezer magyar, akikbõl összesen talán ha száz élte túl a kitörést.
Na most erre emlékeznek meg a jobb fajtából való fiatalok, de a média csak arról harsog (hogy mindenki csak azt tudja), hogy csakis és kizárólag az SS-rõl emlékeznek meg. Ezzel a saját nemezetük több, mint 20 ezer halottját becsmérlik meg.
Szóval a megemlékezés után volt egy koncert, ahova berontottak a rendõrök, mert azt hitték, hogy kemény legények, és rosszul jártak. Enniy a lényege. A dologról még annyit, de asszem a cikkben is nagyjából benne van, hogy az akció külföldi nyomásra jött létre (német). A végén egy csomó olyan gyereket ítéltek el, akik még csak ott sem voltak, közük nem volt az egészhez. Többen közülük nem is voltak skinek. De persze "bebizonyosodott" minden, és elítélték õket.

CoolStuff
Jó téma!😄
Heil Hitler!😉

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

[HUN]PAStheLoD
na az lehet , de a falepkéim nem meséltek róla 😊)

[HUN]PAStheLoD
hát a cikk csak "kicsit elfogult" , a fõbb problémája hogy túl hosszú . Mármint a keresett információközlés céljának tekintetében .. azaz mi is vo't akko' amiko' '99-et írtak és becsület nap vót ? 😊

Gfreiter
Fiam, akkor te még csattogó falepkét tologattál
Ez volt a magyarországi skin-történelem egyik legnagyobb bulija 😉

[HUN]PAStheLoD
mért meghalt valaki, vagy mirõl maradtam le ? 😊))

Gfreiter
Nem, lol, az én voltam 😄

ranGer2
Jah de az enyémet bezárták...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
#833 Ez én voltam.. van valami gond?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Gfreiter
Ha valakit érdekel, találtam egy cikket, ami nagyjából pontos leírást ad az 1999-ben megtartott Becsület Napja megemlékezés utána skin-koncerten történt balhéról.
Itt a link!

Miért ne tudnánk?
Az a probléma, hogy tömegben nem képesek ugy viselkedni, mint a fehérek, erre példa a negyedeik, amikben már fehérnek a környékére sem szabad menni, ha félti a testi épségét. Ehhez a viselkedéshez társul az a mérhetetlen arrogancia, amivel ezt a "minek lehet minket nevezni" kérdést kezelik. Ez a probléma, ezen kéne változtatniuk, és nem lennének megkülönböztetve sem.

Elismerem, hogy ezt igy nehéz leirni. Nem voltál ott, nem tudhatod, én meg nem irtam le normálisan.

Az volt a helyzet, hogy a stuffot filmeztük a boltban, ja, meg körképet csináltunk arról a baromi nagy auláról, amiben az egész cucc volt. Olyan volt a bolt, mintegy kiállitás. Ezt a hülye is megállapíthatja, hogy a boltot filmeztük, egyértelmû volt, csak éppen a körképben benne volt egy pár másodpercig a pult, ahol a nigger csaj öntudattól duzzadó feje árusított. Bocsásson meg a világ, hogy nem rántottam rögtön el a kamerát, mikor benne volt, nem beszélve arról, hogy rajta kívül még 50 ember található a felvételen. Persze nem csak õ volt az egyetlen nigger a filmen, és rajta kívül senki nem rinyált.

Ezzel csak egy esetet akartam elmondani, hogy amikor kibukik belõlük a mérhetetlen öntudat, akkor milyenek lesznek, már az átlagember is, nem csoda, hogy országszinten pofáznak a különbözõ szervezetekben a hülyeségrõl.

CSOCSO
hat nagyjabol igy van... a lenyeg hogy a negerek csinaljakas zok fekete szerzezetet meg igy feketek meg ugy feketek.. de ha mi csinalunk csak feheret akkor mi gecik vagyunk... es rasszistak..es ok feketeshetik magukat.. de mi oket nem..
Gfreiter
Nem. Az a baj, hogy mi vagyunk a "probléma" nekik, de ezt nem vesszük észre...
Érthetõbben fogalmazva: mi rohadt fehérseggû hófehérkék vagyunk, õk meg a királyok. Ez a felállás nagyjából, de ettõl függetlenül még mindig minket neveznek rasszistának, õket pedig pátyolgatják a különbözõ szervezetek...

Borcsa
De akkor most csak az a baj, hogy nem tudjuk megnevezni a problémát? 😄

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

CSOCSO
nahja😊) a fuckot minden mondatba beleteszik
CSOCSO
nem velem nem azt tortent mint veled😊
Annyit azert tudnak hogy yo!, meg madafaka. 😊

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Hunnenkoenig
ezt meg elfelejtettem:

Hunnenkoenig

I.C.ram
szendvics alakzatban, mi?! Két benga néger közrefogott. Aztán csak repkedtek a hímivarsejtek 😊
biztos nem volt kisminkelve😊
Tikal
és ennek miköze a bõrszinhez?

egyszerûen vannak emberek akik nem akarnak a homevideotokon szerepelni, ennyi.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kori
90%-ának fogalma sincs mit jelent az hogy náci

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Mondok egy esetet:
Apám egy boltban videózik Párizsban, erre belelóg a képbe a nigger (jaj, most megsértettem õket) eladócsaj (azon kevés afro-amerikai aki munkával keres ott lóvét. Erre idegesen elkezd ordítozni, meg sértõdötten elfordulni, hogy ne filmezzük õt. Ezt valamiért baromi sértõnek vette, és fingom sincs, hogy mibõl csinált ekkora ügyet.

Gfreiter
A kettõ között annyi a különbség, hogy az antirasszista skinek többnyire mindenkit összevertek... Melyik a jobb?
Sztem össze kéne engedni a két csapatot, és gyõzzön a jobbik, utána a másik pedig átvedlik valami mássá .

Nem tudom hogy most hol tart a vitatkozás, de itt magyarországon a skinheadekrõl egy fals kép alakúlt ki, mert amikor ez bejött magyarországra sajnos úgy jött be mint egy jobb oldali dolog, pedig az igazi skinheadeknek közük nincs hozzájuk, a jobbos skinek a bonheadek. Itt van 2 link érdemes szétnézni rajtuk hogy tisztábban lássatok, gondolom sokaknak meglepõ hogy azt mondom a skinheadmozgalom antirasszista.....de így van. Tessék megnézni a linkeket . Ja, és én egyik szubkultúrát sem képviselem, csak gondoltam közbeszólok, remélem nem baj. üdv.
http://skinhead.hu/uniteandwin
http://radicalroots.uw.hu

Gfreiter
Ezt én sem értem, hogy mi ebben a gond... Szerintem ez már ilyen mesterséges feszültségkeltés. Olyan, mintha valaki adná alájuk a lovat, hogy "ne haggyjátok magatokat úgy nevezni..." A cigányok sem maguktól kezdtek el ugrabigrálni... ahhoz nem lett volna elég eszük. De végülis nekem az a felfogásom, hogy mindezen problémák megszüntetésére egyetlen megoldás van, mindenki marad a helyén, vagy olyan környezetbe megy csak, ahol be is tud illeszkedni. Én sokat jártam külföldön, de sehol nem lett volna pofám úgy viselkedni, mint azt itt sok fekális látogatónk (remélem ez nem sértõ 😊 ) teszi itt, és másutt is Európában.

Tikal
külföldrõl 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ha belédkötnek,akkor nyugodtan! 😊)

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

CSOCSO
(kop kop kop) meg nem... remelem nem is fognak... nem akarok negert gyilkolni😊))))))))
nah ..deszar poen volt
CSOCSO
jajman😊)) miert nem hangzott jol?? nekem tetszik.. no de mindegy.,..