Nácik, skinheadek - vélemény?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Aztsem tudod, hogy mit jelent az, hogy náci!! Akkor meg mirõl beszélsz? És senki nem suvickol tisztárta senkit, pont arról beszéltünk a topicban, hogy mindegyik fél részérõl történtek atrocitások. Kicsit gondolkozzál már, mielõtt írsz valamit!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mike
megint más az érdeklõdés, és megint más, a tények elferdítésével bizonyos eszmék tisztára mosása

és igen, nem tolerálom amikor azt mondják, a hõs németek így úgy
meg az SS nem is vérengzett, meg társai

olvasd el talán miket irt a topiknyitó a II. Vháborúról, a koncentrációs táborokról, aztán beszélj arról ki a náci és ki nem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

O0D:
jó kérdés.

Hajrá Dózsa György!

Ha vkit érdekel a II.vh, a hadtudomány, eszmerendszer, stb, és nemcsak középiskolás törikönyvekbõl akar tájékozódni az miért náci?

Ritka toleráns ember vagy.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Mike at home
miert van az, hogy az utobbi idoben megszaporodtak korunkben (az sg-n) a nacik

lasd pl. Waffen SS topik a sajatban
a topiknyito eppen az SS-t probalja tisztara suvickolni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Buddy
érdemes ezt az oldalt is megnézegetni:

http://www.vho.org/D/gzz/11.html

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

ricsi1
hát...vagy csak az öreg pénzére pályáznak😊

SoDI---
És?
Az eutanázia ma is legális Hollandiában.
A hollandok akkor népírtó nácik? 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Gfreiter
Mert ugye nem is lehet, hiszen a törvény tiltja... (miért is vajon? )

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Buddy
és mint már említettem nem azt kell bizonyítani, hogy nem történt semmi.....mint azt egyesek akarnák

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
lehet szimpla elírás is, de ha egy évvel késõbb készült volna is, az semmit nem von le a ténybõl

Javítok:

1. 1. Ha ez állítólag 1944. május 31-én készült,...

Lenne 2 kérdésem:

1. Ha ez állítólag május 31-én készült, akkor miért az a kép neve, hogy "asw-31-5-1945.jpg"? Mert így már érthetõ, miért nincs füst. Csak akkor legalább ilyen pofátlanul nem kéne csinálni, fõleg, ha olyan oldalon szerepel a kép, ahol épp azt taglalják, hogy mit hogyan hamisítanak meg.

2. Sajna az SG fõlapon hivatkozott oldal még nem jött be, de aAuschwitzrõl készült képen egyértelmûen látható a füst.

Gfreiter
El kéne rajta gondokozni!

Carlos
No Comment!

Þór vígi þessi rúnar

I.C.ram
Akkora lol ez a sok belemagyarázás 😊 Nem kéne annyi szenny könyvet olvasni a II. VH-ról, mert olyanok lesztek, akik az aktívban szerepelnek.
Buddy
még egy jó kis idézetet akkor:

“A holocaust egy pótolhatatlan ideológiai fegyver. A fegyver alkalmazásával a világ egyik legfélelmetesebb államából, amelyben a nemzsidó lakosság emberi jogait a legszörnyûbb módon elnyomják, az 'áldozatok állama' lett. Az USA legbefolyásosabb 'etnikai csoportja' szintén az áldozat státusába jutott. Ez az állítólagos áldozatszerep igen jó osztalékot fizet, ezen túlmenõen pedig a bírálat elleni immunitást eredményezi, bármilyen jogos is legyen ez a bírálat."

Buddy
Nem kell félned, én is ismerem ezeket a helyeket....csak Ti állandóan az elõzõ kettõt hoztátok elõ.....na meg a nagyérdekû törikönyvek

Buddy
pl. Treblinkáról is bizonyították, hogy nem történt semmiféle pusztítás

Gfreiter
Ez amolyan szójárásom... 😄

Carlos
nagyfõnök? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Gfreiter
Mauthausen nagyfõnök Ausztria, asszem...

Gfreiter
Jaja.. 😊 Hát volt még egy pár... Még nem voltam egybe sem, de el kéne egyszer menni (ha nem lesznek bibsi túristák... )

Carlos
Theresienstadt, ha már pontosítgatunk... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Belzec, Bergen-Belsen, Chelmno (Kulmhof), Majdanek, Mauthausen, Ravensbrück, Sachenhousen.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Azt vágom, hogy Te vágod, de Buddy nem vágja... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Gfreiter
*Teresienstadt*

Gfreiter
Sobibor, Treblinka, Teresienstad...

Carlos
Szerintem Te dachaun és auschwitzon kívül nem sok ilyen tábort ismersz.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkor sem auschwitz volt a tömegpusztítás központja.

Þór vígi þessi rúnar

Buddy
elmondom:

az amcsik féltek auschwitzot, mint fõ pusztító helységet megjelölni.....féltek sztálintól, ezért dachaut választották

miután (az 50-es évek végén) rájöttek, hogy nem veszélyes rájuk nézve az akkori szovjet gépezet, ezért átrakták auschwitzra a "központot"

FtranX
de azok már elõptte is Magyarországon éltek. nem?

WiZZaRD
annak idejen volt itt Mo-n nehany faluba pestis, kihalt az egesz, es MT betelepitette ide a dzsipsziket a kihalt falukba...azota meg elleptek minket😞

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Carlos
Dzsipók! Fakin' pájkik!
najó, akik nem ismerik a sznáccsot (Snatch - Blöff) azoknak: cigányok!

Þór vígi þessi rúnar

WiZZaRD
a baj az volt anno, hogy a dzsipókkal mar nagyon csak a haboru vege fele kezdtek el foglalkozni, azokat kellett volna megritkitani, es akkor meg mindig mondhatnak, hogy az emberiseg fekete foltja a ww2, meg blabla, de legalabb jol jartunk volna. A maria terezia meg forogjon a sirjaban, meg az osszes rokona is, amiert ide telepitette ezeket a budos dogoket az orszagba! 😞

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Gfreiter
Én is így vagyok ezzel. Nem utálok én senkit, csak azt aki pofátlanul belehazudik a szemembe, és még neki áll feljebb utána!

Carlos
Mi köze Auschwitznak az oroszokhoz?
Max annyi, hogy együtt támadták meg 39-ben a lengyeleket!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Jelmagyarázat
1. Az SS-ek barakkjai és kórház
2. Táborparancsnokság
3. Víztorony
4. A tábor fõbejárata ("Halálkapu") és a központi õrhely
5. Vasúti rakodó, a szelekció helyszíne
6. A kis õrlánc
7. A nagy õrlánc
8. Ruharaktár
9. A II. számú (Birkenau I.) krematórium és gázkamra
10. A III. számú (Birkenau II.) krematórium és gázkamra
11. Tisztító állomás
12. Fertõtlenítõ állomás
13. A IV. számú (Birkenau III.) krematórium és gázkamra
14. Az V. számú (Birkenau IV.) krematórium és gázkamra
15. "Kanada" : a meggyilkoltaktól elrabolt tárgyak raktára
16. Elektromos árammal telített szögesdrót-kerítés
S) "Szauna" : A foglyok fürdõi és az új foglyok tetvetlenítõ állomása
K) Konyha
H) Fürdõ
L) Latrina

A TÁBOR RÉSZLEGEI

BI) A tábor elsõ, téglabarakkokból épült részlege
BIa) Nõi tábor
BIb) Férfitábor, 1943-tól nõi munkatábor
BII) A tábor második, fabarakkokból épült részlege
BIIa) Férfi karantén
BIIb) A theresienstadti zsidók ún. "családi tábora"
BIIc) A magyar nõk tábora
BIId) A férfiak fõtábora
BIIe) Cigánytábor
BIIf) Fogolykórház
BIII) A tábor harmadik, befejeztelen részlege ("Mexkió")

Þór vígi þessi rúnar

Buddy
én csak azt mondom amit gondolok, nem ellenségeskedni akarok, de ami tény, az tény

és mindennél jobban utálom, ha hülyének próbálják nézni az embert, akármirõl is legyen szó (akár a hangyák szaporodásáról)

Buddy
igen, ez volt.....kis idõre be is rakta, de most megint nem látom

Gfreiter
Ez bizony így van...

Gfreiter
Ezt akartad berakni?

Gfreiter
Öööö.. olvasom itt a vitát. Van egy jó kis videofilm, a címe: Interjú Francisek Piperrel, avagy az auschwitzi gázbuborék. Ezt egy zsidó csávó csinálta, aki azt momdta, hogy õ leszarja ki mit mond, õ az igazat akarja tudni: volt holocaust, vagy sem! A film során már sajnáltam Pipert (Auschwitz múzeum akkori igazgatója), mert úgy belezavarodott a végére a saját ostobaságába, hogy az valami szánalmas volt. Ha valakit érdekel, kölcsön adom. Egyébként a dolog érdekessége, hogy ennek a dokumentumfilmnek a készítõje a film elkészítése után nyomtalanul eltûnt. "Állítólag" a Moszad keze van a dologban...

szurmakotium
hate

By the perception of illusion we experience reality.

Buddy
így van 😊
jóóócakkááát

Buddy
nem én írtam egyébként
de én csak abban tudok hinni, ami bizonyított.....és ha megnézed, eléggé el lett ködösítve az egész történet, és máig kapálóznak, ha valaki szólni mer

kezdték Dachauval, aztán kiderült, hogy nem voltak sem elgázosítások, sem élõ-égetések, ásni sem ástak el senkit (még tábla is van az állítólagos gázkamrában - ezt látnod kellett, ha voltál - nekem a haver fotót hozott róla)

aztán átterelték Auschwitzra, mint központra (az oroszok miatt nem merték alapból Auschwitzra terelni a gyanút, a SzU túl közel volt)....a Leuchter-jelentés ezeket a hiedelmeket is cáfolta....hamisított dokumentumokkal, hamis tanuvallomásokkal próbálkoztak/nak

hogy ez már csak tûzoltás, az elég egyértelmû....nem beszélve az állandó izraeli megfigyelések....állandó félelem, hogy kiderül az igazság

és mivel még senki nem bizonyította épkézláb módon, hogy ténylegesen történt vmi, addig én nem fogom elhinni

most senkit nem baszogatok, mindenkinek megvan a maga véleménye, csak megvilágítottam egy másik helyzetbõl a dolgot......meg enélkül nem is lehetne vitázni

várok minden építõ jellegû kritikát, véleményt továbbra is

Sadun Tryst
szerintem tedd azt, aki mindenki más (már én is), aludj, holnap megin vitatkozhatsz...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Buddy
senki nem tudta eddig még épkézláb, cáfolhatatlan bizonyítékokkal bizonyítani, hogy történt tömegpusztítás

Carlos
Bazmeg, agyon kéne lõni azt, aki ezt írta!
Ugye Te sem gondolod komolyan.
A holokauszt tagadása nem jó dolog cimbora, nem sokan nézik jó szemmel!
Már mennek is érted! 😊

Þór vígi þessi rúnar

fm
ezt hogy érted? mit kell bizonyítani?