Nácik, skinheadek - vélemény?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Csak azért emlegetik, mert Horthy köztudottan antikommunista volt, de nem volt nyilas soha.
I.C.ram
Mert faszok 😊
Tetsuo
Jó, kösz a választ..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Horty nem volt nyilas? Bocs én télleg nem értek hozzá e-téren (is) naon mûveletlen vaok.
De a hungaristák, magyar neonácik stb.. mégis nyilas és német jelképeket/gesztusokat hordanak/használnak s állandóan Hortyról beszélnek..

Bandee1987
Na ezzel azért nem nagyon értek egyet...
Horty nem volt fasiszta. Erre pl. Az 1944. októberi sikertelen kiugrási kísérlete volt. Ha annyira fasiszta lett volna, akkor a németek mellett állt volna a végsõkig, ahogy ezt Szálasiék is tették. Õ azért engedte át ugyebár a hatalmat 44 végén a fasisztáknak, mert kényszerítették rá. (az SS elrabolta a fiát, és a lemondásért cserébe engedte volna szabadon) És a 40-es évektõl már igen erõs német befolyás volt az országban, és ahhoz pedig, hogy õ hatalmon maradhasson, támogatnia kellett a németeket.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

I.C.ram
Azért mert tudatlan barmok, és mennek a birkanép után.

Viszont ezt a Horthy áruló volt dolgot ellehetne felejteni, ha akkor nem ár No oldalára, hamarabb letarolt volna minket mint a lengyeleket. Mások, hogy Horthy kurvára nem volt nyilas.
Tetsuo
Én csak azt nem értem hogy a hungaristák (talán magyar neonácik?) miért köszönnek feltartott kézzel (ahogy a német nácik anno)?? Mérnem magyarosan 😊??
Meg azt sem hogy a nyilasokat miért istenítik, mikor pont a Horty (is) árulta el az országunkat (tudta hogy a németek csak szolganépnek akarnak minket..)??

Szóval én ezt qrvra nem értem!! Egy hungarista mérnem akar magyarként viselkedni??

magus
hát jah vannak, csak kár h a ciganyok a stop rassism felvarrora is majdnem ugrottak....

CoolStuff
jaja, sajnos!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Azért ölelgeti, mert a skinhead nem rasszista alapvetõen. Magyarországon már van egy csomo ilyen skinhead, egyre többen, s van jópár antirasszista koncert, es megmozdulasok... Mint ahogy most is volt pesten a Kupolában sharp buli, aztán a neonácik levonultak balhézni, volt a rádióban is 😛

Kori
cigány az cigány

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Bandee1987
Amúgy nekem pl. semmi bajom nincs se a skinheadekkel, se a négerekkel. A négerekre ugyanugy tekintek mint akármelyik másik fehér emberre. Nade a cigányokról egész más véleményem van...

Narancs
Olyat se láttam (élõbe) hogy négert vertek volna...
Viszont rendõröket rendszeresen elverik a skinek!
1ik haverom osztálytársát letrtóztatták még annó gimiben, mert betörte egy rendõr fejét vmelyik skin tüntetésen amit szétvertek a zsaruk...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Bandee1987
"Szal simán lehet hogy a skingead négert ölelget, csak azért mondom..."

Simán lehet, de én olyat még nem láttam 😊

Narancs
vazz, skinhead nem egyenlõ náci, észrekéne venni...
Nálunk csak Boneheadeket látsz, de a skinhead mozgalom együtt gyökerezik a punkkal...
A szélsõjobbosok fölhasználták/használják a skineket a céljaikra, szájukba adták a szavaikat...
Így alakult ki a tévhit, hogy skinhead=neonáci, ami nem igaz.
Több rasszizmus elleni akcióban is részt vettek/vesznek a skinek, csak persze nem a mi országunkban...
Szal simán lehet hogy a skingead négert ölelget, csak azért mondom...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

nagykispeter
Pfuj de undoríto

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

I.C.ram
JA 😊
nah elég volt ennyi...

BADE

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

nem éppen

BADE
Nem látod?Épp most akarja megfojtani a mocskot😄

A zöld kabátos skinhead bácsinak fekete haverja van, mily érdekes...

The Garrett
szalasi mar meghalt... se egyeterteni se melleallni nemkell 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BADE
Ez egy jó ötlet!

2004. október 15-én a hungaristák Szálasi megemlékezést tartanak a Terror Házánál! Aki nem ért egyet Szálasi eszméivel jöjjön el!

Gfreiter
Kiknek? 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

mukika

Lesz vmikor felvonulásuk... tudja vki, hogy mikor és hol?

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Gfreiter
Jaja 😄DD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

I.C.ram
Birom, mikor az ilyen kis 15 éves suhancok akarnak szélsõjobbosok lenni, mert a taxisöffõr faterja löki a szöveget az agyába.
CoolStuff
Bezárták!😞((

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Emberek.

nemcsakfeel
egyetértek.

*hihi ** *

nemcsakfeel

nyissál petíciót!
amúgy a ti szélsõ pártotokkal köthetnénk koalíciót ha netán a Divat párt nem 100 % osan nyerne. Na ?

*hihi ** *

CoolStuff
De jóak ötlet volt, nem?😄DD

Gfreiter
LOOOOOOOOOOOL 😄DDDDDDDDDD

CoolStuff

CoolStuff
Fiesz már suxx, amikor megalakult jó volt!
Miép már nem elgé szélsõ jobb!
Kéne egy új Magyar Szélsõjobb SG connection párt!😄DD

CoolStuff
Sztem a címben Bonehead-ek kellene legyen, nem skinheadek, mivel azok közül vannak anti rasszisták is!

Gfreiter
bácsfi diána = szabó albínó

Gfreiter
Ja. Bácsfi egy provokátor, és szépen elintéz mindent... apja meg egy nbh-s...

angello
a határon túli magyarokhoz kéne küldeni a bácsfi dianát és
a fekete testvériséget vagy mit ott henteljenek a vajdaságban

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Wing Rockling
Egyetétek

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Gfreiter
Ezek szerint te nem értetted...

Gfreiter
"jobb fajtából való fiatalok" = nem a drogos, narkós, megcsoffadt autótolvaj, fuxos mûgengszter fajta

Privatizálni kéne a Fideszt! Én a Magyar Jövõnek adnám el egy százasért.
angello
na mi van a kopaszokkal hentelnek?

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Mike at home
nem kell megmagyarazni, hogy ertette, mindenki pontosan ertette

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

angello
kopaszokat szeretem négereket cigányokat zsidókat meg

NEM !