Nácik, skinheadek - vélemény?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balumaci
én már elsõre levágtam, nem tudom hogy lehet ezt nem érteni <#nyes>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

(propaganda) Nem látod, hogy ez egy antifasiszta-gúnyoló oldal? 😄 Pont azért tettem ide, mert poén képek vannak rajta, meg idétlen cikkek! Jajj, elég durva hogy valaki mindig komolyan veszi. :-o
Bandee1987
sajnos én már túl sok cigányt láttam ahhoz, hogy megítéljem ezt az embercsoportot. Persze kivételekkel is találkoztam de az írtó kevés volt...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Eye-scream
Én csak azt nem értem, hogy miért kéne utálni akármilyen "csoportot" legyenek azok zsidók, cigányok, buzik vagy éppen feketék. Ha valakivel bajod van akkor utáld azt, de mi értelme van utálni egy adott embercsoportot?

Na mind1, igazából csak azért írok be ide, mert még mindig baromi sokan azt hiszik, hogy skinhead=fasiszta, ami valami döbbenetesen nagy baromság, és egy Mo.-n általánosan elterjedt tévhit, amit nem kéne még erõsíteni is...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Bandee1987
<#eljen>

Rafaelo
😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

balumaci
az nem baj <#kacsint>
én is az vagyok... egyenlõre....majd a geci fõsuli kurvaanyja mûvelt gyerek leszek 😄

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Rafaelo
egyszerü ember vagyok :I

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

balumaci
kissé egyszerûen fogalmaztál, de nagyon jól!

Rafaelo
miért baj ha valaki utálja a zsidókat ezt sohasem értettem . a magyarokat meg más nációkat lehet utálni a zsidókat meg nem ? ki a fasznak tartják magukat , külömbnek tartják magukat vagy többnek éppen hogy õk tarták magukat felsõbrendünek irányitónak szerintem éppen hogy õk a rossz fiuk na mindegy ......

Rafaelo
én szivesen lennék faszista!

balumaci
ok, np <#kacsint>

Bandee1987
tényleg, sry, csak manapság már annyi hülyeséget olvas az ember, hogy én ezt egy komoly levélnek gondoltam...

Bandee1987
jó, de annyira felidegesitett.

balumaci
ez nem antifasiszta, bandi, fogd fel, ez a srác épphogy lejáratja az antifasisztákat, ha nem vennéd észre

Bandee1987
te hülye vagy. Elõször is: a tököm tele van már az idióta szövegeddel. Ez a topik az egyszeri ember véleményére kíváncsi, és nem propagandacélokat szolgál. Úgyhogy el lehet húzni innen, hirdesd az igét máshol. És még vmi: Nem az antifasisztákkal van bajom, hanem az olyan "antifasisztákkal" (nem véletlenül van idézõjelbe téve), amilyen te vagy.
Ui: Lehet, hogy van ott egy nyilaskereszt az egyik gumitopikban, de nem propagandacélból. Ha ennyire zavar, no problemo, szólunk vmelyik moderátornak és kiszedi. De emiatt nem hiszem, hogy be lehet záratni egy egész fórumot. Már csak azért sem, mert nem ezen a tárhelyen van a kép felrakva, hanem a matula.hu szerverén, a kép csak ide lett linkelve.

balumaci
meggyûlt velük a bajod, csak nem közvetlenül, hanem közvetve...

Bandee1987
Tudod, a zsidókat nem utálom, mert eddig nem gyûlt meg velük a bajom. Viszont a cigányokat igenis, és nem véletlenül...

Bandee1987
Igen, és idióták is vannak sajnos mindenhol...

The Garrett
mint ahogy Sg-n is 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Antifasiszta
Sajnos cigány, zsidó gyûlölõk mindenhol vannak!

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

Antifasiszta
Látom nem tetszik az ANTIFASISZTA MOGALOM ,ÉS KIGÚNYÓLJÁTOK.
Majd fel vásárlom az sg-t aztán többet ide életbe nem írogattok! (vagy a MAZSIHISSZAL BE TÍLTATOM, volt már ilyen...)
Meg vólna rá az ok! Pl a garfield http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1052142284 topicja abban is nyilas kereszt, meg ehhez hasonlók.

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

Már mi az, hogy törölve lett a hozászólássom?

http://www.afa.ini.hu

rohadtgec
majd kinövitek.....

(szánalmatik a topik)

Bandee1987
Látom, hogy Antifasiszta nevû barátunknak több usernév is van a tarsolyában...

Bandee1987
nekem az a bajom, hogy mostanában annyi "antifasisztát" lát az ember, és õk büszkén vallják, hogy õk bizony a nácizmus ellenségei, közben azt sem tudják, hogy kik voltak azok a nácik, mit is mûveltek.
Példának lásd: Tomcat polóblogjában az októberi holocaust megemlékezésrõl ill. antifasiszta tüntetésrõl írt érdekes olvasmányt.

Bandee1987
Nézzétek meg ezen az "antifasiszta honlapon" a cikkeket és azon belül a náci meséket...
szóval...no comment..

joebacsi
hmm...
az a gond, hogy már fel se tûnt hogy ez poén lehet, mert van egy pár ennyire hülye ember, aki komolyan gondolná mindezt...tényleg szerencse hogy ez csak poén
egyébként ki valójában az "antifasiszta"? (poén nélkül pls)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

The Garrett
ebbol is láccik hogy csak poén az egész 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

I.C.ram
Elég egy majom is egy topikba 😊

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

joebacsi
hmm rápillantottam az oldaladra
néhány szösszenet:
...Még nagycsoportos korunkban egyszer hallgattuk a rádiót Laja haverommal, amikor hallottuk hogy kopasz szkinhedek -akkor még nem tudtuk hogy azok bonehedek-, megvertek pár romát. Amikor ezeket hallottunk akkor nagyon idegesek lettünk és azóta vagyunk mi antifasizták...
...rapperek vagyunk, de szeressük a punkot is...
...A tanárnõ is mondta, hogy támogat minket...
...hamarosan bõvül a brigád megint pár új taggal, mert a Laja találkozott velük a budapestparádén, és hívta õket hozzánk, hogy beszélünk majd velük...

nem nagyon akarom kommentálni...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Antifasiszta
Utólag minden antirasszista antifasiszta barátomnak boldog Hanukát!!

balumaci
<#vigyor1>jól nyomod!<#vigyor1>

MIMACSKA
Emiatt meg mingyárt kapsz mégegyet! :o

www.extragyongy.hu

Antifasiszta
én is pl antirasszista sharp SKINHEAD VAGYOK! NEM NÁCI PERSZE 😊)
AZ AFAN IS VAN PL RÓLUNK INFO!

Antifasiszta
kaptam egy büntetõ pontot afa.ini.hu miatt 😞((
le a rasszizmussal!

Astaroth
Pontosan!Ami összeköti õket az a gyûlölet.Semmi más.Most közösen gyûlölnek másokat, otthon egymást...aztán önmagukat.

PResident Evil
hát te sem vagy éppelméjû az is biztos...

Tetsuo
Azt sem értem h mi az h nemzetközi nácitalálkozó?
Hiszen ezeknek nem egymást kéne utálniuk?? Qrvra nem értem..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

balumaci
<#falbav>

A másik haver egy szórakozóhelyen orba vágott egy c.ányt, mi lett belõle?
Kihallgatás, szembesítés, tárgyalás.--hát igen ez jellemzõ,a kisebbséget védeni kell,de jól csinálják ettõl csak még jobban gyûlölõm a gányokat.hitler ott baSZTA EL HOGY NEM TÜNTETTE EL AZ UTOLSÓ CIGÁNYT A FÖLD SZINÉRÕL,DE HÁT HÜLYE VOLT,AGYONDROGOZOTT ELBORULTELMÉJÛ FASZKALAP.de így is jobb mintha nem lett volna akkor most mennyi lenne??
A nagymamam az unnepek alkalmabol itt van nalunk, es amikor errol beszelgettem vele feltette a kerdest ami szerintem ebbe a topicba pont illik (vegulis o atelte a masodik vilaghaborut nem ugy mint nehany hulye aki a rendszert elteti de csak olvasott, halott, meg latta teveben):

-Mi a francnak kell egy halott, bukott rendszert eltetni?
-Mi a francnak kell egy elmehaborodott tomeggyilkost (hitler) eltetni amikor mar hala istennek ugyis megdoglott?
Astaroth
Agy helyett agyar a tar Magyar...

af27
Figyelj jobban oda a hírekre.
Ha azt nézzük akkor ez Nyh-n 2 naponta elõfordol.

Az egyik haveromat megkéselték kb 1 hónapja, 2 ci.ány, mit tett a rendõrség? Semmit be voltak sz.rva.(nincs meg ki tette, szombat este, forgalmas helyen nem volt tanú)
A másik haver egy szórakozóhelyen orba vágott egy c.ányt, mi lett belõle?
Kihallgatás, szembesítés, tárgyalás.
Hm. Érdekes. Kb. annyira mint az, hogy betépve embert ölsz, ülsz 2-3 évet.
Ugyanekkor, másolj át 20 xp-t és add el pénzért.(kereskedj vele)
Ha elkapnak ugyanott vagy.

AF27

szart se csinálnak csak pofáznak,hányszor halod hogy cigányt rugdostak meg egyszer se...<#nezze>
szart se csinálnak csak pofáznak,hányszor halod hogy cigányt rugdostak meg egyszer se...
ChevyG
Horty Miklós fia, Horty István repülö-halált halt, de a mai napig nem tiszta, hogy a németek keze benne volt-e!!! Szoval biztos náci lehet...
ChevyG
végre valaki tud is, nem csak pofázik
I.C.ram
ja és HortHy nem pedig Horty 😊