Nácik, skinheadek - vélemény?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1ébként most így mellesleg:
Sztem is tegyük át a topicot vhova, nekem mind1 hova :-)
Aztán : akik nagyban a politizálás ellen vannak, azok is figyeljenek, hogy ÚGYANÚGY provokálnak másokat a beszólásaikkal, és ez nekik vicces, hát gratulálok !
Sztem is tegyük át a topicot vhova, nekem mind1 hova :-)
Aztán : akik nagyban a politizálás ellen vannak, azok is figyeljenek, hogy ÚGYANÚGY provokálnak másokat a beszólásaikkal, és ez nekik vicces, hát gratulálok !
Ázért, mert amikor itt az általánosban elkezdtél politizálgatni a többi hasonló érdeklõdésû és meggyõzõdésû fórumozóval, rövid idõn belül kb. 5-6 embert sikerült elüldöznötök innen.
Amúgy meg meglátásom szerint nem beszóltam, hanem kértem.
Amúgy meg meglátásom szerint nem beszóltam, hanem kértem.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Lehet-e arra kérni, az ide irogató 4-5 embert, hogy itt helyben megbeszélnek egy topikot a politika-gazdaság rovatból és ott folytatják a csevejt?
Köszesz.
Köszesz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Tényleg mitõl számítják, hogy ki mennyire van balra, a MIÉP-tõl a kihalt pusztaságon kívûl még van valami balrább?
Bár a politika nem a "jó fej"-ségrõl szól, de Õk is egy lehetõség.
Igaz, u. ezt meg lehetne kérdezni a Kommunizmus alatti Mo-n hány embert hurcoltak L / csuktak le, DE SZAVAZZUNK AZ MSZPre, mert hát õk jó fejek !
Ugye tisztelt balosok ?
Ugye tisztelt balosok ?
En teljes mertekben elitelem a zsidouldozest, a fasizmust. Nekem is van olyan munkatarsam aki elegge neonaci nezeteket vall. De mikor rakerdeztem hogy ha az o csaladjat hurcoltak volna el a masodik vilaghaboruban akkor is imadna-e a fasizmust? Pause...
Nácik már nincsenek, de sebaj, skinhedek pedig prolik
de ha már van ilyen topic, AKKOR hogy a ROHADT NAGY egyenlõséget tartsuk lehetne nyitni, egy "Zsidók, cigányok - vélemény?" topicot, de persze rögtön törölnék, merthát az SG az az egyenlõség és a jómodor portálja...
de ha már van ilyen topic, AKKOR hogy a ROHADT NAGY egyenlõséget tartsuk lehetne nyitni, egy "Zsidók, cigányok - vélemény?" topicot, de persze rögtön törölnék, merthát az SG az az egyenlõség és a jómodor portálja...
Skinheadek? MAJDNEM lesüllyednek a romák szintjére és csak bõrszin miatt verekednek, nem valami ésszerû. Az ilyet erõszakkal (mármint faji kérdések) csak súlyosbítani lehet! Persze a romáknál azért tényleg nincs roszabb!
Dave: ertelek. at latom az allasppontod. es hat igen mit nem mondjak ilyen szinten en is egyetertek VALAMELYEST,de azt megszeretnem jegyezni, hogy bizony nem csak ciganyok lopjak az allam penzet. pl. itt van a sok "vallalkozo" aki csalja az adot. es meg 1 dolog. nem kell valakit rogton elitelni azert, mert cigany. en bizony ismerek jofej es torekvo ciganyt,de mivel elore megvan a velemenyuk az embereknek mielott meg megismernek nem vitte tul sokra. na szal nem tudom, hogy tiszta elmagyaraztam, de remelem ezt megbeszeltuk. es bocs a sok tragarsagert, de a te kommentarod nem tudtam semmit ivenni csak azt, hogy skinhead vagy. most, hogy latom, hogy nem megbantam a valaszom.
Piquet: bocs 😊
Huh, de kár volt ide bejönni, megijedtem, komolyan 😊
Dave: HAZA ARULO??? TE MOCSKOS NACIONALISTA NACI KOCSOG! meg is mi a kurva anyad lesz az orszagunkal -ami mellesleg egy szar szemet telep, de szeretem mert a hazam meg is csak 😉- ha kulfoldiek is lakjak?? ES MONDJA MAR MEG NEKEM VALAMI MELYIK SKINHEAD FASZ, HOGY MEG IS MILYEN PROBLEMAT OKOZNAK A KULFOLDIEK ES A KISEBBSEGEK??? ES HOGY MI A FASZT ERDEKELJEN AKARKIT, HOGY MILYEN SZINU VALAKI ! MEG HOGY ILYEN GUSZTUSTALAN KURVA NACI FERGEK MINT PL. DAVE MIVEL ERTELMESSEBEK MINT A TOBBI EMBER? szerintem csak azert jarkalsz korbe szidva a kulfodieket mert nincs jobb dolgod mert egy URES FEJU BUKOTT FASZ VAGY AKI SOHA SEMMIRE NEM FOGJA VINNI. ES HA OLYAN NAGY NACIONALISTANAK KELL LENNI MI A FASZERT AZ A NICKED HOGY "DAVE" ? NEM HANGZIK EGY CSOPPET "NEM MAGYARNAK"? ES NEZ UTANA BIZTOS TE IS VALAMI SZLAV ROMA VAGY MESSZI FOLDROL ES IDE VANDOROLTAK AZ OSEID REGEN. ES MOND MEG, HOGY A MAGYAROK MEG IS MIVEL JOBBAK MINT A TOBBI NEP?? MEG AZTAN KAPDBE ANYAD FASZAT TE NAGY SZAJU DEGENERALT SAJNALATRA MELTO PORBA FINGO SPICLI SUNYI GORENY! REMELEM HOGY EGYSZER VALAKI JOL SZETVER AZT A BUTA FEJED BASEBALL UTOVEL. MAJD HA MESZ NYARALNI -ha egyaltalan telik ra- REMELEM VMI SKINHEAD JOL SZETVERI A POFAD HOGY LASD MILYEN HA UTALNAK CSAK AZERT HOGY HONNAN JOTTEL. FOGD MAR FOL HOGY SENKI SEMI TUDJA IRANYITANI, HOGY HOL SZULETETT ES , HOGY HOL VAN LEHETOSEGE ELNI! ES AKKOR MI VAN HA VALAMILYEN KINAINAK ITT VAN PENZE ELNI???!!! MEG IS MIT ART O NEKED? NA HUZZ A JO BUDOS PICSABA...
Dave! Mióta tüntetik fel a médiában a cigányokat
pozitívan?Mert én láttam mûsorokat és az nem úgy tünteti fel õket.
És attól még hogy vki leírja a véleményét nem kell
a"leköcsögözni", mert téged is elküldhet bárki a kurva anyádba.
pozitívan?Mert én láttam mûsorokat és az nem úgy tünteti fel õket.
És attól még hogy vki leírja a véleményét nem kell
a"leköcsögözni", mert téged is elküldhet bárki a kurva anyádba.
Lourker
Dave erõs jellem vagy
nacik, skinheadek mennyenek a pokolba..most rogton...jol
A babiloniak? Errõl én is hallottam. És akkor gondolom azt is hallottad, hogy a magyarok állítólag nem is a Földrõl származnak. Annyira különböznek az összes többi néptõl (fõleg a szellemi képességek terén) :-))))
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Egyébként a feketék legalább ugyanolyan rasszisták mint a fehérek, ebben igazatok van
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hátrányos helyzetüek lehet, hogy hátráltató tényezõnek számítanak, de nem feltétlenül õket eliminálva lehet csak megszüntetni a problémát. Oktaás a legfontossabb, a hatrányos helyzetüeket is olyan helyzetbe kell hoyni, hogy hasznos tagjai lehessenek a társadalomnak. Különösen akkor kell vkinek esélyt adni, ha rajta kivül alló okok miatt hátrányos helyzetü. (tehát pl. rossz helyre született)
Másrészrõl a pozitv diszkriminációt népcsoportra nézve, nem tartom feltétlenül szimpatikusnak, mert akkor a a kimaradok érzik magukat hátrányos helyzetünek. (tök mindegy, hogy erdelyi, cigány, vagy ésakármi) de aki szeretne élni a lehetõséggel, annak azért adnék pár esélyt (nem egyet! gondoljon mindenki arra, hány jóó lehetõségét baltázta már el)
Másrészt a kiirtásra tett javaslatokkal az a baj, hogy egyrészt, nem igazán oldja meg a problémát, meg nem igazán kell gondolkodni, egyszerüen csak iktassuk ki, ami nem tetszik, nem olyan mint mi (én). Ez meglehetõsen primitív gondolkodás (illetve éppen a gondolkodás hiánya + lustaság rendesen. "Nehogy már én tegyek valami!" "Nehogy már én adjak pénzt erre a teves csürhére" Így aztán nem csinálunk semmit, lehet siránkozni, hangzatos dumát nyomni, ami ugye kivitelezhetetlen, de jól hangzik és egyszerü. Ugye Te kiirtod a cigányokat mert a véredet szívják, õk mert kiirtanak Téged, mert Te meg nem veszed õket mebrszámba. Végül aztán páran életben maradnak. Mint a cápák. Amik azért elég õsi faj, és azt hiszem talán szellemi képességekben túl vagyunk a cápákon. Persze, lehet, hogy valaki azért nem.
Üdv a fajvédõknek és az eugenetikusoknak!
Másrészrõl a pozitv diszkriminációt népcsoportra nézve, nem tartom feltétlenül szimpatikusnak, mert akkor a a kimaradok érzik magukat hátrányos helyzetünek. (tök mindegy, hogy erdelyi, cigány, vagy ésakármi) de aki szeretne élni a lehetõséggel, annak azért adnék pár esélyt (nem egyet! gondoljon mindenki arra, hány jóó lehetõségét baltázta már el)
Másrészt a kiirtásra tett javaslatokkal az a baj, hogy egyrészt, nem igazán oldja meg a problémát, meg nem igazán kell gondolkodni, egyszerüen csak iktassuk ki, ami nem tetszik, nem olyan mint mi (én). Ez meglehetõsen primitív gondolkodás (illetve éppen a gondolkodás hiánya + lustaság rendesen. "Nehogy már én tegyek valami!" "Nehogy már én adjak pénzt erre a teves csürhére" Így aztán nem csinálunk semmit, lehet siránkozni, hangzatos dumát nyomni, ami ugye kivitelezhetetlen, de jól hangzik és egyszerü. Ugye Te kiirtod a cigányokat mert a véredet szívják, õk mert kiirtanak Téged, mert Te meg nem veszed õket mebrszámba. Végül aztán páran életben maradnak. Mint a cápák. Amik azért elég õsi faj, és azt hiszem talán szellemi képességekben túl vagyunk a cápákon. Persze, lehet, hogy valaki azért nem.
Üdv a fajvédõknek és az eugenetikusoknak!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Szeva, én meg Sektor!
Most hogy, bemutatkoztál takarodj haza, te köcsög :-)))) !!!
Most hogy, bemutatkoztál takarodj haza, te köcsög :-)))) !!!
czigany