Nácik, skinheadek - vélemény?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor a nem nagy divatpunkot honnan ismerem fel?

Igaz, van nálunk olyan terület, ahova egyszerûen nem lehet egy magyarnak betennie a lábát, mert hogy belekötnek, az biztos.

Pl: Haveromnak nekimegy egy cigánygyerek, majdnem fellöki, azt elkezd ordibálni, hogy bántották, rögtön ott egy nagytesó, 6 haver + apuka anyuka, csak úgy tudott elmenekülni, hogy letépték róla valami ruháját futás közben.

I.C.ram
Azt elfelejtjétek, hogy sokkal több fehéret vernek meg cigányok naponta, mint ahányat havotna a skinheadek.

A cigányokat azért utálják, mert nem tudnak beilleszkedni a társadalomba, és ezt úgy ellensúlyozzák, hogy bomlasztják azt.
I.C.ram
Calver a nagy punk 😊 Szegény olyan bunkó is 😄
ÁjjLe BoBBi
nem is., van oszt tarsam ki altalaban kopasz es bakancsa van, megis nagyon jo fej es persze nem vasruddal megy a ciganyok fele. nem szabad alltalanositani. ugyanigy oket is agyonuthetik mert kopaszok azt csunyak zt ilyen ne ugasson. stb. szal nem kell itt tenni az okosat. van olyan oszt tarsam aki hungarista es nem szeretni enyhen szolva a ciganyokat. o viszont tapasztalat miatt.. az elobb beszelt gettos ciganyok miatt

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Buddy
ez is igaz.....több százszorosak az áldozatok a komcsik javára.....a fasizmus ideje alatt javarészt a háború miatt és annak következményei miatt haltak meg

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
ez igaz, nem csak hír

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

O0D:
"a nem dísz punk, mert szerintem én csak díszt láttam eddig"
ez a te hibád. mert valószínûleg aki nem akkora nagy divatpunk, azt nem is ismered fel punknak..

Oi the world and every body win!

Hajrá Dózsa György!

Attól, hogy valaki kopasz, és bakancsa van, még nem biztos, hogy ilyen vadbarom. Persze vannak köztük bunkók, ez tény, de sok közülük sokkal többet tud a történelemrõl mint egy átlagos ember. Az, hogy verik a cigányokat nem feltétlen baj, azok után amiket azok megcsinálnak. Rájuk fér.

És még azt szeretném kihangsúlyozni, hogy a bonegead, tehát az a skinhead, aki utálja a cigányokat, nem biztos, hogy neonáci eszméket vallja. Itt az a tapasztalat, hogy embertõl függ.

Hmm...igen azokról. Miért milyen a nem dísz punk, mert szerintem én csak díszt láttam eddig. Olyanokra gondoltam akik bemennek a baracka koncertre verni a nyálukat, és anarchiáról, meg békességrõl, szeretetrõl szövegelnek, de maguk olyan állatok,hogy több balhé van velük, mintha egy csapat boneheadet és egy putri cigányt összeeresztenél.

ÁjjLe BoBBi
lehet hogy sokat ittam ma este de ezt ne mertem teso. szal inkabb a nacik de megis a kommunista ideologiat vallod nemesebbnek. bocs tenyleg nem vagom. fene sok pia. 😊)

ÁjjLe BoBBi
vannak.egyszerüen utálom azt az ideologiat!!!! egyszeruen nem ember az ilyen. kopasz bakkancsos, lancos gyerek veri magat hogy o utalja a ciganyokat, de meg maga sem tudja miert is. hat az ilyenek miatt nincs meg a tarsadalmi egyensul ami nagyon hianyzik. mert az teny hogy utalom a gettos ciganyokat. szal a neveletlen kocsogoket akik beszlnak, azt ha csunyan nezel vissza 5 perc mulva hivja a familit azt agyonvernek mert ok a kocsog cigányok. viszont ugynez a mocsok kivetett fajta megtalalhato baarmely nemzetisegu emberben is!!!!

mukika
Viszatérve Hitlere, én hallotam pár olyan hírt, hogy õt pár igazán pénzes zsidó még pénzelte is... Szóval õk tényleg ott vannak mindenhol!!!!

mukika
Én sem igazán bírom a punkokat. De a mûPunkokokat egyenesen utálom. De azért van egy-két igazán jó fej közöttük, csak az a baj, hogy az kevés...

Punker
ugye te most a dísz punkokról beszélsz? 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Apunkokat inkább ne is hozd szóba. Szánalmasak a sok idétlen baromságaikkal, a nagy anarchista felfogásukkal, és közben a még nagyobb emberszeretetükkel, amikor maguk sem tudnak viselkedni, mert olyan bunkók még ahhoz is.

a punkok tudják hogy mi skinhead és skinhead (bonehead) között a különbség... õ nem punk, csak egy szájhõs (typehõs )

I.C.ram
Szerintem Yetike neked van itt nulla beleszólásod a punk öltözködésed miatt. Mert ugye te azért hordasz bakancsot, mert attól nagyobb leszel, és félni fognak tõled. Valami ilyesmit mondtál, ha jól emlékszem.
Astaroth
Akkor mesélj Hitlerrõl ha te annyira ismerted a személységét.Az biztos hogy nem volt egy átlagos ember.

hm, úgy gondoltam hogy a kommunizmus egy fasizmus ellenes politika, ugyanígy a skinheadek náci ellenesek...

leírtam hogy mitõl skin valaki, és nekem tetszik sok gondolat, tetszik az öltözködés, sok minden tetszik...
majd kitetoválom a homlokomra is...

te meg egy valódi primitív fasz vagy, és azon töröd a fejed hogy "hûûû milyen furfangos kis hozzászólást irjak, aminek majd mindenki örül..." én már leírtam amit akartam, de tudom hogy nem olvasta el senki, mer olyanokat olvasok hogy a hajam föláll... pl. most ez a szerencsétlen hozzászólásod

I.C.ram
Felejtsétek már el ezeket a faszságokat! Hogy Hitler hülyén született, Hitler zsidó volt, Hitlernek ilyen olyan baja volt, mert nem más mint a sok meggazdagodni vágyó amerikai könyveinek a szüleménye!
Wow skin vagy ? Azta...... 😄. A láncodtól vagy az ? Vagy a beállásodtól ? Homlokodra nem tetoválod ki ?

A másik meg hogy pl elolvasom egy 400 oldalas könyvnek a 345. lapját meg a 231. lapját, akkor már mondhatom hogy szánalmas ?

Vajdi, ha ennyire vágod a dolgokat, felléphetnél egy vetélkedõben. 😊

Nem kívánok flémelni vagy végtelen vitákat kezdeni, csak nagyon lol figurák, valódi láncas skinek 😊.

azért hoztam fel a topicot ujra, mert ez a cim kb ilyen:

Mi a véleményed a fasisztákról, kommunistákról?

és ez nekem nem tetszik, és el is mondtam hogy miért nem, megpróbáltam felvilágosítani itt a népet a fogalmakról (de úgylátszik nem sikerült)

"mi a búbánatnak raktad be a náci skinhead topicba ?"

mert én skinhead vagyok, és úgy gondoltam hogy berakom,

"Amúgy meg ha nem olvastad a Mein Kampfot milyen alapon osztod az észt?"

részeket olvastam, amit olvastam arról osztom az észt. szerintem logikus 😊

Buddy
és ez a stílus a nõknél bejön? 😊

Buddy
a Schicklgruber a normális neve, a Hitler az ugyanolyan, mint Sztálin.....nem létezett......de biztos nem volt buzi, ezt én is hülyeségnek tartom

Astaroth
Én úgytudom Hitler vérfertõzéssel született.(HVG írta)
Ez magyarázatot ad a személyiségére.

Astaroth
Nem tudom honnan vetted ezt a "Schicklgruber" ökörséget de szerintem felejtsd el azonnal.

Az hogy Hitler buzi volt-e:nem hiszem,de biztos benne volt minden fajtalankodásban.
Van egy osztálytársam aki folyamatosan ezzel viccelõdik már 4 éve,hogy "buzi vagy?Gyere sziví"és már tényleg nem tudom hogy normális-e.(amúgy is bolond az ember.Hitler a példaképe,és sokmindenben hasonlít rá)A csajokkal meg úgy bánik hogy szopjáá aztán huzzá a pics...

Astaroth
Tárgyaljátok ezt meg a gumiban!!!Megint telemocskoltok egy topicot?

Nem mintha kritizálni akarnálak, de ezt a képet mi a búbánatnak raktad be a náci skinhead topicba ?

Amúgy meg ha nem olvastad a Mein Kampfot milyen alapon osztod az észt?

én sem olvastam, csak részeket... szánalmas egy mû 😊

Ha elolvasod a mein kampfot akkor megtudsz mindent hogy mit miért tett, a zsidókat azért akarta kiirtani, mert kellettek kezdésnek valakik akiket eltöröl, kellett egy célpont, utána jött volna a többi "nem-árja" nép...

I.C.ram
Szerintem meg pont vezetõnek volt alkalmas. Hatalmas karizmája volt. Inkább a katonáskodáshoz nem értett, habár volt hadnagy az elsõ világháborúban.
I.C.ram
Ûgy birom mikor azzal jönnek, hogy az egész náci párt zsidó meg meleg volt. Ez olyan szánalmas.
I.C.ram
Ez egy akkora faszság, hogy zsidó volt. Elárulom, hogy KERESZTÉNY papnak akart kezdetben menni, vagy a szülei akarták annak. Apja úgytudom pap volt. Ezt is azért találták ki, hogy jajj milyen hülye volt.

Azért valamit tudott, hogyha több tíz millió ember feltétlenül követte mégha az ország az összomlás végén állt.
Buddy
ezért akart úgymond rendet rakni, és kitelepíteni õket

Buddy
Én is hallottam, lehet, hogy zsidó volt - már a név is sejtet vmit - Schicklgruber - de ebben nem lennék biztos

a zsidókat a stílusuk és a közösségre való veszélyük miatt utálták/utálják mind a mai napig

Hé, én sem vagyok 178!

precision
Khm. Muszáj ezt a témát pont karácsonykor feszegetni? Mindenki tudja, hogy a nácik/rasszisták nem normális emberek! Az "eszméiket" egy homokos, zsidó, hiányosbajszú agybeteg törpe alkotta (gyengébbek kedvéért: Hitler). A skinheadek sztem azért lesznek skinheadek mert máshoz nem értenek. Magyarul sík hülyék, csak ahhoz van eszük, hogy esztelenül verjék a nem "fehér" embereket!

Bazinga!

Astaroth
Jó nem terror.De ha Mátyást veszed a mi igazságos királyunkat,akkor látod hogy elõször le kellett számolnia az ellenfeleivel(csonkítás,egyéb)És utánna szabadon dönthetett mindenrõl,senki nem mert szemben szállni vele.

Buddy
Nem feltétlen szükséges szerintem a terror és a kegyetlenség....ha megnézed, alatta sem volt kegyetlenség, terror, csak rend

de állítom, hogy vezetõnek nem volt alkalmas

Astaroth
Egy diktátor nem lehet akárki.(kegyetlenség és terror szerintem alap.)Nem ismerem annyira az akkori vezetõket.De úgy tudom Hitler kezesett magának utódot.Csak elmosta az ár.

Buddy
Kit "javasoltál" volna a posztra?

Astaroth
Én meg azt állítom hogy nem.Más hadsereget vezetni,és más politizálni.És a partraszállást is eltaktikázta sokak szerint.
Én is nagyon beszülöm Rommelt,mint katona!És mint ember.

Buddy
sokan mondják (köztük én is állítom), hogy a legalkalmasabb a pozícióra Rommel lett volna....minden területen fölülmúlta Hitlert

Astaroth
Jó én azért sokmindent olvastam már,annyi leszûrõdött.Hogy a fejesek egymást utálták a legjobban,mindenki a hatalomra törekedett.Gerinctelenek voltak,és szánalmasak.
Ezzel szemben az SS-ek becsületesek voltak,tökéletes katonák(beléjük táplálták az antiszemitizmust,a fajelméletet,és büntudat nélkül öltek.)A nácizmus áldozatai.Ezért õket nem hibáztatom.Abban a korban nem volt más.Választani kellett😮rosz,Német vagy Amerika (messze európától)

Buddy
egyébként az ilyen emberek hasznosak is lehetnek, bár nem egyszer történt meg, hogy õk is hamisan vallottak, mert beépítették õket

Buddy
azért a tankönyvekkel vigyázzunk, mert a legtöbbje "nem feltétlenül" a valóság leírására törekszik.....a legjobb vicc az, amiket az antiszemitizmusról írnak a birodalommal kapcsolatban