Nácik, skinheadek - vélemény?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem csak oda. Hát mi biztos nem menekültünk volna. Én csak arról pofázok neked, hogy beírsz ide, te egyedül, egy CIGÁNY, aki itt keménykedik. Aztán te is csak a haverjaiddal jösz. Hogy így meg úgy. Látod te vagy a gyáva fasz.
😛PPP Homokos cigány. Az már kegyetlen rosz.... Sõt még itt kamuzik is. Újabb példa, hogy tetû vagy, idézlek: "...azt eljátszunk vele...", te se megaddal jösz. Undorító vagy.
látod látod. Ezért gyûlölöm a romákat. Én egyedül mentem volna. De tudom, hogy te egy féreg vagy, ahogy itt azt ne is nizonyítoad, mert idézleg "De tudod mit elviszünk". Én egyedül mentem volna, de ti romák hazug mocskos gecik vagytok. Menjél csak inkább segélyért...
A romák tudnak netezni? Ez új!
Mellesleg, van pár roma, aki jófej, de nemhiszem hogy a skinheadek rosszabbak náluk, sõt! Õk legalább növelik a GDPt.
Mellesleg, van pár roma, aki jófej, de nemhiszem hogy a skinheadek rosszabbak náluk, sõt! Õk legalább növelik a GDPt.
Engem nem izgat a fajgyûlölés tehát pártatlan vagyok ezzel kapcsolatban.
Én egy embert nem hovatartozása alapján ítélek meg.
Én egy embert nem hovatartozása alapján ítélek meg.
Értem. Olvastam valahol egy érdekes mondatot, miszerint
Nem minden rocker igazi rocker, de minden igazi rocker divatember.
Ezt értelmezhetjük erre a skin témára is...😊
Icram: no komment.
Nem minden rocker igazi rocker, de minden igazi rocker divatember.
Ezt értelmezhetjük erre a skin témára is...😊
Icram: no komment.
"Bob sosem volt skinhead... Õ igazi rudeboy volt, aki kész volt kiállni a maga igazáért a jamaikai gettóban. Tehát õ kimondott "rossz fiú" volt, legalábbis ezt az image-et mutatta a 60-as években, amikor is a Wailers elkezdte nyomni a ska és rocksteady zenét..."
😊
😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az a besugás, hogy valmelyik pajtásod szólt neked, hogy ide gyere beugatni valamit icramnak. ennyi.
ugyan mondd már meg mi ezen a besugás... ne, inkább ne, nem akarom tudni, ugyis csak vmi hasonlóan elbaszott nagy észosztó hozzászólás kerekedne belõle. jargh.
"The trees move. Do you not see it?"
miért, nem tetszik hogyha visszaszól az akit a háta mögött akarnál gyalázni? sznob faszkalap.
Nincs azaz. Olvass vissza de ne csak ebben a topikban. Nem akarok flame-t szal inkább hagyjuk...
Te meg fórumozás helyett olvass néha és akkor nem hablatyolsz össze ennyi állatságot.
azt látom, csak a csávót nem. ok.
ezt kinek írtad???? (??)
jujj már itt is pattogsz? eccer: Calver nem lenni punk, és, bár nincs semmi bajom velük, sõt, ált. nagyonis jóarcok, akkor is két külön világ vagyunk. ha már kategorizálni kell akkor talán rokkerhez állok legközelebb. és csak veled szemben oly' bunkó te neonáci sznob gyökér.
nesze, itt egy háziállat csak neked, csak a te kedvedért!

nesze, itt egy háziállat csak neked, csak a te kedvedért!

elbasztam hehe
ember. nyisd ki a szemed!!!
http://www.stukonearth.com/deadkennedysnazipunksfuckoff7sml.jpg
http://www.stukonearth.com/deadkennedysnazipunksfuckoff7sml.jpg
vagy ez nazi ellenes kép? nemtom kivenni
nekem ez a kedvencem:

ott égsz rajta...

uramatyám, mi ez a szar?
ejj de jó kis avatart mûveltem 😊

Annyit mondok, hogy ha választani kell, akkor inkább a fasizmus mint az agymosó kommunizmus, ahol a vezetõk azok lesznek, akik a legmûveletlenebbek, legbutábbak, legtanulatlanabbak, stb. Azok akik soha nem kerültek ki a munkásosztályból. Tönkre is baszták a gazdaságot hipp-hopp 50 év alatt.
hat igen ez is igaz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
nem feltétlenül ugyanis akkor már a szovjetek mellett ott volt anglia es az usa. de mind1 ez mar a mult es mi nem valtoztathatunk rajta sehogysem sajnos.
ha megtagadta volna, akkor megölik a fiát.....beláthatod, hogy apaként másként kell gondolkodni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Ha a Szovjetekhez pártolunk,akkor Magyarországon szocialicmus lett volna(Horthy meg utálta a prolikat)a Nácik meg ugyanúgy letarolták volna Magyarországot,mint a Lengyeleket!
Az a probléma hogy nem a nép döntött. Mert Horthy volt az aki jobban húzódott hitler felé, és ez volt a baj. Ugyanis (persz így visszanézve már konnyû dumálni) a végén mont jó lett volna ha a Szovjetúnió felé orientálódunk. Csak a reviziós politika miatt ez nem így történt.Teleki is ezért lett öngyilkos. Bár kitudja hogyan alakult volna az egész ha Horthy megtagadja hitler kérését?
"sokkal többet tud a történelemrõl mint egy átlagos ember"
Szerintem meg sokkal könnyebb õket etetni a rasszizmussal.Sõt nem túl hiteles forrásokból informálódnak!
Szerintem meg sokkal könnyebb õket etetni a rasszizmussal.Sõt nem túl hiteles forrásokból informálódnak!
A 2. világháborúban egy kényszerített helyzet volt.Választani kellett egy ideológiát,vagy emigrálni.
A kommunizmus az egyenlõségrõl szólt volna,csak hiba csúszott a gépezetbe,és most a munkások irtották a többieket.
Most döntsd el melyiket választottad volna...
A kommunizmus az egyenlõségrõl szólt volna,csak hiba csúszott a gépezetbe,és most a munkások irtották a többieket.
Most döntsd el melyiket választottad volna...