A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondom: helyszini gepszereles 5 ropi + afa. 😄
CHEAPBOY_GA
na meg a masik nagyokos szuperesz, ahelyett hogy it jaccanatok a k*rva nagyokost, probaljatok a nagy pcs buratokkal kitalalni hogy vajh miert is? Mert szar az a fos pc, s nem masra fogni (ram).

[Jakuza]
En olvassak vissza ?
Neked kene.
Ez nem flame topicnak indult? ROHELY.
Elovastad te egyaltalan az elso hozzaszolast ebben a topicban ?

"El fog gondolozni az a sok-sok Pc-s lamer-gamer hogy mit tegyen............"

Igy kezdodott.
Tudom mar megint elfogult vagyok.
Ez a teny.
De biztos en vagyok a hulye, ha nem tudom , ertelmezni az elso hozzaszolasban elhangzottakat.

De ha nem akkor ugy tunik , amirol te beszelsz a fele sem igaz musorban biztos jelesre vizsgazik.
Birom amikor savanyu a szolo akkor egybol a masik a hulye.
Legalabb a tenykent kozolt megallapitasaimat nem kene ily modon elferditeni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CHEAPBOY_GA
gyertek fel b*zdmeg s nezzetek meg!!!!!

Me', ennel is rosszabb velemennyel lesztek rolam? Mingya elsirom magam... 😄D
[Jakuza]
Master system, GC ,PSX1 ,PS2.
Lehet az elfogultsagrol fikazodni.
Amugy a PS2 a sarokban pihen kb fel eve.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

"Gondolom egy csomó pc-s is néz tévét és mégsem panaszkodnak"
Ja, monitoron, tv tunerrel. 😄
asterx^^
#106773 erre ment volna bocs
Tevecc, mi mar az elejetol fogva itt vagyunk.
asterx^^
huha nem is neked ment valasz😊
asterx^^
off:
azert mert vmi mar nagyon regota evidens akkor az mar nem is igaz?😊 (szem)
El se kezdtem.
Mindenkinek vannak illuzioi. 😊
Annak aki kerte. Ott van a jobb also sarokban az illeto.
Esrohnoil
Örülök h. akadnak azért itt még moderált emberek, akik higgadtan meg tudják osztani a véleményüket mindenféle trágár beszéd nélkül...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mer az valoban UNALMAS.
Ha vkinek egy jatek (tortenetesen az LFS) 10ed olyan gyorsan m1 1 10szer jobb gepen, mint nalam, az valszeg nem nagyon ert hozza. Pedig nem kell sok hozzaertes felinstallalni 1 windowst, drivereket, meg a jateot, aztan 1 duplat klikkelni a zikonjara.
The_Legend_Of_Zelda_The_Wind_Waker_USA_NGC-STARCUBE

So cry me a fuckin river, bitch!

Ha vkinek egy jatek (tortenetesen az LFS) 10ed olyan gyorsan m1 1 10szer jobb gepen, mint nalam, az valszeg nem nagyon ert hozza. Pedig nem kell sok hozzaertes felinstallalni 1 windowst, drivereket, meg a jateot, aztan 1 duplat klikkelni a zikonjara.
Esrohnoil
me2: ez kinek hiányzik szerinted?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kit erdekelsz, de faszszopo, ha neked csak addig terjed az eszed, akkor menj es korbe-korbe karikazz, az valo neked, tobb nem!
Kit erdekelsz, de faszszopo, ha neked csak addig terjed az eszed, akkor menj es korbe-korbe karikazz, az valo neked, tobb nem!
Na, itt 1 ujabb nevtelen anyabaszo 6 eves kiskocsog... Inkabb ereggy es szopd le apadat, mint minden reggel, meg a vegen begurul es szetkurja a seggedet. Bar, te biztos erre vagysz.
Jó, ha lesz idõm, most megyek alulszkálok egy jót😊)

Kiveve a szemed tonkretetelet, arra a tv sokkal jobb.
Mindenre monitor. 😊
"miközben a vita a játékok ismeretérõl folyik"
Akkor is amikor epp "PC vero" konzolokrol beszeltek, poligonszamokkal, mi1massal?
CSOCSO
lesd meg a metroid videot😊
Már rég nem téma a leáldozás.

Olvastad,hogy ki nyitotta a topicot, 100as barátom?

CSOCSO
n64 egy csoda topikba azé nem anyáznak mert ha már odamentek kiporbálták és tetszik nekik..😊 gondolom.. a topik alkotoja valahol isten és király volt ennyit beszélgetni és még mehet tovább is..valahol egy segg...mivel magam sem szeretném ha kihalna a pc játékipar.. és nem is nagyon van halálán...
no mindegy..szedd le a metroid videot😊
[Jakuza]
Csakhogy ez mashogy nem lehetseges, csak ha nem ilyen fasz topic cimet adtatok volna.
Es ez vonatkozik Adi 106755# irasara is.
Erdekes modon, miert nem jar fikazni a PCsek kozul senki se pl az N64 egy csoda topicba ?
Ezen elkellene gondolkoznotok.
Nem csak arrol, hogy milyen flame van ebben a topicban.
Szemelyes velemenyem szerint , mert egy balfasz volt aki ezt nyitotta, mar pardon.
Mert mar eleve nem arrol szol maga a topic , hogy milyen uberfasza a GTA3 vagy akarmi mas, hanem hogy milyen szar a konzolos jatekaihoz a PC.
Bezzeg azon mar nem gondolkozik el, hogy azon a fostaliga PCjen forumozza halalra magat minden konzolbarat. Csak azt hajtogatja, hogy milyen szar is a PC.
Reszemrol ennyit errol a miert nem lehet idejarni a konzolos jatekokrol beszlgetni megallapitasrol.
Ja es Adi nem lebeszelni, meg valaki felreerti. 😊 "begyepesedet pc-seket próbálnánk lebeszélni arról , hogy a konzol miért is jó."

Adi
Hát ja ja..... Amúgy nagyon fasza a metroidos videó.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
milyen igaz is!!!! fúúúúúúú nagyon nem mondtál hülyeséget..egész nap arrol beszélnénk melyik gamezban mekkora királyságot éltünk át akkor tuti hogy nem így jönnének ide Krinyoék.. hanem elolvasva , látva mennyire kurvajolelvagyunk és mennyire király a gamma.. és elgondolkozna egy konzol vásárláson.!!!! ebben biztos vagyok
Adi
Az jó lenne..... ahhhh

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Én mondjuk már csak embereknek az üzeneteibe, szoktam bele olvasni pár sort, látom, mirõl van szó, már ugrom is át. UNALMAS ÉS UNALMAS...... Mér, nem lehet arról beszélni, hogy kinek milyen élmény volt mondjuk a Def jam vendettaba kiütni vkit... Vagy titkos pályákat beszélnénk és nem vmi begyepesedet pc-seket próbálnánk lebeszélni arról , hogy a konzol miért is jó. Indexen ez megy. Mondjuk utoljára mikor jártam ott az volt, hogy a ratchet and clankot kivitte végig. (értelmesebb, mint ez az egész topic) Nem megy más egésznap 500 üzeneten keresztül, hogy hl2 így meg úgy, és a gt3hoz hasonlítgatják megfasztudja. Ezzé nem járnak ide már értelmes konzolosok csak mi maradunk itt "harcosoknak"……. HÁT TELE A F*SZ*M EZZEL……...

CSOCSO
http://cubemovies.ign.com/cube/video/aprimegcn_110702_9.mov

Nesze Krinyo.. de más is.. ( Gabee) nyugodtan szedjétek le hogy legyetek tisztában melyik gamezrõl beszélgetünk..meg lehet nézni a falakat.. talajt mindent.. mennyire ki van dolgozva minden... repedések a falon nem sima texturák hanem renedesen ki vannak dolgozva..nem beszélve az igen szép kis napocskárol madaraka levegõben meg minden... és ez mennyire eveset árul el a játéééból..jééééézusom.. ugyan ilyen zoralul van emgcsinálva az esõ.. miközben dörög az ég.. a hó meg a hõeffektek.. annyi effekt van a gamezban hogy összeszámolni se tudom...
CSOCSO
itt fogok sikitozni...
[Jakuza]
Hat akkor baratom tevedsz.
A masik fele hogy nem sarkitok, nem ferditek.
Az hogy neked nem tetszenek a szaraz tenyek az inkabb, a te elfogultasagodat erzekelteti.

CSOCSO
neh..nem ezt kerestem hanem videokat lesek a metroidbol de jéé mit találtam:
Game of the Year
Metroid Prime (Retro Studios)
gondolom ezt meg nem a graf miatt kapta..szal legalább nem csak szép hanem jo is...
Ja, és még vmi: üvölts,ha megjelent az inf 2.9😊)

Igazad van. Erre írtam lejjebb,hogy mi tudjuk milyen ezekkel játszani,és azt is tudjuk milyen pcn, így alapunk van az összehasonlítgatásra.

CSOCSO
igy van..mindíg jönnek balfaszok akik szerint az 5 éves pc-s gamez szebb mint a metroid.. pl mint ME2.. aki szerint az rs1 pc verzioja szebb volt mint az rs 2 GC-n..😊)))) meg hasonlo szánalmas megmozdulások...igen.. avp 1 kétszer elveri a metrodot😊)LOOOOOOL...
ja és hogycsunya egy gamez és 80%ot kap szard már le!!!!!! egy mgs a ps1 en lehet hogy jobb gamez mint a hl2 és azhem itt nem mondtam hülyeséget....nem a grafika a fontos...mindenesetre nemhinném hogy a hl2 végigjtszása során valakiis ülve marad hogy uhh bazzeg... ilyet még nem érzett amit most... remélem hl2 király gamez lesz..és tök jo lenne ha ülve maradnék utánna... de nemhinném hogy egy mgs-t felûl tud mulni..pedig hol van az mgs grafikailag a hl2 höz??? azért mert az a ralli gamez randa..még kaphat 80%ot..
Csocso, keresd már elõ vhonnan,hogy milyen díjakat kapott a metroid és linkeld be,hogy bizonyítékként felhasználható legyen😊)

"Kicsit" sarkítasz, mert különben, ha nem tudná vmelyikünk bekapcsolni a gépet,akkor nem irogatna ide😊)
Egyébként miért baj az,ha vki nem vágyik arra,hogy egy játék elindításához pecs hegyeket kelljen letölteni? Már attól herótom van,hogy a cracket kell keresni az új pecshez😊)

CSOCSO
mivan bazze????????, azért vagyok elfogult vagy vak mert sajnálom hogy gc re nincs online tetris??????? mivan veled ember????????
amugy systemshocknak szebb grafja van mint metroidnak, ugye?? sshock meg már 5 éves..embere ne legyél hülye..ujabb jo ok hogy elkezdõdöjön egyujabb flame hogy megint faszságot beszélsz és nincs igazad..és nevetséges állítást teszel...sshocck szebb mint metroid..lollllll
Tikal
Tényleg, mi a jobb a moncsi vagy a tv?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Neme.
Grafikályha. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Adi
Vki mondja már meg mostanság jelent meg vmi ps2-n?? A(z) SH3, MC2, Def jam vendetta-n kivül????
Vmi komolyabb amirõl nem tudatosultam.

Adi
Vhogy, így. Persze nekem egy ideig kilõve az elsõ.