A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked kene.
Ez nem flame topicnak indult? ROHELY.
Elovastad te egyaltalan az elso hozzaszolast ebben a topicban ?
"El fog gondolozni az a sok-sok Pc-s lamer-gamer hogy mit tegyen............"
Igy kezdodott.
Tudom mar megint elfogult vagyok.
Ez a teny.
De biztos en vagyok a hulye, ha nem tudom , ertelmezni az elso hozzaszolasban elhangzottakat.
De ha nem akkor ugy tunik , amirol te beszelsz a fele sem igaz musorban biztos jelesre vizsgazik.
Birom amikor savanyu a szolo akkor egybol a masik a hulye.
Legalabb a tenykent kozolt megallapitasaimat nem kene ily modon elferditeni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Lehet az elfogultsagrol fikazodni.
Amugy a PS2 a sarokban pihen kb fel eve.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ja, monitoron, tv tunerrel. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
So cry me a fuckin river, bitch!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Akkor is amikor epp "PC vero" konzolokrol beszeltek, poligonszamokkal, mi1massal?
no mindegy..szedd le a metroid videot😊
Es ez vonatkozik Adi 106755# irasara is.
Erdekes modon, miert nem jar fikazni a PCsek kozul senki se pl az N64 egy csoda topicba ?
Ezen elkellene gondolkoznotok.
Nem csak arrol, hogy milyen flame van ebben a topicban.
Szemelyes velemenyem szerint , mert egy balfasz volt aki ezt nyitotta, mar pardon.
Mert mar eleve nem arrol szol maga a topic , hogy milyen uberfasza a GTA3 vagy akarmi mas, hanem hogy milyen szar a konzolos jatekaihoz a PC.
Bezzeg azon mar nem gondolkozik el, hogy azon a fostaliga PCjen forumozza halalra magat minden konzolbarat. Csak azt hajtogatja, hogy milyen szar is a PC.
Reszemrol ennyit errol a miert nem lehet idejarni a konzolos jatekokrol beszlgetni megallapitasrol.
Ja es Adi nem lebeszelni, meg valaki felreerti. 😊 "begyepesedet pc-seket próbálnánk lebeszélni arról , hogy a konzol miért is jó."
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nesze Krinyo.. de más is.. ( Gabee) nyugodtan szedjétek le hogy legyetek tisztában melyik gamezrõl beszélgetünk..meg lehet nézni a falakat.. talajt mindent.. mennyire ki van dolgozva minden... repedések a falon nem sima texturák hanem renedesen ki vannak dolgozva..nem beszélve az igen szép kis napocskárol madaraka levegõben meg minden... és ez mennyire eveset árul el a játéééból..jééééézusom.. ugyan ilyen zoralul van emgcsinálva az esõ.. miközben dörög az ég.. a hó meg a hõeffektek.. annyi effekt van a gamezban hogy összeszámolni se tudom...
A masik fele hogy nem sarkitok, nem ferditek.
Az hogy neked nem tetszenek a szaraz tenyek az inkabb, a te elfogultasagodat erzekelteti.
Game of the Year
Metroid Prime (Retro Studios)
gondolom ezt meg nem a graf miatt kapta..szal legalább nem csak szép hanem jo is...
ja és hogycsunya egy gamez és 80%ot kap szard már le!!!!!! egy mgs a ps1 en lehet hogy jobb gamez mint a hl2 és azhem itt nem mondtam hülyeséget....nem a grafika a fontos...mindenesetre nemhinném hogy a hl2 végigjtszása során valakiis ülve marad hogy uhh bazzeg... ilyet még nem érzett amit most... remélem hl2 király gamez lesz..és tök jo lenne ha ülve maradnék utánna... de nemhinném hogy egy mgs-t felûl tud mulni..pedig hol van az mgs grafikailag a hl2 höz??? azért mert az a ralli gamez randa..még kaphat 80%ot..
Egyébként miért baj az,ha vki nem vágyik arra,hogy egy játék elindításához pecs hegyeket kelljen letölteni? Már attól herótom van,hogy a cracket kell keresni az új pecshez😊)
amugy systemshocknak szebb grafja van mint metroidnak, ugye?? sshock meg már 5 éves..embere ne legyél hülye..ujabb jo ok hogy elkezdõdöjön egyujabb flame hogy megint faszságot beszélsz és nincs igazad..és nevetséges állítást teszel...sshocck szebb mint metroid..lollllll

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Vmi komolyabb amirõl nem tudatosultam.