A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neme.
Melózni, görnyedni, aludni, kattintgatni, szöszmötölni monitor, szórakozni, gamézni TV.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Ez a tema lecsenget 2 napja mar megint
A szemnek meg az a jobb ami a leleknek. A leleknek meg az a jobb amiben jobban feludul, es mivel konzolon lehet jobban feludulni, termeszetesen a tv jobb neki!
Adi
Mhhh rájöttem ez a topic egy állandó körforgás….. Most majd lassan kitérünk a monitor vs. Tv-t.... Aztán jön, hogy a szemnek melyik is a jobb?! A Moncsi vagy esetleg a Tv.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Neme.
"de te a birtoklashoz kotod a hozzaertest"

De te meg a (technikai oldalhoz való) hozzáértést szajkózod egyfolytában, miközben a vita a játékok ismeretérõl folyik.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
Hát ja, ezt nem nagyon kellett volna hangoztatni, az biztos, itt 800-as gépen teljesen jól megy (lowest detail of coz). De hát nézzétek el, hiszen egy shareware játék már oly módon felzaklathatja "szegény" vindóz lelkivilágát, hogy ilyen furcsa dolgokat kezdhet mûvelni. Lehet, hogy "csak" újra kellene installálni, és máris menne az LFS is, mint a karikacsapás.

Cheap, Ramza bocsi tegnap kicsit keson ertem fel. Akadt egy kis dolgom es fel 9-re ertem ide akkor mar nem akartam keverni.
Krinyo
jaja, cheap mondta hogy félmillás gépen akad az LFS. lol

Nem, de te a birtoklashoz kotod a hozzaertest. Aszongyatok nektek is van PCtek, legtobben a hozzaszolasok alapjan bekapcsolni nem tudjak, de aze' nagy szakertok a PC-s jatekokban, nagyon tudjak am mi mennyire jo, milyen vas kell neki, stb...
A hozzaerto beirasokbol itelve legtobben akkor se tudjatok jatekra hasznalni, ha boven tobb mint megfelelo lenne ra. Lasd: 2-3 fps P4-esen LFS-ben (allitolag nem trident 8900-al, bar 2lem), mikozben nekunk ennel sokkal otvarabb konfigon is jol m1. Akkor tuti nem a keszulekben van a hiba.
Egy kis idõre lelépek, de majd jövök vissza folytatni az eszmecserét😊

Azt a grafra vagy összhatásra kapta? Sry, a mellékletére már nem emléxem, 3 oldallal ezelõtt volt!😊
Így van, a legszebb konzolos fps díját is megkapta. Viszont,hogy milyen általános grafikai díjat kapott,azt nem tudom,azt majd Csíp,Csocso, v Csomi majd megmonjda. Én annyira emléxem,hogy nagyon sok díjat vitt el,és nem csak konzol kategóriában!

Azt hiszem ez nem egyenlõ azzal,hogy kritikát mondasz olyanról,amit nem is ismersz.:-/

Azok,akik a pct fikázták itt elõttem,mind azért fikázták,mert játékra nem mindenkinek felel meg. Amikor munkára használjuk nem fikázzuk,mert arra találták ki, így arra tökéletesen megfelel.

Szal ha megveszem Farkas Berci urkabinjat, akkor onnantol en vagyok az etalon az urkutatasban, akarmilyen hulyeseget mondok, nekem van igazam, mer nekem van urkabinom, neked meg nincs?
Krinyo
a lejjebb berakott autós gémre is 80%ot adtak...és hogy néz ki...
Azért kapta a dijat mert a legjobb fps volt KONZOLON.
Ugyanigy kapnak dijat a pcs autós gémek, de az nem jelenti hogy gt3nál jobbak.

"vagy ha van, akkor nem vagy normális,hogy kiadod rá a pénzt aztán meg sárral dobálod, leköpöd"
Ugyanez van a ti allitolagos PC-tekkel.
Én úgy gondolom,hogy kritikát csak akkor lehet mondani vmirõl,ha ismered ill megtapasztaltad azt. Normális ember így csinálja😊

Nem.
Ja, még nem mondtam volna,hogy a warcraft3mat sokkal jobb dzsojon nyomni?

Elfogadom,hogy az avp2 és nolf2 szebb, mint sok konzolos fps, DE nehogy már a négy évvel ezelõtti részeik szebbek legyenek!
Egyébként a metroid olyan díjakat vitt el a grafikájára,amit max a hl2 kapott most az e3on! Miért nem lehet vmit elismerni,ha a szaksajtó is alátámasztja?

Krinyo

Krinyo
nem gyûlölöm a konzolt, azt utálom hogy olyanokat mondtok ami alapból nem igaz.
Avp 1-2,SOf 1-2, postal ,nolf...ezek mind szebb játékok mint metroid..
A végén még azt mondjátok stratégiát is jobb joyon nyomni..lol

"Ennyi nem lehetsz elfogult vagy vak.." 😊

Legalább egy szmájlit vazz! Ennyire nem lehetsz elfogult! Miért gyûlölöd ennyire a konzolokat???

Krinyo
ja bocs, system szebb.

Most játszom a sysshock2vel nosztalgiából, azt kell mondjam,hogy tévedsz!😊

Krinyo
Ennyi nem lehetsz elfogult vagy vak..

Krinyo
ti már legalább 2 éve mondjátok...
unjuk
Hát persze csocso...
Ne nevettesd ki magad, Fpsben pc a legjobb!System shocknak volt ilyen grafikálya, ami legalább 5 éves...

"Nekünk van konzolunk, nekik nincs"

Te honnan veszed, hogy nekem nincs konzolom ?"

Úgy értem,hogy nincs next-gen konzolod, vagy ha van, akkor nem vagy normális,hogy kiadod rá a pénzt aztán meg sárral dobálod, leköpöd,stb,stb.

Ez érdekes lett,sg rulez😊

Én azt nem értem,hogy ha vkinek vmi nem tetszik,akkor mi a francért foglalkozik azzal?!

Én azt nem értem,hogy ha vkinek vmi nem tetszik,akkor mi a francért foglalkozik azzal?!

Abban azt hiszem már régen is egyetértettünk,hogy akinek van konzolja és pcje otthon,annak azért több alapja van kritikát mondani mindkettõre,nemde?

Éppen ezt próbáltam kifejezni,hogy nem érdekel a kurva tv mittomén milyen felbontásának számolgatása! Hogy nem értek a tv mûködéséhez az már azt jelenti,hogy kevesebb ember vagyok,mint te?? Úgy degradáltál itt le másokat, mert mást mondtak a tvrõl,mintha azt állította volna,hogy nappal a hold világítja meg a földet! Azért,mert esetleg vkinek nem ez az érdeklõdési köre,attól még nem kell a torkának esni,ha vmit nem jól mond! A többség azért járt ide,mert jó társaságban megvitatta az új játékokat. Erre megjelensz többek között te is, és elkezdesz itt kötekedni! De a francot sem érdkli a véleményed. Ennyi.
A hülyeséget,hogy ki nyomja,arról inkább nem nyitnék vitát, az állandó látogatói ennek a topicnak ismernek már annyira,hogy tudják nem szoktam informálatlanul dobálózni.
Ja, hogy el ne felejtsem: A STÍLUS MAGA AZ EMBER
"Szal ezaltal a bofogesed is 0 mondanivaloju."=azt hiszem ez a te értékedet csökkentette itt,nem az enyémet.

Beteg vagy.

Davidus
Ha ez így van akkor nektek sincs pécétek😊

V9ykn8_TZL0

Reversi nincsen? Na eze' nem veszek ikszbokszot. 😊
Petofi is rolam masolta a verseit. 😊
En a #..78-ban GT3-at latok, te nem?
CSOCSO
az a mega zoral szar hogy Xboxra Tetsris jön..méghozzá FULL Live támogatással..szal ez szánalma.. Nintendo mikor jön rá hogy kiadjon egy Tetris Online-t vagy Dr Mario Online-t?? anyám tuti megõrülne.azonnal...
de mindenböl jöhetne online
Esrohnoil
http://www.stalker-game.com/index_eng.html
😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

CSOCSO
miért ?...hl 2 meg doom 3... hja meg nwn..vagy mi ki ezzel ki azzal...
amugy meg lehet nézni metroidot.. szebb fps-t még nem láthatsz pc den.. max hl2 vidoként😊
Alien!
de legalább má' megjelent.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Krinyo
már megin a gt3...
ezredszer...nem unjátok?

[Jakuza]
"Már napok óta olvasgatom ezt a rohadtul idegesítõ felbontás témát, és már tele van azzal a tököm,hogy Krinyo, Me2, Jakuza itt nyomja a hülyeséget"

Ahogy nezem itt csak te nyomod a hulyeseget.
Es hogy miert ?

""Mindenki ráér ennyire,hogy kiszámolja a kib tv kib frameratejét???""

A TVnek van framerateja ? Ez milyen duma ?

"Nekünk van konzolunk, nekik nincs"

Te honnan veszed, hogy nekem nincs konzolom ?

"Nem kell visszavágni az informálatlan emberek megalapozatlan kijelentéseire!"

Szal ezzel a TVs framerates kijelentessel, biztositottal mindenkit, hogy mekkora szakerto vagy.

Szal ezaltal a bofogesed is 0 mondanivaloju.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mohus
micsoda metafora😊)))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ez ugye a colin 3-ra értetted?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

[Jakuza]
LOL.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mohus
"A latvanyt igen, de amikor mar a 2 gep teljesitmenyet hasonlitjuk ossze, akkor objektiv merce kell, nem az hogy "hat tv-n olyan szep homaly, biztos jobb mint 1 PC"."

így van a szemünk bé van csápvá...elismerem hogy a PC 6-7-szer gyorsabb processzora a 16-szor nagyobb videomemóriájával és a 16-szor nagyobb alapmemóriával jóval többre képes, mint mondjuk a PS2, de "látványban" ezek a szorzók abszolúte nem érvényesülnek (sõt a GT3 autókáit még megközelyteni sem tudták). Egyrészt a winfos és a memóriazabáló felépítés miatt és a moncsin, mivel nagy a felbontása és közel kell ülni hozzá, mindent észreveszel

Ugye te a szart is kieszed a wc-bol, csak azert hogy megbizonyosodj rola: ez meg mindig ugyanolyan szar mint tegnap?