A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más játékra itt eddig nem volt panasz, úgy emléxem.
Tenyleg? Eszre se vettuk... 😄
Úgy tudtam,hogy te nem tájékozódsz konzol téren, akkor mégis honnan veszed,hogy milyen kategóriákban nyert??
Egyébként csocsot megkértem pár órája,hogy keresse elõ miket nyert, és hopp, év fpse....
Ezek hihetetlenul bonyolult dolgok, csak szakerto felugyelete mellett ajanlott! 😄
Mhhh azthittem már nem él mert leszurtad 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Én is eladtam aztán 3 hónapra rá újra kellet és néha azt érzem, hogy eladom a gecibe de akkor eszembe jut a régi ps2 elvesztése utána oda megyek és "átölelem" nyomom ezerel a gamezt.. 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
amugy meg az a véleményem hogy számos idõn teli is lesz a fasza a pc-vel hogymennyit kell vele baszakodni!! FÕLEG ha csak most nyul géphez ugy hogy a sajátja és majd neki kell formatálgatni particionálni stb..és nem csak az a haveromhoz átmegyek és a kész géppel játszom és ha gebasz van akkor van ki megcsinálja...bár én is rosszul vagyok az ilyenfél millás gépem van és akadozik az lfs meg hasonlo szarságokkal.. de szar nekik..adják ide azt a gépet.. én meg adom az enyimét azon nem akadozik az lfs annyira...de tudom mennyi szopás van a géppel.. nem keveset szívtam már miatta... programok, hw-k miatt....
Tudod én hány videón éreztem vmi... És csak egy kibaszott nagyot csalódtam ez pc-re és konzolra is igaz.
és értsd meg nekem nem az a lényeg hogy szapuljam a másikat.. számold össze hányszor írtam le hogy ADJA AZ ISTEN HOGY A HL2 és MÁS GAMEZ IS LEKÖSSÖN UGY MINT AZ MGS1?????????nah hányszor írtam??? nem egyszer!!!!!!
örülnék is neki hidd el!!!
se te és se me2 sõt senki a topickbol nem nyitotta fel senkinek a szemét...itt egyedül szvsz mi vagyunk elönyben és mi tudjuk miylen a pc game és a konzol és nem ti.. max mi nyithatnánk fel a tieteket... de ti vagytok az elfogultak..és rám többször ne dobálozz már ilyen marhaságokkal hogy elfogult vagyok...ha lenne rá pénzem lenne mindenem.. ps2-m x em és gc-m meg pc-m...de ha választani kéne hogy egy fél millás gép vagy fél milláért konzolok és játékok akkor konzolokat választanám... mert közel sem tud akkora gamezokat és annyi gamezt felmutatni (SAJNOS!!!!!!!!! ÉN IGENIS SAJNÁLOM) a pc mint ami van konzolokra...csak ha a 8 ponton felüli gamezokat is számoljuk akkor is több van mint pc re.. igaz 3 konzol van a pc ellen..mindegy...fel kéne fogni hogy nem a grafika a minden..és nem a sok díj!!! abba is biztos lehetsz hogy 1-2 díjat csak azért nyert mert elvárta a sok pc-s kissrác!!!erre is jo példa haverom barátnõjének öccse.. inkább játszik a szarabb gamezzal csak szebb legyen mint a jobb gamez..lol..
elhiszem hogy hl2 jo game lesz..hisz annak kell lennie...bár unreal 2 elbaszása után már az se lepne meg sõõõõõõõõõõõõõõõt... attol félek hogy mindenki ugy várja majd a hl2-t hoyg csalodni fognak sokan..ezt a áh nem fognak dolgot meg hagyjuk...nincs olyan ember aki tudja hogy csalodni fognak vagy nem... unrel 2 is de szép meg hûdejo volt aztán mikor kijött fuj de gáz...matrix 2-t is ugy várta mindenki mint valami messiást és mi lett belõle??? ujság rádio tv ugy dicsérte mig ki nem jött hogy 3 szor jobb esz mint az elsõ rész.. ehhez képest meg az emberek 70% a aszonjda hogy jo jo a film de csalodott benne...csak látvány van benne a töbi meg szar...
de leírnám mégegyszer .. én örülnék neki ha a hl2 jo lenne.. sõt remélem jo lesz a doom 3 is... de manapság nem elég az ha valami akcios és szép és ötletes ellenfelek helyek és fegyverek vannak..kell a sztori a zene.. ha kell akkor 1 orányi plusz video mint átvezetõ ki és be vezetõ stb....mgs1 ilyen volt.. és sajnos nem nagyon van ellenfele..
szakadj már le a grafikárol...és akkor mivan ha a hl2 szebb mint az mgs1?? akkor se lesz jobb játék.. és??? ezért érthetõ hogy rohadtul nem a grafika a legfontosabb.persze az is egy alap pillér!!!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Megfelel a valasz ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egyedul a PS2 van meg meg.
A GC-t megvette egy haverom.
De a kerdeseket varom, ha annyira tesztelni akarsz.
Arra nem vagy kivancsi, hogy milyet szart a kutyam ?
Az allagat is megtapogathatod!!!
Ezt csak a fikamenezesert.

Amikor jön egy hülyegyerek 7 névvel és anyázik, gecizik..stb.
És mi persze nem védhetjük magunkat...
Biztos nem fog utni mindent.
Mint BARmelyik konzolos game😊)))))))))))ahaaa😊))'
Miaza biztos az elején?
Hogy mondhatod biztosra?????????? ÜBER ELFOGULTSÁG ala csipboj...
"Minden evben kaszal valaki, pl rengeteg dijat vitt el a VideojatekokmOscar galajan a Metroid... persze az csak 3 honappal ezelott volt, az mar fos😄DDD"
Aza különbség hogy minden évben kaszálnak ,de nem visz el 15 dijból 4et egy gém!
És ez konzol és pc-s gémekre is kiterjed ám.
A metroid csak a konzolokon belûl nyert!
Nem ugyanaz!
Ha normálisan összevan rakva a cucc akkor nem lehet probléma.
Ezzel szemben a konzol "kötött" dolog.
Nincs multi nincs update, nincs net, és ráadásúl meghibásodhat amirõl persze nem beszéltek..
Egyik konzolos haverom most adja el ps2esét mert már nembirja azta sok szart..vett is egy pc-t...
Sõt engem biztos hogy megfog a HANGULAT(!).
"
Bazze ennyire ne legyel elszallva tole....😄DD
Biztos nem fog utni mindent.
Mint BARmelyik konzolos game😊)))))))))))ahaaa😊))
"hl2 4 dijat nyert...Ezt nem lehet tompítani"
Minden evben kaszal valaki, pl rengeteg dijat vitt el a VideojatekokmOscar galajan a Metroid... persze az csak 3 honappal ezelott volt, az mar fos😄DDD
Vaannak voltak lesznek jatekok amik sokkal de sokkal tobb dijat fognak bezsebelni mint a HL2.
A 4 nem sok.
Akkor alapbol már ugy indulsz hogy jaj fos pc-s hl2...
Ez mi ha nem elfogultság?
Amióta felnyitottuk a szemeteket hogy a pc-s gémek nagyonis élnek, azóta csak szapultok minden gémet ami pc.
Ráadásul olyan nagy gémet mint doom3, hl2.
Hl a világ egyik legjobb géme volt..hl2 4 dijat nyert...Ezt nem lehet tompítani..
Biztos lehetsz benne hogy hl2 odaszögez gépelé..talán jobban , mint bármelyik konzolos gém!!!!!!!
Sõt engem biztos hogy megfog a HANGULAT(!).
Mert ha már a videón keresztûl érzel valamit akkor csak egy kibaszott jó gém lehet..
Minden heten egy nap a minimum ami arra megy el.
Szal nem kene az ismetelt ferdites.