A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Nem láttál semmi különöset? ahgy a kamerát tartotta olyan képet adott ember:)))
Mellesleg ha feltünt volna: Amikor felemeli az embert akkor minden testrészére hat a gravitáció;)))
Tehát a lépcsõlegurulás itt is bentlesz valszeg;)

Amúgy ezen a lépcsõleguruláson kívül a doom 3-ban semmi más extra nincs csak a szép grafika...Kössz:))
versio
most döntsd el hogy ezek a kibaszott hordok véletlenszerüen esnek le
vagy fizikai képletek irják le a mozgást
mer nem mindegy

amugy egy hordonál vagy 1 sulypont meg egy befoglalo kocka amivel ütközésvizsgálatot csinálnak
hát ez nem nagy szám
de mikor egy ember legurul a lépcsön na ott már kell számolni
minden testrésznek külön sulypontja,tehetetlensége,egymáshoz viszonyitott helyzete , izomerök és még a rák tudja mi minden kell
szal ne idegesits hogy 1-2 koszos hordot olyan nehéz számolni !

a kamerás résszel meg nemtom mit akarsz , volt ott valami ami nagy szám ???
mert én nem láttam semmi különlegeset

mohus
"Nincs multi nincs update, nincs net, és ráadásúl meghibásodhat amirõl persze nem beszéltek.."

van multi, szerencsére nincs update sem patch, van net...és minden meghibásodhat pl a PS2 a rippelt CD-ket nagyon nem szereti...és a MADE IN CHINA feliratot

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

versio
most döntsd el hogy ezek a kibaszott hordok véletlenszerüen esnek le
vagy fizikai képletek irják le a mozgást
mer nem mindegy

amugy egy hordonál vagy 1 sulypont meg egy befoglalo kocka amivel ütközésvizsgálatot csinálnak
hát ez nem nagy szám
de mikor egy ember legurul a lépcsön na ott már kell számolni
minden testrésznek külön sulypontja,tehetetlensége,egymáshoz viszonyitott helyzete , izomerök és még a rák tudja mi minden kell
szal ne idegesits hogy 1-2 koszos hordot olyan nehéz számolni !

a kamerás résszel meg nemtom mit akarsz , volt ott valami ami nagy szám ???
mert én nem láttam semmi különlegeset

Skynet
Hja és ha neked ez egyszerû és ilyen profi fejszámoló vagy akkor számold már ki hogy a kamerás rész mennyi melóval jár a lépcsõs leguruláshoz képest:)))))))))
Ez az! Ez az igazi Version, vegre visszatert aki mindent lefikaz.
Skynet
Okoska..1. A hordók véletlenszerûen esnek le
2. az ember felemelésénél látszik a gravitáció az eldobásánál úgy csattan ahogy kell. 3.A stég kilövésénél a hordók szintén véletlenszerüen esnek le...
3. A hordó ott horpad ahol a falhoz üti NEM MÁSHOL!
Ez még mind csak a legeslegelején van a bemutatóvideónak de már ez is több munkát igényel mint az hogy egy ember legurul a lépcsõn...
De folytasd csak az okoskodást:))))
HJa arról nemis beszélve hogyha lassítva megfigyeled az egészet: a hordók véletlenszerü leesése realisztikus is,arra esik az adott hordó amerre kell értsd: ha a pálcik jobbszélén érkeik a nagyobb súly arra billen ha a másikra akkor ellenkezõ irányba...Mindez sok hordóval..De tényleg nagyobb munka az hogy a doom 3ban az ember legurul a lépcsõn...:))
Itt a LOTR3 topicom, tele kepekkel (nem 1 doom3, de nem is annak keszul):
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1043277599
Attol fugg mi neked a marka. Ha a Bela es Tsa. Bt. az, akkor valoban, de ilyen ASUS, Intel (/AMD), Nvidia (/ATI), Maxtor, stb. mind korrekt.
Elvileg januarban, ami max idoutazassal potolhato. :) Most van uj idopont szeptember kornyekere (vmi EBgames.com, vagy hol). A fejlesztok meg 1 szot se szolnak rola, csak kozoltek hogy epp hol allnak a fejlesztesben: elvileg az engine kesz, most epp palyakat szerkesztgetnek, balanszolnak, AI-t tuningoljak (ez volt februarban). Az elozo 2 reszt ismerve szar tuti nem lesz.

A fejlesztok meg itt fityegnek:
http://games.sierra.com/games/lordsIII/
A 2. is. Az 1. reszben meg felulnezetbol ment a varostrom, eleg panzer general szeru gagyi nezetbol, a 2. reszben mar izometrikusan. A 3. reszben mar sajat magad tervezheted a varadat (az elozoekben csak 6 alaptipusbol valogathattal), full 3D lesz (tiszta Warcraft3 kinezet), a tobbit nemtom mit fejlesztettek, de nyilvan marad a gazdasagi manageles, fegyverkeszites, diplomacia, stb. Csinaltam is neki 1 topicot, de elegge lesullyedt (vannak benne screenshotok is). Ugy laccik kevesen vevok a jo strategiara. Vagy csak fogalmuk sincs mi is az a LOTR. :)
Mikor jön? Szeretem a középkori stratégiákat.

Majdnem. :) Fasza kis DOC szeru kozepkori strategia, sarkanyok, elfek, egyeb lofaszok nelkul.
Sztem is qrva jó lesz a hl feelingje, ha nem akkor viszont az az év csalódása lesz, viszont nagyon remélem,hogy nem így fog történni!! Kell ez is origiben,mint az elõdje:)

;)

Milyen érzés,amikor egy olyan érvvel szembesülsz,hogy nem játszottam, de bizti szar? :-/

versio
le van nyomva? :LOL

gondolkodj ember
tudod mennyit kell számolni ahhoz hogy pár hordo pálcikák között leessen?
elárulom nem sokat még egy c64 is elbirna 1-2 hordoval
mig a doom3-ban egy ember legurul a lépcsön na ahhoz kell a nafta

titeket nagyon könnyü átverni ,láttok pár demo show elemet amik már amigan régen le voltak tudva
és ilyeneknek bedöltök
:LOL
és még ezek is le vannak scriptelve , mert biztos nem lehet a hordokba még belerugni se

amugy egy ember legurulása a lépcsön kb 1000-10ezer hordo pattogásával ér fel számitási idöt
tekintve

és a hl2 demoban ilyen tök egyszerü dolgok vannak, hordo legurulás, fapálcák összetörése elburulása, matrac hajlongása,semmi bonyolult
a mágnes fegyver meg egyszerüen PRIMITIV
nemértem sok ember mitöl van oda ilyen dolgoktol , bár 16 alatt lehet hogy én is hypolnám , de asszem kinöttem má ezeket

szal marad a doom3 meg mgs3, hl2-t meg meghagyom a gyerekeknek:D

Azért a márkás cuccok közt is van egymáshoz képest kompatibilitási hiba; a pc alkatrészek gyártása messze van a tökéletes minõségtõl.

Honnan tudod? Lehet a másik éned volt:)))

ÉN mikor állítottam,hogy üt minden fpst pcn?
Egyébként mutasd a mai etalont pc fpsben -ami MÁR megjelent-, és mérjük össze a kettõt. Ez a javaslatom.

Skynet
Hát te hülyevagy...Alapból doom 3 fizikára sián el van noymva by Hl2...
Hümmögtetek...Jóólvan agyasok:))
Még nem láttam embert akinek nem esett le az állkapcsa...ennyire nemkéne fanatikusnak lenni:)
Krinyo
"Kis" csata... :D

a "kis" sereg... :D

Krinyo
az elsõ része nem olyan volt hogy marhákat kellett legeltetni meg toborozni katonáka stb stb?

Krinyo
lord of the rings? :DD aszittem

Kizart dolog. Talan kigyogyit a sony fan klubsagbol. :)
Film? :) LOTR3 = Lords Of The Realm 3.
Krinyo
ugyanez van nálunk forditva...
Minket pont mgs3 nem hoz lázba...
És hl2-n örjöngünk

versio
hát nemtom a video nem gyözött meg a hangulatrol
az mgs3 video meg nagyon is
mikor néztük haverral itt örjöngtünk a monitor elött hogy ez állat
a hl2 videonál meg csak hümmögtünk, jo lesz biztos de messze nem tökéletes, bár pc-s viszonylatban lehet hogy kira lesz csak hát mi nem ehhez vagyunk szokva

Krinyo
hidd el hogy ennek is van olyan jó hangulata!!!Sõz...

versio
láttam a fél gigás videot, de nem hatott meg annyira
a doom3 jobban meggyözött, az mgs3 hangulata meghát a csucs

Krinyo
Ha már alapból azt vesszük hogy szinte minden rombolható, akkor már nem szokványos...
Plussz még qrvajó ai, NEM SCRIPTEL események!
Nemtom hol találsz még 1 ilyen gémet!
Még sh3ban is ugy van hogy ha rálépsz egy trigerre akkor özönlenek a szörnyek...
(nem fikázás, tény.Csak gábor kedvéért...)

Skynet
Csak sugásképpen ha megnéznéd az e3-as félórás videót a játékból: A mesterséges ic,a fizika,a látvány eddig mindent simán lever...
Nem lesz több egy jobb fps-nél?? Nem a faxt nem...
Ha mindaz amit a videóban volt benne lesz akkor simán üt...
Mgs 3 pedig egy tök más alapokon lévõ program arról nemis beszélve hogy még csak nemis fps...
Láttam belõle videókat...De ha a fizikát vesszük,az interraktivitást,a mesterséges ic-t akkor hl2 aztis leveri..
Mondom: Nézd meg az 3e-as videót...Azután nyilatkozzá:))
Krinyo
hát erre nemtok mit mondani...
Aki nem tudja miaza hl feeling az persze hogy "hitetlen"
Nem is kezdem magyarázni..

versio
én a HL1-el se játszottam , talán kibirom a 2-es nélkül is :DD

Krinyo
az egy szutyok hablaty film...mind a 3 része

Nalam csak a LOTR3 fog tarolni. :)
Krinyo
" hl2 nem fog mindent ütni, most elég jol fölkapták de nem lesz ez annyira jo , nem kell annyira felmagasztalni, mert nagy lesz a csalodás!!
"
meglátjuk!
Hl még mindig tarol hangulatilag!!!
Nincs pcn se konzolon még1 ilyen jó gamma.
És ha a hangulat megmarad akkor ez is itt lesz minimum 5 évig!

Volt az mindenhol. Ide is akkor neztem be eloszor ugy 1 ev kihagyas utan, mikor lattam hogy "e'n" hozzaszoltam a temahoz, ami az ujdonsag erejevel 6ott. Nem csalodtam, nem is en voltam. :)
HW-ben leginkabb csak akkor lehet hiba, ha Tomato, Aristo, es hasonlo "vilagmarkakat" vasarolsz. A windowst meg nem kell teleszemetelni mindenfele uninstall nelkuli szirszarokkal, akkor nincs gond. Ha masnak m1, rendesen (foleg szarabb konfigon), akkor nem a gepben van a hiba.

Mellesleg az elso PS2-eseket is visszahivtak mer szarok voltak, akkor mind gyari selejt?
Krinyo
mi köze mgs3 nak hl2höz????
hl2->fps, hl feeling
mgs3->külsõ nézetes, lopakodós feeling

versio
a hl2 nem fog mindent ütni, most elég jol fölkapták de nem lesz ez annyira jo , nem kell annyira felmagasztalni, mert nagy lesz a csalodás!!
a moviet jobban megnézve lehet látni hogy sok dolog nem jo pl mozgások stb
persze van 1-2 nagyon jo dolog pl fizika ...
ez se lesz több egy jobb fps-nél
én a magam részéröl jobban várom az ICO2-t(NICO)
vagy a gt4-et mgs3-at
amugy igy a filmeket látva az mgs3 sokkal jobb lesz mint a hl2, de ez csak az én véleményem

versio
a hl2 nem fog mindent ütni, most elég jol fölkapták de nem lesz ez annyira jo , nem kell annyira felmagasztalni, mert nagy lesz a csalodás!!
a moviet jobban megnézve lehet látni hogy sok dolog nem jo pl mozgások stb
persze van 1-2 nagyon jo dolog pl fizika ...
ez se lesz több egy jobb fps-nél
én a magam részéröl jobban várom az ICO2-t(NICO)
vagy a gt4-et mgs3-at
amugy igy a filmeket látva az mgs3 sokkal jobb lesz mint a hl2, de ez csak az én véleményem

Krinyo
És te minek nevezed azt a dolgot hogy sztetek a metroid elsöpör minden pc-s fps-t?
Vagy legalábbis a legtöbbet...
Én csak elmondtam hogy sztem ez baromság..
Ez elfogultság?Akkor ti mit csináltok?

Krinyo
én azt irtam hogy a hangulata ragad(ott) meg...
nem irtam a grafról egy szót sem..

Na igen, de az a ps3 topciban dúló jelenség volt leginkább:)

Krinyo
nem beszélt itt senki a grafról...

Ahány ember,annyi konfig, annyiféle felmerülõ lehetséges probléma.

Lehet hogy nincs, de erdekes mod masnak nem 2-3 fps-sel m1, nyilvan nekik se a vegleges van fenn.
Aze' asszem a nevemben irogato unreg kocsogoket meg a kinaiak se tudjak tultenni letszamban. :)
Jaja, egy ideje már korepetálsz itt minket:)))