A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Pedig már vártam egy újabb NFS-t, mivel mindig ezek voltak a kedvenceim (mármint PC-n), kiv. az utsó részt, mert az siralmas. Szurkoshordó helikopterrõl rulez ! :-(((

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
te ezt nem értheted.. képzeld csak ell kint vagy kanárin..egy ilyen gyilok supra van a segged alat... ahh..te is igy látnád a világot azhem:)))))
Sir Quno Jedi
Vazz, ez a tükrözõdés annyira irreális, pontatlan és béna ! Láttak ezek már GT3-mat ?!!! Azt hiszik elég egy nyamvadt environment reflection map, az csili-vili, azt haller... Áhhh...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
kabeeeeeeeeeee:)))))))
Skynet
Há baze teerõlteted nemén:)))
CSOCSO
bazdmeg:) neked kel vagy nekem?:)
http://www.576.hu/upload/M_18/rek1/616/nfsu_e3_03_retail_hi.mov?PHPSESSID=a9a8f719847a217ee844bbfeaa1be53b
Skynet
csocso baszki aggyá linket nem keresgélek:))))
Skynet
Mohus nekem nem taposol a lelkivilágomba elvagyok nfs-el ideig óráig ha ilyen japó gépek lesznek benne akko lehet még hetekig is függetlenül attól hogy arcade...csak elemeztem a 2f2f-et...Az elsõ filmet megnéztem jópárszor,de ezt eccer néztem meg elég is volt...
mohus
ja de...

én csak a "látványra" gondoltam ,ahogy a verdák kinéznek...agyoncsicsa festés + a valóságnál mégmég csillivillibb tükrözõdés mindenhol...dehát ettól underground

de ettõl függetlenül nekem tetszik...lesz sebesség remélem ezerrel...hisz izzig vérig arcade lesz

már hallom elõre a "fizika-buzikat".....no fizika csillivilli konzolos szar....és ezért nincs igazi szim PC-re:)))

nem akartam a lelkivilágok-ba beletaposni...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
de ha nem ez volt a téma pár sorral lejjebb akkor bocs...nemrég jöttem és csak átfutottam az irományokat, meg nézem az idõmérõt

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
Metroid video!!! tessék meglesni... aztán modnani melyik fps néz ki igy már 1 éve.. tessék nézni a falat meg a talajt..stb.. de hidd el.. ez rohadtul kevés ahhoz hogy megismerd a gamezt...ezernyi más effekt táj és ellenfék van ami zoral
Skynet
Mohus!!!!
A fast and the furius ihlette!! Nem a 2f2f!!! Megnézted már a filmet??? Egy zsák szar....A rendezõ nemtom hol élt de:
1. Aminek örültünk az elsõ részben: a kocsi nem repkedtek irreálisan..Na itt akkorát szálnak már az elsõ 5 percben mint a huzat!

2. Az egyéb irreális dolgokról nemis beszélve pl: Mitsu Evo 7 100 mph -s sebességnél a féktáv a rendezõ szerint kb 1-2 méter...Vagy: Mitsu evo 7 autópályán 100 mph-nál 180-ast pördül,szõkefaszi bemutat,közben tolatva elõzget az autópályán:)) Aztán visszapördíti a kocsi és megy tovább...és a film tömve ilyen baromságokkal...
3. Már az alapja is szar a filmnek,a szöszinek egy Nissan Skylineja van ami messze jobb még az elsõ film összes kocsijánál,de azért vigyorogva fogadja el az evo7-est és azzal megy a film elsõ 5 perce után végig..
4. gyorsulási verseny,amirõl szólt az eredeti film NINCS! 3 verseny van(1 körpályás,1 2-2 ellen oda vissza futam,és egy menny el ezér és érj vissza futam) a többi némi gyengén komponált rendõrös üldüzés..
5. a rendezõnek a 100-120 mph hatalmas sebesség lehet mer a mérföldórát egyfolytába mutogatja hogy húúúdenagyon megy az autó 100 mph-ról 120-ra:)))
Na kb ennyi a film fûszerezve egy adag idióta akciórésszel...

Az elõzõ film rendezõje kijelentette anno: ha nincs vin diesel akkor nem fogja megrendezni a filmet...Hát nem is rendezte...ez a rendezõ valami noname balfasz volt...Ez a film a tökéletes példa arra hogy hogyan lesz egy nagyon jó filmbõl egy zsák szar...
Amúgy az egész film kocsifelhozatala az elsõ 5 percben szereplõ Skyline-on kívül jóval gyengébb mint az elsõ rész kocsijai:))
mohus
látod krinyo a celica tükrét?

nincs benne semmi:)nahát, megint kapsz egy strigulát:)

mohus
így van: mindenre jön ami elképzelhetõ

lehet megjött az arcade racing új bajnoka...hogy Burnout 2 verõ lesz e nem tudni

de nagyon a 2 Fast 2 Furious ihlette...úgyhogy aki komálta a filmet ezt is fogja

CSOCSO
húúúúúú .. nemtom igy.. 576.hu utobbi pár nap híret lesd meg! ingame video meg ign.com on volt..
Skynet
Jakuza: Ki monta hogy temetni kell?:)

Csocso: Mijen vidlyó?? Lökjé ide egy linket leszedem:)
CSOCSO
skylinerol nincs kép. ha kell kép menj a topikjába...
[Jakuza]
Keress magadnak. ;))))

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

magus
lol

most koomoylan azon vitatkoztok hogy konzolon jopbb fpsek vannak?:DDD

mindig rohogok ezen a topicon:DD

CSOCSO
mgs3 ban semmi újítás meg hasonlok..jééééééézusom:))))))))))))))))))
Skynet
Végre a buzi nfs gyártók is rájöttek hogy nem porsche meg egyéb szarok kellenek a népnek hanem a mérföldekkel jobb,tuningolhatóbb japó verdák:) Ámen!

Jakuza: Mééég képet nagyobbant!!! Ha van akko Skyline-ról!!! :)))
[Jakuza]
Mindenkeppen ugy gondolom ezek a kepek onmagukert beszelnek.
PC ide vagy oda ugy gondolom meg nem kell temetni a PCs jatekokat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Pontosabban a kepek miatt. :D

[Jakuza]
Na akkor hintek egy kis morzsat a PC-s autos jatekosoknak is.
Cim : NFS Underground.
Lehet anyazni a kep miatt. :)))

CSOCSO
mert ez igy is van.. nem nagyon van kint most szebb fps.. hanem hiszed lesd meg.. és az egy dolog hogy szép táj meg iylenek..de annyi effekt annyi kis részlet van a gammában hogy elhinni se tudod!!!..hiáa stalker meg ilyenek...ezt nehezen lehet egy két képbõl és több videobol meglesni...ezt végig kell jáõtszani minden más pálya maga egy grafikai orgazmus... majd a hl2 meg doom 3 szintû gammák elverik..de ne felejtsük el hogy metroid már kint van 1 éve...
CSOCSO
szedjétek már le a videot amit adtam azt majd leeshet az állad hogy milyen...
mohus
ja hogy buheráljam széet aaz alkatrészeket?

amikor chippeltettem megnéztem...az alaplap is japán...

mohus
szerencsére nem így volt: a boltban kipróbálta és ott is megnézte a feliratot:)

a legviccesebb az Ellis Islandon vásárolt szabadságszobrom...felirat MADE IN CHINA...lol

mohus
kétlem...ez is a globalizációs verseny egyik tömeggyártásos-terméke...értsd: csoda hogy mûködik:)

[Jakuza]
Vagy valami kezzel barkacsolt dzsunka Taiwani cumot. :))
De ez sajnos mindenhol igyvan.
Lehet az PC vagy Konzol vagy Atombomba. :))))

[Jakuza]
Sajnos errol nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni, mert utalom a HL-t , s valoszinu a HL2-t is utalni fogom.
Mar csak azert is , mert mai napig nem ertem, hogy mit tudnak annyit szoszmotolni nemelyek a CS-el, ami koztudomasu a ezereves HL motorra epul es mind azt mondja ,hogy hu de baro az a grafika. :)

Ha leszeded a dobozat, abban is csak me'd in csa'jna feliratokat lacc. :)
mohus
látom elszabadaultak az indulatok:)csontvázak és üvegcserepek

de a best az me2 volt visszaolvasva: CM3 körpályák...
mondjuk van benne gyorsasági, ami valóban körbemenõs...de ez a legritkább

Skynet
õõõõh bocs...Jakuza:)
Skynet
Yakuza mellesleg ne nekem súgd hanem annak a baromnak akinek az amit a HL-ben látott szokványos és szerinte mindent ûberel az hogy a Doom3-bann legurul a csóka a lépcsõn:)
Skynet
Yakuzva milyen lepakolva?
[Jakuza]
Pedig a hasznalati utasitason a 10. emeletrol leejtes van irva. :))
Bar lehet a Japan irasjelek kozott nem igazan nem ismered ki magad.

mohus
én az asszonynak egyet kötöttem a lelkére, mert õ vette nekem a PS2-t hajdanán...a nézze meg a PS2 dobozán a gyártási helyet....MADE IN JAPAN-t keressen, drágábba volt, mint a "TESCO"-ban de semmi probléma nem volt vele...pedig már zúgott egyszer 1 méterrõl parkettára...

Skynet
Errõl a 10-20 kocsi vs ember ütközésvizsgálat..
Véleményed szerint mi a részletesebb? Ha leejtek egy rongyot a földre vagy ha leejtek egy üveget a földre?? Mert míg az ember egyben marad addig a kocsi ripityára törik horpad deformálódik...esetleg repül is egyet...De tudom te kiszámoltad hogy c64-en ezt pár sor programmal meg lehet csinálni míg az ember mozgásvizsgálatát és az ütközésvizsgálatát nem...:)
TE barom..szerinted ha két kocsi csattan az mi????:))))))))))))
[Jakuza]
Mi lesz lepakolva ?
A hihetetlenul jol kidolgozott csontvazszerkezetnek koszonhetoen lehet ezt megcsinalni.
De ezt csak suttogva mondom.
Mert meg ugy is jon valami okoska , azt elkezdi osztani az eszet. ;D

[Jakuza]
Lords of the Realm III

Publisher: Vivendi Universal
Sierra Entertainment
Developer: Impressions Games
Media: Release Date
CD-ROM 09/09/2003

Skynet
Ez a hülyegyerek tipikusan ugyanolyan mint amikor egy quaker elkezdi lehordani monnyuk a sof2-t merhogy nem jók a fegyverek meg nem jó a realizmus...:)
Skynet
csak megsúgom hogy itt jóval brutálisabb grafikát és részletességet kell kinyomnia a kamerának mint egy visszapillantótükörnek...Te télleg hülyevagy:DDD
20-30 kocsi véletlenszerü ütközése??? Megsúgom hogy az sokkal bonyolultabb lennemivel ott sokkal több alkatrész repülne horpadna a kasztni meg minden....hogylehet ekkora faszságot összehordani???
De ha megnéznéd a videót amikor eldobja a csókát igencsak gyönyörûen hat MINDENÉRE!! nemcsak a végtagjaira ahogy a doom 3-ban hanem MINDENÉRE a fizika:)))
Nincs értelme ezen vitatkozni bárhova felmész ezekkel a hülyeségekkel kiröhögnek...doom 3 más játék más lényeg más hangulat...fizikára mi-re látványra viszont hl2 odabassza és eddig szinte te vagy az egyetlen aki szerint nem:))))
Ügyes okos gyerek vagy:)
"ezt realtime megcsinálni egy penyán hihetetlen számomra"
Mivel ez nem egy szoni kvarcjatek, futja a teljesitmenybol.
Krinyo
Egy tükörhöz hasonlítod? :DDDDD
Az nfs ben is van!hogy ugylátszik te vagy a lámer.
Ha a hl2ben a fizika nem nagy szám akkor MIBEN VAN NAGYSZÁM FIZIKA?
Ezt a gondolkodást...Persze ha valakinek van egy kispolszkija akkor a mercit is fikázza..ha már neki kispolák jutott..

"PS2 a rippelt CD-ket nagyon nem szereti...és a MADE IN CHINA feliratot"
Pedig az egesz made in china. :)
versio
a gt3-ban a visszapilanto tükörben olyan kép van ahogy a kocsi "tartja" a tükröt

szal ha neked ez ujdonság akkor nemtudok mást mondani: egy LAMER vagy

szal látom nemérted a dolgokat
az ütközésvizsgálat a legbonyolultabb fizikai dolog a mostani játékokban
egy ember legurulása kb annyi számolás mint kiszámolni 20-30 kocsi véletlenszerü ütközését
és azon se csodálkoznék ha a doom3 -ban le lenne pakolva az esés,mert ezt realtime megcsinálni egy penyán hihetetlen számomra

szal még mindig nem sikerült olyan fizikát mondanod ami nagy szám lenne a hl2-ben

Krinyo
Úristen, te tényleg nagy állat vagy!
Kamerás rész kibaszott jó!!!
tényleg nem nézted végig..nem csak hordók vannak..
Ezt fikázod, viszont a semilyen sh3 meg mgs3ra vered a farkad...pedig abba totál semmi nincs.
Ha annyira egyszerû, mért nem mész ki amerikába és dobsz össze valami gamét?
Nagyon jár a szád, csak aza gáz hogy közöd nincs a dologhoz..
Még egy fapálcát se tudnál lemodellezni.milyen alapon mondod hogy az könnyû és hogy mi benne a nagy szám?

Krinyo
Mirõl beszélsz?
Siralmas olvasni a baromságaidat!!
Hl2 videóban van olyan ahol a manus legurul/leesik/pattan/vergõdik..
qrvára nemláttad vagy csak az elejét nézted.
mgs3 való gyerkõcöknek.Mgs3ban semmiféle ujitás nincs.Egy sablon, egy másolat..kicsit szebb a graf mint mgs2, de semmi más.
Egy alap másolat.egy ilyen elnyûtt copy egyáltalán nemjobb hl2nél...

CHEAPBOY_GA
Jaja:DDD