A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soul Calibur az olyan game amiben verekedi is kell, nem? DOA 3 az meg only bunyo. Nem 1 kategoria.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Részemrõl Tekken széria...És persze az új VF...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
JAja, DOA3 rulz forever! 😊
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
ne szójá be, mert kapsz kombót arcodra 😊) Martin mesélt rólad, jobb ha csendben maradsz 😊))
különben is DOA3, ha már bunyó 😊)
különben is DOA3, ha már bunyó 😊)
Riszpekk
Valszeg rétegjáték lett volna...így viszont korosztály-független...És ez pénz....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
nem a törésrõl van szó, nem figyeltél... a FIZIKÁRÓL, ami túlzottan félvállról vesz egy hátulról érkezõ lökést, és hasonlók....
de nem akarom századszor végigrágni a témát, csak leírtam, hogy (ahogy anno a videok alapján) többszöri kipróbálás után is ugyanaz a véleményem
a világ legszebb arcade autós játéka....
de nem akarom századszor végigrágni a témát, csak leírtam, hogy (ahogy anno a videok alapján) többszöri kipróbálás után is ugyanaz a véleményem
a világ legszebb arcade autós játéka....
Riszpekk
már megint ez a kategória..... leszarom, milyen kategória, ha egy gagyi szarban meg tudtak csinálni egy tuti fizikát, legyen benne a top játékokban is, asszem ez a minimum...
Riszpekk
Ez sanszos...Teljesen megértem...
Az autók azért nem törnek mert volt pár márka aki nem engedélyezte ezt ... így,hogy a játék ne legyen "feles" úgy döntöttek egy autó sem fog törni...
Neked tetszik a Bouncer???Hozd kis az össze embert és meglátod milyen unalmas és,hogy igazából nem érte meg!!!!
Talán a felsoroltakkal nem biztos,hogy egy kategória...
hogy csak egy hirtelen példát említsek, F1 2001 ALMS GT mod-ban SEM törnek az autók, de azt leszámítva az ütközés teljesen reális következményekkel jár, vagyis a legapróbb koccanás is mindkét fél kicsúszását eredményezi.
és akkor ott a Nascar2002, a régi jó STCC2, stb. stb.
és akkor ott a Nascar2002, a régi jó STCC2, stb. stb.
Riszpekk
Mért, a többi játékban élethû az ütközés...?
hali feleim
Megkaptam a POW-t, végigszenvedés indul! 😊
Kaptam még pár gamezt (copyright CSOCSO 😊, a Bouncer aránylag kellemes esti unalomûzés, de sajnos a GT3 sokadik nekifutásra is csak addig jó, amíg nincs ütközés, mert az padlóra küldi az élményt.... Tudom, tanuljak meg vezetni 😄D
Megkaptam a POW-t, végigszenvedés indul! 😊
Kaptam még pár gamezt (copyright CSOCSO 😊, a Bouncer aránylag kellemes esti unalomûzés, de sajnos a GT3 sokadik nekifutásra is csak addig jó, amíg nincs ütközés, mert az padlóra küldi az élményt.... Tudom, tanuljak meg vezetni 😄D
Riszpekk
nem ismersz még te engem BAZ😊))))))))) késön😊 nahjo ha nem jösz 2-3 néál elöbb akkor igazad van😊
A TimeSplitters 2 meg nagyon jo lesz..
of korsz erre garancia az hogy az a csapat csinálja aki anno n64 re a goldeneye gamezt ami igencsak 10 pontos gamma volt...a képek nagyon csúnyák..videokat láttam szép is lesz de jo is lesz!!!sőt nagyon jó!!
of korsz erre garancia az hogy az a csapat csinálja aki anno n64 re a goldeneye gamezt ami igencsak 10 pontos gamma volt...a képek nagyon csúnyák..videokat láttam szép is lesz de jo is lesz!!!sőt nagyon jó!!
top10:
Charts 22-07-2002:
1. Super Mario Sunshine (Nintendo) Gamecube
2. Jikkyou Powerful Pro Yakyuu 9 (Konami) PlayStation2
3. Kamaitachi no Yoru 2 (Chunsoft) PlayStation2
4. My Summer 2: Chapter of Sea Adventure (Sony) PlayStation2
5. Saru! Get You! 2 (Sony) PlayStation2
6. Jissen Pachi-Slot Hisshouhou! Aladdin A (Sammy) PlayStation2
7. Genso Suikoden III (Konami) PlayStation2
8. Jikkyou Powerful Pro Yakyuu 9 (Konami) Gamecube
9. Hikaru no Go 2 (Konami) Game Boy Advance
10. Crash Bandicoot Advance (Konami) Game Boy Advance
nesze ez meg japcsi.. és egy x nincs benne..2 gc van benne és az egyik az első.-..
Charts 22-07-2002:
1. Super Mario Sunshine (Nintendo) Gamecube
2. Jikkyou Powerful Pro Yakyuu 9 (Konami) PlayStation2
3. Kamaitachi no Yoru 2 (Chunsoft) PlayStation2
4. My Summer 2: Chapter of Sea Adventure (Sony) PlayStation2
5. Saru! Get You! 2 (Sony) PlayStation2
6. Jissen Pachi-Slot Hisshouhou! Aladdin A (Sammy) PlayStation2
7. Genso Suikoden III (Konami) PlayStation2
8. Jikkyou Powerful Pro Yakyuu 9 (Konami) Gamecube
9. Hikaru no Go 2 (Konami) Game Boy Advance
10. Crash Bandicoot Advance (Konami) Game Boy Advance
nesze ez meg japcsi.. és egy x nincs benne..2 gc van benne és az egyik az első.-..
We were also told that the GameCube version will have more events than the PS2 version. 50% more to be exact.
ez mit jelent?
ez mit jelent?
ICQ-t ja!!!Ott van a számom a nevem mögött check it😊))Akkor majd máskor nyomjuk nem gáz😊))Este mindig itt vagyok szieztázni😊))
De ha esetleg nem így lenne(mert még változhat a progi), akkor azonnal szólok.Használsz valami progit.Icq, Yahoo Mess. stb?
CHEAPBOY:
"mert itt a pikmined es ki tudja mit teszek vele bazzeg"
En viszont tudom mit teszek Teveled ha annak a Pikminnen baja lesz...😊
"mert itt a pikmined es ki tudja mit teszek vele bazzeg"
En viszont tudom mit teszek Teveled ha annak a Pikminnen baja lesz...😊
en meg az NFS HP2ot, hogy sirjal mennyire bena vagy😄
TS2be nem fogod elverni a szmat ha nem akarom😊)
csocsokam ne kotekedj, mert itt a pikmined es ki tudja mit teszek vele bazzeg😊))
TS2be nem fogod elverni a szmat ha nem akarom😊)
csocsokam ne kotekedj, mert itt a pikmined es ki tudja mit teszek vele bazzeg😊))