A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"vazzz az 1 mill példány nem álomhatár, talán a 5-10 millio az a határ ps2-n ami álomhatárnak tekinthetö"

Azért mekkora hajcihõt csaptak amikor a GTA3 elérte az 1millát.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
csumm..mit néztél? megtaláltad az anime-s címet?
Gery1980
Csákómákó skacok.Még van egy óra a melóból, de elhúzott a fõnök.Persze eddig is a neten lógtam, meg fórumozgattam csak burkoltabban😊

aabyssx
...kb. mint a box...

www.youtube.com/aabyssx

narumon
"mellesleg a hir nem a legtutibb, mert a Nintendo is megduplazta a GC eladasait, a ps2rol nem is beszelve."

Azért a Gc még megduplázott eladással is nagyon nagyon hátul kullog.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
hello all
aabyssx
JP és USA már régóta, de PAL-ról még nem tudok 😞

www.youtube.com/aabyssx

D0C
"Egyre több és több vásárló jön rá, hogy az Xboz játékai jobban néznek ki és jobban játszhatók" -- mondta John O'Rourke marketing igazgató."

Az még aspirinnel elmegy, hogy "jobban néz ki", de vázzé, mi az hogy "jobban jásztható"??? Mihez képest, hol, hogyan...???

D0C
Miért, nincs még...??

aabyssx
Télleg' mikor jön már a WotS PAL?

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Azért a MOH-t, a Stuntman-t, a Prisoner of War-t, a Way of the Samurai-t és a VRally3-t nem nevezném semminek!
Tudom, most jön az, hogy ezek téged nem érdekelnek, de arról nem a játékpiac tehet, hanem a te túl "kényes" ízlésed!

aabyssx
Marketing-es mégis mit mondjon? Szarok vagyunk és ne vegyetek tõlünk...?!? 😊

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Hát ja 😊)) Az FFX-bõl több mint egymilliót adtak el egy hét alatt csak Japánban.

versio
"Május közepén nem csak a Microsoft, hanem a Sony és a Nintendo is csökkentette konzoljainak amerikai árát, azonban az NPD Group szerint az eladások az Xbox esetében nõttek a leginkább. Ráadásul két újabb játék, a Gotham Racing és a Dead Or Alive 3 csatlakozott a "milliósok táborához", vagyis azokhoz a szoftverekhez, amelyekbõl világszerte több, mint egymillió példányt adtak el.

A Haloval együtt három olyan Xbox-játék létezik, amelynek eladási felülmúlták az egymillió darabot, mindezt csupán nyolc hónappal az Xbox amerikai premierje után. Ilyen gyors ütemben még egyik másik játékplatform sem tudott felmutatni három, egymillió példányban elkelt szoftvert.

Az NPD jelentésébõl kiderül továbbá, hogy az Xbox novemberi premierje óta az Egyesült Államokban több, mint 10 millió játékot adtak el a konzolhoz, amely szintén rekordnak számít, ez korábban semelyik másik cégnek nem sikerült. A Microsoft tervei szerint az év végére már közel 200 Xbox-játék lesz az amerikai üzletek polcain és a következõ nyolc hónap során elérik a 20 milliós eladott példányszámot.

"Egyre több és több vásárló jön rá, hogy az Xboz játékai jobban néznek ki és jobban játszhatók" -- mondta John O'Rourke marketing igazgató. "Jelenleg a karácsonyi szezonra készülünk, addigra a játékosok már több, mint 200 szoftver közül választhatnak, miközben további 300 program áll fejlesztés alatt. A játékosok ezen felül készülhetnek az Xbox Live internetes szolgáltatás beindítására is, amelyre õsszel kerül sor."
"

ez nagyon LOL !!
ott a M$-nál néznek mást is mint a saját béna adataikat?
vazzz az 1 mill példány nem álomhatár, talán a 5-10 millio az a határ ps2-n ami álomhatárnak tekinthetö

Hát japáni tényleg nincs rá, de csak akad néhány jó cucc. Jó azért ha valakinek minden gépbõl van otthon 😊 A Project ego meg könnyen lehet, hogy önmagában érdemessé teszi majd a boxot a vásárlásra.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nagyon ügyesen csinálod, de köszönöm szépen, nem 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ami viszont bassza a csõrömet (ha már így belejöttem), hogy kb. négy hónapja megdöglött a ps2 játékpiac - semmi, hangsúlyozom: semmi nem jön rá mostanában, amivel szeretnék játszani.
Megnéztem a megjelenéseket, kb. szeptembertõl fog ez megváltozni, akkor egyszerre fog jönni több igen jó játék, de azt kell, hogy mondjam, hogy ez fél év a Sony szégyenét hozta a számomra. Hála istennek, hogy ott van a pc is, mert amúgy tv-zni kellene 😊
(na persze a FF10 kivétel, de hát már több mint fél éves)

Meg hát japáni rpg-k sem nagyon érkeznek, habár ez még változhat. Egy ideig biztosan marad a pc+ps2 páros. Ennél csak a pc+ps2+gc+xbox a jobb 😄

Semmi kedvem ahhoz, hogy leugassanak itt a listán, hogy milyen csóri vagyok, de nekem arra nincs pénzem, hogy hosszútávon csak eredeti játékokat vegyek. (nem a gép árával van a baj, az nagyon kellemes, hanem a rendszeres játékvásárlásokkal)
A cserebere meg nem az én világom, én birtokolni akarok 😊
Egyébként tényleg elgondolkoznék rajta, de így sajnos nem 😞

Vazze! Akkor hozzál helyette nekem olyan emulátort ps2-re vagy pc-re, ami lejátssza a GC-s Residentet 😊

aabyssx
He???

www.youtube.com/aabyssx

mohus
oksi

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sir Quno Jedi
De nem lassú ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ééééén ??? Nekem nincs meg gamma (emléxel), nem is játszottam vele és így elképzelésem se lehet róla, hol akadtál el ! De a GameFAQ-n elolvashatod a leírást, ha fenn van, talán az segít.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

D0C
Egyszerûbb lenne, ha elmondanád. 😊)))

D0C
Akkó segiccsé...😊)))

versio
mostantol egész nap online vagyok
örülhettek

kira a vodafon !

Sir Quno Jedi
még mindíg www.gameFAQs.com

Na üdvözletem ide is mindenkinek.
Ritka leszek mert dolgozni kell, de officially visszatértem 😊

Rögtön bele a flém közepibe: Freak-PyRex, ugye ezt a DOA3 dolgot nem gondoltátok komolyan? Kétsédgkívül az összes verekedõs cucc közül a legszebb (sõt, megkockáztatom, hogy a valaha volt 10 legszebb konzoljáték között van), csak éppen a játszhatósága olyan, hogy a többség ledobja tíz perc után van viszonyítási alapja. Ha van, ugyebár 😊

Cheap: kérdezd már meg nekem légyszi azt a két gámát amit kértem, ne pöcsölj már napokig 😄

Ja, és mindenkinek (bár senkit nem érdekel 😊 - elértem a 130 órát Final Fantasy 10-ben és még mindig nem unom 😊
Még van kb. 50 óra benne, amit szívesen beleteszek, már sok nincs hátra, csak le kell tisztítani a sphere gridet és újjáépíteni, valamint az arénát kiirtani, capture-ölve van ugyanis minden monszta.

D0C
Elkélne egy kis help a Drakanban. 😊)))
A mocsárban kolbászolok, a kerek házikónál, ahol egy kisöreg kéri a segítségemet (ha jól emlékszem robbantani szeretne). Van egy barlang, aminek a végét egy romos fal zárja el, a barlangtól nem messze, pedig egy bánya-bejárat, amit egy fakapu véd. Nálam a mine key, látok is egy kulcslyukat a fakapu mellett, de hiába, nem nyílik. Elindul egy út felfele is, de egy idõ után nem tudok felkapaszkodni.
Mi a teendõ??

mohus
ki akar megélni a játszásból😊....
arra jó a melóhely...ott meg csak PC van, érdekes itt a cégnél senkinek sem jutott konzolt venni szövegszerkesztésre....

úgyhogy, hogy mi mire jobb az már eldõlt...régen

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hát a BO2 eléggé középkategóriás....de GC-re elmegy😊

mohus
cheap hali
nekem gyütt mán valami?

Mike
PC mindenre jó, a játéggép meg csak játékra. Mivel azonban a játszásból nem lehet megélni (kevés kivételel) ezért a PC mégiscsak jobb. Fõleg ha kedvenc játékaidat mondjuk az Adobe készíti. Na azt futtasátok konzolon kispajtások!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

CHEAPBOY
de van😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
szar lesz a TS2, csak egy resze valt ki a GOldeneyet keszito csapatbol, az azt es a PD csinalo fo arcok uj studiot alkotak, es tovabbra is csak Nintendora fejlesztenek.
A TS egy kalap kaki volt szerinted milyen lesz a TS2?
a Multi resze meg az iranyitas tiszta Goldeneye volt, de ahogyan kinezett pfoejj...
3percig volt kb a gepben....

CHEAPBOY
Csomi!!!

Mail meg mindig nem jott!! 😊)
ejnye

aabyssx
Tekken-nél nincs jobb.

www.youtube.com/aabyssx

mohus
najó...háromnegyedét

mohus
különben meg inkább VF4😊a tekken egy fos😊

mohus

szemeidet átvarattad már?😊
ennek a felét nem fogjuk látni európában

CSOCSO
mondjuk te láttad, most jut eszembe.. de mindegy
CSOCSO
Martin! a ghost in the sell hez van magyar sub vhol? annyira anime-ztek...
most szedem az akira elsõ cd jét 2 perc és itt van.. és szedem majd a második cd-t .... ha kell martin szolj..
CSOCSO
kész véged a gatyádat is leperelem rolad!😊
Unknow
Ezt nem vágom😊)))))Miért is?😊))azért mert ismeretlen vagyok még lehetek ismert😊)))
Lazarus
Azt se tudják mi a nicked!
Unknow
Két lusta ,gyenge,vén troggy!Menjetek csak😊Jóccakát😊
Unknow
Hmm...akkor meg inkább Tekken😊)))Ja és persze VF szal csatlakozom Alienhez😊
PyRex
:-)) joccakat, en is megyek alunni 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

FREAK
na ezt majd leflémelitek egymás közt, nekem nem sok kedvem van hozzá