A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
frankon dicserte?😊))
Nahat itthon is van egy de nem visz ra a lelek hogy benyomjam valahogy nem jon most be.... lehet maskor...😊

GAMECUBE
es mekkora bena voltal apam...😄DDDDDD
GAMECUBE
hogy leegesse a nagy ps2ot😊)
GAMECUBE
mint hallom csocsokam lesz Pikmined.... nahat.... Unknownak is az van, nekem nem kell igy mar gaz..😊)))))

GAMECUBE
dejo hogy annyian vagyunk itt...😞
GAMECUBE
"For the current fiscal year, Microsoft expects Xbox hardware shipments in the range of 9 to 11 million units"

HEHE a Nintendo 12-14el szamol.

GAMECUBE
ahhh micsoda szep grafika.....!!!!

Nekem bejon ha ez nem jelenik emg europaban gyilkolni fogok , plane hogy ENIX okossag...
Star Ocean 3, remeljuk latjuk majd a kockan is (ugye ENix Nintendo mar kiegyezett egymassal)

CHEAPBOY
remelem ezek utan ilyen jellegu vita itten nem lesz.
Ugye Versio meguszhatjuk...?😛PP

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
lehet ellenkezni en mar tudom a frankot😊)HEHEHE😊

jo forrasokbol, nem GCs nintendos forrasokbol, ugyanis a nagy N visszatartja meg a GC tudasat, hogy miert nem tudom, de kesobb meg lesz nemulass.

Ja es tud depth of fieldet, nagyon is, ugyanazt a hohullamzast a beton felett mint as GTben, nem szar az a masina egy dologban gyengebb a ps2nel (de ebben mindenki) ez a pixel fill rate, de ugye nem ezen all vagy bukik egy game, tovabba eppen eleget tud, mint amennyi kell a ma es kozeljovo jatekaihoz, szal emiatt sem hatranyos a motyo.

Ennyi voltam.
Reszemrol vita lezarva, GC is befogja immar (leven a GCSeknek lett igazuk)😊 az XBoxnal is izmosabb a kocka mielott valaki mast hinne. Koszike.

CHEAPBOY
ezt lehet kezpenznek is venni.

CHEAPBOY
es biza a leggyorsabb es erosebb proci a GC sajatja.... khmmmm ez is tuti.

CHEAPBOY
mellesleg Versio legujabb forasaim szerint a GCn is meglehet midnen olyan effektet csinalni ami alapbol nincs benne (mar ha van ilyen) szal abba is meg lehet oldani MINDENT!!

Remelem ez a szo ertheto... szal annal sincs jelenleg lehetetlen.
Nem igaz az hogy csak annyit tud amit alapbol beleraktak hat.....😊

CHEAPBOY
en speciel leraktam😊))))

Nem azert mert elakadtam hanem mert untam😛

CSOCSO
jo ez a cím THX csak 3 évente jön 20k aztán semmi..
CSOCSO
nem mutatja mennyivel tölt csak befagy
CSOCSO
csak azt nemtom miért hal be tőle a wincommander...
CSOCSO
nemm:9 ezt nem kajálom be!! viccelsz😊) mindegy köszi az anime címet
D0C
Már erre sem emlékszel?? Én is meglepõdtem, mi van, Version dicséri a Pikmint, beszívott tán?? 😊)))

CSOCSO
most viccelsz ugye?
UNKNOW BAZ!!! hol vagy gyere had verjem a szádat szíjjel HL ban! Martin jösz?😊
D0C
Ne mondd, Version írta egyszer, hogy már próbálta és tetszett neki.

aabyssx
Próbáld ezt:

ftp://usteam.uw.hu

(Nem tudom, hogy még él-e, mert régi a cím. Innen pedig a tûzfal miatt nem tudom kipróbálni. 😞

www.youtube.com/aabyssx

D0C
csiszolót...

CSOCSO
ezt te mondod aki életében ki sem probálta.. amugy már gameztam vele egy kicsit és tetszett
versio
nem neked valo az csocso

1 ora aztán lerakod meglátod 😊))))))))

CSOCSO
nah Unknow lesz nekem is pikminem
mohus
pc-t?mosót?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

D0C
Olyat, amilyen neked is van!

mohus
akkor most mijen gépet érdemes venni?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
mert ez nem japán, hanem amcsi.. majd ha kijön amcsiban is a mario a starfox az ED a bio0 stb:9 majd akokr lesd meg ugyanezt:9 japánban most a GC van az első helyen!
CSOCSO
tud vki olyen helyet ahonnan lehet letölteni király manga filmeket??
D0C
Mielött felkapnád a vizet, csak flém volt!

D0C
hát csocsóka, sehol sem látom azokat a híres gc gamezokat...

CSOCSO
cool
CSOCSO
😊)LOL😊
Hidd el! gyilkos az a nyúl!!nézd mekkora a hátsó lába!!!
mohus
már visszaolvastam😊koszi...
DVDre gondoltam...PS2 stb....hogy mi köze a viedóhoz..de a kazi okes...kárrrr ntsc kárrr..bár 40éert már stereo + ntsc videokat dobálnak mindenhol

D0C
Ha a video nem tudja az NTSC-t, akkor nem is fogja lejátszani az NTSC-s szalagot.

mohus
de minek...

mohus
WC3...
hát nekem a Warcraft2 katarzist okozott...ez kicsit túl sokáig készült😊 és mikor kiadták már nem tûnt annyira korszakalkotónak, kicsit valahogy elnagyolt a terep a karakterekhez képest...és az ingame rész nem adja a vissza a szupi videók hangulatát...de ennek is örülni kell

versio
ezért fog kijönni a doom3 ps2-re LOL

aabyssx
Kölcsönkért video ugyanazt a kazettát, ugyanazon a TV-n tökéletesen lejátsza. Így a video-ra fogtam... (...amúgy fogalmam sincs... 😞

www.youtube.com/aabyssx

mohus
"Ebben azért az internetnek és a cd írásnak hatalmas szerepe van.Töltöttél már le valilyen konzolos gammát netrõl?"

ezzel alá is írtad a topicot😊

mohus
"Arra azért kíváncsi lennék ha a grafikonba beszúrnánk a pc eladást is, hogyan alaakulna az eredmény!"....

akkor inkább érdemesebb a PC játékeladást nézni, mert nem mindenki játékra veszi a PC-t

mohus
mi köze ennek a videóhoz?....TVn nézed nem?

mohus
Cheap mehetek érte?😊
amúgy szia

Martin576
Idáig érzem... 😊

Lazarus
Na tessék, most berettyintettem
CSOCSO
kemény 150 mega helyem van a 20 gigából😊)))) jövöhéten olyan format cét fogok nyomni hogy jujj
aabyssx
Nincs RX... 😞

Sõt, a béna video-m sem tudja az NTSC-t.
(A Ghost in the Shell eredeti VHS is megvan, és a DIVX változatot nézegetem... 😞

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
hja..
HyperTurbo CSOCSO Mega Plus
( street fighter styl)
Martin576
DAUM NTSC Region 3 Dolby Digital/5.1, 2.0 2.35:1 Anamorphic Widescreen Language: Korean Subtitles: Korean/English Running time: 138 min Interactive Menu Cast&crew Theatrical Trailer Scene Selection Photo Gallery

Háááááát, nem tudom, hogy ezzel mit kezd a PS2... DVD Region X van a gépben? Azzal megy...