A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nahat itthon is van egy de nem visz ra a lelek hogy benyomjam valahogy nem jon most be.... lehet maskor...😊
HEHE a Nintendo 12-14el szamol.

Nekem bejon ha ez nem jelenik emg europaban gyilkolni fogok , plane hogy ENIX okossag...
Star Ocean 3, remeljuk latjuk majd a kockan is (ugye ENix Nintendo mar kiegyezett egymassal)

Ugye Versio meguszhatjuk...?😛PP
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
jo forrasokbol, nem GCs nintendos forrasokbol, ugyanis a nagy N visszatartja meg a GC tudasat, hogy miert nem tudom, de kesobb meg lesz nemulass.
Ja es tud depth of fieldet, nagyon is, ugyanazt a hohullamzast a beton felett mint as GTben, nem szar az a masina egy dologban gyengebb a ps2nel (de ebben mindenki) ez a pixel fill rate, de ugye nem ezen all vagy bukik egy game, tovabba eppen eleget tud, mint amennyi kell a ma es kozeljovo jatekaihoz, szal emiatt sem hatranyos a motyo.
Ennyi voltam.
Reszemrol vita lezarva, GC is befogja immar (leven a GCSeknek lett igazuk)😊 az XBoxnal is izmosabb a kocka mielott valaki mast hinne. Koszike.

Remelem ez a szo ertheto... szal annal sincs jelenleg lehetetlen.
Nem igaz az hogy csak annyit tud amit alapbol beleraktak hat.....😊
Nem azert mert elakadtam hanem mert untam😛
UNKNOW BAZ!!! hol vagy gyere had verjem a szádat szíjjel HL ban! Martin jösz?😊
ftp://usteam.uw.hu
(Nem tudom, hogy még él-e, mert régi a cím. Innen pedig a tûzfal miatt nem tudom kipróbálni. 😞
www.youtube.com/aabyssx
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
DVDre gondoltam...PS2 stb....hogy mi köze a viedóhoz..de a kazi okes...kárrrr ntsc kárrr..bár 40éert már stereo + ntsc videokat dobálnak mindenhol
hát nekem a Warcraft2 katarzist okozott...ez kicsit túl sokáig készült😊 és mikor kiadták már nem tûnt annyira korszakalkotónak, kicsit valahogy elnagyolt a terep a karakterekhez képest...és az ingame rész nem adja a vissza a szupi videók hangulatát...de ennek is örülni kell
www.youtube.com/aabyssx
ezzel alá is írtad a topicot😊
akkor inkább érdemesebb a PC játékeladást nézni, mert nem mindenki játékra veszi a PC-t
amúgy szia
Sõt, a béna video-m sem tudja az NTSC-t.
(A Ghost in the Shell eredeti VHS is megvan, és a DIVX változatot nézegetem... 😞
www.youtube.com/aabyssx
Háááááát, nem tudom, hogy ezzel mit kezd a PS2... DVD Region X van a gépben? Azzal megy...