A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hozzáteszem: nekem ezek tûnnek érdekesnek 😊))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ezek tûnnek idén érdekesnek ps2-n. Aztán fasz se tudja mi lesz belõlük 😊

Auto Modellista Capcom Entertainment Racing New
Onimusha 2: Samurai's Destiny Capcom Entertainment Action Adventure New
Run Like Hell Interplay Action Adventure New
Grandia Xtreme Enix RPG New
Legaia 2: Duel Saga Fresh Games RPG
Star Wars: The Clone Wars LucasArts Action New
Grand Theft Auto: Vice City Rockstar Games Third-Person Adventure New
Kingdom Hearts Square Electronic Arts RPG New
Lord of the Rings, The Two Towers Electronic Arts Action Adventure New
Summoner 2 THQ RPG New
The Thing Universal Interactive Adventure New
Wild ARMS 3 Sony Computer Entertainment RPG New
Suikoden III Konami RPG New
Star Wars Bounty Hunter LucasArts Third-Person Action New
Devil May Cry 2 Capcom Entertainment Third-Person Action New
Fear Effect Inferno Eidos Interactive Adventure New
Lord of the Rings: Fellowship of the Ring Universal Interactive Action Adventure New
The Getaway Sony Computer Entertainment Action New
Broken Sword: The Sleeping Dragon TBA Adventure
Dark Cloud 2 Sony Computer Entertainment RPG New

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GAMECUBE
NA na naaaaaaaa😊))

. Zelda (GameCube)
2. Star Ocean 3 (PlayStation 2)
3. Biohazard Zero (GameCube)
4. Tales of Destiny 2 (PlayStation 2)
5. Super Robot Taisen R (Game Boy Advance)

Ez jelenleg japanban az 5 legjobban vart jatek.... khmmmm😊))
GAMECUBE
CHEAPBOY:
OOOOOOOO hogy😊 , na mindegy irok ma egy masikat, de frankon gyorsan valaszolj😊
Amúgy azt hittem fél nap elég lesz ahhoz, hogy valaki jól leflémelje a #65838-ast, de már ez a topik sem a régi 😊

Ne az európai megjelenést nézd, nem arra értettem az õszi javulást, hanem az amerikaira. Azok majd karácsony elõtt fognak itt kopogtatni nálunk 😊

Hello, CHEAP ha olvasod akkor tudod, bazze nincs meg a leveled 😞, ha gondolod kudd mar el ujra. A f...om letoroltem azt is.
aabyssx
...hát igen... <😞

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Számolgassd csak a nanométereket a két csík között! 😊

www.youtube.com/aabyssx

mohus
már a Saturnhoz is dobtak modemet....amikor még a Nintendo kazettázott😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hát igen az úttörök szopnak a legnagyobbat...lásd SEGA....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
az ovisok kosarai megteltek...

mohus
a pc-sek meg az elsõ 100 megás törésnél lepisilték a bokájukat..és elsõ helyre ugrott a GTA3 topic

mohus
jó reggelt vietkong...

CSOCSO
nyah
narumon
"nem hiszem a GX draga az XBox eloitt joval kocog.
Mindharom kontinensen."

Hehhe ti linkeltetek be ide egy statisztikát nem is régen. Akkor most mivan már az is hülyeség amit ti linkeltek be? Király... csak nehogy végleg összezavarodjatok! 😛

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"...kb. mint a box... "

Hát szerintem 3 konzolból csak egy tud hátul kullogni és az a multkori (csocso által belinkelt) statisztikán sem az xbox volt hanem nagyon erõsen a gamecube.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
okkké köszike..
mostnem erek ra
majd egy felora mulva talan
CSOCSO
amugy hidd el hasonlít a dragon ballra!!nagyon is!! less meg egy dragob ball filmet és nézz bele az akirába.. hasonlít sajnos.. nem szeretem a dragon ballt és ma lestem meg az akirát és elszomorít hogy ilyen fejük van.. nem ugyanolyan de hasonlít!! de mindegy.. feliratot ide😊)))))))))))))))))))))))))
CSOCSO
fúúú bazzeg😊))))))))) mondtam már hogy imádlak?😊))))))))))))))))))))))))))))))))
az akira tényleg nem olyan mint a dragon ball!! neked volt igazad!!!!!😊)))))))))) küldd el emailomra pls😊))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mid van még????
tsotso legyek a haverod?😊)) Van Akirahoz meg gits-hez is magyar feliratom😊
Most nem akarlak nagyon le anyazni de az akira fejeknek meg kifejezeseknek semmi koze a Dragonball-ozokhoz. Sokkal jobban kidolgozotabbak es megrajzoltabbak. Egyebkent a stilus is mas. Ez szvsz nem azert van mert a Dragonball szar hanem azert mert az akira egy nagy koltseg vetesu japan mozifilm a Dragonball meg az osszes serival egyutt tobb mint 500 reszes. Nyilvanvalo hogy egy ilyen hosszu sorozatnal nem lehetett ugy olyan megoldasokat alkamazni.
CSOCSO
az anime forumba laírtam.. oda menj ( általános eszmecserében)
Csocso egyebkent mi az az animes cim ahonna lehet letolteni movie-kat? Mert nekem Ninja Scroll letolto hely kene
CSOCSO
Viszont a ghost in the sell az bizti nagyopn jo lehet de kéne hozzá felirat.. martin nektek ez megvan DVD-n nem?
CSOCSO
az emberek arca,kifejezése dragon ballos de ha te ezt sem vetted észre akkor : LOLOLOLOLOLOL!!!

amugy igazad lehet a dragon ball-t nem nagyon nézegettem.. az a szar siralmas!!!
Az Akira Dragonballos?LOL LOL LOL
Hat akkor te most vagy az Akirat vagy a Dragonball nem lattad. De lehet mind a kettot😊
CSOCSO
szedd le a ghost in the sell-t😊))))az cool!!!!!!!!!!! az volt a wamdue projekt - king of my castle klipjében!! király!!! az akira nem rosz de eléggé dragon ballos ezért csak mihez képest tetszik...
Gery1980
Fú, halott a topic😞..Akkor elhúzok játszani😊

GAMECUBE
es frankon egyedul vagyok itt na teptem jatszani, latom ma kihalt ez a topic😞
GAMECUBE
csak nezegetek most ilyen ps2 only meg fan oldalakat, ugyse tettem meg soha.... ez azert gaz😊))))
szegyellem magam😊))

Bezzeg Cubefan es only oldalakat szazaval tudok😊)))
GAMECUBE
en meg igen nagyon unatkozom😊))
GAMECUBE
bezzeg ha ezek kozul jonne valamelyik biztos utne europaban, .... egy ket japani game...

Warriors of Might and Magic Success Action/Adventure May.23
Densha de Go! Shinkansen Taito Strategy May.30
Disney Golf Classic Capcom Sports May.30
Hakoniwa Tetsudou Success Strategy May.30
Kairu no Sunadokei Princess Soft Adventure May.30
Konohana 2 Success Adventure May.30
Natsuiro no Sunadokei Princess Soft Adventure May.30
GAMECUBE
de ha azt vesszuk hogy a Sum of all fears es a Colin 3 meg a NFS2 jon GCre is mar nem is annyira csak a ps2ot erositik😊
GAMECUBE
de ha elobbre nezunk sem latni 3 autos es egy kis Commandosnal tobb erdemleges jatekot... dehat autosbol ugye a padlas... igaz eme ketto darab igazi gyongyszem....😊) a kozeljovo ps2es europai megjelenesei.:
NA azert ha jobban megnezzuk lesz itt meg egy ket okossag: The Thing, Sum of all fears, Hitman 2, es akinek bejon a Way of the Samurai...

Peter Pan: Return to Neverland SCEE Adventure Aug.
Aggressive Inline Acclaim Sports Aug.
NCAA College Football 2K3 SEGA Sports Aug.
VIP Ubi Soft ? Aug.8
Myst III: Exile Ubi Soft Adventure Aug.13
Taz Wanted Infogrames Action Aug.23
TOCA Race Driver Codemasters Racing Aug.23
Commandos 2: Men of Courage Eidos Strategy Aug.30
Disney Golf EA Sports Aug.30
Mat Hoffman's Pro BMX 2 Activision Sports Aug.30
Premier Manager 2002 Infogrames Simulation Aug.30
September 2002

Stuntman Infogrames Action Sep.6
Eggo Mania Kemco Puzzle Sep.6
Largo Winch: Empire Under Threat Ubi Soft Action Sep.6
Monster Jam Maximum Destruction Ubi Soft ? Sep.6
Need for Speed: Hot Pursuit 2 EA Racing Sep.6
Ultimate Fighting Championship Ubi Soft Sports Sep.6
Dino Stalker Capcom Shooting Sep.9
Way of the Samurai Eidos Action Sep.9
Hitman 2: Silent Assassin Eidos Action Sep.13
Street Hoops Activision Sports Sep.13
The Simpsons Skateboarding EA Sports Sep.13
Madden NFL 2003 EA Sports Sep.20
The Thing Vivendi Adventure Sep.20
Colin McRae Rally 3 Codemasters Racing Sep.27
Donald Duck: Who is PK? Ubi Soft Action Sep.27
Kelly Slater's Pro Surfer Activision Sports Sep.27
NBA Live 2003 EA Sports Sep.27
NHL 2003 EA Sports Sep.27
The Sum Of All Fears Ubi Soft Action Sep.27

GAMECUBE
latszik a Sonynal sem hulye azert minek adnak ki a nagy gamezokat nyaron?😊
Mikor senki nem adja ki?😊

Telen kell az ember fejet megorjiteni karacsony elott😊

Szal nem csak a Nintendora nem jon semmi okes jatek.
Alien!
Ez kész!!! Bazze,ez ugyanaz mint a TV-shopos reklámok....Hogy kell a szart jól eladni...A semmirõl órákat pofázni,pozitívumokat mondani...

Ugylátszik a remény hal meg utoljára....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
" az a szar"😊
kapod a pofont mingyá' büdöskölke😊
CSOCSO
majd teszek róla..most rendeltem 500 ezret a link sangrol 😊
CSOCSO
a faszt a tökéletes nap akkor kezdõdött mikor a megláttam a 34 esen a feka Suprát békáson!😊)))) nah szal mondhatjuk hogy eddig tökéletes..remélem az is lesz végig😊
Gery1980
Egy tökéletes nap😊

CSOCSO
már itt van a ghost in the sell bõl 130 mega... és 45 perce töltöm nah mindegy... faszom kivan..hazajövök a nagy melegben, gondoltam eszek egy kis hideg dinnyét..hütõ benyul..kis ételdobozban feldarabolva a dinnye.. nah mindegy..leveszem tetõ majd az elsõ nagyobb darabot a számba emelem egy kis idõ mulva amikor érzem azt a savanykás nyálkás érzést..fujjj... az alja ami beleért a saját löttyébe az megromlott... fujj báze..ennyit a jo hideg dinnye evésrõl...
Gery1980
De jó neked.Én 5-ig itt szopok, akarom mondani fórumozok😊

Ezek valóban nem semmik, hanem "éppenhogycsak valamik". Szvsz mind nagyon erõs/jó középjáték, és igazad van, valóban nem nagyon érdekelnek (a WOTS kivételével).
Csak hogy lásd, nem csak az én ízlésemmel van gond, két dolog:
1. "normális" idõszakban több, sokkal színvonalasabb játék jelenik meg, nem csak ezekben a stílusokban, hanem ezekben és az én "kifacsart" ízlésemnek megfelelõ stílusokban egyaránt.
2. nézzél meg az elmúlt félévbõl játékteszteket, elemzéseket, stb. A leírtak nem csak az én véleményemet tükrözik - kérjél le mondjuk a példa kedvéért az IGN-en egy listát a kilenc pont fölötti játékokból, az elsõ negyvenben ha jól számoltam egy-két elmúlt fél évben megjelent játék van...

És még valami: ha valakinek az jó, hogy ész nélkül védi a platformját, akkor csinálja. Mindenkinek a saját dolga. De ez valahogy olyan dolog, hogy ha valami (idõlegesen!) szar, akkor szvsz ismerjük el. Úgy korrekt.
És végül a megnyugtatásodul még egyszer: a megjelenési listák szerint szeptembertõl változás lesz. Már éppen ideje.

aabyssx
Huh! Vége a melónak, megyek haza... 😊

www.youtube.com/aabyssx

Gery1980
Lényeg hogy fasza filmek legyenek.Angol nem gáz.De ha nincs felirat sem az már igen.Japánul nincs szándékomban megtanúlni a közeljövõben😊

CSOCSO
kurvasok minden fent van..van ott subtitle is de pl az akira ban angol van😞((
Gery1980
Képzeld barátnõm nem jött idõben én meg elszundítottam.Valamikor negyed 11-körül érkezett meg hozzám.Végén TV-zés lett belõle.Majd talán ma este lesz mozi, bár ma már végre Diablóznék egyet Unknown-nel.Az oldalt még nem néztem meg, de mindjárt lecsekkolom, bár tölteni úgyis otthon fogok csak, mert itt szar ISDN van a cégnél😊

CSOCSO
egy Mario szánszájn hol járhat?😊 szvsz egy két napon belûl 1-1.5 milla..