A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Hat nekem elobb a Sega MAster System volt.
Igaz akkor meg nem volt Fifa.
A Great Soccer volt meg nekem.
Na meg volt jo kis Zillion, Wonderboy, Transbot , Space Harrier stb jatekom hozza.
Zillion
Wonderboy III
Transbot
Space Harrier
Great Soccer

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Krinyo
az uccsót láttad?
azé kössz hogy elmondod mirõl szól...már megse nézem.. :\

mohus
na megnéztem a mátrix új részét...mondjuk full angol volt, haver vágta hozzám a DVD-t..hát nem volt egy DD sima sztereo:) de a kép az jó volt, mondjuk az erõsítõ próbált belõle valami mozihangzást varázsolni:)

most ez már a mátrix a mátrixban?
kezdenek érlelõdni az ellentmondások bennem, miközben még mindenki (a csodatevõ Neo is) analóg telefonnal csatlakozik a mátrixra:)

mindezek ellenére érthetõ, csak kiváncsi vagyok mi a vége...kis halmaz nagy halmaz még nagyobb halmaz...aztán kiderül, hogy az egész egy nagy maszlag valami ötéves gyerek kvarcjátékában

T3-at látta már valaki?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hehe
nekem megvan apám padlásán...persze nem eladó...majd megyek egyszer nosztalgiázni, ha már lesz valami nagyobb kéró,ahol elfér

meg a speeddos-os C64-em is a batár 1541-essel...a lemezek nem tudom, hogy túlélték e az utóbbi tizenévet:)+a CoV-ok és CoV évkönyvek...az egyetlen infoforrás:)

Az amiga nagyon pofás volt...ShOfThBe vagy a falcon...aszittük, hogy az a csúcs:)
közben váltottam MD-ra...csak benyomtad a kazit aztán nyomás: FIFA94 izometrikus focija halálra alázta a KICK OFF-ot vagy a sensible soccert

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Dynamic
Mi van?
Dynamic
Én mostanában gondolkodtam rajta, hogy kéne venni(hülye fejjel anno én is eladtam)
10ezerért már lehet venni bõvítve...
[Jakuza]
Hu en nagyon regen vettem, nagyon jo araon lehetett talan 90 , de erre nem eskuszom meg.
Akkor vettem 30K-ert 400 lemezzel TV modulatorral joy es egyebb kiegeszitokkel.
Ja es akkor meg mukodott az MDF piac 100Ft/lemez.
Hogy csodaltuk a kis C64 utan.
AJAJAJ.
Azok a regi szep idok. :)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ehhh elment ez a fasz :(
Alien!
én is amikor eladtam,akkor sok pénz volt a 20 rongy....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Krinyo
erre van egy progi..ugy hivják freemem..

[Jakuza]
AZ foleg akinek volt valamilyen Amigaja.
Nem is tom miert voltam akkora balfasz, hogy eladtam az A500amat, amikor olyan jo kis gep volt.

mohus
bocsi, ha pont az emu a hobbid akkor nem szóltam...

mohus
talán ugorj be a gt3 topicba...pár lappal elõtte

de hardwireden is volt

[Jakuza]
Most lehet hogy csodalkozni fogsz, de kb 1%-ban jatszok a PCvel , mert masra hasznalom.
Pedig gyakorlatilag az osszes jatekot megtudom szerezni a megjelenes utan nehany perc mulva.
Talan azert is figyel a PS2 is a sarokban kb 5-6 honapja.
Arrol meg nem tehetek, hogy nagy heppem az Emu gyujtes, kozel 9 eve gyujtom oket.

Alien!
azé az amiga emulátorral jó volt nosztalgiázni...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
talán mintha a dvdiró praktikusabb lenne...

mohus
nekem egy képernyõvédõ is szétcseszhet bármit, minek baromkodjak emuval meg ilyesmivel...amikor a PC-n futó progik 95%-a elfelejti kiüríteni a memó tartalmát...

én nekem sokkal fontosabb dolgok vannak a PC-n mint játék meg emu meg divxplayer...ez nekem nem egy szórakoztató központ...

[Jakuza]
Vagy a masik megoldas ami talan meg olcsobb is , hogy venni kell egy KiSS-450es asztali DVD lejatszot.
Ami lejatszik DVD-t es DiVXet is.

MOHUS!!!!!!!!!
Legyszi rakd be megint azokat a GT4 video linkeket amit par hete beraktal. Itt a haverom es meg akarom mutatni neki oket. Vagy ha tud valaki viszonylag hosszu GT4 videorol linket nyomja ma be. Thx.
Alien!
vegyél...szarér-hugyér nyomják...egyébiránt a divx nálam ezér szorult háttérbe.....mostmá DVD-t is lehet utólag szinkronizálni.....

Alien!
vegyél...szarér-hugyér nyomják...egyébiránt a divx nálam ezér szorult háttérbe.....mostmá DVD-t is lehet utólag szinkronizálni.....

mohus
köszi...majd veszek DVD írót:)

[Jakuza]
"ja és az emulátor meg megint egy buhera, arra jó hogy szétcseszd a nehezen felrakott oprendszert"

Ezt kifejtened bovebben ?
Miert cseszne egy emulator szet egy oprendszert ?
Mert ugyebar en meg egyel se talakoztam ,ami hozzanyulna egyetlen egy rendszerfajlhoz is.

Pontosabban egyel igen de az vegul is PC emulator a Wmware, de az se olyan szinten, hogy komoly karokat okozna a rendszeren.
Hamarabb megy szet szvsz a regi modchipel ellatot konzolokon a DVD olvaso mint hogy en szetkurjak emulatorral egy rendszert.

Davidus
A MGS2 meg megy 1 GHZ-es PC-n is:) Akkor minek ide 10GHZ?

V9ykn8_TZL0

Dynamic
"má soxor leirtam hogy 6 ghz-es pc kell egy ps2 emuláláshoz ,( ha én irnám 10 ghz ha más)"

Én meg mindennap 2 kg-os aranytömböket szarok.
Egy vallást kéne alapítani rólad, mert te minimum egy isten lehetsz.De szerintem csak egy lúzer vagy, aki exchibicionizmussal kevert Münchausen-szindrómában szenved.
mohus
"Amugy meg azert van a TVkimenet a video kartyamon meg a Soundstorm 5.1 a lapon hogy barmit megtudjak nezni a TV es az 5.1es hangrendszeren.
Mert ugye ilyeneket is lehet csinalni a PCvel."

lehetni lehet...csak illúzióromboló a barkácslélek, sok buzera kábel és pont nem a nappali közelébe fogom a PC-t rakni csak emiatt, pláne DIV X-en..egy laptop más, de azért nem veszek laptopot hogy DVD-zzek

szeretem a távirányítót meg ilyenek...és szeretem ha nem zajong körülöttem a PC...másra találták ki..én arra használom

"Ez akkor micsoda ?

PS2Reality Mediaplayer Beta 1"

egy spanyol házitákolmány az uccso verzió az 1.28e . Leírtam, hogy micsoda a #107420-nál és azt is, hogy nálam megy csak halálra pörgeti a CD-t..ja és a PS2 a négyszeresnél nagyobb sebbességel írt lemezeket nem komálja így a divx-et sem érdemes ennél gyorsabban írni....

én nem használom ,mert gagyi a minõség...

ja és az emulátor meg megint egy buhera, arra jó hogy szétcseszd a nehezen felrakott oprendszert...
60 rugo egy ps2-t, nem összeg ha a ps stuffjai tetszenek

CHEAPBOY_GA
persze csak azert irtam be hadd pukkasszam a Ps2es embereket (azonkivul igaz) :DD

CHEAPBOY_GA
En ne tudnam:)))

Szolok, nem tartom magamban igerem:)

[Jakuza]
Ajj.
En nem vagyok elajulva a PCtol.
Mar ezerszer elmondtam itt a forumban, hogy csak az irital, hogy ilyen balfasz, serto topiccimet adtok a topicnak.

CHEAPBOY_GA
Jon az mindenre:))) S valszeg a ps2es lesz a leggyerebb ahogy az elozonel is....

Alien!
egyébként a Ps2 reality mediaplayer kezd egész használható lenni...tekintve,hogy a gép felépítése,teljesen más mint a Pc-jé...már az is csoda,hogy sikerült megírni...

MOHUS:

Én DVD-re irom a divxeket,és akkor nem bassza szét a fejet....

Alien!
az oldal jó.....végre mostmár mûködik is...de azért azt nemértem,hogy ha kened vágod az amigát akkor mi a geciér vagy elájulva egy ilyen szedett-vetett okádék géptõl,mint a Pc....

Krinyo
eddig azon röhögtél hogy nemmegy..amikor kiderült hogy mégis megy akkor meg azon röhögsz...
ki érti ezt? :DD

[Jakuza]
Ami a tuti PS2tokon nem sikerult.
Azert ez gaz nem ?

A masik fele, hogy a Amiga 4000 az pl nem 7 mhz megsugom neked, mert az 25 MHzes volt 40MHzes FPUval.

Emuban ne vitatkozz mert abban jo vagyok. :)
Igen ezt teszi az oregseg.
Ha mar az emulatoroknal tartunk , latogassatok el a haverom emulator lapjara, ami szvsz a Magyarorszag egyik, hanem a legeslegjobb ilyen temaval foglalkozo siteja.

Xdream.hu

versio
örüljé egy 7 mhz-es gépet sikerült leemulálni a csodaszarotokon:DDDDDDDDD

[Jakuza]
Nem tom te mit irkalsz.

"A PS2 csak DVD lejátszására képes."

Ez akkor micsoda ?

PS2Reality Mediaplayer Beta 1:
Features:

Open Source.
Support DivX 3.11, DivX 4.xx, DivX 5.x.x Pro, Open DivX and XviD (With "DivX" FourCC).
Support any type of MP3.
High Quality Play Back.
Pan Scan and Zoom.
Not require a modchip (You can use Cog-Swap).
Maximun Recomended Resolution 640 X 288.
Only Supports CDs in "Mode 2/XA".
Sopports Mode 1 only whit DivX 3.11 (Rumor).

Amugy meg azert van a TVkimenet a video kartyamon meg a Soundstorm 5.1 a lapon hogy barmit megtudjak nezni a TV es az 5.1es hangrendszeren.
Mert ugye ilyeneket is lehet csinalni a PCvel.

versio
örüljé egy 7 mhz-es gépet sikerült leemulálni a csodaszarotokon:DDDDDDDDD

[Jakuza]
Be kene loni az emut rendesen. Nekem mar egy 600Mhzes Duronnal se volt Winfellowal semmi problemam azzal a jatekkal.
Es akkor a JIT emulatorral ellatott WinUAE mar szazszor gyorsabb mint a regi Fellow.

mohus
nemtom mirõl írkálsz?

A PS2 csak DVD lejátszására képes.

Az hogy néhány spanyol vadember mediaplayert írkál, az a privát ügyük... a Sony nem fúrja meg saját filmbizniszét, hogy divx és mp3 kompatibilitást adjon a ps2-re

nekem már megvan vagy 2-3 hónapja a cucc kiváncsiságból megcsináltam az MP3 playert is, úgy felpörgeti a lemezt ,hogy sajnálom szegény PS2-t...

úgyanúgy avinál...de nálam nem akadozott, csak nagyon felpörgeti a lemezt.

amúgy meg aki divxen és asztali PC-n néz filmet megérdemli, zajos, kicsi a moncsi a színek stb botrányosak a DVD-vel összevetve és meg is röccenget. Az mp3-at itthon csak 192 minõség felett hallgatok...a többit csak az autóban...

Alien!
1,5 ghz-es intel cerka,512mb ram,ati radeon...namost ezen az Alien Breed alatt késik a hang,rengeteg demo recseg,és jópár játék lassú....mindez config fájlokkal beállítva,tehát még nem is az én f*szságom....

mohus
nem te írtad korábban, hogy a PS2-esed ott figyel a sarokban csak nem veszed elõ?meg a havernál a GC? (de lehet hogy rosszul emlékszem)

akkor minek neked pc-re psx emu....

[Jakuza]
Es forditva ?
Azert az a bika PS2 gep roccenes nelkul lejatszhatna egy divxes filmet. ;)))

[Jakuza]
Talan a fejlesztoi oldalra kene ellatogatnod.

"pcsx2 WIP posted on 14 Jun 2003 by shadow

HI i believe the following screenshot say everything you ever want to ask :) "

mohus
ez így igaz...mindig 5 évvel lemaradva, de legalább van

[Jakuza]
Mit varsz tole ?
Egy divxes film akadozik a PS2n.
Viszont nalam nem akadozik a PSX emu. ;D

mohus
mán megint elírtad...egyre gyengébb vagy, az a PC ami akadozik...de legalább le lehet butítani a buta grafikát

[Jakuza]
Mintha ugyanezeket hallottam volna a PSX emunal is. :))))

[Jakuza]
Neked milyen geped van ? C64 ?
Erdekes nekem mar 2 eve se voltak problemaim az Amiga Emulatorommal mint ahogy most sincs gondom az N64 es PSX emukkal se.

mohus
"10 pontot kapot az SH3 az 576-ba."

miért megjelent az új 576 konzol?

barret
ja,minden szinten szinte semmi!

Bérbe vehet? reklámfelület...