112362
Konzolosok gumiszobája
-
"neked faszság..."
az :D -
ezaz csocs' :D -
ez az amiért senki nem vesz ps-t :DD -
csomi szarabb a ps2 hardware-e??? Na ne röhögtess:DDDDDDD
Olvasgass már külföldi tesztoldalakat:))))
Kössszii:))
Majd ha felmutat a gc olyan szintű grafikát mint ami a Gran turismoban vagy a NFS UNDER-ben van akkor talán aztmondom hogy jobb addig meg közelében sincs...Eddig nincs szebb játék gc-n mint ps2-n...de hajrá:) -
csomi azért került 2/3-ba mert tartani akarták a lépést és nem akartak bukni a konzollal,gondolkozz,ha kijön ugyanannyiért,vagy drágábban mint a ps2 akkor mit fog venni az akinek még nincs 128 bites konzolja??? Ps2-t nem nintendot....
Kiadták olcsóbban,a vártnál gyengébb lett az eladás,levitték az rát,így most megverték eladásban az Xboxot...ennyi:)
Hja 1 poén....Multkor bemásoltatok ide az NFS UNDERGROUND-ból képeket,hogy lássuk,hogy az a pc-s játék majd odaalázza a ps2 Gran Turismoját...Nos a screenshotokkkal az a gond hogy Playstation 2-es képek voltak:DDDDDDDDDDDD -
aAbysSx nem copyztam :) -
Az elejét gondolod leírtam:)Ö -
Ramza #108422 Nem húzom :)
Egyébként tartom továbbra is: nem volt semmi "megállás a levegőben". Nálam biztosan nem. -
Nekem bejön... (na ezért mit kapok Icq egy hétig nem áll szóba velem) :)))))) -
"(továb már nehéz leírni)"
ismered a ctrl+c,v funkciót? :))
-
1."de amikor ugrás közben megállt a levegőben mer' éppen a HD-n lévő adatokra volt szüksége az elég gáz volt."-Aby(továb már nehéz leírni)
2."Nekem DX2-66-osom volt 4 mega rammal, és tökéletesen futott."
-Ramza
Ramza alud közbe egyet :)azzért ment neki tökéletesen(nem sértődni, héj te ne huzz a szád) :) -
nekemnem tetszett főleg az idiota játékok.. csak a focis tetszett emikor dekázni kellet.. a többi ultragagyi volt..lehet hogy ezzel jo kis gamezokat lehet majd játszani ha értelmes gamezt írnak de amit adtak hozzá az szar.. -
Ramza #108418 "japán baromság.."
Ha jól tudom, fullosan európai (+talán usa) fejlesztés. -
"talán ez lesz az első dolog, amivel asszony pajtást is sikerül a gép elé húzni."
nekem már sikerült a kurikuri mixel.. :)) -
neked faszság, szerintem óriási poén. engem a jövőbeni lehetőségek izgatnak..
lehet hogy az első pár játék marhaságnak tünik, de társaságban biztos siker és ki látja a jövőt, hogy hova fejlesztik... -
mé ez nem az ami figyel téged hogymit cisnlsz és lehet vele játszani.pl focizni tudsz vagy verekedni stb..rajta van a playtime cd-n ...video van rola.. faszság.. szar gamezokkal...ablakto kell mosni meg iylenek..ROFL.. japán baromság.. -
Ramza #108414 Gondolom a multiplay vagy 576 konzol cikket.
Mondjuk nekem az alapján bejött a cucc, talán ez lesz az első dolog, amivel asszony pajtást is sikerül a gép elé húzni. -
..úgy értem, kereskedelmi forgalomba... -
mit láttál? még ki sem jött... -
Ramza #108411 Rendkívül reprezentatív minta :) -
ez az eyetoy játék faszság?? láttam akkor agagyiság mint a tánco tánci szőnyeg -
a szép az hogy gamefakszos szavazatoknál ugyan annyi ps2 és gc tulaj van mint csak gc tulaj...ez a nem semmi:) -
már csak emiatt is érdemes venni :))
-
A paráznákat sem útálni kell, hanem közéjük állni ! :DDD -
ne utáld, vegyél te is! -
csomi #108405 Akkor is egy szarabb hardwert veszel dragabban es a sok embernek ez jo. Nekem is jo, ha nekik jo. De azert utalom is oket erte
-
az emberek nem gépet nézik, hanem a játékválasztékot! ...csak még mielött lazán lehülyézel mindenkit. -
ÉN nem azért veszem, mert drága és sokan mások sem ! Amíg azonban el lehet adni ennyiért, mert van rá kereslet, addig ennyi lesz, míg a másik két nextgen konzolt lassan a Mekiben osztogatják hamburger mellé ! :DDD Szarügy, meg nem is rossz egy három éves cucctól ! -
csomi #108402 Ez nagy tevedes. Mar nyitaskor is 2/3 annyiba kerult mint akkor egy ps2. -
"Nevetseges, hogy most 3 ev utan a PS2 meg mindig 2x annyi mint egy GC."
el vagy tájolva! nem a ps2 kétszer annyival drágább, hanem a gc-nek esett le pillanatok alatt az ára a gyenge eladások miatt. -
csomi #108400 Tanulsagos, hogy az emberek milyen hulyek. Semmi baj, azzal hogy azt veszik csak tenyleg elhiszik, hogy draga penze jobb gepet vesznek. Amig igy elhitetik veluk lehet az 3x annyi is. Szerencse hogy itt van Xbox mert ha nem lenne lehet ps2 meg mindig 70 lenne uresen. -
Inkább tanúlságos ! :DDD ÉS dupla árért is viszik mint a cukrot !!! -
csomi #108398 Marad a Nintendo sajat fejlesztesu jatekai. Annyi. En azert is megveszem a gepet. Sot 2x annyiert is megvennem. Nevetseges, hogy most 3 ev utan a PS2 meg mindig 2x annyi mint egy GC. -
ez már annyira kisstílü, akárhányszor jön egy hír, hogy az xy cég a gyenge eladások miatt nem fejleszt többet gc-re, rögtön leközépszerüzitek.
lehet, de mi marad majd? -
Ramza #108395 Burzsoá! :o) -
Ramza #108394 Te szépen intézd a GBA-mat, hogy minél előbb a kezemben legyen, ne szövegelj :D -
csomi #108393 MI a 2 szam? -
csomi #108391 Ugy ugy, 300 000 fenykocka / sec. -
DX2-66?!? ;)
Az én DX4-100-as gépem még mindíg megvan és működik is (abban már 8Mb RAM van)! -
Elindult, de akkor a HD-ről szveppelgetett. Az egy dolog, hogy sokáig tartott betölteni egy csatát, de amikor ugrás közben megállt a levegőben mer' éppen a HD-n lévő adatokra volt szüksége az elég gáz volt.