A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ja, mer csak leselejtezett 5 eves hulladekaik vannak. Az ilyesmi PC-n ugy 8-900 ft."
Ennyire még neked sem kellene elrugaszkodnod a valóságtól.
micsoda?hogy konzolon forumozok és játszom egyszerre?"
aha, szal a 2-3 fps is a konzolotokon szokott lenni. Na akkor hol is a "stabil 60 fps?" :D
"túl sokat jársz cirkuszba"
Ez van, szorakoztat ez a forum.
"amúgy minden oké nálad?kissé szétszórt vagy"
Ez az uj vodafon reklam?
Ilyenkor két lehetõség van, vagy kora este abbahagyom, vagy hajnalig partizni kell. Most az elõbbi lett választva, nem akartam Csípet boldogítani :)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

micsoda?hogy konzolon forumozok és játszom egyszerre? mert ez konzolon technikailag sem adott
vagy, hogy kidob a konzol oprendszer fõképernyõjére?
"korbe-korbe karikazos"
és a Colin 3 nem hullahopp szimulátor...túl sokat jársz cirkuszba
"2-3 fps-sel meno "
az fps-rõl nem is volt szó
amúgy minden oké nálad?kissé szétszórt vagy
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ja, mer csak leselejtezett 5 eves hulladekaik vannak. Az ilyesmi PC-n ugy 8-900 ft.
"A politikai fórum alapján nem gondoltam volna, hogy más téren te is ennyire beszûkült gondolkodású vagy..."
A cso"latasod nem engedi meg hogy ezt a kerdest atfogoan ertelmezni tudd.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A PC-s jatekot meg letoltod a netrol, annal olcsobban nem kapsz sehol konzolost.
"ha nem vagy teljesen tisztában a dolgokkal, akkor ne lámázz itt össze vissza"
Fogadd meg a tanacsodat, pont rad illik!
"látszik, mennyire elfogulatlan és okos vagy"
Tenyleg az vagyok, ezek a tenyek. :)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
500HUF meg bazi sok, mikor az átlag kiscsávesz 1500-2000-ért megkapja végleg backup DVD-n, biztos fizet egy hétre neked 3500-at ! :DDD Ugyanmá...
A Konzol Studióban pl. 2000-ért akár hetek múlva is becserélik másik vacsi új gammára a játékodat, amit ott vettél (term. árkategóriák vannak, hogy ne egy 5000HUF-os gammát karajál már 2000HUF-ért egy 15000HUF-osra cserélni, de ráfizetni mindig lehet) ! Szal. nem árt elgondolkodni az áron !
Ez nem egy film, amit aznap este megnézel, azt visszaviszed !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"- Feltétlenül lenne egy belépési díj, ez azért szükséges, hogy az illetõ ne lépjen le a játékkal. Ezért maximum mennyit fizetnétek?"
DVD (film) kölcsönzéseknél általában valami vicces belépési díjat szoktak kérni (1-2-3e), és ha ténylegesen kölcsönzöl, akkor szoktat letétet hagyni, ami 5-6-10e szokott lenni (ezt persze visszavitelkor visszakapja).
Belépési díjra nem célszerû sokat kérni (ne az tartson már vissza valakit a kölcsönzéstõl).
"- Szerintetek mennyi legyen a napi díja egy játéknak? Én 500 Ft-ra gondoltam."
Általában (munka és egyéb "kötelezõ" tevékenységek mellett) a legtöbb játék 1-2 hét alatt végezhetõ ki.
SZVSZ ha kevés idõre veszi ki (2-3-4 nap), akkor jó ez az ár, de ha hosszabbra (1-2 hét), akkor ez húzós ár. SZVSZ 2e Ft/hét OK. ;)
"- Ha online is lehetne kölcsönözni (interneten keresztül megrendeled, postán megkapod - akár vidéken is), akkor kihasználnátok ezt a lehetõséget?"
Én biztos, hogy megnézném onlájn, hogy mi új jött. Sõt, ha lehetne, akkor le is foglalnám.
De mivel nem vagyok vidéki és a postás is mindíg akkor jön, amikor senki sics otthon, nekem kb. annyi elmenni a postára, mint máshova beugrani érte (a belváros környékén).
"- Szerintetek érdemes Xboxos és GameCube-os programokkal is foglalkozni?"
Számomra nem.
www.youtube.com/aabyssx
(Csak mer' Te munka közben, délután és este is írogatsz ide. Hogy jut idõd játékra (mert gondolom aludnod is kell)? Vagy esetleg nincs mivel játszanod? Vagy a fórumozást tartod az nagy küldetésednek, mert a PC-vel úgysem nagyon lehet mást kezdeni? ;)
:DDD
www.youtube.com/aabyssx
Inkább azt írnám csak, hogy elindul, mert a megy egy kicsit túlzás.
BTW az nem emulátor, hanem valamennyire optimalizált kód.
www.youtube.com/aabyssx
Még mindig pc vs ps2 vita...nem értem az embereket.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ez eleg LOL, gondolom a Ludas Matyiba akartad bekuldeni viccnek, csak rossz helyre ment a ctrl+v.
Es 20 rongy hozza a jatek. Azokert a hulladekokert meg az ingyen is sok.
Mondjuk ki az igazsagot: tul gyenge hozza a PS2 (mint mindenhez). :D
"Az mp3-at itthon csak 192 minõség felett hallgatok..."
A kis sznob... Aze' legalabb utananezhetnel hogy milyen az mp3 codecek tomoritesi karakterisztikaja, legtobb 128-160k felett mar nem is tud jobb minoseget produkalni, hiaba nyomod fel a bitratet. De legalabb tobb helyet foglal...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01