A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy a tieddel. Biztos azt szeretned titokban.
Akkor újat regisztrál! Nem a névvel,hanem az azt takaró ember attitûdjével van gond,az pedig nem törölhetõ ill módosítható:/

Laalee
azzal kezdjuk aki nembir magaval... en meg nem lattam me2 t anyazni, ugy ohgy elotte ne szoltak volna be neki, de term. mw2 is torolve van, ha nem a megfelelö hangot uti meg.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Most miért kell tötölni? Legalább egy napot hagyjátok meg ezeket a beszólásokat,hogy lehessen röhögni, vagy ami még jobb, csak helyezzétek át egy "Kimoderált" nevû topicba ezeket,hogy legalább nyomon lehessen követni a fikázást!:) Persze ez a topic a gumiban kapna helyet.

"A legdrágább konzolos játék bruttó 12000 Ft."
Ja, mer csak leselejtezett 5 eves hulladekaik vannak. Az ilyesmi PC-n ugy 8-900 ft."

Ennyire még neked sem kellene elrugaszkodnod a valóságtól.

aabyssx
ME2 login-jával kezdjétek!

www.youtube.com/aabyssx

Laalee
latom lesz mit torolgetni :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Hat ezert mondom en mindig Ramza, hogy nalatok igyunk, ott legyen a buli :))).
Pedig 1 vicc vagy.
Nem az a lenyeg hogy kor vagy lofasz, hanem hogy ugyanolyan "nyomd a gazt meg ne elozzenek" tipusu esznelkuli szar, 0 erdekesseggel.
""ilyesmi csak a konzolosok 2-3 fps-sel meno gepein fordul csak elo."

micsoda?hogy konzolon forumozok és játszom egyszerre?"
aha, szal a 2-3 fps is a konzolotokon szokott lenni. Na akkor hol is a "stabil 60 fps?" :D

"túl sokat jársz cirkuszba"
Ez van, szorakoztat ez a forum.

"amúgy minden oké nálad?kissé szétszórt vagy"
Ez az uj vodafon reklam?
me2hateforeva!
Tudod nem sokan vesszük komolyan, de mikor már kezdene kialakulni valami jó kis beszédtéma, mindig jön és elsüt valami baromságot, amire többen reagálnak és innentõl kezdve... :(
Ez rendben, csak nekem ugye emberi idõben haza kellett jutnom az asszonyhoz :)
Ilyenkor két lehetõség van, vagy kora este abbahagyom, vagy hajnalig partizni kell. Most az elõbbi lett választva, nem akartam Csípet boldogítani :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ramza! Legkozelebb kesobb kezdjetek el inni. Feher ember ejfel elott nem hagyja abba!
Van egyáltalán körpálya a Colinban?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ugy latszik tul sok pixel van kinn most Me2-nel azt igy a poligonszama is nagyon nagy es talan ma nem megy 100(fps)-al.
mohus
"ilyesmi csak a konzolosok 2-3 fps-sel meno gepein fordul csak elo."

micsoda?hogy konzolon forumozok és játszom egyszerre? mert ez konzolon technikailag sem adott
vagy, hogy kidob a konzol oprendszer fõképernyõjére?

"korbe-korbe karikazos"
és a Colin 3 nem hullahopp szimulátor...túl sokat jársz cirkuszba

"2-3 fps-sel meno "
az fps-rõl nem is volt szó

amúgy minden oké nálad?kissé szétszórt vagy

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Jale, hol nyitnad a boltod pesten vagy videken. Mert ha videken tudnek egy par tippet adni.
Nagyon csodalkoznek rajta, mer ilyen korbe-korbe karikazos szarokkal en nem jaccom. De meg ha jaccanek se kovetkezne be a dolog, mer az ilyesmi csak a konzolosok 2-3 fps-sel meno gepein fordul csak elo.
"A legdrágább konzolos játék bruttó 12000 Ft."
Ja, mer csak leselejtezett 5 eves hulladekaik vannak. Az ilyesmi PC-n ugy 8-900 ft.

"A politikai fórum alapján nem gondoltam volna, hogy más téren te is ennyire beszûkült gondolkodású vagy..."
A cso"latasod nem engedi meg hogy ezt a kerdest atfogoan ertelmezni tudd.
Sztem is eleg ertelmetlen volt amit irtal, azert javitottam ki.
Nem haraxom, neked ugyanis semmilyen nincs, igy meg ez a bena humuor is azzal a tudattal tolt el hogy az enyem jobb. :)
tulajdon képöpen=tulajdonképpen

mohus
esmsmi=semmi:)))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Engem tulajdon képöpen érdekelne a dolog. Nekem nincs csippelve a gépem (PS2), (hogy miért az most érdektelen) és ha játékot veszek akkor megpróbálom minnél alaposan körbejárni (sic) a játékot amit kiszemeltem. Ez elég jól mûködik (a neten keresgélek infókat, újság stb.), de egy kölcsönzés esetleg segítheti a döntésemet...

mohus
aztán ne csodálkozz, hogy az Asztalon találod magad a Colin 3 közben a nagy multifostáskában

mohus
szívesen, de esmsmi olyat nem mondtam el...ami miatt nem nézhetnéd meg...nem lõttem le semmi poént

"Hozzá lehet jutni új, eredeti játékokhoz olcsóbban is, nemcsak annyiért amennyiért mondjuk a teszkóban látod"
A PC-s jatekot meg letoltod a netrol, annal olcsobban nem kapsz sehol konzolost.

"ha nem vagy teljesen tisztában a dolgokkal, akkor ne lámázz itt össze vissza"
Fogadd meg a tanacsodat, pont rad illik!

"látszik, mennyire elfogulatlan és okos vagy"
Tenyleg az vagyok, ezek a tenyek. :)
Ennyit fizetsz az aldozatnak hogy ingyen kikolcsonozze a cuccot? Akkor mukodik. :D
Tudod, ezert jo a PC, egy alt+tab jatek kozben, es mar szorakozhatok is a forumos hozzaszolasokon, majd egy ujabb alt+tab, es mar jaccom is tovabb. :)
10-11. Ahogy minden PC-s jatek.
Sir Quno Jedi
Ha jó az ára, akkor igen !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Megjegyzem, NEM lehet törvényesen játékprogramokat kölcsönözni ! Csak az a trükk marad, hogy eladod, majd visszaveszed, vagy becseréled egy másikra, ráfizetéssel !

500HUF meg bazi sok, mikor az átlag kiscsávesz 1500-2000-ért megkapja végleg backup DVD-n, biztos fizet egy hétre neked 3500-at ! :DDD Ugyanmá...

A Konzol Studióban pl. 2000-ért akár hetek múlva is becserélik másik vacsi új gammára a játékodat, amit ott vettél (term. árkategóriák vannak, hogy ne egy 5000HUF-os gammát karajál már 2000HUF-ért egy 15000HUF-osra cserélni, de ráfizetni mindig lehet) ! Szal. nem árt elgondolkodni az áron !

Ez nem egy film, amit aznap este megnézel, azt visszaviszed !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Eygetértek, leszámítva azt,hogy GC progikat mindenképpen érdemes tartania egy kölcsönzõnek!

aabyssx
F*sza!

"- Feltétlenül lenne egy belépési díj, ez azért szükséges, hogy az illetõ ne lépjen le a játékkal. Ezért maximum mennyit fizetnétek?"

DVD (film) kölcsönzéseknél általában valami vicces belépési díjat szoktak kérni (1-2-3e), és ha ténylegesen kölcsönzöl, akkor szoktat letétet hagyni, ami 5-6-10e szokott lenni (ezt persze visszavitelkor visszakapja).
Belépési díjra nem célszerû sokat kérni (ne az tartson már vissza valakit a kölcsönzéstõl).

"- Szerintetek mennyi legyen a napi díja egy játéknak? Én 500 Ft-ra gondoltam."

Általában (munka és egyéb "kötelezõ" tevékenységek mellett) a legtöbb játék 1-2 hét alatt végezhetõ ki.
SZVSZ ha kevés idõre veszi ki (2-3-4 nap), akkor jó ez az ár, de ha hosszabbra (1-2 hét), akkor ez húzós ár. SZVSZ 2e Ft/hét OK. ;)

"- Ha online is lehetne kölcsönözni (interneten keresztül megrendeled, postán megkapod - akár vidéken is), akkor kihasználnátok ezt a lehetõséget?"

Én biztos, hogy megnézném onlájn, hogy mi új jött. Sõt, ha lehetne, akkor le is foglalnám.
De mivel nem vagyok vidéki és a postás is mindíg akkor jön, amikor senki sics otthon, nekem kb. annyi elmenni a postára, mint máshova beugrani érte (a belváros környékén).

"- Szerintetek érdemes Xboxos és GameCube-os programokkal is foglalkozni?"

Számomra nem.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Magyar Ember 2! Játszani is szoktál amúgy (bátorkodom megkérdezni)?

(Csak mer' Te munka közben, délután és este is írogatsz ide. Hogy jut idõd játékra (mert gondolom aludnod is kell)? Vagy esetleg nincs mivel játszanod? Vagy a fórumozást tartod az nagy küldetésednek, mert a PC-vel úgysem nagyon lehet mást kezdeni? ;)

:DDD

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"A MGS2 meg megy 1 GHZ-es PC-n is:)"

Inkább azt írnám csak, hogy elindul, mert a megy egy kicsit túlzás.
BTW az nem emulátor, hanem valamennyire optimalizált kód.

www.youtube.com/aabyssx

Majd letölti ingyen...
Még mindig pc vs ps2 vita...nem értem az embereket.

barret
szerinted a HL2 vagy a doom3 mennyibe fog kerülni,3000 ft?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Az a 60 jo lesz 25nek is, ha idonkent veletlenul felugrik annyira.
Nemszabad osszekeverni az emulalast az atportolassal, raadasul 1Ghz-es gepen kb 15 Fps van ott, ahol ps2-n 60...

Es tudod, a vegen az a gyilkos, amelyik... :D
"a PC-n futó progik 95%-a elfelejti kiüríteni a memó tartalmát"
Ez eleg LOL, gondolom a Ludas Matyiba akartad bekuldeni viccnek, csak rossz helyre ment a ctrl+v.
"60 rugo egy ps2-t, nem összeg ha a ps stuffjai tetszenek"
Es 20 rongy hozza a jatek. Azokert a hulladekokert meg az ingyen is sok.
Sztem mar magan rohog.
Te meg sirjal hogy a 128 bites szarodon meg 1 kvarcorat se. :D
" Sony nem fúrja meg saját filmbizniszét, hogy divx és mp3 kompatibilitást adjon a ps2-re"
Mondjuk ki az igazsagot: tul gyenge hozza a PS2 (mint mindenhez). :D

"Az mp3-at itthon csak 192 minõség felett hallgatok..."
A kis sznob... Aze' legalabb utananezhetnel hogy milyen az mp3 codecek tomoritesi karakterisztikaja, legtobb 128-160k felett mar nem is tud jobb minoseget produkalni, hiaba nyomod fel a bitratet. De legalabb tobb helyet foglal...
Lassan a mobiltelefonok is kepesek lesznek ra, csak a PS2 nem. :)
Najo, de neked nem Trident 8900 C van, mint a konzolosknak. :D
Adi
Ott a kerék bele ment a ládába lol.......

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01