A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
bazzeg mekkora 2 turbo van benne!!
CSOCSO
nah ezt szedd le! lehet venni csak body kit et! az 12 ezer dollár..de vmi 330 ezer dollár vagy micsoda.de az túl sok..itt egy kis video!érdemes meglesni mert ilyet nem fox látni sehol😊
http://highboost.com/movies/supra1.asx
Gery1980
Nagyon állati lett.Ez az egyik ok ami miatt tuningolom a gépem jövõ hónapba.😊

CSOCSO
😊
CSOCSO

erre gondoltam..
CSOCSO
ez az egyik legzoralabb supra (Abflug Supra) valami 40 millio HUF!!!!!persze csak japánból lehet importálni😊 és nemsok szaladgál az egész világon😊 ez a toyoták F50 je😊
Gery1980
Az már húzott el mellettünk a szentendrein a Coránál.Úgy kilõtt a lámpánál mint állat😊

CSOCSO
vagyok mesélj vmit.. megvan az ut2003 meg a gta3😊 majd tesztelem õket holnap...
hát ut2003 az rohadtul alig fog menni nálam... 8500 le meg p4 en 800*600 ban akadozott elég sok helyen😊
CSOCSO
én is láttam 34 essel jöttem haza és láttam😊)))))))))
meg volt hogy a 126 os megállóban vártam..2 perc és ott van erre látom a suprát elmegy elöttem.. hát ha nõ lettem volna bepisiltem volna az tuti!! láttam bekanyarodik a parkoloba..hát gondolkodás nélkûl utánna léptem😊 a busz meg ögöttem ment el:9 igy 10 percet sétálhattam de megérte😊 elmehettem egy supra mellett😊)))))))))))))))))))))))))))
szentendrére nemtom mennyire jársz. ahogy felszálsz a hévree..é s mentek pár métert (50-100-1509 és lesz vmi autokerekedés fent balos oldalon..és az elsõ háznál reggelente áll egy fehér supra😊)) nah azt a szárnyából felismertem😊))))))
Gery1980
Már megint mindenki off?Pont amikor itthon vagyok szombat este...Bazzeg😞((

Gery1980
Csá Csocso!Láttam ma a fekete szuprát Békáson.Épp parkolt úgyhogy beközelítettem😊...Húú bazzeg, elég állat járgány😊

CSOCSO
aztán rájöttem hoyg ez csak az netoldal
CSOCSO
nah ezt amikor megláttam majdnem leájultam a földre:9 igaz nekem 8 mert nem vagyok FF buzi..nekem csak a klippek tetszenek de azok eszméletlenûl
CSOCSO
két supra!😊))))))))
CSOCSO
megvan az ut2003.. hát egy p4 en 8500 le vel 800*600 ban akadozott😊))))))))))))))
CSOCSO
SUPRA SUPRA!!!!! ÁÁÁÁH!!!!tök király haverom vesz ps2-t és soxor fogjuk cserélgetni GC re😊 szét suprázom magam meg szét mgs2 zöm magam😊))))))))
nah Csípboy! mennyié tudsz szerezni megváltott ps2-t 2 yojjal memoval? lehet nálad részletre??? haveromnak kell ..fizeti fullosan ha nem majd rajtam levered.. nahjo majd hívsz vkit aki leveri rajtam😊
CSOCSO
helloka! haza értem végre😊
GAMECUBE
beszarok ez az x multuin volt egy forumba beirva, sirtam a rohogestol, fokent az utso mondattol😊)

"BAsszaTok MEg A szAr PS2 LuzERek, Ti Mar A MULt VagyTok, VEGETEK GECIK! 😄DD DobjaToK kI!!! HAHAHAHAHA

GorCsoLJEtek GECIK"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
GAMECUBE
Azt mellesleg el sem hiszem higy Versioval egyvalamiben egyezunk meg pedig hogy szerintem is oltari jo game az ICO.... de mondjuk ha valasztanek az es a SMS kozott az utobbi mellett dontenek mar csak azert is mert az hosszab, es nehezebb 😊))(remelem)

meg aztan mar 96 ota nem volt uj mario gamez a kezemben .... ezt a szemet kieheztetest, meghogy minden nap megjelenik egy uj mario, ez biza 6 ev😞
GAMECUBE
1 abajom a nagy k*csog psd1el, hogy antenna van csak hozzá (eredeti sony) es keop minden tokre fasza de egy arva mukkot sem produkal ( a tv is uj Wega)

Na ennyit a sonyrol...😊))

Megnezem hibaleharitsi kalauzkat (hatha valamit en kurtam el)

de milyen jotanacsokkal latjak el az embert?

Hangositsd fel a tv-t, nezd meg ez meg amaz be van e dugva van e lemez a gepben, be van e a gep egyaltalan kapcsolva.... azta ezek HULYEnek nezik azembert?😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aki ezt irta de fejbe rugnam.
GAMECUBE
Ezt hogy erted?

Szerinted ps2vel fogok jatszani?😄DDDDDDDDDD

Arra sincs szamomra semmi jo, szal na mivan nem gyun a gamez arra sem? Hat nem!
GAMECUBE
Na azert ezt meg beirom az utokornak:

a playtimeban felfedezett hibakat emlitenem meg (ez a multhaviban volt)

5-5 millio GC es Xbox eladast irtak, de ez kozel sincs igy, ha jobban megnezzuk.

GC re all hogy tobb mint 5 millio (kozel 6) kelt el de xbxora egyaltalan nem.

Usaban 2 millio felett vannak ez tuti.
Japanban 250.000 igen meg csak ennyi (hath heti 2-3000darab ha elmegy a budos eletben nem erik el a 300000ret se)
Europaban kozel 600.000darab.... ez akarhogy szamolom eppen hogy 3 millio durvan 3,5 millio eladott xbox (es most nem a leszallitott mennyisegrol beszelunk)
szal nem ertem minek kerekitgetik az Xbox adatokat, a GC szintjere, az igazsag az hogy nagyon nem megy az a Box.

Unknow
Nincsen JK2-m és én csak Unreal,Half Life,Diablo no meg Red Faction player vagyok😊)))Mással nem játszok hálóban😊Mondjuk ha lenne JK2-m akkor játszanék ezt is ... 😊
versio
mi van? GC-re nem gyün a gameeeez?

:LOl

Unknow
Hát durván elbaszni nem is csak lemaradhatsz részekrõl.Például nem mindegy,hogy ide - oda kikkel mész stb... Majd csak késõbb lehet durván elbaszni miután már megvan pár esper
GAMECUBE
na a faxom is kivan ma mar az SGvel, (szeretem azert) megyek Jedi Knight 2ozni, nem jossz vadidegen, ismeretlen senki altal soihase latot, rolad semmit nem tudott????😊))

GAMECUBE
Igaz Neked nem lesz akkora elmeny a vegigvitel mint nekem..... megprobalom azert ugy vegigvinni hogy nem hagyok ki semmit se.. (60 mentes minimum baaaaazzee😊)) memokartya az van nem gond😊
GAMECUBE
Tew figy en 8tol tuti nem, amint odastem a szar ps1 ele akkor, szal nem verseny ez csak pojjen szinkronba..😊

Hozzateszem elete,ben eloszor vagok neki, soha meg nem jutottam tul az elso varoson (nem mert bena vagyok hanem mert abbahagytam😊

El lehet durvban b*szni a gamet? Hogy aztan ha ramentetel szenvedes lesz a vegeig az egesz?😊))

Gondolom igen Martin meselt rola....
Unknow
Tényleg újból kezdem eskü😊))A mostani mentésemet úgy is elbasztam.... Egyébként másról nem is tudom nyomni mert nem veszek FFVI kazit a SNES-hez!Szal elõrõl kezdem eskü!Na ma 8-tól kezdõdhet ok?
GAMECUBE
most veszem eszre:

"De igen😊)"
DE NEM!!!😄DDDDD
Mit kepzelsz bazzé?
GAMECUBE
Ugyse fogod elorol kezdeni 😊))
Emun nyomod vagy mi ?😊 De gaaaaaaaaaaaaaz😊
Unknow
De igen😊)NA láss neki aztán meglátjuk beértek -e😊))))Vagy kezdjem most újból én is?😊))Na jó nem bánom😊)))))))Így már korrekt?😊
GAMECUBE
HAHAHAH😊

Ekkora Isten aze ne legyel jo?😛PPPPPPPPPP
Unknow
oké kezd akkor jobbat tudok😊))bevárlak titeket😊)))Majd minden nap kommentáld,hogy hol tartassz ok?
GAMECUBE
En mar ma kezdem lehet nem tudok varni.
Unknow
faszom mindig amikor visszaérek a fuszbólról mentek el😊)))
Unknow
Benne vagyok!!!!Mondjuk akkor most újból kell kezdenem de nem baj!Mehet a menet.Holnap kezdhetjük is ok?
Unknow
Naná ,hogy szeretem az Enixet...Snes-re biztos nem volt meg a játék max. emulátoron...igazából én a DW sorozat miatt szerettem meg nagyon az Enixet mert imádok kalandozni...az õ játékaikban meg mindig eltudtam térni abszolút a történettõl😊
Unknow
Holnap játszhatunk meg ma is😊)))
versio
PONOVI POSPUPAK !!! 😊))

GAMECUBE
na hat az tenyleg az volt, nagy szebvedesek az tuti😊))
Gery1980
Diablo II.

Alien!
Bazze,a TV-n a csíkokból tudtam,hogy be fog-e jönni a játék,vagy load erroros lesz....😊)))

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

versio
mit szenvedtünk a c64 magnojával...

igy visszagondolva elég szánalmas vot😊)))

Alien!
Elsõ játékom:

Choplifter, valami helikopteres õrültség...Õsrégi..Viszont megnéztem nosztalgiábol,és már a keretre volt programozva..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

versio
aztán jött

a Blood Money

hogy ez akkor milyen egy állat game volt , most a doom3-nál se érezem azt amit akkor

versio
huh tényleg az nagyon állat volt😊)))))

az volt az elsö játékom am kaloz volt😊)

GAMECUBE
Tudjuk Versio Te mar mikor megfogantal utaltad a Nintendot es epp a ps2hoz tervezted az enginedet.....
versio
ja meg a Lode Runner,Impossible Mission

😊)))))))))))

Alien!
Na ja...Meg a Raid over Moscow....