A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én már 15 évvel ezelött se szerettem ezeket a mario szarságokat
inkább ment a Green Beret meg a Commando stb...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Oszinten en nem szoltam be az ICOra.... mindig mas kezdi ejjjjjjjjhhh IStenem...
De latom itt aztan letezik modor bazze😊)))
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Mert akkor en is beszallok... (aztan lehet Cheap helyett en veszem at, o ugyse er ra😛)
Nos?
csak pukkasztaskepp: ahhoz kepest hogy csak egy nyamvadt kis ps2.....😛PPPPPPP
Illusion Of Time megvan Snesre?
Nem tudom csak annyi hir volt hogy kiegyeztek, es hogy 1-2 port jatek lesz (Gondolom DW8, Star Ocean de csak kesobb) illetve hogy ok is (2 masik RPG keszito csapattal) dolgoznak egy titkos RPGn csak GCre, persze leszogeztek elso hirek csak 2003 vege fele talan...(vagy az mar a megjelenes ??? fene emlekszik olyan jol, de ha szeretned eloasom a hivatalos cikkrol a linket)
Aztan ott a Chrono Break, meg mindig nincs meghatarozva melyik gepre jon, erosen GC szagu, ha mar nem lovesbol ps2re jelentik be.
meg ugye regebben betettunk a Thales oF phantasiarol kepeket ami Celles lesz es GCre jon, .... szal lesz RPG GCre.
egyebirant ki nem szarja le a PS2ot XBoxot amikor jon a MArio Sunshine!!!!!!!!!!!!
Na tessek....
😊)))
"The European Union made public figures indicating Nintendo game consoles alongside Nokia mobile phones were favorite items of smugglers caught importing fake goods to EU countries. Fake Nintendo products made up 48 percent of all toys and games seized, or about 750,000 items. No breakdown of the category was available, but an EU official said it included games consoles. Surprisingly the smugglers were less interested in Xboxes and PlayStation 2s. "
hehehe
Meghogy a BOX jobban fogy mi?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Nem garantalt(vagyis nincs hivatalosan alatamasztva) de nagyon ICO2 es kepeknek tunnek:
Na bazzeg megiscsak megmarad az a ps2 itthon...😛PPPPPPPPPPPPPPP
Mindig csodaltam az ilyen nagy alkotasokat, noha a stilus kicsit sem jon be azert elismeresre nagyon is melto...
A varos, mire nem lehet panasz, sok kocsi, szeo nagy hazak nagy belathatosag:
Es egy keco belseje ugyanabbol a jatekbol:
es vegul egy nekem szimpatikus kepecske, barcsak a raktar tartalma itt lenne...😊)
1, mivel az eladast koveto napokban teljesen elfogyott a Sunshine (ugye lecsorgott mindenfele megrendeleseknel a java, ment szepen kulfoldre is, stb stb) lassan tortenik az utanpotlas, vagyis nem olyan utemben szallitjak ahogyan vinek emiatt a kevesebb eladott peldanyszam.
a 2, amit kevesebben tartanak valoszinunek (leven a sorban allo kuncsorgok elegge sokan vannak😛) hogy Mario mar nem kepez akkora vevoaradatot mint anno tette..... ezt azert kevesbe tartanam valoszinunek.....
az egesz formajara es az aranyokra ertve.
Néztem már az 576 Kilóban, de nem volt már
...
hol lehet?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
nagyon gaz.
raadasul butan is pontoz, ahh nem olyan a jo autos gamma.
Lehet platinum is, csak legyen.
Kell FF7 szep jo allapotu angol naggyon gyorsan..... hirtelen megkivantam, meg zabalnek is de ez mas tema...😊
A conceptek meg meglehetosen szebbek a GT3nal, szal nem lehet mostansag panasz.
nem egyedul en mondom ezt.
Szvsz amíg a Polyphony nem dolgozik másik platformra,addig,csak álom lesz egy komoly autós gamma..
ez ertheto.
a Sega GT sohase volt jom jatek meg DCn se, megis mit varnak?😊
Csak a hulye vette be, a MSR is jo volt de kozel sem volt (szerintem) a GT szeriahoz,. ott is csak a nagy reklam szlengek,e s kuzlopnben is 500.000 polival ha tobb is van egy kocsin (mit nem hiszek) olyan szinten nyomjak ma mar hogy eszre se lehet venni, ja es hiaba tobb az elehez a lekozelebb levo legprecizebb auto modelleket mindmaig a GT produkalja.... lehet szebb tobb poli akkor sem annyira precizen masolja a valost, szerintem aki soakt buzizza a verdakat (mint en😊 az eszreveszi, pl.: az F50 milyen szanlamsan nez ki a PGRbe? pffffff rogotem, hat ha az eletbe is ilyen forma lenne meg stb.... szornyu. Szep de az az auto nem ugy nez ki az eletben.
Biztos lesz olyan game is ami kiérdemli ezt a titulust, méghozzá a GT4. 😛
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Nem a vilagon fogyott el 10 milla hanem csak!! japanban.
bakker miert vagyunk mi igy elnyomva😞
az Xbox is 45 korul van ottan😞
Egyebirant a telefonban beszelt targy ossz ara lehet 98000is ok?😊
Ha Martinrol van szo....😛
Doc...szóval tökörészés és fejecske....ahhh de humánus...remélem nem engedem el a tökénel véletlen a gombot😊 néha sikerül ám hirtelen...és akkor elsül a fegyver....véletlen
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de ha lehet fokozni...másfél hét múlva egy Stuntman is forog majd...szörnyû..tényleg az hány giga pontosan?DOA2 viszi?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]