A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versio
hehe😊))

én már 15 évvel ezelött se szerettem ezeket a mario szarságokat
inkább ment a Green Beret meg a Commando stb...

GAMECUBE
Ez azota kicsit mas, .....
Alien!
Az össz élményem a marioval kapcsolatban az a kétképernyõs kvarcjátékomban merült ki,anno '84-ben...Mondjuk úgy,hogy akkor még lekötött....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

GAMECUBE
vat kájnd of gém??
GAMECUBE
Na erre mondom en azt hogy lesheted hogy az ICOrol mikor fogsz 2 evtized mulva hallani, nem is emlekezik majd arra senki, nem is lesz mar regen akkor.
GAMECUBE
Es ki nem szarja le az ICO2t mostmar?😊(mellesleg egy milliom van ra hogy ugyanolyan lesz mint az egy.... semmi tobb!!)
Oszinten en nem szoltam be az ICOra.... mindig mas kezdi ejjjjjjjjhhh IStenem...

De latom itt aztan letezik modor bazze😊)))

Alien!
Ki nem szarja le a Mariot mostmár lassan 2 évtized után....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

GAMECUBE
Te frankon Unkonw sracz Cheap mondta hogy benne lennel egy szinkron FF6ban na nekikezdtek?
Mert akkor en is beszallok... (aztan lehet Cheap helyett en veszem at, o ugyse er ra😛)
Nos?
GAMECUBE
csak azt remelem hogy hosszabb es nehezebb lesz elodjenel szebbnek nem is kell, mert szerintem az ugy brillians volt.

csak pukkasztaskepp: ahhoz kepest hogy csak egy nyamvadt kis ps2.....😛PPPPPPP
GAMECUBE
Te is szereted az Enixet?
Illusion Of Time megvan Snesre?

Nem tudom csak annyi hir volt hogy kiegyeztek, es hogy 1-2 port jatek lesz (Gondolom DW8, Star Ocean de csak kesobb) illetve hogy ok is (2 masik RPG keszito csapattal) dolgoznak egy titkos RPGn csak GCre, persze leszogeztek elso hirek csak 2003 vege fele talan...(vagy az mar a megjelenes ??? fene emlekszik olyan jol, de ha szeretned eloasom a hivatalos cikkrol a linket)

Aztan ott a Chrono Break, meg mindig nincs meghatarozva melyik gepre jon, erosen GC szagu, ha mar nem lovesbol ps2re jelentik be.

meg ugye regebben betettunk a Thales oF phantasiarol kepeket ami Celles lesz es GCre jon, .... szal lesz RPG GCre.
GAMECUBE
Nem biztos csak lehet.
egyebirant ki nem szarja le a PS2ot XBoxot amikor jon a MArio Sunshine!!!!!!!!!!!!

Na tessek....
Gery1980
Csumi Unknown!Mi a helyzet!Holnapra lezsírozunk egy konkrét idõpontot játszani?

versio
ki nem szarja lesz az xboxot meg a Gc-t
mikor jön az

ICO2 !!!!!!!!!!!!!!!

király

Unknow
Én majd akkor mosolygok ha Final Fantasynk lesz a GC-n😊))))Én nem örülök annak ha az Xbox szarul fogy és nem is érdekel😊))Mondj nekem valamit kedvenc Enixünkrõl...milyen játékok lesznek tõlük a GC-re?😊))
GAMECUBE
"European Union Adores Nintendo"

😊)))

"The European Union made public figures indicating Nintendo game consoles alongside Nokia mobile phones were favorite items of smugglers caught importing fake goods to EU countries. Fake Nintendo products made up 48 percent of all toys and games seized, or about 750,000 items. No breakdown of the category was available, but an EU official said it included games consoles. Surprisingly the smugglers were less interested in Xboxes and PlayStation 2s. "

hehehe
GAMECUBE
"During its Q2 2003 Financial Release Conference Call, Activision made public European sales of the GameCube and Xbox. The company stated Nintendo has taken the lead in the 'console war' with over 800,000 copies of its GameCube having been sold. Meanwhile Microsoft does significantly less well, having sold but 500,000 Xboxes. According to the publisher the difference will only increase as it predicts 2,75 million GameCubes being sold, opposed to 1.5 million Xboxes by the end of this year. "

Meghogy a BOX jobban fogy mi?

CHEAPBOY
igen ez ugy nez ki azz!!😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Gery1980
Csákó mindenkinek?Mi a pálya?Mindenki szinyál, csak én vagyok fitt?

CHEAPBOY
Akkor kicsi kedvencem folytatasa is ugy nez ki keszuloben van......

Nem garantalt(vagyis nincs hivatalosan alatamasztva) de nagyon ICO2 es kepeknek tunnek:

CHEAPBOY
Ja a jatek aki nem tudna a The Getaway.

Na bazzeg megiscsak megmarad az a ps2 itthon...😛PPPPPPPPPPPPPPP

CHEAPBOY
hmmmmmmmmm ahhoz kepest hogy Péjesketto, egeszen tetszetos (noha a texturakba bele lehet kotni) de az hogy a varos es meg a benti hazak is igy ki vannak dolgozva... elismeresre melto.....

Mindig csodaltam az ilyen nagy alkotasokat, noha a stilus kicsit sem jon be azert elismeresre nagyon is melto...

A varos, mire nem lehet panasz, sok kocsi, szeo nagy hazak nagy belathatosag:

Es egy keco belseje ugyanabbol a jatekbol:

es vegul egy nekem szimpatikus kepecske, barcsak a raktar tartalma itt lenne...😊)

CHEAPBOY
egyebirant koszi a kepeket😊

CHEAPBOY
Lassulnak a Mario Sunshine eladasok, ennek ket oka lehet:

1, mivel az eladast koveto napokban teljesen elfogyott a Sunshine (ugye lecsorgott mindenfele megrendeleseknel a java, ment szepen kulfoldre is, stb stb) lassan tortenik az utanpotlas, vagyis nem olyan utemben szallitjak ahogyan vinek emiatt a kevesebb eladott peldanyszam.

a 2, amit kevesebben tartanak valoszinunek (leven a sorban allo kuncsorgok elegge sokan vannak😛) hogy Mario mar nem kepez akkora vevoaradatot mint anno tette..... ezt azert kevesbe tartanam valoszinunek.....

CHEAPBOY
na itt mar a hatterre sem lehet panasz, az autok sokkal elethubbek mint a konkurrens jatekokban...
az egesz formajara es az aranyokra ertve.

CHEAPBOY
Nekem van , szokott lenni 6000ft korul.

Unknow
Cheaptõl mindent tudsz szerezni😊))Beszélj vele õ itt a beszerzõ😊
Taranov
Nem tudtok olyan PS game bolttot ahol van még Driver 2? Vagy ahol lehetségesen elõfordul Driver 2? Légyszi segítsetek.
Néztem már az 576 Kilóban, de nem volt már
...
hol lehet?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Unknow
A legjobb autós játék akkor is a Street Road!!!!
Unknow
Holnapra megmondom van -e.Ma már nem mert késõ van és álmos vagyok és akinek meg van annak is késõ van és álmos😊))Holnap küldök SMS-t ,hogy mennyiért.
CHEAPBOY
az lehet de akkor sem volt annyira eletkozeli mint a GT, vak aki nem latja, szep tenyleg de nem eltszagu, sot szerintem az egesz game fizikaja nem az de ez is csak maganvelemeny, 2 kor utan repitettem is ki az Xboxbol... az MSR se jott be szal ez se, plane az a gagyi kudos rendszer, ugy hirdetik, mintha a megvaltot szerzodtettek volna sofornek a jatekukba, mint valami mennyei otlet, pffffffff....
nagyon gaz.

raadasul butan is pontoz, ahh nem olyan a jo autos gamma.

Alien!
A sok feature-buzi meg hazsonnákat zengett a PGR-tõl....

CHEAPBOY
Ja meg mielott valami horrorral tamadnal le, max 5000ftert.
Lehet platinum is, csak legyen.

CHEAPBOY
Unknown!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kell FF7 szep jo allapotu angol naggyon gyorsan..... hirtelen megkivantam, meg zabalnek is de ez mas tema...😊

CHEAPBOY
ha megtenne valaki es betenne kepeket, ... megkoszonnem😊

A conceptek meg meglehetosen szebbek a GT3nal, szal nem lehet mostansag panasz.

CHEAPBOY
hat de most nem..... frankon nezzetek meg az automodelleket a GTben az eletben es a konkurrens vackokban.... aki hozzaerto szemmel nezi frankon levagja a GT a best....
nem egyedul en mondom ezt.

Alien!
Itt a megoldás!!: "lehet szebb tobb poli akkor sem annyira precizen masolja a valost"

Szvsz amíg a Polyphony nem dolgozik másik platformra,addig,csak álom lesz egy komoly autós gamma..

CHEAPBOY
Remeljuk lesznek benne a Gamespot altal is emlitett igazi verseny autok..... Porsche, )most a RUF gagyit hagyjuk okes?😛) Ferrari.. nem is tudom hogyan lehet ezek nelkul meglenni...

CHEAPBOY
Jajj a fejlesztok mondhatnak barmit is, azert mondjak hogy eladjak a vacak Xbox jatekukat...
ez ertheto.

a Sega GT sohase volt jom jatek meg DCn se, megis mit varnak?😊
Csak a hulye vette be, a MSR is jo volt de kozel sem volt (szerintem) a GT szeriahoz,. ott is csak a nagy reklam szlengek,e s kuzlopnben is 500.000 polival ha tobb is van egy kocsin (mit nem hiszek) olyan szinten nyomjak ma mar hogy eszre se lehet venni, ja es hiaba tobb az elehez a lekozelebb levo legprecizebb auto modelleket mindmaig a GT produkalja.... lehet szebb tobb poli akkor sem annyira precizen masolja a valost, szerintem aki soakt buzizza a verdakat (mint en😊 az eszreveszi, pl.: az F50 milyen szanlamsan nez ki a PGRbe? pffffff rogotem, hat ha az eletbe is ilyen forma lenne meg stb.... szornyu. Szep de az az auto nem ugy nez ki az eletben.

Hát manapság menõ minden rivális autos gamet GT3 killernek nevezni, ezzel már alapból eladják. 😊))
Biztos lesz olyan game is ami kiérdemli ezt a titulust, méghozzá a GT4. 😛

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Alien!
De a fejlesztõk GT3 killernek nevezték ahogy a PGR-t is...Aztán ennyi....

A GBA eladásokat miért kell összehasonlítani a PS2-vel??? Hiszen nem ugyanaz a súlycsoport, hisz a GBA jóval olcsóbb.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CHEAPBOY
egyaltalan nem regi.
Nem a vilagon fogyott el 10 milla hanem csak!! japanban.

CHEAPBOY
Semmilyen hatassal nincs rank opdaat mer reg 45000ft korul van a ps2, kicsivel tobbert meg mar minden bvan hozzá, persze az hogy azt a midnent mi itthon emgkajuk bo 50000ft kene (ugye vinyo, modem FFXI, elofizetes, memokartya)
bakker miert vagyunk mi igy elnyomva😞

az Xbox is 45 korul van ottan😞

CHEAPBOY
Adjal es akkor jaccok😊))
Egyebirant a telefonban beszelt targy ossz ara lehet 98000is ok?😊

Ha Martinrol van szo....😛

CHEAPBOY
A Sega GT nem szebb ezt szeritnem nem is nagyon allitotta senki se, de ne ilyen silany kep alapjan donts majd meglassuk eloben RGBsen, a ps2esek ugyis azt tekintik "alapnak"

CHEAPBOY
az lemaradt erdekesen hogy a GBA erosen nyomul affele hogy lenyomja a ps2ot japanban.

Unknow
Nah mentem fúszból szpílerezni😊)Majd este jövök...
D0C
Na ja, a MOH-ban is nagyon zavart, hogy a fegyverek úgy belesimultak a földbe, hogy egy csomót nem vettem észre.

mohus
brühühü..talán az a szerencse...sok Psx-esnek ez csalódás meg minden..semmi újítás..én meg majd el élvezek az apróságoktól

Doc...szóval tökörészés és fejecske....ahhh de humánus...remélem nem engedem el a tökénel véletlen a gombot😊 néha sikerül ám hirtelen...és akkor elsül a fegyver....véletlen

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
na lépek skacok...ennyit az MGS2-rõl..hétfõn már Ace Combat.....ajaj...ezt hívják értelmetlen állatságnak, türelmetlenségnek és az emberiség hanyatlása már nincs messze....
de ha lehet fokozni...másfél hét múlva egy Stuntman is forog majd...szörnyû..tényleg az hány giga pontosan?DOA2 viszi?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]