A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legendary storys😊))A két kezemmel raktam össze a játékot😊))Elég debil...Kou játszott vele tudna róla mesélni😊
Tényleg CSOCSO ember hamár itt vagy!Melyik játékot szereted ezek közül?(Egyáltalán melyik van meg?😊 ):
Imperium Galaktika 2
Diablo 2
Red Faction
Black&White
Valamelyikkel játszani kéne!😊)Azért mondom ezeket mert ezeknél van IP alapján csatlakozás.
Imperium Galaktika 2
Diablo 2
Red Faction
Black&White
Valamelyikkel játszani kéne!😊)Azért mondom ezeket mert ezeknél van IP alapján csatlakozás.
Jah lehet😊)))Bezzeg a rohadék az én játékomat nem volt hajlandó végig játszani pedig direkt beletettem a kis girnyót,hogy örüljön😊)
Na tessék ennyire hülye vagy...mint egy robot úgy beszélsz😊))"Supra beleépít GC , CSOCSO játszik feje örül GAME OVER" 😊)
Pediglen semmi rossz nincs a Diabloban😊))CSOCSO csak egy játékot ismer ha hálózatról van szó... INF!😊))Aztán kész...itt meghal nála az agy😊
Csácsá na akkor holnap Diablo mint atom?😊))Egyébként poén,hogy a fórumon csak mi szoktunk Diablózni😊Legalábbis eddig 0 ember akart hozzánk csatlakozni😊
😊)))))))az a tipikus:
Ezt a kis köcsög japán fickót bázze!
faszom bevállalom hogy oylan kis köcsög japcsi legyek hogy olyan szar autom legyen😊))
Ezt a kis köcsög japán fickót bázze!
faszom bevállalom hogy oylan kis köcsög japcsi legyek hogy olyan szar autom legyen😊))
LOL!! nem nem!! nem néztem rosszúl😊))))))
eladó Supra:
We have for sale the incredible Blue S900 AB FLUG Supra that won the 2000 Tokyo Autosalon. 800HP. Incredible
$165,000.00!!!!!!!!!!!!!
41 millió HUF😊)))))))))
eladó Supra:
We have for sale the incredible Blue S900 AB FLUG Supra that won the 2000 Tokyo Autosalon. 800HP. Incredible
$165,000.00!!!!!!!!!!!!!
41 millió HUF😊)))))))))
nah csak az 11 milla.. egy supra 6-10 attol függ miylet veszel.. szal nincs 40 milla.nemtom hol láttam ezt a hülyeséget😊 de akokr is kb 20 milla😊
mindjárt keresem hogy mennyi pontosan lehet hogy rosszul emléxem.. azt tudom hogy 11 ezer dolcsi csak a kasztni! 33 ezer dolcsi az hogy a suprába tsznek 1200 lovat!!!!!!!!!!!!!!!! jól látod! ezerkétszász!!