A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem is láttam. Leírom még1x: minden nap végigolvasom a termést.

Pl. Csocso minden figyelmeztetes ellenere is eleg gyakran hasznalja az emlitett minosito szavakat.
Tudod,hogy most mellé beszélsz? Ez nem igazi ok, hiszen itt elég kevesen szokták de facto kijelenteni,hogy xy játék a legszebb minden platformon,ami már provokáció lehetne.
Az igazi okot mondjad ami vagy aki miatt folyton jössz vitatkozni!

bocs a dupláért.

.hzx

Ilyet már csináltunk, de akkor mindig volt vki,aki nem bírta megállni,hogy ne válaszoljon. Most én nem bírom:)

Amikor csak szimplán csevegtem egy játékróla,akkor mivel provokáltalak?

Gábor, hagyd már, please. Nem kell hozzászólni, és majd szép lassan átcsorog valami más fórumba, ahol figyelnek rá. Boldog ember, a PC-t szereti, és van is PC-je. Mi kell még a tökéletes élethez? ;)

.hzx

Gábor, hagyd már, please. Nem kell hozzászólni, és majd szép lassan átcsorog valami más fórumba, ahol figyelnek rá. Boldog ember, a PC-t szereti, és van is PC-je. Mi kell még a tökéletes élethez? ;)

.hzx

Azt mondtam,hogy leszámítva az unregeket. Egyébként ebben igazad van, amilyen a fogadj Isten...
DE én azt kértem tõled,hogy a törzsgárdából nevezd meg azt,aki miatt folyton visszatérsz ide vitatkozni!
Ha nem elég tiszta: ha itt egy játékot megbeszél 3 konzolos,akkor miért lépsz be fikázni? Ki az a beszélgetõkbõl,aki folyton folyvást téged felhergel hozzászólásaival?

Provokatorbol van rengeteg, szinte mindannyian csinaljatok. A kulonbseg csak az hogy van aki kepes anyazas nelkul provokalni (az csak 1 szimpla valaszt kap szinten anyazas nelkul), aki meg nem, az meg hasonlo stilusut (nyilvan a csokkent szellemi kepessege nem teszi lehetove a kulturalodast, ezert nem is akarom hasonlokkal leterhelni).
Pl. idejott ez a konzolkolcsonzos kisgyerek, 1bol ugy kezdte hogy "fikazogep". Megis mit vart, hogy megdicserem? Igy jart. A "hulye", es "fasz" jelzoket meg inkabb ossze se szamolom, aki ilyesmit hasznal, az is igy jart. Majd maskor elore gondolkoznak.
Várom ,hogy megnevezd a konzolosok fõ fõ provokátorát, aki téged nem hagy nyugodni!

Komolytalan beszolasokra komolytalan valaszt kapsz.
OK. Akkor leszámítva az unreg beszólongatókat, nevezd meg ezen topic látogatói közül azt,aki téged stílusával,hozzászólásaival vitába provokál úton-útfélen!

Talalgass!
Talalgass!
Miért foglalkozol ME2-vel? Teljesen komolytalan amiket irkál.

Talalgass!
Hol provokáltam én itt bármelyik pcst?
Persze,hogy jogod van a szemléletedet hangoztatni, a baj nem is azzal van,hanem azzal,hogy megalapozatlanul elfogult vagy, és így érvelsz. Bármilyen képet beszúr ide vki egy konzol játékról rögtön lefikázod. És el is indult a flém. Nekem nem baj az,ha véleményt mondasz, csak egyetlen egyszer ismernéd el,hogy konzolon vmi jó...
Én ide igaz ritkán írok, de akkor vmi játékkal kapcsolatban, és nem úgy nyitok,hogy jaj de szar az,amirõl éppen beszélgetnek itt!

Latod, ez az elfogult, a valosagot meghazudtolo hozzaallas.
MEg az olyanokra hogy "hulye vagy", "fasz vagy", stb. Talan inkabb elotte kene elgondolkodnia a provokatornak a dolgon, nem utana sirankoznia. Csak azt kapja mindenki amit megerdemelt. Majd maskor elotte gondolkodik.
Most miért ez az ellenséges hangnem?? Komolyan nem értelek! Itt,amióta elvonult a topic nyitás körül kibontakozott flém-felhõ,azóta konzolosok beszélgetnek. Erre jön vki, szítja az ellentéteket, ami sokaknak nem tetszik. Szóvá tesszük (teszem),erre te elküldesz engem a fenébe??? Nem értem...:(((

Ennel vilagosabban nem lehet.
"Te figy, mi a faszért ellenségeskedsz??"
En? Nem en szovegelek be magamnak.

"A lényeg 1ébként azon van,hogy provokáció nélkül is szoktál olyan hangnemben válaszolni,amit máshol már moderálnak ezeken a fórumokon."
A problema az hogy megcsak eszre se veszitek hogy provokatorkodtok.

"A másik meg az,hogy miért kell ezt a nagyon elfogult szemléletedet itt hangoztatni??"
Es nektek? Nekem is jogom van hozza.

"Egyszer régebben vitatkoztunk ugyanitt, de egyik fél sem tudta meggyõzni a másikat,tehát akkor mi értelme megint itt verni a nyáladat?!"
Kerdezd meg magadtol! Ugyanugy vered itt a nyalad.
Jale: ezzel a kölcsönzõsdivel csak egy gond van. Az idõ. Ma úgy megy, hogy megveszel valahol egy progit, mondjuk 6000-ért (használt, of korz). Végigtolod (vag sem), visszaviszed, és 1000-2000 forintért hozol egy másikat, ugyanabból az árkategóriából. Viszont a játék közben a tide, tehát ha megtetszik megtarthatod, vagy mással pénz nélkül elcserélheted, és annyiszor nyomod végig, amennyiszer csak akarod. Mivel a tied, jobban is vigyázol rá, mert csak akkor tudod továbbkereskedni, ja jó állapotban megõrzöd. Ha kolcsönzõbõl hozza ki valaki, rohannia kell, és munka mellett egy 50 órás játék nem is biztos, hogy belefér egy hónapba. Ez 6000 lenne nálad, de sok helyen ennyiért oda is adják (a régebbi és platinum címeket). És akkor még fennáll a veszélye, hogy nem is vigyáznak rá, mert vissza kell adni. És ha nem viszik vissza, rohangálhatsz utána. Szerintem mindezekkel a kockázatokkal nem nagyon tudsz belõni egy elfogadható kölcsönzési árat. Szerintem érdemesebb belevágni egy új/használt játékokat áruló boltba, ahol eladsz, 1700-ért cserélsz, és a törzsvásárlóknak adsz kártyát, amivel 1000-ért cserélhetnek. Mindig biztosban leszel, mert a kuncsaftok vevõk, és nem kölcsönzõk, a törzsvásárlói kedvezmény miatt meg egy csomóan járnak majd hozzád.

.hzx

Laalee
ha nem tetszik valami az itteni stilusban lehet keresni neked megfelelo forumot... reszemrol tojom le hogy az illeto pcbuzi vagy konzolbuzi

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Nem mindet moderáltátok ki.
Egyébként a felvetésemet megfontolhatnátok,legalább lenne egy gyûjtõ helye a szegényéségi bizonyítványoknak.

Akkor kinek a viselkedésével?

Laalee
hol latsz ilyet? :D

Mondjuk már többször hallottuk,hogy ez a topic kivételes helyzetben van törlések terén, de akkor is vannak itt olyan megnyilvánulások,amiket lehetne kezelni adminisztratív úton.

Látom otthon vagy a stílusban.
Hogy lehet megelõzni valakit, ha egy versenyzõ van csak a pályán? :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

me2hateforeva!
Ott a pont!
Azért érdekes, hogy rendben van az, ha valaki pl. a "hülye vagy"-ra rendszeresen "baszd meg a kurva anyádat" jellegû választ ad, a "ne legyél már ennyire elvakultra" pedig azt, hogy "szopd le a cigány apád faszát".

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Lehet te nem fogalmaztál világosan?

Az,hogy nem írok ide az nem azt jelenti,hogy nem olvasom a hozzászólásokat. 1ébként minden nap végigolvasom a napi termést...

me2hateforeva!
Akkor nem is téged utál itt majdnem mindenki?
Te figy, mi a faszért ellenségeskedsz??
A lényeg 1ébként azon van,hogy provokáció nélkül is szoktál olyan hangnemben válaszolni,amit máshol már moderálnak ezeken a fórumokon.
A másik meg az,hogy miért kell ezt a nagyon elfogult szemléletedet itt hangoztatni?? Egyszer régebben vitatkoztunk ugyanitt, de egyik fél sem tudta meggyõzni a másikat,tehát akkor mi értelme megint itt verni a nyáladat?!

Laalee
tobbet mint te elhiheted...

Mi koze az en viselkedesemnek ahhoz hogy te nem vagy kepes megnezni (nem is akarod) hogy mi volt az elozmeny? Akkor veletlenul a valosagot is latnad, ami ugye nem teged igazol, igy inkabb az illuziokba menekulsz. De ez a struccpolitika nem valtoztatja meg a valosagot.
Nem is az enyemmel van a baj.
Mi köze a te viselkedésednek ahhoz,hogy hányan lopják a nickedet??

Az enyemnel is, megse vagy kepes ertelmezni.
Mi van?? Nézd már meg,hogy minden válaszomnál ott figyel a jobb alsó sarokban,hogy mire reagáltam!

Pedig csak minimalis agymunkat igenyel.
Tudod mire talaltak ki jobb alul a "valasz xy uzenetere" feliratot? Szoktad hasznalni? Nem? Hat ez a te egyeni szocproblemad.
...

Ezt kicsit kifejtenéd, nem egészen értem a kettõ hogy jön össze:)

Eleg gyakran ahhoz hogy tisztan lasson.
Hat ezert van ennyi kisgyerek aki allandoanaz en nickemet lopkodja.
"en meg nem lattam me2 t anyazni, ugy ohgy elotte ne szoltak volna be neki"
Milyen gyakran szoktál benézni ide?:)