112362
Konzolosok gumiszobája
-
Ramza #108589 "a nike is amerikai mégis kinában gyártják...meg taiwanban"
Mondom fejlesztés. Nem gyártás, fejlesztés. Vágod? -
hé hé hé...nincs bajm az mc2 vel...nem is játszottam vele csak videokat láttam..azok alapján a brnout2 sokkal komolyabb és érdekesebb... -
A sebesség az a komoly... -
Mohus mennnyééé azonnal Tomb Raider fórumba és nyomjá egy kis leírást,mer tegnap aszontad ma írsz:))
Vésd le mérkapott a game mindenhol 50-60 %-ot..:)
-
Hát nemtom MC2-re kiváncsi leszek,mert az eddigi midnight játékok amik pc-n kinvoltak szvsz zsák szarok voltak...
Láttam anno videót az MC2-ről akkor rávágtam hogy kell...remélem olyan is:)) -
Kiváncsi leszek. Remélem tovább lépnek az MC2 szintjén.. Amúgy jó játék akkor is az a MC2 hiába fujátok Martin és Csocso. -
Hja majd lehet noymatni a pixeles fogas dumát,tényleg van rajta...Kössz ha baromiközelhajolok a monitorhoz tényleg lehet látni nomrál távból éppenséggel nem:))
Erről is ennyit... -
http://www.fragland.net/index.php?page=screenshots&gid=1278
Hoppáááá:)))
Hja ha valaki lusta lenne oda felnézni a képen lévő adatokból kifolyólag nemhinném hogy ez nem ingame:

Nah?:)
csúúúnya ronda ps2,lejárt az ideje...Naaagyon nemúgynézki:))) -
Miért ne lehetne köze a ps2-höz?:)))
Csak sogásképpen a videók amik eddig jöttek és a képek mind a ps2-esek..:)
De ez ne zavarjon senkit... -
Kou #108579 Azért ingamek mert azt írják? Vagy mert a trailer szép volt? Semmi közük az ingamehez, ha meg igen akkor nem ps2 -

Ezen a képen is deronda a ps2 grafikája....Fúúúúúúúj...Amúgy a kép a gamespoton van fent és oda is van vésve hogy ps2 screenshotok:)))
-
Soulfly: Sugok: ez ps2-es ingame shot;))))
-
Kou #108576 hát ez kicsit nem fog így kinézni:) -
Az hogy szar pc-s graf ugyanakkora faszság mint az hogy szar ps2 graf,ezt nemunjátok?:)))

Hoppá ez a kép biza ps2-es.....Tééényleg baromi ronda,és szar a ps2:)))) -
a műanyag itt nem azt jelenti, hogy lekerekített meg szappantartókinézet:)
hanem inkább MŰ...tehát nem valódi
a doom 3 kevésbé MŰ mint a Stalker -
valakinek az...valaki meg a nagyfelbontásra esküszik:) ha nincs kidolgozva megfelelően az 1024*768 összes képpontja, hanem mindenféle nagyobb felületű keksztúrák vannak egymáshozzzz passzintva ez a végeredmény...minden képpontnak "önnáló életet" kell élnie..mozogni, rávetődő fénnyel viselkedni stb...SZERINTEM....
nekem a felhők tetszenek, de nagyon...úgy kell egy felhőnek kinéznie:)
ettől a játék még jó is meg szép is meg stbstb.... ez csak egy apró kitérő volt -
Szerintem egyszerűen csak más, de ha műanyag akkor már inkább a Doom3.Ezzel nem leminősítni akarom a D3-t!! -
pl rallygamma? vagy kaszkadőr szim?
ilyen szintű van PC-n? -
Stalker műanyag????
Ez új. -
"oké a hl2 közel jár az ÉLETHŰSÉGhez, de monjuk egy Stalker már számomra műanyag.."
igen..."tűéles, de mégis papírból kivágott"...a felbontás mindent előhoz..és az embernek az az érzése, hogy pl a tereptárgyak stb nem passzolnak egymáshoz,nehéz elmesélni...érezni kell
a HL2 igen...mutatja az irányt
-
ugyanez van pcn is de nektek az nem kiemelkedő...
-
Felőlem hagyhatjuk a szar pc-s grafot. :) -
Kou #108566 senki nem mondta hogy ronda, szépnek szép, de műanyag érzet az egész -
Teljesen igaz, megpróbálom én is nem leszólni ezeket, mert van, akinek ez tetszik, nekem meg teljesen más, szóval nincs is miről vitázni... :) -
visszakanyarodtunk a szar pcs grafhoz.. :D lol -
jóestét:)
tesztelőt keresel? -
semmi bajom PC-n az FPSekkel...én azon játszom ezt a műfajt
és a Sturmovik is szuperrr
olvasd el mégegyszer amit írtam:)
PC erre való
"marad a net az iroda mp3 stbstb....játékoknál meg FPS RTS és Sturmovik (me2-nek a NWN:))" - mohus -
Ja, tök élethű, amikor 2 méter távolságban előugranak a nagyobb felbontású texturák meg a növényzet. -
"a folytatások sem kiemelkedők."
mondjuk a SH3?vagy a GT concept? amiben 100 olyan verdával nyomulhatsz, ami a kiállításokon is szerepelt és a hátterek is nagyon sokat javultak...
a Burnot2? 4szer lett jobb mint a B1
WRC2? 4 szer lett jobb mint a WRC1
SC2?
...
maradj akkor a PS1 szinten...arra már van a szupererőmű-ps2verő-zajládákon emu...
-
Osztom! -
Kou #108558 nem, én ezt nem élethűségnek nevezném hanem el műanyagodásnak, oké a hl2 közel jár az ÉLETHŰSÉGhez, de monjuk egy Stalker már számomra műanyag.. -
és mi a bajod az fps-el meg sturmovikkal?
fpsben lassan élethűbb lesz a karakter mint az életben :D
Sőt már az egész környezet.
-
Erőmű kell a játékokhoz, az biztos, szal valaki meg ezért költ rá. -
"Ilyen gém sok van pcre is"
mégis melyik gémre gondoltál? -
matematikailag igen (PS2: 300Mhz proci 4 MB videoRAM)....de a játékoknál nem a teljesítmény számít, hanem a platformra érkező gammák minősége...
de egy egy 2 éves GT3 szintű, kinézetű autóka meg nincs rá...csak sufnituningos F1 modok vagy elég csak a Colin 3-ra tekinteni...egy vacak konzol konverzió PC-n (monitoron még csúnyábban is néz ki mint TV-n)...elveszett a fenenagy 5-6-szoros teljesítmény
marad a net az iroda mp3 stbstb....játékoknál meg FPS RTS és Sturmovik (me2-nek a NWN:)) -
most nem a te konzolodról van szó...
én fizettem ki... -
faxfej? Me2 konzolos változata? hmm
Vice city ugyanugy pcs gém.
Leirom mivel szoktam gémelni:IL 2,Diablo 2,Starcraft,hl+modok(kb 9 mod),haegemonia,OFP,OFP resistance,battlefield,gta3,Vice city,Sof2... -
Krinyo: apuci kifizette? wooooow:) -
versenyszerűen? :DD
én nem versenyezek senkivel mégis 2x jobb a konfigom mint az -
Vice city volt konzolon is pc-n is és konzolra elöbb volt...Olyan játékot mondjá sokat ami csak pc-n volt okoska:))))
Manga...primitív...Neked:)
Meg sok más embernek.
Viszont többmillió embernek meg nem az:)
Diablo 2 meg warcraft átvezető animációi??? Szerinted ezek holvannak a final fantasy átvezetőihez képest amit világszerte az egyik legjobbaknak tartanak te faxfej??:)))
Egyre nagyobb újdonságokat tudunk meg tőled:))))