A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GT3mal egy külön topic foglalkozik, itt nem is nagyon esik róla szó éppen ezért,de igazad van,amikor már vitába keveredünk, akkor elõjön.
De ez még mindig provokálásra válasz,hiszen ha belegondolsz konzolos egymásközt minek bizonygatnának bármit, fõleg egy olyan gépre készült játék kapcsán,amibõl itt a legtöbb tulaj van?
De ez még mindig provokálásra válasz,hiszen ha belegondolsz konzolos egymásközt minek bizonygatnának bármit, fõleg egy olyan gépre készült játék kapcsán,amibõl itt a legtöbb tulaj van?
Pedig a kutya egyik fele itt van elesve😊) Ha nincs unreg provokátor,akkor az összes vita nyugisabb lenne.
Tudod,hogy chellos vagyok...azért csak leellenõriztél, mi?😊))
nem gyanusitas volt, tudom hogy te chello, mondjuk a legtobb unreg meg ingyenmatav vagy freestart, esetleg a skillesebje proxy mogul irkal 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"hanem az,hogy olyan gémeket fikázol,amikkel nem is játszottál"
Ez konzolos reszrol is igaz."
Igaz, csak abba gondolj bele,hogy én tudom korrigálni úgy a véleményemet egy pcs gémrõl,hogy kölcsön kérem és játszom vele egy sort. De te viszont nem tudod korrigálni, hisz nem vagy hajlandó konzolon játszani, így még mindig nekem van több alapom lehúzó kritikát mondani, mint neked.
Ez konzolos reszrol is igaz."
Igaz, csak abba gondolj bele,hogy én tudom korrigálni úgy a véleményemet egy pcs gémrõl,hogy kölcsön kérem és játszom vele egy sort. De te viszont nem tudod korrigálni, hisz nem vagy hajlandó konzolon játszani, így még mindig nekem van több alapom lehúzó kritikát mondani, mint neked.
"Hanem ugy hogy: "tv-n akkor is 1000szer jobb a kep mint a fos PC fos monitoran".
Mivel a konzolos játékok túlnyomó többsége nem jelenik meg pcn, ezért nem viszonyítjuk önszántunkból a kettõt egymáshoz! Tehát még mindig ott tartunk,hogy mi nem hozzuk szóba a pct csak úgy.
Mivel a konzolos játékok túlnyomó többsége nem jelenik meg pcn, ezért nem viszonyítjuk önszántunkból a kettõt egymáshoz! Tehát még mindig ott tartunk,hogy mi nem hozzuk szóba a pct csak úgy.
1ébként gyakori vita forrás az is,mikor unreg vki beesik, jól megaszongya, aztán elmegy a válaszok kereszttüzében,mert mi is érdemben válaszolunk a keringõre való felhívásra. A prob ott van,hogy ti is olvassátok a fórumban ezeket a válaszokat és ugyanúgy személyes sértésnek veszitek azt,mikor elküldjük melegebb éghajlatra a betolakodót.
Ha jól megnézed mindkét fél arra ugrik,hogy a másik egy provokációra válaszul túlzó vádakkal reagál. Megoldás: mivel unregek szoktak hobbiból beugrani mindkét félhez, ezért a hozzászólást csak regisztrációval kellene engedélyezni.
Ha jól megnézed mindkét fél arra ugrik,hogy a másik egy provokációra válaszul túlzó vádakkal reagál. Megoldás: mivel unregek szoktak hobbiból beugrani mindkét félhez, ezért a hozzászólást csak regisztrációval kellene engedélyezni.
Hol mondtuk mi ebben a topicban a frankót elõzmény nélkül?
Hányszor írjam még le? Mi, konzoltulajok akik idejárunk ebbe a topicba beszélgetni, nem szidjuk a pct, mert a konzolunkkal vagyunk elfoglalva.
A fika akkor indul,mikor vki beesik egy kis beszólós játékra.
A fika akkor indul,mikor vki beesik egy kis beszólós játékra.
Nem érted,hogy engem nem az zavar,hogy hogyan küldöd el a parasztot vissza a földjére kaszálni,hanem az,hogy olyan gémeket fikázol,amikkel nem is játszottál?
Mondjuk az,hogy egy gém nem tetszik még nem is baj,de amikor már rátérsz arra,hogy milyen ótvar szar minden egyes konzol,akkor ezekkel embereket sértesz meg úgy,hogy nem feltétlenül van rá alapod nem tapatsztalásból kifolyólag. És akkor a válaszokkal elindul az értelmetlen flém.
Mondjuk az,hogy egy gém nem tetszik még nem is baj,de amikor már rátérsz arra,hogy milyen ótvar szar minden egyes konzol,akkor ezekkel embereket sértesz meg úgy,hogy nem feltétlenül van rá alapod nem tapatsztalásból kifolyólag. És akkor a válaszokkal elindul az értelmetlen flém.
"De nem érted,hogy a monitor,mint fogalom nem szokott itt magától felbukkanni?"
Magatol nem is, kell hozza 1 konzolos aki fikazza."
Éppen ezt magyarázom,hogy nem szokott senki felkiáltani mélázása kellõs közepén,hogy: Hú bazzeg, dé szár ez á monitor itt elõttem! Ezt tudatom is mingyá ószággal világgal!
Ilyen nincs! Egyszerûen azért nem jön fel,mert a konzolon való játékhoz nem kell,így nem is megbeszélés tárgya.
Magatol nem is, kell hozza 1 konzolos aki fikazza."
Éppen ezt magyarázom,hogy nem szokott senki felkiáltani mélázása kellõs közepén,hogy: Hú bazzeg, dé szár ez á monitor itt elõttem! Ezt tudatom is mingyá ószággal világgal!
Ilyen nincs! Egyszerûen azért nem jön fel,mert a konzolon való játékhoz nem kell,így nem is megbeszélés tárgya.
jah, nforceon mindenki ezt nyomja a forumban, es annyira beleszerettem😊 

`Take a look to the sky just before you die`
Ha te is azt mondod,hogy már a legelfogultabb is kevesebbet fikáz,akkor miért nem lehet fegyverszünetet kötni, és mindenki menne amerre lát? Konzolosok ebben a topicban beszélgetnek, a pcsek meg az összes másikban! Miért nem tartható ez? Miért kell beugrani megmondani a frankót?
Miért nem versenyképes?
Látom, tetszik Neked ez az elefánt. 😊
Amúgy még a ps1-et sem nagyon kell leírni...
Amúgy még a ps1-et sem nagyon kell leírni...
gamertag: kenobita
És azok,akik itt beszélgetnek,nem fikáznak már nem is cseveghetnek kultúráltan,mert a cím mindig be fogja ezt árnyékolni? Az újoncok,akik nem tudják itt mi szokott menni normál esetben, kapnak felvilágosítást,mikor berambózank ide vadul, néha kicsit erõsen, de azért megkapják a felvilásoítást😊
Az ilyen véleményekkel nem nagyon kellene foglalkozni, mert komolytalanok. Én sem azon idegeskedem, ha valaki jön és beszól, hogy "szar Ps2", "szar PC", hanem azon, hogy egyesek oldalakat képesek errõl az ezerszer lerágott csontról vitatkozni. 😞
na figy, a ps2 mar igy fut vissza a szulofoldjere:
Szal a helyzet akkor az, komolyra forditva a szot, hogy nem versenykepes ma mar a ps2 az xbox/pc -vel, sot mar mar az xbox is kezdd alulmaradni a pcvel szemben... Ez van a pc(technika) fejlodik, a ps2 nem fejlodik, ezt mindenki belathatja, egy darabig meg el lehet adni ra a gameket, aztan mindenki ps3 at fog venni, aztan a ps2 eltunik, mint a ps1.....
Szal a helyzet akkor az, komolyra forditva a szot, hogy nem versenykepes ma mar a ps2 az xbox/pc -vel, sot mar mar az xbox is kezdd alulmaradni a pcvel szemben... Ez van a pc(technika) fejlodik, a ps2 nem fejlodik, ezt mindenki belathatja, egy darabig meg el lehet adni ra a gameket, aztan mindenki ps3 at fog venni, aztan a ps2 eltunik, mint a ps1.....
Úgy kezdtünk neki most a megbeszélésnek,hogy az unregeket nem számítjuk mert mindkét oldal tele van ilyen gerinctelen kreténekkel, velük nem lehet számolni.
Nem hát. 😊 (amúgy elolvastam) Pont ezért mondtam, hogy át kellene nevezni a topikot, mert már rég nem errõl szól (illetve, kellene hogy szóljon), hanem a konzolokról és a konzoljátékokról.
Nem felelek versio stílusáért, de ha figyleted itt a tevékenységemet, én soha nem támogattam sem a stílusát sem a véleményét,mert baromi elfogult, és gyakran civilizálatlanul ad hangot a véleményének.
nembeszélve a sok unreg konzolosról akik ugy jönnen ide hogy "SZAR PCnek ANNYI hahahah"
akkor ki is kezdi?
akkor ki is kezdi?
De nem érted,hogy a monitor,mint fogalom nem szokott itt magától felbukkanni? (na jó, SQJ egyszer elmondta,hogy vett egy új moncsit, de az nem fika volt).Ahova lassan egy órája akarok kilyukadni az az,hogy a pc,mint fogalom sem nagyon szokott itt megjelenni,mert a legtöbbször játékokról megy az eszmecsere, így nincs is pc fikázás saját kezdeményezésre.
Valami értelmesebbrõl nem lehetne beszélgetni? Pl. arról, hogy a PC-s játékoknak leáldozott...
Na igen, de általában az egyszeri felhevült frissen regelt csak közli a véleményét és elmegy,míg vénebb rókák tartják itt a flém-frontot😊
Emberek, nem yud valaki olcson xboxot?😊 Mar futok is erte 

😊
Nem lehetne átnevez(tet)ni a topikot? Szerintem sokan, akik elõször járnak itt, nem olvasság végig az összes hozzászólást, csak úgy "beszólnak" egyet, mert gáz a topik címe...
Soxor ezekbõl is komoly vita van.
Soxor ezekbõl is komoly vita van.
Téves, a nickjét bannolták anno.
Erre úgysem kapsz választ, másfél hete kétnaponta megkérdeztem,de a flém miatt választ nem kaptam senkitõl😞
Én is szívesebben járok ide, amikor "beszélgetés" van, nem értelmetlen, önmagát ismétlõ flame.
Apropó! Soul Calibur 2 mikor jön PAL-ban nem tudja valaki?
Apropó! Soul Calibur 2 mikor jön PAL-ban nem tudja valaki?
Lejjebb említettem Laaleenak,hogy azóta elég sok minden változott,pl az itteni megbeszélések tárgya.
Na éppen errõl beszélek! Ha mi nem provokálunk,márpedig senki a törzsgárdából nem rajong ezért a mûfajért, akkor miért jön ide vki,hogy minden elõzmény nélkül beszóljon? Ld:Jakuza a tvjével.
Nem erõltetem (vagy mégis 😉 ),de az IGAZI okát akarom tudni annak,hogy már lassan másfél hete nincs egy normális beszélgetés itt vmelyik játékról, mert a felbontást kellett számolgatni itt naphosszat!
Nem vicc. Mutass példát arra,hogy mi konzolosok beszélgetni kezdtünk egy pcs játékról, és annak kapcsán elkezdtük szapulni a pct! Ilyet sztem nem fox találni!
Nos igen, neki tényleg elég provokáló a stílusa,mondjuk mostanában már a bútorait sem mutogatja errefelé😊)
DE EZEKNEK AZ ELÕZMÉNYE EGY PCS HOZZÁSZÓLÁS VOLT AZ ISTENÉRT! NEM CSAK ÚGY JÖTT!
Láttam rá példát,sztem azonban az itteni törzsgárda minden tagja van annyira egyenes,hogy saját nevében írjon.
Ha meg ez utalás,akkor csekkolhatod az ipmet:chelloval az ipm mindig ugyanaz,engem könnyen tetten érnél.
Ha meg ez utalás,akkor csekkolhatod az ipmet:chelloval az ipm mindig ugyanaz,engem könnyen tetten érnél.
Szerintem itt már majd' mindenkinek volt egy csatája ME2-vel, mégis ugyan itt tartunk még mindig. Nem kell erõltetni.
Hol fikáztuk a pct önmagunktól? Írj hozzászólás számot! Amikor a pc fikázva volt,azt mindig megelõzte egy pcs hozzászólás adott témához.