112362
Konzolosok gumiszobája
  • Ramza
    "a nike is amerikai mégis kinában gyártják...meg taiwanban"

Mondom fejlesztés. Nem gyártás, fejlesztés. Vágod?
  • CSOCSO
    hé hé hé...nincs bajm az mc2 vel...nem is játszottam vele csak videokat láttam..azok alapján a brnout2 sokkal komolyabb és érdekesebb...
  • Adi
    A sebesség az a komoly...
  • Skynet
    Mohus mennnyééé azonnal Tomb Raider fórumba és nyomjá egy kis leírást,mer tegnap aszontad ma írsz:))
    Vésd le mérkapott a game mindenhol 50-60 %-ot..:)
  • Skynet
    Hát nemtom MC2-re kiváncsi leszek,mert az eddigi midnight játékok amik pc-n kinvoltak szvsz zsák szarok voltak...
    Láttam anno videót az MC2-ről akkor rávágtam hogy kell...remélem olyan is:))
  • Adi
    Kiváncsi leszek. Remélem tovább lépnek az MC2 szintjén.. Amúgy jó játék akkor is az a MC2 hiába fujátok Martin és Csocso.
  • Skynet
    Hja majd lehet noymatni a pixeles fogas dumát,tényleg van rajta...Kössz ha baromiközelhajolok a monitorhoz tényleg lehet látni nomrál távból éppenséggel nem:))
    Erről is ennyit...
  • Skynet
    http://www.fragland.net/index.php?page=screenshots&gid=1278

Hoppáááá:)))

Hja ha valaki lusta lenne oda felnézni a képen lévő adatokból kifolyólag nemhinném hogy ez nem ingame:

Nah?:)
    csúúúnya ronda ps2,lejárt az ideje...Naaagyon nemúgynézki:)))
  • Skynet
    Miért ne lehetne köze a ps2-höz?:)))
    Csak sogásképpen a videók amik eddig jöttek és a képek mind a ps2-esek..:)
    De ez ne zavarjon senkit...
  • Kou
    Azért ingamek mert azt írják? Vagy mert a trailer szép volt? Semmi közük az ingamehez, ha meg igen akkor nem ps2
  • Skynet

Ezen a képen is deronda a ps2 grafikája....Fúúúúúúúj...Amúgy a kép a gamespoton van fent és oda is van vésve hogy ps2 screenshotok:)))

• Skynet
    Soulfly: Sugok: ez ps2-es ingame shot;))))
  • Kou
    hát ez kicsit nem fog így kinézni:)
  • Skynet
    Az hogy szar pc-s graf ugyanakkora faszság mint az hogy szar ps2 graf,ezt nemunjátok?:)))

Hoppá ez a kép biza ps2-es.....Tééényleg baromi ronda,és szar a ps2:))))
  • mohus
    a műanyag itt nem azt jelenti, hogy lekerekített meg szappantartókinézet:)

hanem inkább MŰ...tehát nem valódi

a doom 3 kevésbé MŰ mint a Stalker
  • mohus
    valakinek az...valaki meg a nagyfelbontásra esküszik:) ha nincs kidolgozva megfelelően az 1024*768 összes képpontja, hanem mindenféle nagyobb felületű keksztúrák vannak egymáshozzzz passzintva ez a végeredmény...minden képpontnak "önnáló életet" kell élnie..mozogni, rávetődő fénnyel viselkedni stb...SZERINTEM....
    nekem a felhők tetszenek, de nagyon...úgy kell egy felhőnek kinéznie:)

ettől a játék még jó is meg szép is meg stbstb.... ez csak egy apró kitérő volt
  • Dynamic
    Szerintem egyszerűen csak más, de ha műanyag akkor már inkább a Doom3.Ezzel nem leminősítni akarom a D3-t!!
  • mohus
    pl rallygamma? vagy kaszkadőr szim?

ilyen szintű van PC-n?
  • Dynamic
    Stalker műanyag????
    Ez új.
  • mohus
    "oké a hl2 közel jár az ÉLETHŰSÉGhez, de monjuk egy Stalker már számomra műanyag.."

igen..."tűéles, de mégis papírból kivágott"...a felbontás mindent előhoz..és az embernek az az érzése, hogy pl a tereptárgyak stb nem passzolnak egymáshoz,nehéz elmesélni...érezni kell

a HL2 igen...mutatja az irányt
  • Krinyo
    ugyanez van pcn is de nektek az nem kiemelkedő...
  • Neme.
    Felőlem hagyhatjuk a szar pc-s grafot. :)
  • Kou
    senki nem mondta hogy ronda, szépnek szép, de műanyag érzet az egész
  • Neme.
    Teljesen igaz, megpróbálom én is nem leszólni ezeket, mert van, akinek ez tetszik, nekem meg teljesen más, szóval nincs is miről vitázni... :)
  • Krinyo
    visszakanyarodtunk a szar pcs grafhoz.. :D lol
  • mohus
    jóestét:)

tesztelőt keresel?
  • mohus
    semmi bajom PC-n az FPSekkel...én azon játszom ezt a műfajt
    és a Sturmovik is szuperrr
    olvasd el mégegyszer amit írtam:)

PC erre való
    "marad a net az iroda mp3 stbstb....játékoknál meg FPS RTS és Sturmovik (me2-nek a NWN:))" - mohus
  • Neme.
    Ja, tök élethű, amikor 2 méter távolságban előugranak a nagyobb felbontású texturák meg a növényzet.
  • mohus
    "a folytatások sem kiemelkedők."

mondjuk a SH3?vagy a GT concept? amiben 100 olyan verdával nyomulhatsz, ami a kiállításokon is szerepelt és a hátterek is nagyon sokat javultak...
    a Burnot2? 4szer lett jobb mint a B1
    WRC2? 4 szer lett jobb mint a WRC1
    SC2?
    ...

maradj akkor a PS1 szinten...arra már van a szupererőmű-ps2verő-zajládákon emu...

• Martin576
    Osztom!
  • Kou
    nem, én ezt nem élethűségnek nevezném hanem el műanyagodásnak, oké a hl2 közel jár az ÉLETHŰSÉGhez, de monjuk egy Stalker már számomra műanyag..
  • Krinyo
    és mi a bajod az fps-el meg sturmovikkal?
    fpsben lassan élethűbb lesz a karakter mint az életben :D
    Sőt már az egész környezet.
  • Neme.
    Erőmű kell a játékokhoz, az biztos, szal valaki meg ezért költ rá.
  • mohus
    "Ilyen gém sok van pcre is"

mégis melyik gémre gondoltál?
  • mohus
    matematikailag igen (PS2: 300Mhz proci 4 MB videoRAM)....de a játékoknál nem a teljesítmény számít, hanem a platformra érkező gammák minősége...

de egy egy 2 éves GT3 szintű, kinézetű autóka meg nincs rá...csak sufnituningos F1 modok vagy elég csak a Colin 3-ra tekinteni...egy vacak konzol konverzió PC-n (monitoron még csúnyábban is néz ki mint TV-n)...elveszett a fenenagy 5-6-szoros teljesítmény

marad a net az iroda mp3 stbstb....játékoknál meg FPS RTS és Sturmovik (me2-nek a NWN:))
  • Krinyo
    most nem a te konzolodról van szó...
    én fizettem ki...
  • Krinyo
    faxfej? Me2 konzolos változata? hmm
    Vice city ugyanugy pcs gém.
    Leirom mivel szoktam gémelni:IL 2,Diablo 2,Starcraft,hl+modok(kb 9 mod),haegemonia,OFP,OFP resistance,battlefield,gta3,Vice city,Sof2...
  • Skynet
    Krinyo: apuci kifizette? wooooow:)
  • Krinyo
    versenyszerűen? :DD
    én nem versenyezek senkivel mégis 2x jobb a konfigom mint az
  • Skynet
    Vice city volt konzolon is pc-n is és konzolra elöbb volt...Olyan játékot mondjá sokat ami csak pc-n volt okoska:))))
    Manga...primitív...Neked:)
    Meg sok más embernek.
    Viszont többmillió embernek meg nem az:)
    Diablo 2 meg warcraft átvezető animációi??? Szerinted ezek holvannak a final fantasy átvezetőihez képest amit világszerte az egyik legjobbaknak tartanak te faxfej??:)))
    Egyre nagyobb újdonságokat tudunk meg tőled:))))