112362
Konzolosok gumiszobája
  • Oldern the 1st
    Ez egy Skoda emberek, nem igaz, hogy senki sem látja!! Ilyen van a szomszédomnak is :)
  • CSOCSO
    Hát jerekek most van az hogy full szar a gép:)9 nemtom mi van vele de kibebaszott lassu:))))) holnap hatalmas formatálás lesz..hja nem..talán holnap után de az mindegy:) nah mentem aludni!!!!
  • CSOCSO
    LOL
  • versio
    ez a legujabb corvette kaszni nélkül
    sajna erre még nem telik
  • barret
    összkerék kormányzás???
  • Pyx #108948
    ez screeenshot?
  • CSOCSO
    ???????
  • versio

• CSOCSO
    :)))))))))))))))
  • Kou
    0690666666
  • Skynet
    Hívd fel Nintendoékat,biztos tudják:))))
  • Adi
    Imádom!!
  • Kou
    jóreggeltmindenkedvesfórumlakónak
  • barret
    nem rossz!
  • CSOCSO
    ez me, biztos...azért mert neked, nekem mi jön be az egy dolog..kitudja hány embernek melyik jön be...
    mind a kettő egy csoda...
  • Skynet
    Ha meg odaállítanád a corvettedert egy evo7 vagy egy evo 8 mellé a hősök terén egy kicsit jóval nagyobb tömeg gyülne az evo-k köré...:))))))
  • Skynet
    Egy durvább kivitelü subaru vagy egy sima evo6 után is les a nép mint a barom...
  • CSOCSO
    ez ugyanigy volt mikor supránk volt...
  • Adi
    "viszont ha corvettel kimegyek az utcára mindenki les mint barom"
    Ezzel nem mondasz hülyeséget!!
  • Skynet
    őőő bocs de van kocsi ami gázolajjal megy nem benzinnel:)))))))))))))))))
    shőőőőőőőőőt van akkumulátoros kocsi is..:))))
    Meg van olyan is ami Nitro Metanollal megy..:)))
    sokvan,de azt ne jelentsük ki hogy minden kocsi benzinnel megy..:)
    Mellesleg az hogy a japán autók hasonlítanak meg eu meg mittomén...A gond ott kezdőpdik hogy a nagy ász japán verdákat nem kapod meg európában..:)
    Suprából sem kapsz olyat amit japóknál,skyline-t nemis kapsz,stbstb...
    Mellesleg azt a 13-15 litert max autópályán műveled tartós sebességnél városban csak pislogsz...ha városban eszik 13-15 litert akkor biza téllleg vagy nagyon átqrtak vagy nagyon kamálsz,de egy v8 biza nemilyen keveset eszik városban:)
    Ennyit a haverom scorpiója eszik a maga 6hengeres motorjával..:)
  • versio
    hülye , akkor milyen motor lenne benne
    mi nem hihetö? a fogyasztás? én még ezt is soknak tartom
  • CSOCSO
    akkor átbasztak abba nem corvette motor van
  • versio
    30 liter?
    hol élsz ember? a corvettem 13-15 -öt litert zabál hosszu távon
    nemmondom ha odatolok neki kiir 85 liter pillanatnyi fogyasztást, de minden kocsi benzinnel megy és a nagy gyoprsuláshoz sok kakao kell
  • versio
    30 liter?
    hol élsz ember? a corvettem 13-15 -öt litert zabál hosszu távon
    nemmondom ha odatolok neki kiir 85 liter pillanatnyi fogyasztást, de minden kocsi benzinnel megy és a nagy gyoprsuláshoz sok kakao kell
  • Rincewind
    Ne a saját helyzetedben gondolkodj! :)
    Ha itthon is kb. 230-ért kapnál négy litert benzint és annyit keresnél, mint átlag amerikai polgár (bár nem tudom te mennyit keresel), akkor téged sem érdekelne a fogyasztás.

Egy átlag amerikai nem érzi jól magát a bőrében, ha 3000 köbcentinél kevesebb duruzsol a kocsijában. Dacára annak, hogy szerencsétlen úgyse nagyon tudja kihasználni, mert 70 mérföld a sebességhatár és elég keményen ellenőrzik is. :)
    Meg az amerikai kocsik általábban masszívabbak és ezért nagyobb motor is kell a súlytöbblet megmozdításához.
  • CSOCSO
    tök nem értem mi van veletek igen én is igy vagyok végülis tökmindegy.. ha én a kispolákot szeretem akkor ez van...és amögül fogom fikázni a corvetteket:)))))))))
    amugy ROHADTUL nem igaz hogy az eu kocsik japcsisodnak az irto nagy faszság... sőt..épphogy az amcsi autoknak értelmes designjük mert azok japcsisodnak!!!! elég meglesni az amcsi concepteket!!! full olyanok mint a japcsi conceptek...amugy fogyasztás amcsi autonál? nemtom nálam a 30 liter zabálás nem egészséges....
  • versio
    igy vagyok én is

ha megnézed az eu, japán autokat kezdenek mind egyformák lenni
    semmi érdekes forma , eredeti ötlet, csak abban különböznek hogy ez az iv 2 centivel nagyobb, a lámpa kicsit kerekebb
    hát menjenek a faszba
    viszont ha corvettel kimegyek az utcára mindenki les mint barom
  • Rincewind
    Nem :)
    De egy masszív corvette-hez képest az.

Amúgy nekem nincs bajom a német kocsikkal. Jó minőségűek, meg minden, csak nem tetszenek. Egyszerűen hányingerem van már a sok Golf-tól, már a fáról is azok potyognak. Merci & BMW meg sose tetszett, csúnyák. Illetve az új mercik már tetszenek voltaképp, de az édeskevés!
    Japán autókról megvan a véleményem, de nem írom, le mert sokak felszisszennének, ha elolvasnák. ;D
    Amcsi kocsik meg, hát, nekem azok tetszenek, gyorsulás, fogyasztás, mindent félretéve. Ez az én véleményem, de miért is kéne meggyőznie bárkinek is az ellenkezőjéről és bemesélnie, hogy a német/japán/akármilyen autók jobbak? Mert jobban gyorsul? Mert kevesebbet fogyaszt? Ki nem szarja le, hogy jobban gyorsul, meg kevesebbet fogyaszt, ha nekem nem tetszik? Nya, ez van, további jó vitát, viszlát! :)
  • CSOCSO
    30 éves papirkasztnit? ezt meg mire?trabirol beszélsz?
  • CSOCSO
    most néztem egy 69 es vagy mikor corvette videot... öcsém a hang.. mint valami repettfazék mibe beledobtak még pár kulcsot és összerázzák...:))))))))
  • Rincewind
    "De úgy mindenben....Fogyasztásban gyorsulásban árban adóban...mindenben....:)"

Ez mind szép! Csak az a bibi, hogyha választanom kéne a kettő közül, akkor nem a szar 30 éves papírkasztnit választom, hanem a corvette-t, mert az egyfajta életérzés, mégha ez nem is jön be mindenkinek. Érdekli a francot a gyorsulás. A Toyota Yaris is keveset fogyaszt, mégse tetszik. Pont. :)
  • Rincewind
    A kint amcsiban kapható autók nagyrésze is automata váltós szutyadék. :)
    Külön kell kérni, ha manuális váltóval akarod. Nagyon ritka manapság a kivétel ez alól. :P
  • CSOCSO
    http://www.car-videos.com/videos/nissan.asp
    né mit talásztam..bár egy igazi fan ugy csinálja hogy beírja google ba: supra video..
    vagy skyline video
  • Skynet
    Bár ha gondolod már most tudok mondani neked olyan 4hengeres kocsit ami körbenyalogatja a korvettedet nitró nélkül:))))
    Belsőnézetes videót is csináltunk a drágáról..
    250 lóerős 2000 köbcentis turbós régi vw bogár...
    Mára már fel lett húzva 300 lóerő körülire..
    Kocsi kicsit kikönnyítve,az egész 690 kiló
    Szerinted farmotor+hátsókerékmeghajtás+kicsisúly+300 lóerő mitművel a corvettel?:))))))
    És ez az autó 250 lóerővel már két éve rohangál,a tulaja saját maga fejlesztette ki hozzá a vezérműtengelyt,és az egyéb kütyüket..
    Szomorú hogy egy 30 évnél idősebb "német szar" (ahogy mondtad) vigyorogva odabaxsza a 8hengeres Corvettet nem?:)))))))))))))))))))))
    De úgy mindenben....Fogyasztásban gyorsulásban árban adóban...mindenben....:)
  • Skynet
    Nemtom idén elég sok nitrós elvérzett...
    A turbós nitrós audiblokkos bogár 2 futam között motorilag szép durrantást hajtott végre...:)
    És emmég csak 1..
    Idén lesz először megcsinálva 400 méterre (hivatalos gyorsulási táv) a futam,ott meg a 4hengereseknek szinte esélye nemlesz,mert a 200. méter után nem fog húzni a kocsi ha nincs benne legalább turbó vagy nitro..
    Úgyhogy majd bejönnek a képbe a 6hengeres gépek..
    Porka,mitsu evo 7-8....Amíg nincs a cornélban nitro addig ezek körbeeszik:)))
  • CSOCSO
    jo de én a mostani eredményeket nézem...szal tök nem keseredtem el..és most sehol nincs a corvette.. biztos meghalt a drága
  • Skynet
    El kell hogy keserítselek,de a nitrós korvett az első második egy porshe harmadik az evo 6 (atavalyi eredmények)
    Nitr o nélküli corvetteket meg szokták enni mint a szart:)))
    Ha gondolod kamerafelvételen megvan ahogy egy fehér korvettet eszik meg egy 4hengeres turbós honda:-PPPPP
    Zsák szar az egész gyorsulni csak nitroval tud...
    Arróül nemis beszélve hogy a nállunk kapható amcsi kosik többsége automataváltós szutyadék..
  • CSOCSO
    tegyük hozá hogy egy kurva corvett nem nyert semmit max a camaro és 4 helyen van az első 10 ben a camaro és az mind egy ember!!! LOL
  • CSOCSO
    te asz te...
    tán azért mert itthon semmi kapán izom nincsen csak egy két corvette..de nézd meg a gyorsulas.hu-ta a corvetteket elveri egy egyes golf meg hasonlokés akkor mi a fasz van?
    tegyünk oda egy jun suprát akármi ellen oszt lehet fogadni ki hány mp vel marad le a supra mögött
  • Rincewind
    Mind1, nem vitatkozni akartam, csak másként látjuk a dolgokat. Písz! :)