112362
Konzolosok gumiszobája
  • Skynet
    Soulfly az első részben nem volta irreális repkedések meg egyéb baromságok...Normális kocsis filmet mentem nézni és nem egy szutyok idióta bárgyú akciófilmet ami tömve van baromsággal...
  • Ramza
    Dehogy az ;)
  • Adi
    Hár engem zavar az ilyen!!
  • Kou
    Kinem szarja le?
    A filmet mentél élvezni vagy azt hogy hogy törnek a kocsik?
  • Adi
    Mondjuk mikor felmentek a hídra.. na ott nitroval mentek fel és kérem szépen hát a kocsival egy patkára nem lehet felmenni, nem, hogy egy hídra ami 30-45fok között van 100khm fölött. Jaa és a leérkezés?! Hát ott kellet volna a kocsinak szará törnie. De a skyline-on még alul a kék világításnak sem volt semmi baja.
  • Kou
    "2. A GBA SP egy atyaúristenség!"
    Mármint szar?;)
  • Adi
    Mond csak azt, hogy felemelő érzés volt. :)
  • Ramza
    Csak két dolgot szeretnék mondani:
    1. Tényleg abszolút pozitív volt a találka pénteken, bár CSOCSO nem volt ilyen régen :)
    2. A GBA SP egy atyaúristenség!
  • Gábor
    Ha igényes, strapabíró kocsik, akkor németek, vagy svédek.Kényelem?Francia kocsik.A franciák nagyon sokat adnak a komfortra,kár,h az a kocsi néhány részének rovására megy.
    Ami nagyon igénytelen szvsz az az amerikai autóipar szinte összes terméke, kívül és belül. Addig oké,h ott van pl a viper, amiben v10es teherautó moci dübörög,de akkor is igénytelen a kivitelezése.
    Japán kocsit meg csak sportkocsit érdemes venni, a városiak csúnyák, viszont nagyon strapabírók, vicc nélkül.
    Amúgy itt csak én szoktam hajnalban aludni?:))
  • Kou
    Nekem bejött;P
  • Skynet
    hehh az első részben 1-2 apróbb figyelmetlen kamun kívül más gáz nem volt...a 2. rész egy tök noname rendező által lett rendezve..látszik is...Gyorsulási verseny sehol,komoly autók sehol (a film első 5 percét kivéve) a kocsik repkednek mint állat,és amikor nyomatják a gázpedált és hűűűdenagyon nyomják a mérföldórát 100-120 mph-n mutogatja....
    Szóval a 2. rész egy zsák szar....
  • Adi
    Monjuk ha már abból indulok ki, hogy a Halálos Iramban is milyen japán kocsik vannak feltunningolva hát juj... nagyon állatok.. ( mondjuk a film 2. része már az elsőnél is kamusabb) Nem tudom vhogy nekem ezek a filmek az "egyszer megnézem huu de jó volt" film közé sorolható. Ellentétbe a Memento, K-Pax, Egy csodálatos elme, Matrix és hasonlókkal. (Ilyeneket szeretek de nagy imádot filmem: Austin Powers 1, 2, 3)
  • Skynet
    Há nemtom láttál-e már belülről suprát,vagy skyline-t de valahogy igencsak nem mondanám rá hogy puritán....
    Lehet hogy motorikusan elöbb hal meg de amennyi pénzt beleölsz a v8-as motor benzinfogyasztásába annyi idő alatt amíg a japó kocsiban meghal a motor,annyi stexből két motort is veszek:)
    Arról nemis beszélve hogy a japó verdák a legbrutkóbbak tuning szempontjából..
    Bár akit a tuning nem izgat és van pénze lehet jobban érzi magát egy v8-as gépben..(tény,kurvajó a v8-as hörgése:)))) )

Az meg hogy törékenyek a japó cerdák...Suzuki az töréstesztek királya talán még egy trabant is strapabíróbb...
    Honda CRX elnyerte a száguldó kporsó nevet ugyanúgy törékeny tulajdonsága miatt...
    De ha monnnnnyuk egy prelude-öt veszel az kissé megállja a helyét törésben...
    Hogy törik a supra meg skyline meg egyéb japán sportkocsik?? Hjakkérem legtöbbjük tömvevan karbonszálas elemekkel..:)
    Melleslegmeg az hogy egy amcsi verda iszonyatul nem törik nemfeltétlenül előny...Jó..Belédmennek vigyorogsz...De másfél tonna vagy még jóval több a kocsi baze...Hiába a keméyn lóerőmennyiség ha ilyen súlya van a kocsinak...
    Gyorsulási versenyen is a corvettet ennék mint a szart ha nem lenne benne a nitro...
    Szóval szépszép jójó,v8 meg corvette...tekintélyparancsoló...De mindez hiába,mellédáll egy mitsu evo és kuksizhatod a hátsóját amíg el nem távolodik teljesen:)
  • Dynamic
    Esküszöm néhány japcsi nem normális, hogy ilyen játékba dobálja a pénzét.Mer'hogy nem háromszor játszott vele, míg ezt a szintet elérte az is biztos.
  • Adi
    He-he!! Ez a kis ember ad neked 10 pofont azt hiszed, hogy kaptál egyet. LOL. Hát, hogy mozog ennek a keze?? Biztos sokat verte a farkát!!
  • Dynamic
    Gratulálok!Ez a te szintednek pont megfelelő játék!
  • CHEAPBOY_GA
    BTW en ertek hozza.
    Minden szerenyseg nelkul.
  • CHEAPBOY_GA
    ez se igaz:D
  • versio
    PC-sek igy kell játszani !!!!!

LOL

http://s89.tku.edu.tw/~489192053/kusos.com.12.22.mpeg
  • CSOCSO
    nah neee ezt most komolyan mondod??? ugyan az a duma mint ICram.. csak őt is leugatták hogy szart se ért hozzá és hülyeségeket beszél..ne menjünk ilyenekbe bele...
  • CSOCSO
    de:) egy Castrol suprát csapattam:) meg csomi vertem széjje.. nahjo ez nemigaz de minden másban elvertem mindenkit:)
  • CHEAPBOY_GA
    valaszoltam is
  • CHEAPBOY_GA
    mermér nem csipem oket:)))

Tulporgetettek a Hondak hamar patkolnak is, a kasztni vacak elo koporso az egesz japan autogyar. a design belul puritan s egyszeru, vagyis randa, persze celszeru. nekem nem jon be, s nem is szeretem oket, Isten ovjon meg toluk.
  • Gábor
    Én is írtam méjlt!Vagy ezt már mondtam?:)
  • Skynet
    Cheap mermér?:)))
  • CHEAPBOY_GA
    tudom
    bar erdekes lesz ugy megcimezni:)
  • CHEAPBOY_GA
    na japan autokat inkabb hagyjuk okéjj?:))
  • cenobite
    Üdv Cheap! Ment mail, meg 1 sms is. T'od... SH2. Tankjúúúúúúúúú!
  • versio
    egy feltuningolt lehet, aztán 2 év mulva dobhatod ki a motort

amugy azért ezt vettem mert ez tetszett, a másik hogy müanyag kasznis nem fog elrohadni soha
    meg minde alu-magnézium ötvözet benne szal ezek se rohadnak el
    teljesen más megoldásu auto mint a többi nekem is uj volt pár dolog pl nincs benne 1 rugo se hanem kevlár laprugu feszit alatta
  • Skynet
    Versio még ha a te kocsid is lenne szarabb vételt nem csinálhattál volna:)
    Egy feltuningolt 6hengeres honda körbeeszi azt a szutykot:)
  • Davidus
    Ez milyen már hogy a sega nintendo konzolra gyárt játékot. Ha valaki ezt úgy 10 éve mondja úgy kiröhögöm hogy beszarik:)
  • CHEAPBOY_GA
    persze csak egyet kettot, no de boritos bakit:)
  • CHEAPBOY_GA
    vegyuk figyelembe hogy noha ez egy hivatalos borito, meg ujsag, neha nagy bakikat szoktak loni:)
  • CHEAPBOY_GA
    dehogynem miutan az intenziven kocc ki, egy sikeres utkozes utan..:PPP
  • CHEAPBOY_GA
    children: a Ps2esek egyik nagy grafikai pillere, Exkluziv gameja, immaron a Kockan is elerheto lesz:

Hoppá:)
  • Davidus
    Szar lehet.
  • Davidus
    Van benne ps2 is?
  • versio
    itt az uj kocsim, nincs szükségem gt3-ra :DDD

• mohus
    "csak CSOCSO éppen GT3-at nyom"

nahát:)

csak nem egy Suprát?
  • versio