A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
MUHAHAHAHA!!!!!!!!!
mé neked mid van te suta???pc-d??? ehh képzeld nekem is van sõt nekem még GC-m is van sõt talán még Ps-m is lesz!!!
MUHAHAHAHA!!!!!!!!!
most akkor melyikünknek jobb??? 😊 szvsz nekem
Rincewind
Én tõsgyökeres PC-s vagyok mégis most gondolkodom egy GC-n kiegészítésképpen... 😊
aabyssx
Attól, hogy bold-dal írsz nem lesz ám több mondanivalója. /😞

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
hm..nemsok ember muhaházik....
hm..ha ezt egy éve hallgatod akkor ismernünk kéne és te is egy vagy a kis csicska unregek közûl akik csak így mernek anyázni
hm..ha már itt vagy egy éve azt is tudhatnád hogy most fognak jönni a jo gamezok...
CSOCSO
akkor most azokat mond el hogy mik:9 ne nézzetek hülyének😊 nem vagyok rpg fan
Rincewind
A CRPG-t és az MMO RPG-t kihagytad, így meg már azért nem is annyira uncsi! 😉
aabyssx
Szánalmas kárörvendõ f*sz vagy... :|

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Idézet zippofcy barátunktól az aktív gamer topic-ból: "Pedig PS2on szivesen kiprobalnam a Grand Turismo meg a Tekken epp aktualis reszeit ... na jo esetleg meg egy kis Crash Bandicoot ... 😊"

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Hát ezért nem bízom még a GC-ben. Mikor már piacon lesz amivel már tényleg játszani KELL, akkor majd befigyel a kisokos, addig számomra nem is létezik (konkrétan 20eFt-t sem adnék érte, hogy csak itt porosodjon).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
szinte igaza van...csak most fognak megjelenni a jó cuccosok..
CSOCSO
inkább az mint a pixelgép😊
Sir Quno Jedi
Az utsó idézett mondat rád is igaz, gondold csak végig ! Viszlát ! :-)))

CSOCSO
perfect dark , 007 esek gamezok (leginkább golden eye) turok 2.. ezek egyike sem volt rosz..sõt megmerem kockáztatni hogy egyes fpsek verik a mohaa-t vagy a wolf ot vagy mittom én mit mondjak😊
mohus
de a PC-s sem gyõz meg itt senkit😊
játssz a GTA3-mal örülj legalább, hogy megjelent.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ezzel egyetértek...PC-Konzol páros a nyerõ...de zippo..ezt már megtárgyaltuk vagy 55-ször😊és GC-nek is igaza van...ez az ötlettelen FPS RTS klónzás....uncsi...STURMOVIKOKAT....több MGS2 és GT3 klónokat😊 kérünk PC-re...hol egy olyan elvakult ötlet mint pl a Stuntman, ami még nem volt vagy ICO..vagy egy értelmes, játszható foci..
ahh

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
DVD?vagy cd-ripes?😊

mohus
persze😊mert a sok gc tulaj várja már a játékokat😊)))de csak nam jönnek😊))))

mohus
hát igen ez eléggé homály😊
ez volt jellenzõ a N64 játékaira...ezért hívtam én homálygépnek😊

aabyssx
Nem kell "hit-téríteni"... 😉

Akiket én ismerek konzolosokat általában van (vagy volt) PC-jük és tudják, hogy mire jó és hova tegyék. Nekem is van (mer' azzal dolgozok), de mégis konzollal játszok. Csak azon találok néhány olyan játékot, ami érdekel (de az nagyon 😊.

Ja, ez mint mindíg SZVSZ.

www.youtube.com/aabyssx

ez nagyon jó! 😊

jó reggelt all

mohus
hála Istennek😊...csak leszoknak a konzolos FPSrõl😊

mohus
jó, de mikor??????mondja mán meg valaki....

versio

versio

CSOCSO
meghatározó gamez leginkább pc-n..nah ez hülyeség.. ez inkább a konzolra igaz mert pc re manapság leginkább az fps meg az rts van és csummika..persze cool de nem azon van ameghatározó.. a másik hogy majd akkor veszel konzolt ha monitorra tudod kötni..elmondom hogy szinte akármelyik gépet tudod monitorra kötni!! az n64 et és a GC-t biztos a ps2 nem tudom de gondolom igen.. a ps2 is 100%.. az xbox is az..szal nyugodtan vehetsz konzolt....nem az 1024 es felbontás számít..nemtom én konzolozom és pc-zem nap mint nap és nem zavaró a külömbség..sõt aki ebbe köt bele az hülye!!! amit felsorotál pc-t az aranyos csak abbol veszek 3 gc-t vagy 2 ps2-t.. vagy egy gc--t és egy ps2-t😊)
mindegy én elvagyok a gc és pc felálással...full megférnek egymással.. és ha minden jol megy jövöre pc upgrade lesz netán még egy ps2...
n64 emu.. hát igen.. fele élvezet!!ezt komolyan mondom! az egy dolog hogy a hw milyen de nézd mega a gamezokat!!...egy metroidot, starfox ot, dmc1-2, gt3 mittom én ninc skedvem sorolni..mindegy...szal a pc ellen még az szol hogy kurva sokat kell vele baszakodni..én ma 3 szor indítottam ujra a gépem mert nem ugy müködött a muliplayer ahogy kellett volna....ez kb olyan 10 percembe volt😊 és azalatt csak a hajamat tépkedtem.... stb....
végezetûl tényleg annyit ha tudsz vegyél egy konzolt is... ha nem akarsz akkor kérj kölcsön egy hétra havertol... ha nem fog tetszeni az akkor is csak azért lesz merthogy bebeszéled magadnak hogy te mér akkor sem fogod szeretni a konzolt.... nah midnegy joéjt..mindjá elájulok olyan á'mos vagyok... nah....

Dá end!
zippofcy
A PC '93 ota a vezeto jatekplatform, barki barmit mond. A kiadoknak persze tobb a beveteluk a konzolos jatekokbol, mivel azokat tobb ember veszi meg, de azokon is van kalozkodas, ha kisebb merteku is. Bizonyos jatekokat pedig sokkal rosszabbul (pl: iranyitas - FPSek, RTSek) vagy egyaltalan nem (memoria veges volta stb) lehet megvalositani. Persze van aminek kifejezetten kedvez a konzolok kontrollere, de nagyon keves (pl. verekedos gamek: Tekken, Mortal Kombat, platformerek: Crash Bandicoot, stb.)
De a meghatarozo jatekok mindig PCre jonnek ki eloszor mert ez a platform adja a legnagyobb szabadsagot a fejlesztoknek. Konzolokra sokkal nehezebb fejleszteni (mondjuk azokra sem egyforma, pl. PS2re nagyon nehez, Dreamcastra konnyebb) de a nagyobb eladasok (es bevetel) miatt megeri. A konzolok 2 elonnyel birnak: mivel fix a hardware ezert jobban ki tudjak hasznalni a kepessegeiket a jatekkeszitok (optimalizalas) de ezt kompenzalja vmilyen mertekben hogy egymassal nem kompatibilisek, ezert egy jatekot at kell irni PS2re, DCre, XBOXra, stb hogy az a vasarloreteg is megvegye akinek mas konzolja van, PCn meg eleg 1x megirni es a minimum konfigtol az ajanlottig (meg a felett is 😊 ) minden konfiggal rendelkezo megveheti. A masik elonyuk abbol ered hogy sok jatekot profi garda csinal, akik nagyon jol jatszhato, szepen kivitelezett gamet keszitenek, ezert kevesebb rajuk az otlettelen klon mint PCre. De ezt meg az kompenzalja hogy elobb-utobb minden konzol emulatora kijon PCre 😊
Hol vannak mar a NES, SNES, Sega Megadrive, N64, Dreamcast es PSX (lassan 😊 ) Az egyre komplexebb jatekok egyre erosebb vasakat igenyelnek. A PC hatalmas elonye pedig a konzolokkal szemben eppen abban van hogy reszenkent upgradelheto folyamatosan. NINCS olyan konzoljatek amit PCre nem lehet JOBBAN megirni, az mar mas kerdes hogy marketing okokbol sokat nem irnak at. Forditva ez NEM igaz. Arrol nem is beszelve hogy a konzolokat TVre kell kotni. Asszem abban nincs vita hogy mennyivel szebb, elesebb kepe van egy kozepes minosegu 17 colos monitoron 1024x768ban egy jateknak mint 320-380 x akarmennyiben TVn, es monitoron meg a szemem se veri ki. Majd akkor veszek konzolt ha monitorra lehet kotni es 1024x768ban fognak uolyan sebesseggel futni a jatekok mint most TVn (30 fps vagy felette)
A PC ellen szol az hogy dragabb (de csereben a kaloz jatekok konnyebben elerhetok ra ), es evente fejleszteni kell (de a konzolt is kell 2-3 evente 😊 ) Amiert viszont egyaltalan leteznek meg konzolok: a PChez ERTENI kell! Big John vesz egy konzolt a kis Johnnynak a helyi szupermarketben aztan vesz neki ra jatekokat es tobbe nem kell vele foglalkoznia. Ha viszont PCt vesz: jatekinstall, kompatibilitas, rendszer- karbantartas, virusok ... Na ezert vannak meg konzolok.
ui: Konzolosok kimeljenek, volt PSXem (pre 3Dcardos idok 😊 ), a jobb N64es jatekokkal meg jatszottam emulatoron (ahogy az azelotti konzolokra irottakkal is) 😊
Attol meg a PC sokkal jobb, raadasul konnyebb filmnezesre/zenehallgatasra/munkara hasznalni. Multimedia a jelszo, baby 😊
(Bar mar az Amiga is multimedias gep volt, csak akkor meg nem letezett ez a fogalom 😊 )
Raadasul a PC nagyon gyorsan fejlodik. Mikor az Xboxot bejelentettek a hardware meg egy eros PCnek felelt meg. Mire megjelent mar a nyugati orszagokban az atlagembereknek jobb gepe volt 😊
Ma mar egy Radeon8500 vagy GeForce4600as kartya 512MB rammal es 1.5Ghz koruli procival sokkal latvanyosabb, elethubb jatekok megirasat teszi lehetove mint a PS2, Gamecube vagy Xbox. Na persze a jatekok fejlesztese NAGYON kitolodott, ma mar atlag 3 ev, de ez a konzolokra is igaz.
Epp ezert esett vissza a PC eladas az utobbi idoben: mar a jatekok miatt is eleg evente 1x fejleszteni, ha a csucsgepet veszi az ember 😊 Mert szovegszerkesztesre egy 166os MMX is tokeletes. A lakossagi PC eladasok nagy reszet mar regen a jatekok osztonoztek, de engem meg hulyenek neztek anno '93 nyaran mikor mondtam hogy jatekra kell a 486DX50 es 😊 Aszontak arra eleg egy 386os is es az nem kerul 160ezer+faba 😊

- The biggest cause of trouble in the world today is that the stupid people are so sure about things and the intelligent folks are so full of doubts." - Bertrand Russell

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

CSOCSO
mivan veled te Tirpákman?
olyan hülye vagy hogy felfogd enneka kurva szövegnek a lényegét..megnézném a hülye anyádat aki diliház helyett inkább a gépedet fizeti bazzeg...
CSOCSO
nah joéjt
Laza
Socomot l;ehet sasolni...
na ennek mar van hangulata, es jol is nez ki...
kirr, ahogy felveszek egy AKt, es felcsapja a derekara keresztbe, majd mikor elokapom, elorehuzza, es osztom az olmot, mint Marineni Blahan a levest.. 😊

amost egy teherhajon vagyok ejjszaka... z orosz fickok egyfolytaban dumalnak, kirr halgatni oket.. 😊

na megyek leszamolni veluk.. csa all

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CSOCSO
heheeh
Laza
bazz, milyen igazad van... hogy erre mi nem jottunk ra eddig...

chrrrpuffffakkkkroosss.... (ez annak a hangja volt, ahogy az Xet hozzavagtam a PS2hoz... mert ugyebar az X nehezebb😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Rincewind
Nekem is ez jött ki a videókból...
Laza
nem hinnem hogy az alapokon valtoztattak...
hacsak nem egy teljesen uj Turok jelenik meg a GCn, akkor jo lehet, de ha ez, akkor jo nem lehet... 😊

semmi hangulata a jateknak... nem hinnem, hogy GCn jobb texturakat alkalmaznanak, mint az Xesben, pedig az itt kula...

polygonszegeny az egesz... kar szot fecserelni ra...de nyugodtan ki lehet probalni... 😊

I.C.ram
Srácok higgyétek el nem jó ez a konzol. 😊
CSOCSO
nah meglestem nfs video..még jo hogy alpha verzio mert eléggé randa.. és lassú is volt..
Laza
Socom kirr... 😊

megyek nyomom tovabb.. 😊

Rincewind
thx
CSOCSO
http://cubemovies.ign.com/cube/video/turokevogc_082902_0.mov tól http://cubemovies.ign.com/cube/video/turokevogc_082902_9.mov - ig...
10 db video..
CSOCSO
ign.com pill
CSOCSO
Hot Pursuit race taken from a Pre-Alpha GameCube version.

http://www.nd4spdworld.com/nfshp2/media/movie/NFS6gc_01.zip
Rincewind
Hol van róla videó?
CSOCSO
hát igen Nintendo gamez... ha másra csinálják csak elbasszák😊 Gc re remélem rulez lesz a videokbol itélve szép volt és az erdő nem folyt össze..
CSOCSO
Szotyi (9:55 PM) :
JAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJj
ezt el is felejtettem😊)))))))))))))
SGn azonnal mondd el
hogy benn voltam az Electro Worldben
CSOCSO (9:55 PM) :
ehh mit?
és játszottam
és?
GCvel
és?
PS2vel
és?
és odamentem az Xboxhoz...
és?😊
Szotyi (9:56 PM) :
megnyomtam rajta a STARTot
CSOCSO (9:56 PM) :
😊))))))))))))))))))))))))))))))))
és lefagyott😊))))))))))))))
hehehehehehehee
namondom
itt lenne a CSOCSO
.....
heheh LOL😊
Laza
hi all...

TUROK 4 EGY ISZONYAT GAGYI JATEK...

most proszaltam ki itthon Xboxon, es azt kell mondanom, egy hatalmas kula... 😊
az Xes kepminosege (amit ugytunik meg mindig nem tudnak kezelni) olyan, mintha egy N64es jatekkal jatszanal... a dzsungel osszefolyik, total homaly az egesz... szogletes minden, lapfak, bokrok is talalhatoak...

nemelyk allat jol nez ki, meg a DD hang az kirr...

szoval egy ujabb szemet.. 😊 (na majd kiprobalom a PS2eset is😊

most megyek, es letesztelem a Socomot... mingyart jovok.. 😊

CSOCSO
ehhh😊))
Rincewind
Mostanság bebizonyosodott, hogy a PC-s játékipar él és virul, ti meg erre elkezditek a másik konzolt szidni? Nincs jobb dolgotok? 😊)
CSOCSO
azért miylen különös hogy ha van poll a gamefaqs on és ha arrol van szó hogy melyik gamezt vérod a legjobban ezen a héten vagy hónap mittom én😊 akkor szinte mindíg a GC nyer egy gamezzal...
CSOCSO
nem hallom, akkor cseregj rám😊))))
amugy kinál hol? stb
CHEAPBOY
jol hallod😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
??