A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha a kep ronda ronda.
MAr mint emlitettem nem vagyok ps2 ellenes plane nem GC parti.
csak van szemem😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
De hát az én véleményem nem igazán mérvadó... :|
www.youtube.com/aabyssx
NEm tetszik.
Ellenben bebizonyítottam, hogy ti ész nélkül ugrotok, akármit rakok be. Ezzel a kis csellel csak azt akartam jelezni, hogy lehet visszafogni magatokat.
és malice for ps2😊)))))) ez az igazi LOL!!mintha n64 lenne!!

Nos, reméltem, hogy ész nélkül besétáltok a csapdámba, ez egy GAMECUBE-os kép!!
ha nem hiszed, jobb egérgomb,-tulajdonságok
Colin 3 meg lesz GCre Mohuss.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
bocsi
mûkszik
és nekem nagyon bejött...nagyon egyedi..és LETEHETETLEN...nehéz de nem lehetetlen, csak ki kell ismerni az adott "mutatványt"
már korábban írtam, hogy Böjtös Gábor cikke valahogy kumma szar lett a Playtime-os cikkhez képest...ebbõl is látszik hogy, kinek mi hogy "jön be"...de azért egy játéktesztelõ probáljon általános dolgokat és mit?miérteket? megválaszolni...ja ez OFF volt és SZVSZ😊
Nem játszom, nyomjuk az új Konzolt. 4 napja itt a SOCOM, szerintem hétvégén ráülök, lehet, hogy még tesztelés is lesz belõle!
te írtad az elõbb...de miért a kérdõjel?😊
nem áldozott le...a tömeg FPS, RTS és stratégiák ideális megvalósítója esetenként RPG és STURMOVIK...
de az unicumok kihaltak róla...se egy MGS klón se egy GT3 klón, olyan hogy ICO meg sem említem...pedig a HW-nek bírnia kéne, dehát örüljetek egy GTA3-nak😊
ja most azért leszögezem ,ha valakit az elõzõek kielégítenek pc-n annak nem kell konzol...és fordítva is igaz. De, ha mindenevõ vagy akkor mindkettõvel érdemes rendelkezni.
ja...szerinted van USB port a PS2-n?
hu...akkor a fiam tud vagy nem tud programozni?

😊ez jó volt...
nademármost...azért itt a GC EU-ban valahogy nagyon megtorpant nem?vagy rosszul látom?
pl tényleg lesz valaha colin 3 GC-re EU-ban?
te mivel játszol mostanság?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
So cry me a fuckin river, bitch!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3