A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkabb aki pesti korbe kerdezhetne van-e valakinek elado NTSC GC-je. Mert meg Cheap-et is megakasztotta... Nem hiszem el, hogy 2 millio emberbol nincs valakinek egy kib...ott elado gepe.
CSOCSO
fúú vazz van egy ajtó a die hard gamezban egy üveges ajtó és körök vannak az üvegben és minden kőr más vastagságú üveg és olyan királyul száthuzza a hátteret😊 tök király
CSOCSO
arghh!!! resident 0 nagyon brutál és a die hard is nagyon brutál grafx al bír..😊
CSOCSO
arghhh😊))) menjünk be Martinhoz proszáljuk ki sõt oda is adthatod neki a mario-t meg az eternal had legyen róla cikk😊nyah?
Mario Sunshine es Eternal Darkness 😞::::
CSOCSO
huhh mit találtam!!
ezt a linket figyeljétek:
http://o.insiderdownloads.ign.com/download/video/cube/
ehh ehh.😊 insideres csávókának köszönjük!!amugy a full link?
http://o.insiderdownloads.ign.com/download/video/cube/bond007nightfire/bngiregchighrez4.mov
CSOCSO
jé van ghost recon gc re..dejó..
CSOCSO
miylen ntsc-s gc gammák?
Csak azok a fejlesztesek jojjenek ki amik mar futnak es akkor szarok ra. Ennyiert, es azokert a jatekokert mar megerte GC-t venni. A Donkey Kong Racing szamomra olyan jateknak igerkezik, hogy csak azert megtartanam a gepet. Sot, tetszik a wavebird joy asszem veszek egyet. Nagyon kiraj, a falon at is jatszhatsz vele ha tudsz 😊)))
Szerintem ez egy nagy kacsa. A RARE oldalan egy szot nem emlitenek errol, bar az is igaz, hogy ha meg nem hivatalos, ismerve a RARE-t, basznak mondani barmit is. Azt nehezen hiszem hogy penz miatt bukna ki a dolog hisz RARE a nintendo huzo fejlesztocsapata. Nekem gyasznap lenne ha ez a hir igaz lesz, mert ott azt hiszem a varakozasi ido mondjuk par honaprol evekre nohet egy egy jatekra.
hát vazzeg, terjed a hír, hogy ÁLLÍTÓLAG a microsoft bekajolta a rare-t, úgyhogy addig add el a cube-ot, amíg tudod (szintén ÁLLÍTÓLAG a sevilla-i x02-eseményen jelentik be, szeptember végén)
remélem persze, hogy nem igaz ez az egész, mert a végén xbox-ot kell venni

Nah ez jo ertelmes volt 😊) mint en ma. Mostansag gyakorlom a 2-3 oras alvas utani munka dolgot. Allitolag eleg ennyi alvas is. Hmmm. Nemtom, en leginkabb egy mosott szar alakjat kezdem felvenni... Es meg mindig nincs NTSC-s gc-nk 😞::::: A jatekok meg itt figyelnek..... Meg ez is ;[
Igen, ez +. Az igazi jatekos fullra kiteker mindent. A boseg zavaraban gyakran hajlamosak vagyunk elfelejteni azt amirol az egesz jatekorulet szol. Soha nem fog az az ember maganak jatekot talalni aki nem kepes egy kib..ot gamet csontra vegig vinni. Nem erzi at azt mikor erzed, hogy valamit sok munka aran megcsinaltal. Ez az erzes ami erot ad. Aki ezt nem tudja annak csak tetszhet egy jatek ideig oraig. Neked meg Kou ocsem azt ajanlom, hogy szard le a ribancot es vigyel vegig egy jo gamest es maris rajossz, hogy csak NINTENDOT kell venni 😊))))))))))))
aabyssx
Én is így vagyok vele. DC-n több, mint 100 játékom volt, de csak néhánnyal játszottam igazán. Most PS2-re inkább megveszem azt a néhány játékot, és szakítok rájuk elég idõt. Nem csak "végignyomom" aztán kész. És teljesen más, ha nem csak sietek, mer' még vagy húsz másik vár a végigvitelre, hanem hagyok rá idõt és körülnézek, próbálkozok. Sokkal jobban beleélem magam így. (A FFX-ben már több, mint 200(!) órám van, a Tekken Tag-et nem is említem...😊

Kipróbálni én is többet kipróbálok. Max eladom, ha nem tetszik, vagy már végképp nem érdemes tovább nyúzni. 😊

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem = Ne

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem propagandájjá' má' ide!!! >😞

www.youtube.com/aabyssx

ez k.rva jó! 😄DD
sztem jó ezeket a tragikus dolgokat humorosan felfogni (máshogy nem is lehet egy ilyen õrültséget), pl. az eminem: without me klipjén mindig halálra röhögöm magam, ahogy az az állat binladenként táncol :-DDD

jó reggelt all

ugye? én mondjuk már kibírom, fõleg, hogy naponta csak 1 órát játszom, így 3-4 játék elég egy évre 😊

mohus
hát igen...vissza lehet olvasni a forumban, hogy így lesz meg úgy lesz meg Gamecube, és hogy változtatnak az üzletpolitikán...
jövõ májusig elvbõl nem érdemes GC-t venni, akkor telik le a bûvös egy év...amit mindig érdemes megvárni egy konzol megjelenése után...brühühü

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
én belenyalni szeretek😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
😊)) háát ez nagyon tré😊))))))))))))
CSOCSO
hát amikor a végére értem az nagyon fájt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.szanalmas.hu/upload/she/

CSOCSO

CSOCSO
img src="http://www.earthplaza.com/images/9-11candle.gif">
CSOCSO
WTC😞azé ez szar...
Life like this: SHIT

So cry me a fuckin river, bitch!

Laza
de en azert vettem, mert te vettel.. 😊
TVt meg azert vettem, mert a BigBratyo hazban is lattam, hogy van... es ha nekik lehet akkor nekem is.. 😄
fogkefet meg azert vettem (mert ugyebar ez is "tomegcikk") mert a TVmacinak is volt olyanja... 😊 (persze nem hasznalom... tenyleg, tudja valaki, hogy mire valo?! 😄)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
akkor annak veletlenul sincs koze ahhoz, hogy GCre lofasz jatek sem jelenik meg (legalabbis olyasmi, ami mondjuk PS2n ne lenne mar), es PS2re meg egy rakas... 😊
ha eszrevenned, az emberek mindig arra varnak, hogy olyan jatek jelenjen meg egy gepre, ami miatt erdemes beruhani ra... na GCre ilyen meg nincs.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Akkor is szar az élet;]

CSOCSO
http://www.thuijzer.nl/dragrace/

rekordom: 9,20 és 324kph
Ja, és milyen igaz!

Az élet TÉNYlEG szar!!!!

Az élet szar

D0C
Csak irogasd azokat a vesszõket, néha megváltoztatja egy egész mondat értelmét... 😊))

Nem butaság amit írsz.
Már sokszor végiggondoltam én is, hogy ha mindent 100%-ig kivesézek, akkor 5-6 játékkal ki lehet gond nélkül húzni egy évben (már ha valaki nem idõmilliomos, hanem dolgozó ember, napi kb. 2-3 óra max. játékidõvel).
Tavaly nyáron másfél hónapig játszottam a BG2-vel, idén ugyanennyi ideig a FF10-el... lehet, hogy nem csak belenyalni kellene mindenbe, hanem fullosra végigtolni ami igazán értékes. és akkor tényleg elég a "kevés" játék is. Igenám, csak az a baj, hogy nem bírom ki fizikálisan, hogy ne próbáljak ki minden ígéretes darabot.
😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
ha gc fel lenne törve és nem baszné szét a gc-t akkor minden gamez meglenne gc re de csak azért másoltatnám hogy ne mondják azt a sonysok hogy bebebí a miénket lehet másolní😊)))))))))
szar magyarázat mi?😊))))))))
CSOCSO
jönnek a gamezok..lassan vezetni fogok ebben a benzin a dárga... csak vesszõket nem irogatok😊
D0C
"meg jönnek azok a gamezok lassan auto benzin"

Bocs, ezt nem értettem...😊))

CSOCSO
számold ki 10 gamez*14-18.000 HUF al😊)))))))))))))))
D0C
Nem vagyok biztos abban, hogy csocso akkor is megvenné a játékokat, ha a gc fel lenne törve....

CSOCSO
de itt van egy pc is és ez is belekerúûlk majd egy vagyonba mig futni fog az uj ut meg doom 3 stb meg jönnek azok a gamezok lassan auto benzin... közben tanulni is kéne stb.. klonoztatni kéne hogy vki gamezni is tudjon
annyiban igaza van csocsó barátunknak, hogy ha VESZI a játékokat, akkor elég az is, ami gc-re jön 😊

D0C
Már megint ez a "jövõ nyárig megjönnek" 😊))
Ha tudnád, mennyi gamma gyün ps2-re addig...

CSOCSO
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))
D0C
Ha csak azokat a gammákat nézzük, amiben supra van, már az több mint 3.
És mint tudjuk, csocsonak minden kell, amiben supra szerepel. 😊))

😊)))))

CSOCSO
nem 2-3 gamezért.. már felsoroltam vagy 10 et ami még jövö nyárig megjönnek szép sorban ami elég is lesz pénzügyileg😊)))))) és majd jönnek szép sorban
Kurvára egyezik az ízlésünk 😊))))))))))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tessék ezek pl alapból érdekelnének...
- Shin Megami Tensei Devil Children -- Book of Light (GBA)
- Shin Megami Tensei Devil Children -- Book of Darkness (GBA)
- Shin Megami Tensei NINE Standalone Version (Xbox)
Shin Megami Tensei III: Nocturne (

.hack Vol.2 (PS2)

- BioHazard 0 (GCN)
- Devil May Cry 2 (PS2)
- Clock Tower 3 (PS2)
- Breath of Fire V Dragon Quarter (PS2)

- Star Ocean 3 (PS2)
- Torneko's Great Adventure 3 (PS2)

- Shin Seiki Evangelion Girlfriend of Steel 2nd (PC)

Crimson Sea (Xbox)

Anubis: Zone of the Enders (PS2)
- Silent Hill 3 (PS2)
- Metal Gear Solid 2: Substance (PS2

Tales of Destiny 2 (PS2)
Venus & Braves (PS2)
Tales of the World Narikiri Dungeon 2 (GBA)

Panzer Dragoon Orta (Xbox)
Shinobi (PS2)

Final Fantasy Tactics Advance (GBA)
- Unlimited: SaGa (PS2)
- Final Fantasy XI (PS2)
- Final Fantasy I & II (PS)

- Ninja Gaiden (Xbox)
- Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball (Xbox)

D0C
Ha gc-t vettél 2-3 játékért, akkor miért ne vehetnél ps2-t?