A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megjavultunk 😄

aabyssx
Nem hiszem, hogy csak 2-3 érdekeset találnál.
...és ha már többet találsz (és fogsz), akkor meg már érdemes is venni egyet. Max eladod, ha kivégezted mindet. 😊

www.youtube.com/aabyssx

D0C
"és ha a Gc-t is lehetne másolni akkor sokkal jobban fogyna a gép"

Nem a másoláson múlik, ne áltasd magad. Az xboxot is feltörték, mégsem veszik. A ps2-t vagy fél-egy évig nem lehetett másolni, mégis többet eladtak azalatt az idõ alatt, mint gc-t összesen.

CSOCSO
nem , nem olvass vissza azt mondtam hogy most vegyek ps2-t adjam el a gc*t de teljesen felesleges mert a ps2 rõl kb 2-3 gamez érdekel engem...ennyi..nagyon jol jönne egy kölcsön ps2 egy két hétre...de ennyi...
Én azért egykét dologért kimennék, de ha neked ezek szarok az nézõpont kérdése....

So cry me a fuckin river, bitch!

aabyssx
BTW mi van?😊 Már majdnem elkezdtem anyázni, erre megnyugtattok?!? Itt?!?
Már állati régóta nem volt flém, pedig pl. Csocso folyamatosan löki a hülyeségeket...

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Egyébként sem értelek, pont a napokban volt egy éles kirohanásod a gc ellen. Még az is felmerült, hogy ps2-t veszel. Pedig aztán téged nem butított el a sony marketing, simán csak kezdesz tisztába lenni a tényekkel.

CSOCSO
ehh
D0C
Csocso, szereted bonyolítani 😊)) pedig a kép egyszerübb, játékellátottság tekintetében a ps2 a legmegbízhatóbb. Ennyi, ezt respektálják az emberek. Ha konzolt veszek, játszani veszem és nem várakozni a havi egy játékra, ezen nincs mit szépíteni.

aabyssx
Tudom, de mégis zavar... 😉

www.youtube.com/aabyssx

és ezért szeretjük 😄DD

hagyjad. Megpróbáltuk már megmagyarázni nek sokszor, de hajthatatlan 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
"( én ps2-t veszek mert pistinek ez van -címszóval)"

Érdekes, én nem ezér' vettem...

www.youtube.com/aabyssx

Jól nyomod, gazdasági szakembernek kellene menned. Nem gondolkodtál még róla? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
nem 870 hanem 70
ez egy ölég sz.r kép... a kocsi szégyenül néz ki

CSOCSO
szal..
akinek psx je volt 870 milla eladott psx (gondolom nem mindegyik háztartásban volt 2-3 psx)
nah szal ezeknek bejött a psx ugyhogy (elvileg😊 ps2-t vesznek/vettek..
és ha a Gc-t is lehetne másolni akkor sokkal jobban fogyna a gép..azt nem mondom hogy ps2 szinten lenne mert nem hiszen eaz a tömegkonzol ( én ps2-t veszek mert pistinek ez van -címszóval)
és gc bõl eddig 5-7 ezret adtak el havonta most 12-13 ezret...pedig csak egy mário jött ki ha jol tudom...
D0C
...tele ellentmondással. 😊))

CSOCSO
ez nem igaz lesd meg a képeket tisztán kivehető a supra meg van viper is.. de nincs kedvem belinkelgetni szar ez a "<" gombom
Laza
ez egy kicsit kusza.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CSOCSO
nah megjavult a gomb csak rá kellet baszni egyet
És gondolj bele: a képnél jóval rondább a valóság 😊))))))

D0C
hagyjad... 😊))

D0C
Csocso, a Burnoutban csak fantázia autók szerepelnek.

CSOCSO
bazz
img src="http://www.hardwired.hu/img/hir/burnout2kremek13.jpg">
CSOCSO
nah ezen jobban látszik
D0C
Ez tényleg nem valami szép. Ekkora ködöt nem lehetett a GT3-ban látni.

Laza
a SegaGT tenyleg csalodas egy GT3 utan... 😞
de hat mit vartatok?! 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CSOCSO
HEHEH!!!
azhittem csak én vagyok már hülye és mindhol a Suprákat látom de ez baromira Supra szagú!!!!!!!!!!!
img src="http://www.hardwired.hu/img/hir/burnout2kremek13.jpg">

amugy az egyik lóerõ magazinban ami kéthetente jelenik meg és ingyenes nah abban benne van a JUN supra...tudni való róla hogy 1200 paci és 401kph a vége
UNREG
azt nem tudom, hogy kapkodtak e, de hogy ingame messze nem úgy néz ki, mint a képeken, amiket korábban mutogattak....

CSOCSO
mert mondjuk nem lehet másolni nem adnak kir 300 gamezt hétvégenként igaz hogy abbol csak 2 értelmes gamez hja igen és azé mert az elõdjét sem lehetett másolni és arra sincs sok gamez..gondold el 70 milla psx volt..elvileg ennek a 70 millának most ps2-t kellett volna venni..nah ne magyarázd meg hogy 2 év alatt nem tudtak szerezni pénzt a ps2 re.. tuti hogy msát vettek helyette de még lehet hogy fognak venni ps2-t.,.szal akinek ps je volt az ps2-t fog venni...stb
egyértelmûen kapkod -vagy balf.sz (bár ezt nem hiszem)- a sega... az xbox erõsebb hardver, tehát jobbat kellene írni rá, nem?

mohus
bocs 2x ment

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hát a SEGA is kapkodna?
vagy Yamauchi ennyire tud?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hát a SEGA is kapkodna?
vagy Yamauchi ennyire tud?

persze, de a másikbóól mért csak 5mió van? ez itt a kérdés 😊

CSOCSO
hja a Gc meg a kétszeresére nőtt és még ki sem jött minden nagyobb várrt gmez
CSOCSO
ahhoz képest hogy a turokot leszaroztátok ott van a második helyen amugy meg ha belegondolsz mire tudnak több konzolt eladni? 30 milliora vagy 5 re? szvsz egyértelmû, nem?
UNREG
a Sega gt egy nagy csalódás, nyomába sem érhet a gt3-nak. egynémely pálya annyira sivár, hogy azt hittem, a dc-s gt-vel játszom.

PyRex
Hogy ne lehetne???

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Sir Quno Jedi
Meg persze, hiszi a piszi !

Hogy lehet akár összehasonlítani õket ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mohus
.

igazad van, de akkor is gáz, csak más szempontból 😊

Szerintem nem. Ritka, hogy két pc-s játék is ennyire elöl van az eladási listán. Azokat inkább írják, nem eladják 😊

ugye, pyrex??? 😄DD

Azért érdemes lenne visszaolvasni fél évet, amikor az x-boxos térítõk osztották itt az észt, hogy a gyenge eladások csak idõlegesek, és figyeljük meg, hogy fél éven belül x-boxból fogják a legtöbbet eladni, mert az a legjobb.
LOL
PS2 & PC rulez!

ezt már megszoktuk, de tényleg lol, hogy még egy "gép" megelõzi a boxot 😊))

ez a lista még a pc-re nézve is gáz 😊))

meg a gba-sak 😊))

Laza
csodalkozol, a tobbi mint kint van mar valamelyk masik gepen.. 😊