A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez ám az üzlet 😊

Egyébként te is én vagyok, csak még nem tudod 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Egyébként te is én vagyok, csak még nem tudod 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Operát használsz vagy lusta vagy használni a válasz erre gombot? Mert soha nem lehet tudni, hogy mire válaszolsz 😊

Nalatod akkor kvittek vagyunk. Mert nekem fogalmam sincs te most mirol beszelsz 😊))
Igen, ez egy örök visszatérõ téma 😊))))

nem tudtad? ramza = cheap, gc, csocsó, freak, pyrex... sztem te is õ vagy, sõt még lehet, hogy én is õ vagyok, bár ezen még gondokodnom kell 😄

Amúgy pedig meg vagyok gyõzõdve, hogy ilyen szempontból ez a teljes SG "legfertõzöttebb" része.
És abban is biztos vagyok, hogy a heti kb. 30 fajta fantázia-unreg nevet 2-3 ember termeli.

Nem tudom kinek írtad, de én válaszolok 😊
Szóval én szívesen vállalnám a dolgot, a lelkiismeretem tiszta, egyedül a polfórumba írtam egy idõben más nickkel is, de aztán kitettek a szégyenfalra :o) Pedig nem is tudtam az ottani szabályról, de ennek ellenére utólag tetszett!

Jah azt kiderulne hogy te vagy itt vagy 10 neven...😊
aabyssx
😉

www.youtube.com/aabyssx

ehh...

Nyilvánosságra hozzák minden több (unreg) nickkel irogató emberke összes nevét.

mohus
így van. bíztasd csak magad😊így kell csinálni

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hát attól függ, melyik oldalról. Mert ha valaki a "nevemben" elkezdene bunkózni, és nem hinnéték el, hogy nem én voltam, akkor lehet, hogy én kérném a moderátort, hogy hasonlítsa össze az én ip-met tahóéval.
Amúgy egyetértünk.

mért, ott mi van?

szvsz nincs szánalmasabb dolog, mint ip-t kérni, hasonlítgatni...

nem ismersz sem engem, se a barátaimat, de hidd el, nem engednél minket a gépedhez ittasan 😊
vörösbor is rulez

Be lehetne nyugodtan vezetni itt is a polfórumos "terrort", jót tenne a színvonalnak...

73603-tól nem én vagyok. Ez szól mindenkinek, ha valami "olyasmi" történik, akkor nyugodtan lehet menni a moderátorhoz ip-t kérni: nem én vagyok és ez bizonyítható.

En speciel nem iszom jatek kozben mert elalmosit, de haverom a Vilag Legnagyobb Jatekosa alias Legenda mocskosul bir inni es meg igy is a legjobb 😊)) Hihetetlen!
Szoval VERSION akkor nem ugranal at erte?
aabyssx
Néhány ritmus-játékot társasággal, _részegen_ érdemes kipróbálni. 😄DDDDDDDDD

BTW én sem szoktam _részegen_. "Néhány pohár" vörös bor órákig is kitarthat nálam. 😉

www.youtube.com/aabyssx

mivan, kisajátítják az összes unreg nickedet? 😊

én még mindig nem... 😊 biztos láma vagyok 😄

meg én azt írtam, hogy _részegen_ 😊 úgy tényleg nem játszom, semmi értelme...

Oké, így már értem.

egy-két sör nálam is legurul, de csak a nyugis (nem akció) játékoknál: p&c kalandjáték, körökre osztott rpg vagy stratégia... utálom leönteni magamat és/vagy a szõnyeget 😄

CSOCSO
vagy ahogy a hülye angolok mondják: xoxo
CSOCSO
ezentúl én is oscosc leszek😊
aabyssx
Én rendszeresen szoktam inni játék közben. Ha már tudom, hogy nem vezetek aznap, akkor tuti, hogy iszok valamit. De nem túl sokat... 😉

SZVSZ ha nem iszol sokat, akkor még a reflexek kárára sem megy, sõt segít jobban beleélni magad a játékba, mer' kevesebbet tudsz figyelni a külvilágra (zajok a konyhából, szomszéd falfúrása stb 😊

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
hehh nem én voltam a másolást félreértetted...
Mo-n nemsok ember van aki eredetiben veszi a gammákat..és mivel csak a konzolt veszik meg itthon nincs olyan hatalmas nagy bevétel😊 érted?😊 mondjuk ettõl függetlenûl a magazint vették szal höülyeség amit mondtam csak má "ken tács disz"😊
pedig abban bíztam, hogy valakinek leesik elárulás nélkül 😊
Áh, unatkozom 😊

most esett le, a kukac miatt 😄

CSOCSO
ezt a leggyengébb és akkor se venném ha dolgot hagyjuk méár kérem szépen.. persze neked régen nagyon tetszett a psx, mi?? pedig olyan volt az n64 hez képest mint ps2 az n64 hez képest4 mégis arra verted... szal nem minden hogy mi mennyit tud.. amugy majd ha cisnál vki olyat ami van gc re akkor el is hiszem!!! nem mondok már címeket lesd meg akármelyik gamezt ami jön gc re és ps2 re.. gc verzio szebb jobb...
CSOCSO
hát nekem van egy két nintendo magazinom..NOM.. meg mittom én mi..nagyon állat konzopl esküszöm annak is örültem volna ha az egyik cég csak neki áll ezt lefordítani.. nemm kell hozzá csak egy hét..és kész...tök kircsi lenne😊)
CSOCSO
hja még a hun ps magazin is behalt ha jol tudom..hjo igaz az meg azért mert mindenki másoltatta a gamezt és csak azt láták hogy 1 milla eladott ps és 10 eladott gamez😊
CSOCSO
heheh😊
mondom menjünk be Martinhoz😊
CSOCSO
hja külföldön 60-100 oldalas nintendo magazinok vannak..azok egy cikknek adnak 5 oldalt😊)
versio
40 km-re

Ha athozod a gepem mariozhatunk egyutt 😊)) Ugye milyen jo lesz?
Version mennyire vagy az osztrak hatartol?
versio
hát én akkor se vennék gc-t ha csak ez az egy konzol létezne
a gc egy fos mind hardverileg mint játékilag
a nintendo szerintem már nem huzza sokáig
megeszik reggelire a nagyok,figyeljétek meg ha megjelenik ps3 xbox2 beadja a kulcsot
de addig is van még 2 év addig talán kijön gc-re 10 jo gamez :LOL

ezért utálom az amcsi oldalakat, mert állandóan a sírás kerülget 😞

Ha a NIntendo ezt komolyan gondolja akkor en Version-hoz koltozom es tenyleg Sonyhoz nyulok ha mar magamhoz nem lehet 😊))
A geci amcsik milyen akciok vannak naluk. Most kuldtek levelbe: Mario sunshine+leiras(ez egy 576konzol vastagsagu ujsag magaba kb 18$ asszem)+59 blokkos memokartya+wavebird joy = 70$!
Beszaras. Nalunk a kibaszott forgalmazok mikor fognak ilyet tenni? Nem eleg bazzeg hogy joval tobb amibol aprithatnak, de meg relative is sokkal olcsobb. Elmegy a picsaba mindenki...
részegen még nem játszottam. féltem a cuccost

olyat olvastam (a gamesradaron asszem), hogy a rare már nem is olyan fontos a nintinek, mert fejleszt a square, a namco meg mindenki a gépére
szvsz tök hülye, aki elad egy arany tojást tojó tyúkot

Jah a poen az hogy tenyleg nem latszik. Persze semmi ertelme ugy jatszani mert akkor mar egy hagyomanyos joyyal is elo lehet allitani tv nelkul 😊)). De ha meg reszeg is vagy egesz jo poen 😊
Mert nemtudja megoldani a folyamatos jatekellatotsagot. Meg hulye lenne fenntartani NTSC-s gepet ha hamarosan jon az atalakitas...
kár hogy úgy nem látszik a tv... lol 😄DD