A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oldern the 1st
Na és ezt honnan vetted? Link, vagy valmi? HIvatalos forrás? NA MAJD AKKOR...

versio
ez a dolog nem ilyen egyszerü
majd ha te is megveszel egy ps2 devkitet 8 milláért
te is annak drukkolnál a többit meg szaroznád

amugy a gc amugy is szar hadrver, xbox detto
a ps2 az egyetlen ami jol müködik

versio
a gc gyártását nemsokára le fogják állitani
mert nincs rá játék abbol nem jön a dela
a gép veszteséges igy nem lehet sokáig huzni
a nintendo azért adta el a rare-t mer már látja elöre mi lesz
a sega is igy bukott be a nintendo is igy fog
még van 1 éve talán a gc-nek azt csumi

Oldern the 1st
szinte minden nap beír egy hozzád hasonló... látszik az értelmi színvonal. Miért van az hogy a többi ember kultúráltan is el tudja intézni a dolgait, és csak néhányan beszélnek (körültekintés nélkül) hülyeségeket????

Oldern the 1st
Hogy lehet valaki ennyire nem ok? már bocs de csak így elintézni az x-et gc-t pc-t? Fogadom hogy apuci meglökött 120-al megvetted a ps2-t majd lefátyolozva járkálsz az utcán nehogy megnézd a többi játékot más konzolokra is... Szánalmas vagy, érted?

versio
na most jöhet a

MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.................

a gc-nek annyi , az xbox szánalmas, a pc egy lofütty
a ps2 nyert méghozza nem is kicsivel

pyrex barátunk jobb ha leköpi magát😊
csocso mondtam hogy ps2-t vegyé LOL

Oldern the 1st
nemtudom ezt miért kellett aki akerja megnézi az 576.hu-n aki meg izgulni akar egy kicsit, annak el******* az örömét!!!

aabyssx
Én a Shenmue miatt vettem akkoriban DC-t. Csak hát már mindennel játszottam rajta, ami érdekelt. Mivel nem jön már ki rá semmi, vettem PS2-t. Ennyi. 😊

BTW a DC nagyon megérte, meg jó volt, csak már vége... :|

www.youtube.com/aabyssx

Oldern the 1st
tényleg nincs valakinek eladó Shenmue Orchestrája?

Oldern the 1st
Azért dc voltak az igazán nagy dobásaik. Amikor tegnap elkezdtem nyomni a Shenmue2-t és megnéztem a shenmue összefoglalót(pedig végigjátszottam) eszembe jutott hogy mekkora játék ez! És ez nincs ps2-n és nem is lesz( ha minden igaz ). Mondjuk japánban kicsit másképpen mennek a dolgok ott sok ilyen és ehhez hasonló játék van, ahol az emberek nem csak a pénzre mennek hanem az új ötletekre, feelingere, és fõleg zenére!! Ez a legfontosabb egy játékban és aki játszott a Shenmue-val az tudja mirõl beszélek. Uff, én beszéltem... 😊

aabyssx
És interlaced.

www.youtube.com/aabyssx

sztem 50-et. a hz 1/sec, ha jól emlékszem...

mohus
hát a régi kedvencem a SEGA a Saturn eltökölése óta már csak lefele megy a lejtõn....
utolsó neves anyaguk a VF4(szerintem tuti lett)...az "ötlettelen" PS2-n jelent meg...ajánlom neked is a PS2-t mert vannak rá jó játékok szép számmal..én elégedett vagyok vele

a Sega GT-t még nem láttam, de többen itt gyengébnek ítélték, mint a Granturismo 3-at
hol van már a Virtua Racing vagy SEGA Rallye korszakalkotó feelingje....lassan kihunynak a fények a Yu Suzuki oltárán is😊
Super Monkey Ball...ez a te játékod😊)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

jól beszélsz, sajnos...
azért még a gba-ban lehet bízni 😊 az viszi a nintendo szekerét

mohus
valakitõl kérek egy TV felvilágosítást😊

egy 50Hz PAL TV hány képkockát tud max megjeleníteni másodpercenként...?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Oldern the 1st
Valaki segítsen nekem!Ki tud szerezni Sakura Taisen akármelyik részét vagy normális japán nyelvû rpg-t vagy akármit dc-re? Mert nemrég néztem a Sega japán weblapját ott még van egy két cím amit ki adnak dc-re és mind igen jó. Kár hogy európa meg Usa nem vevõ ezekre...

Oldern the 1st
Bakker. Nemtom hogy mit csinál a Nintendo de ha a Rare elmegy, akkor ki kell jelenteni: -1 versenyzõ. És ez nem egy jo érzés. Lehet hogy sokan most berágnak majd rám de Nintendo és Sega konzolok nélkül a konzolos világ (ps2 vs X) egy nagy 'ki tudd ratyibb, gagyibb, ötlettelenebb játékot csinálni' verseny lesz. Sajnos. reméljük ,ez csak egy rémálom...

Disaster Report = Zetta Zetsume Toshi ps2-re?
Csak mert egy kicsit megváltozott!

So cry me a fuckin river, bitch!

a rare nélkül a gc rosszabb, mint a n64

Izé..a Shop Stop mikor lesz meg?;]

So cry me a fuckin river, bitch!

Mit tudom én 😊
Onimusi - gondoltam becézgetem egy kicsit. Unatkozom 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Unknow
Hát egyre inkább úgy néz ki,hogy GC = N64....
Unknow
Végre...már nem volt mit olvasni😊))
és mi az, hogy "onimusi"? 😊)) annyira tetszett, hogy becézgeted? 😄

najó, leszálltam rólad, csak unatkozom 😊

és mi az, hogy "instállom"? 😊))

Jó persze, semmi gond nincs vele, csak szerettem volna látni, hogy mennyire értékeli pontszámban az 576 a cuccost.
Én végigvittem, úgyhogy nem az újdonság varázsa miatt lettem volna kiváncsi a cikkre 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

jó ez, nem kell telhetetlenkedni 😊

Oke megbocsatok, mert igy gondoltad 😊))
Há'de hol maradt belõle az Onimusi kettõ, instállom?

Oké, azért kérdeztem így 😊
Mert ha operát használsz, akkor teljesen oké a dolog, de ha csak lusta vagy, akkor irgum-burgum 😊

Arra gondoltam. Nekunk nem volt semmi hozza csinaltattunk. De lehet az vagta tonkre a gepet es most szopas van. Hoki a ket jatekra. De jovoheten talan mar kesz lesz. De nehez varni...
Martin576
Csak a GC-m 110-es, ahhoz adtak átalakítót...

Martin576
Mindjárt fent a tartalom az 576.hu-n!

Figy Martin, ti a NTSC gepekhez milyen tapot hasznaltok? A trafo hazi vagy vettetek valahol? Mert lehet amit csinaltattunk az nyomott tularamot szegeny GC-cskenek es megsutt 😊))
Jah igen az ujsagra 8 dollart akartam irni nem csak becsuszott egy egyes, egesz pontosan 7.95$. Ramza bocsi de tenyleg operat hasznalok mert linux alatt ez ami megy normalisan nem tudok 'valasz erre'-ni valamiert nem megy. Tovabbra is gyanus nekem ez a rare-nintendo viszaly tema, szerintem szopatas. Ennyire nem lehet konnyelmu a nintendo vagy olyan hulyek lennenek mint MS?
mohus
Martin...mi van/ lesz az újságban?

mohus
jaja😊hungarywarezrulez😊

Martin576
Folyamatban!

Na errõl beszéltem én is 😞

követelem, hogy update-oljátok a 576.hu-t, hogy megnézhessem, mi lesz a lapban 😄

aabyssx
Wazee, egyszer merné valaki vállalni a hülye hozzászólásait... 😞

www.youtube.com/aabyssx

juhéé, szal nálam hétfõn 😊

Martin576
Szasztok. Van új Konzol, holnap újságosnál is.

úgy tûnik, egyedül vagy vele 😊))
vagy olyat ittál, amit pancsolt borból kreáltak...
nem szeretni a forralt bort... még ilyet! 😊

Okés, nekem ráér.

aabyssx
Az-az. 😉))))))))))

www.youtube.com/aabyssx

Na ebben egyetértünk 😊

Occsófijjú! Akkor ma fél hat játszik, vagy megint kitalálsz valamit? 😊

ez gáz, bár nem tudom, hogy a microsoft mikor profitál ebbõl: a rare nem egy tömeggyártó cég, nem a rövid fejlesztési idejérõl és határidõ-betartási képességérõl híres, és pont ezért volt jó! most bagy beállnak futószalagra (és akkor kit érdekelnek), vagy már xbox2-re fejlesztenek 😄DD

de a legjobb a forralt bor, a hosszú téli estéken
(ez most így utólag jutott eszembe)