A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd ha te is megveszel egy ps2 devkitet 8 milláért
te is annak drukkolnál a többit meg szaroznád
amugy a gc amugy is szar hadrver, xbox detto
a ps2 az egyetlen ami jol müködik
mert nincs rá játék abbol nem jön a dela
a gép veszteséges igy nem lehet sokáig huzni
a nintendo azért adta el a rare-t mer már látja elöre mi lesz
a sega is igy bukott be a nintendo is igy fog
még van 1 éve talán a gc-nek azt csumi
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.................
a gc-nek annyi , az xbox szánalmas, a pc egy lofütty
a ps2 nyert méghozza nem is kicsivel
pyrex barátunk jobb ha leköpi magát😊
csocso mondtam hogy ps2-t vegyé LOL
BTW a DC nagyon megérte, meg jó volt, csak már vége... :|
www.youtube.com/aabyssx
utolsó neves anyaguk a VF4(szerintem tuti lett)...az "ötlettelen" PS2-n jelent meg...ajánlom neked is a PS2-t mert vannak rá jó játékok szép számmal..én elégedett vagyok vele
a Sega GT-t még nem láttam, de többen itt gyengébnek ítélték, mint a Granturismo 3-at
hol van már a Virtua Racing vagy SEGA Rallye korszakalkotó feelingje....lassan kihunynak a fények a Yu Suzuki oltárán is😊
Super Monkey Ball...ez a te játékod😊)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
azért még a gba-ban lehet bízni 😊 az viszi a nintendo szekerét
egy 50Hz PAL TV hány képkockát tud max megjeleníteni másodpercenként...?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Csak mert egy kicsit megváltozott!
So cry me a fuckin river, bitch!
So cry me a fuckin river, bitch!
Onimusi - gondoltam becézgetem egy kicsit. Unatkozom 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
najó, leszálltam rólad, csak unatkozom 😊
Én végigvittem, úgyhogy nem az újdonság varázsa miatt lettem volna kiváncsi a cikkre 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Mert ha operát használsz, akkor teljesen oké a dolog, de ha csak lusta vagy, akkor irgum-burgum 😊
vagy olyat ittál, amit pancsolt borból kreáltak...
nem szeretni a forralt bort... még ilyet! 😊
(ez most így utólag jutott eszembe)